az önce kızımın 7.ay kontrolü yapıldı. boy:69 kilo:8450 baş:43,5. dr değerlerin iyi olduğunu söyledi. maşallah diyeyim de:)).![]()
ek gıda konusunda zorlandığımı söyledim, pek yemiyor ve çeşitlendirmekte sıkıntı yaşıyorum. artık sizinle sofraya otursun , yemekleri az yağlı az tuzlu ve az salçalı (veya yazdan domatesiniz varsa salça yerine domatesle) yapın çatalla ezin yedirmeye çalışın artık ona özel yemek pişirmeyin dedi. sadece 3 şey yasak: bal, yumurta beyazı veeee 3.yü unuttum( ya 1 yaşa kadar ne yasak bilen var mı resmen unuttum çünkü:)))
benim kızım yemek yedirmeye çalışırken elini hep mama kasesinin içine sokmaya çalışıyor ben de izin vermiyorum tabii ama dr kesinlikle izin ver dedi. onun kızı yoğurdu elini kasenin içine sokarak ve parmaklarını yalayarak yermiş:)) çocuk için yemeği sıkıcı bir hale getiriyorsunuz dedi. altına serin bir örtü izin verin kendi yesin parmaklarını yalasın kaığı pat pat diye vursun dedi. ya iyi güzel de doktorcuğum benim kızın giyinip soyunmaktan nefret ediyor kıyamet kopuyor, bu eğlenceden sonra üstünü nasıl değiştiricem benim sıkıntım o dedim, değiştirirsin değiştirirsin dedi. valla aslında söyledikleri mantıklı da geliyor daha önce tv da başka bir uzmanın da aynı şeyleri söylediğini duymuştum. henüz diş çıkma belirtisi yokmuş ama kızım sürekli alt duduğını emiyor ve o yüzden alt dudağının iç kısmına kan oturdu ama endişelenme keşif yapıyor sıkılınca bırakır dedi. başka da aklıma gelen birşey yok galiba. ya doğumdan sonra bende şuur kaybı oluştu kafam gidip geliyor resmen sizde de var mı bu durum??? aradığım hiçbirşeyi bulamıyorum lafımı unutuyorum falan.. offf ya neydi bu 3.acaba arayıp sorsam mı???:44:
Patlıcan olabilir mi canım ? Besleyici bir özelliği yok ve içerisinde nikotein olduğu için...