2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar şu yanda üste reklamlar çıkıyorya bizim söyledigim şeylere göre degişiyo sanki baş örtüsü dedik eşarp reklamı kilo diyoruz zayıflama hapları bana mı öyle geliyo yoksa sizde farketinizmi:44:

kızlar şu yanda üste reklamlar çıkıyorya bizim söyledigim şeylere göre degişiyo sanki baş örtüsü dedik eşarp reklamı kilo diyoruz zayıflama hapları bana mı öyle geliyo yoksa sizde farketinizmi:44:
evet canım bendede oluyo en son neye baktıysm o çıkıyo yanda üstte,ya bende şu alttaki tickerimi değiştireyim dedim ama beceremedm gene uyuz oldm.

Canım ben kayınvalidemde kamp kurmuştum durumdayım 3 gündür, hastalıktan ve eşimin mesailerinden dolayı. Bugün eve dönüyoruz o yüzden fırsat bulamıyorum nete girmeye.
canım tekrardan geçmiş olsun.Birazcık düzelmişsindir umarım,ada nasıl oldu?

kızlar ahsenin gögsü göbegi böyle kurumuş gibi pulpul oluyo 1 haftadır dün banyo yaptıktan sonra bebe yagıda bolbol sürdüm sabah kalktı gene aynı bişey alarjimi yaptı susuzmu kaldı diyecem ama susuz kalsa tüm vucudu olmazmı tek karnında var kızartı felanda yok :50:
canım geçmiş olsun neden oldu acaba_
ben kapalıyım dışarı çıkarken kapandıgımı ahsen farketmiş nasıl başımı örtünce ahsen bana saldırıyo gidiyorum diye dün kahvaltıya misafirim vardı ablamda geldi başı örtülü diye ablam başını açna kadar bana gelmedi gel diyorum hemen ablama sarılıyo sıpa başını açınca gitmedi çok fenalar çok

nedenki sizinkindemi sorun var bende gecen gün ugraştı boyut büyük diyordu

gecmiş olsun canım evdeyim sabahtan beri eşimde yok bugün iyice bunaldım hepiniz hoş geldiniz :16:
çok zeki bu sıpalar yaaaaa maşallahhhh

ne datlı olmuşsun sen yaaa

kıslar malum havalar soguyor bebıslere yorgan ortecekmıyız uyku tulumu kullanıyorum ama ne bılım yorgan lazımmı uyku setının yorganı cook zayıf benım.yaptırsammı dıye dusundum elyaf bebek yorganı sordum 35 lıraya yapıyolarmış.
ben yorgana cesaret edemiyorum boğulur diyeee çok mu pinpirikleniom yoksa

12 senelık evlıyım canım.. bebıslerın yası 11-9 ve emırhan :52:

ne mutlu sana ya 3 bebek maşallah
en iyisi bidene çoki durmadı takını takar kalkarsın

bende 31 yaşındayım benimde 2 çocuk 23 yaşında ilk kızımı 31 yaşındada ikinçi kızımı dogurdum bu arada ismimde tuba :34:
ismini merak ediodum ben de öğrenmiş oldumm

Herkese selamlar..Forum canlanmış ne güzel,zevkle okuyorum yazılanları..Serenay ve Ahsenim geçmiş olsun..Bebiş resimleri de çok güzeldi bu arada..Çok şekerler maşallah..
Bizim de bugün 6 ay kontrolümüz vardı..1,5 ayda 200 gr almış yavrum..Zaten son zamanlarda hep 400-300 gr civarında alıyordu..4 kilo 70 gr doğan bebek kilo alamadı sonradan.Gözüme zayıf da görünmüyor ama sağlıklı olsun da..Bu arada iyice hareketlendi ve ilk dişimiz göründü :nazar:
hayırlı olsun canım darısı bize

evet canım bendede oluyo en son neye baktıysm o çıkıyo yanda üstte,ya bende şu alttaki tickerimi değiştireyim dedim ama beceremedm gene uyuz oldm.

bende yapmıyorddum( bişedicem) yardım etmişti yanlış hatırlamıyorsam bugün yok gelince bisor istersen

bugun çok zor bı gun geçirdim nerdeyse butun gun hiç uyumadı ne yapsam uyutamadım hasta değil şükür ama bı tuhaf huysuzluk vardı sabah kahvaltımı akşam saat 5te yapabıldım oda bağırış kıyamet artık gözlerım kararınca bağırmasına bakmadan ayaktan bişiler yedim gerçekten şuanda üstümden 5 tane tır geçmiş gibi saatlerce spor yapmış gıbı butun eklemlerım ağrıyoo kafamada biri tavayla vurdu sanırım ben farketmedım şimdi dnlenmeye çalışıyorum kabus gıbıydı en kötü günümüz böle olsun dıyorum yınede

ben hani şu kaşelerden oluyorya onlardan istiyorum kırmızı bulamazam beyazda olur bayılıyorum onlara
bugun çok zor bı gun geçirdim nerdeyse butun gun hiç uyumadı ne yapsam uyutamadım hasta değil şükür ama bı tuhaf huysuzluk vardı sabah kahvaltımı akşam saat 5te yapabıldım oda bağırış kıyamet artık gözlerım kararınca bağırmasına bakmadan ayaktan bişiler yedim gerçekten şuanda üstümden 5 tane tır geçmiş gibi saatlerce spor yapmış gıbı butun eklemlerım ağrıyoo kafamada biri tavayla vurdu sanırım ben farketmedım şimdi dnlenmeye çalışıyorum kabus gıbıydı en kötü günümüz böle olsun dıyorum yınede

geçmiş olsuncanım bizimki artık huy haline getirdi aglmayı kucagıma aldıgım an susuyo bide alırken hıh demesi var sanki hıh oldu istedigim der gibi

Merhabalar gecmisi oku oku bitmedi yarim biraktim tabi Gün icinde bakamiyorum foruma baksamda yazamiyorum okuyamiyorum. Ne güzel bi ortam olmus bi ara bulantilari dogumu konusurken simdi ne yiycek üzerine ne örtülecek diye konusuluyor :9:

ben hani şu kaşelerden oluyorya onlardan istiyorum kırmızı bulamazam beyazda olur bayılıyorum onlara

geçmiş olsuncanım bizimki artık huy haline getirdi aglmayı kucagıma aldıgım an susuyo bide alırken hıh demesi var sanki hıh oldu istedigim der gibi

cnm kucağıma aldım susmadı yatırdım susmadı döşek serdım yere otruttum ne varsa döktüm önüne yokk gene ağlıyoo bıde ağlıyo sonunda bubububu ayysürekli bunu tekrarlıyoo :9::9:

dişden dir eger hasta degılse..bende bı kac gundur aynı seylerı yasıyorum baktımkı 2.dişi kıpkırmızı yerı boyle kan sankı ora delememış diş alttan.canı yandıkca benım sacımı basımı yoldu durdu aksama kadar..haa bırde bugun resmen dıllendı daa dee dıı duu sınırden neler dedı neler..:1:

dişden dir eger hasta degılse..bende bı kac gundur aynı seylerı yasıyorum baktımkı 2.dişi kıpkırmızı yerı boyle kan sankı ora delememış diş alttan.canı yandıkca benım sacımı basımı yoldu durdu aksama kadar..haa bırde bugun resmen dıllendı daa dee dıı duu sınırden neler dedı neler..:1:

daha hiç dişi yokkii bakıyorum hep aynı hafif bi beyazlık varr zaten eşime dıyorum biz buna çenelik yaptıralım dıyee :9::9::9: ben daha reglde olamadım sınırden delirtti bugun benı ıyıce stres oluyorum benımde saçımı başımı yoluyo çokyaa yüzümede ıkı yere ımzasını attı tırnaklarını kesıyorum ama yınede keskın oluyo bebek tırnağı:55::55::55::55::55:

cnm kucağıma aldım susmadı yatırdım susmadı döşek serdım yere otruttum ne varsa döktüm önüne yokk gene ağlıyoo bıde ağlıyo sonunda bubububu ayysürekli bunu tekrarlıyoo :9::9:
gene biyeri agrıyormuş kuzunun dilekcanın dedigi gibi diş olabilir

:nazar:ahsen artık baba mama bide bazen abla diyo mama yedirirken sürekli mamamama ben diyorum çocukta alıştı agladıgındada babası gel diyorum onada alıştı alt dudagını içeri çeke çeke baba diyişi var çok tatlı :nazar:

Back
X