2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Gözünüz aydın canım, biz de 4-5 gün önce farkettik, çok mutlu olduk. Biz de biraz huzursuzluk, iştahsızlık ve uykusuzluk var

sizinde gozunuz aydin canim:) evet insan cok mutlu oluyor buyuduklerıni gelistiklerıni gordukce..bizde de uykusuzluk ve istahsizlık var..hayirlısıyla cıksın bakalim katlanıriz biz herseye..

maşşallah annesi tombişe

oy maşallah annesi çok tatlı olmuş elifimiz gözler renklimi annesi

canım birtek kay diye bir marka var zaten sanki elazıgda şevvale veriyorum ama ahsene denemedim

evet cnm lacivert gibi bi maviyle doğdu döne döne ela yeşil karışımı bişey şuan tam oturmuş değil ilerde nasıl kalır bilmem :)

Kolay gelsin canım, aynen dediğin durumdayım bugün çok huysuz ve mutsuz ne yaptıysam keyiflenmiyor bir yeri acıyor sanırım, ne yemek ne temizlik hiçbir şey yapamadım ve belim de ağrıyor. Dediğin gibi havalar da soğuk ve yağmurlu 20 gündür evden çıkmadım bunaldım. Diş çıkardı mı oğlun belki ondandır canım

hayırr çıkarmadıı dahada bişi görünmuyorr cnmyaa 2 gun uyutasalar benı şöle sankı bıraz enerji dolcam gıbı

$sss.webp

bu da benim yakışıklım kızlar :16:

Eklentiler

• $ss.webp
    $ss.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 95
Son düzenleme:
nane limon ıhlamur kaynatıp içirebilirsin. içine pekmez koy. TV de gördüm aklınızda bulunsun bebeklerimiz daha küçük ama bu formül için yinede yazayım. kurusoğanı rendeleyip balla karıştırıp kavanozda bir gece bekletip sabah akşam birer kaşık yeniliyormuş. öksürüğe çok iyi geliyormuş.

teşekkür ederim ilkini deniycem pekmez koyup. diğerini de not edeyim, büyüyünce lazım olabilir. :)

arkadaşın nasıl oldu canım
misafirlerini agırlaya bildinmi o kafa yorgunlugundan sonra zor bir gün dü senin için:50:

evet canım yaa gercekten o aksamda dunku mısafır agırlamamda cok zor oldu..arkadasım toparlanmaya calısıyor cokda pişman ama saglıgından da oldu yani..toparlanması zor..oaksam mideme bır agrı saplandı ölecektım yaa.dısarıdan ben bıle dayanamadım kadın napsın yasadıkları zor..tabı bu arada emırhanla meme emme savasımızda devam edıyor..3 gundur ek gıdayı azalttım genede uyku harıcı emzıremıyorum..memeyı gorunce cıglık atıyor..bugun napım doyurdum.doyasıya kahvaltı yaptı 2 saat uyudu oglen yemegını yedı suan hala uyuyor..cocuk kıtlıktan cıktı sanki yaa..benı pes ettırdı galıba..az once resmını cekmıstım uyurken paylasayım
$221120122995.webp$221120122993.webp$221120122994.webp

öyle uykum varki bu saate bıraksalar uyuyacam valla bazen enerjimin tükendigini hisediyorum gene öyle bir gündeyim babasındada durmuyo ki gidip uyuyyayım yarım saat durmuyo illa beni görecek küçük hanım ben nerde bıraksan sızam ahsen hanım:53:şöyle bakıyo bana :9:

evet canım yaa gercekten o aksamda dunku mısafır agırlamamda cok zor oldu..arkadasım toparlanmaya calısıyor cokda pişman ama saglıgından da oldu yani..toparlanması zor..oaksam mideme bır agrı saplandı ölecektım yaa.dısarıdan ben bıle dayanamadım kadın napsın yasadıkları zor..tabı bu arada emırhanla meme emme savasımızda devam edıyor..3 gundur ek gıdayı azalttım genede uyku harıcı emzıremıyorum..memeyı gorunce cıglık atıyor..bugun napım doyurdum.doyasıya kahvaltı yaptı 2 saat uyudu oglen yemegını yedı suan hala uyuyor..cocuk kıtlıktan cıktı sanki yaa..benı pes ettırdı galıba..az once resmını cekmıstım uyurken paylasayım
Eki Görüntüle 559112 Eki Görüntüle 559113 Eki Görüntüle 559114

ne kadar mahsum oluyolar uyuyunca maşallah kuzuya :nazar:

Bir kaç ay aradan sonra merhaba kızlar,
ben kızım izin verdiği sürece gelicem :) :3:
Nasılsınız bakalım neler var neler yok bebişler nasıllar gçmişi okuyamadım epey uzun zaman geçtiği için vakitte olmadığı için elifim uyanıkken ilgi istiyo uyurkende bişeyler yapmaya çalışıyorum netim geldiya arada ben gelirim yine
Bebişleri öpün benim için :38:

Hoşgeldin canım..Gözüm seni arıyordu son zamanlarda,yoktun bayadır..Elif bebek nasıl?İyidir genel sağlığı inşallah..

Tüm bebekler de çok şeker maşallah :nazar:

Bu da benim Elif bebem :)) :nazar:

Eklentiler

• $1.webp
    $1.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 39
  • $2.webp
    $2.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 57
  • $3.webp
    $3.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 42