selam kızlar..
bizim de 8 aylık doktor kont. vardı, kızım 9300 gr 71 cm olmuş

dişleri yok yanakları kıpkırmızı çenesi de doktor, salyadan dedi, yakında diş çıkaracağa benziyor dedi, inşallah çünkü 10 gündür falan gece sabaha kadar ağlıyor inliyor..
kızım iki ayda 900 gr almış doktor çok iyi dedi, neler veriyorsun dedi, anlattım, ekmek vermiyorum kilo almasın diye ver dedi, ama dinlemeyeceğim...kuru baklagillerin tamamına bu ay başlayabilirsin dedi, cevize de yeni başlayacağız, 10. ayda yumurtanın beyazına başlayacağız dedi, sanırım bazı doktorlar 1 yaş diyor, ama ben doktorumuzu dinleyeceğim, bizim doktorumuz ek gıdaya geçtiğimizden beri bütün mevsim sebze ve meyvelerini verebiirsin dedi ben verdim, mercimeği serenay sormuştu sanırım biz 6. ayda başladık canım yalnız sade mercimek çorbasını sevmiyor genelde bebekler, havuç patates,soğan sarımsak, kıyma katarsan daha lezzetli bir çorba oluyor, ayrıca 2 yemek kaşığı mercimeği ve 1 yemek kaşığı kıymayı haşlayıp içine tarhana ekleyip yapıyorum onu da seviyor benim kızım da çok gazlı ama yese de yemese de değişmiyor, ben kasmıyorum artık, 8. ayda kahvaltıda 1 tatlı kaşığı tahine 1 tatlı kaşığı pekmez karıştırdım onu da sevdi, yumurta kabusumuz, ben haftada 5 gün veriyorum doktor her gün vermelisin dedi, peynir yumurta tereyağını karıştırıyorum sıcak suyla eziyorum süzgeçten geçiriyorum öğürerek yiyor, ben de sevmem zaten yumurta,
bizim de hala bir mama sandalyemiz yok, e bebekten baktım chicco polly çift kılıflı sandalye çok iyi kızlar bebeği sıkmıyor çok rahat, fiyatı 250 lira idi, ben de bir siteden 2. el aldım 1 yıl kulanılmış, 130 tl, pazartesi elime geçecek umarım iyidir,
amma da yazmışım çenem açıldı gece gece bizden haberler böyle kızlar...