Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Fıkrasına gülünmeyen adam geldi aklima😅
Insani anca strese sokuyorlar..
Ay askim bilmiyorum ki iste bi stres ettim kendime oyle sert muayene edince. Amniyosentez sonrasi daha hassas bakilir sanki. Ne bileyim.
Vay caniler o ne eve gelince bile devam eden agri 😒
Kuzum cikmis cogu sonucum enfeksiyon falan yok şükür. Kan degerleri iyi sayilir.
Sadece fibrinojen diye bir deger yüksek cikmis. O da hamilelikte biraz yuksek çıkıyormus falan. Bilemedim. Doktoruma yollasam mi sonuçlarımı kararsızım. Kendisi baska doktorlara gitmemi hic istemiyor 😅😅
Bu son cümleni dün doktora gitmeden yazacaktım ama yazmayayım dedim 😅

Günaydın kızlar 🌸
Güne bebeklerimin yeni kıyafetleri ile başladım. Gebeliğin en sevdiğim yanı alışveriş yapmak oldu galiba 🤭
Çevremde daha erken almayın bir şeyler deyip canımı sıkanlar oluyor 😒 ama ben dayanamıyorum valla. Neler neler aldım. Ben mi yanlış yapıyorum bilmiyorum.

Eklentiler

• 1000024333.webp
    1000024333.webp
    59 KB · Görüntüleme: 74
aylemakk aylemakk se25lin se25lin kızlar siz detaylıyı nerde yatıracaksınız. Ben Ege'de yaptıracaktim ama İzmir'e gitmek de istemiyorum artık. Son gittiğimde memnun da kalmamıştım. Orkun hocada randevu bulabilir miyim bilmiyorum hep dolu görünüyor siz baktiniz mi
Ben hala sıra alamadım üniyi aradım dolu dediler ama 24 ünde ara dedi agustos ayı için o gün açılcakmış randevular o günü bekliyorum benimde agustosun ilk haftası almam lazım tam 22.haftaya girmiş olcam bide şimdi telefon sesine uyandım şehir hastanesinden aramışlar ama yetişemedim 🥹 geçende aramışlardı size boşluk olursa haber veririz diye aradım geri perinatolojiye aktaramıyoruz tekrar aramalarını bekleyeceksiniz dediler kaldı yani 🤦🏻‍♀️

Kızlar ya bir tane elbise beğendim kızıma bayıldım ama nedense bir şey beni engelliyor almak için link bırakacağım, kız anaları bakın siz de 🤭🥹

aylemakk aylemakk se25lin se25lin kızlar siz detaylıyı nerde yatıracaksınız. Ben Ege'de yaptıracaktim ama İzmir'e gitmek de istemiyorum artık. Son gittiğimde memnun da kalmamıştım. Orkun hocada randevu bulabilir miyim bilmiyorum hep dolu görünüyor siz baktiniz mi
Ben Orkun hocadan randevu almaya çalışcam temmuz 20 sinde Ağustos randevuları açılıyormuş, 20 sinin gecesi hemen siteye girip randevu almaya çalışıcam 🥺

Günaydın kızlar 🌸
Güne bebeklerimin yeni kıyafetleri ile başladım. Gebeliğin en sevdiğim yanı alışveriş yapmak oldu galiba 🤭
Çevremde daha erken almayın bir şeyler deyip canımı sıkanlar oluyor 😒 ama ben dayanamıyorum valla. Neler neler aldım. Ben mi yanlış yapıyorum bilmiyorum.
Oyy maaşallah çok güzeller canım sağlıkla içinde görmeyi nasip etsinnRabbim .valla bana da aynısını diyorlar ama ben takmıyorum artık ya .olumsuz düşünmek istemiyorum yeterince olumsuz şeyler yaşadım .en son örgü beşiği arkadaşıma attığımda beni yanlış anlama ama 7-8 aya kadar bir şey alma diyip moralimi çok bozdu .o günden beri aldığım bir şeyi kimseyle paylaşmıyorum burda sizlerle paylaşıyorum sadece 🥰

Günaydın kızlar 🌸

Çok iyi yapmışsın canım al, ben de alacağım sanırım böyle içimden geliyor almak 🥰 çok tatlılar ya maşallah güle güle giysinler inşallah

Günaydın kızlar 🌸
Sen boşver başkalarının lafını herkes çok biliyo kuzum çok ciciler maşallah güzel günlerde giysinler kuzucuklar 🥰🥰🥰

Oyy maaşallah çok güzeller canım sağlıkla içinde görmeyi nasip etsinnRabbim .valla bana da aynısını diyorlar ama ben takmıyorum artık ya .olumsuz düşünmek istemiyorum yeterince olumsuz şeyler yaşadım .en son örgü beşiği arkadaşıma attığımda beni yanlış anlama ama 7-8 aya kadar bir şey alma diyip moralimi çok bozdu .o günden beri aldığım bir şeyi kimseyle paylaşmıyorum burda sizlerle paylaşıyorum sadece 🥰
Al benden de o kadar canım. Yani onu söyleyerek kötü şeyleri ima etmiş oluyorlar ve bu durum canımı sıkıyor. Belki iyi niyetle söylüyorlar ama söylememeliler bence. Anneler olarak zaten biz fazlasıyla tedirginiz ve her ihtimal zaten aklımızda. Çevremizdekiler bizi rahatlatmalı, daha da germemeli diye düşünüyorum.
Ben de böyle diyenlerle paylaşmıyorum, hatta geçen indirimdeydi dayısı bebek arabasını aldı bebeklerimize eşime de tembihledim söyleme diye sonra acele etmeyin diyorlar canım sıkılıyor dedim. Sevincimizi bizimle paylaşanlarla paylaşmak çok güzel ama. O yüzden buradan paylaşasım geliyor 🥰

Çok iyi yapmışsın canım al, ben de alacağım sanırım böyle içimden geliyor almak 🥰 çok tatlılar ya maşallah güle güle giysinler inşallah
Al canım al. Bizim mutlu hissetmeye herkesten çok hakkımız var şu anda. Odada bebek eşyalarını görünce sanki bebeklerim doğmuş gibi eşyalarla konuşup seviyorum. Ya babası bi bak ya ne kadar tatlılar diye eşime laf atıyorum. Hayat enerjim yükseliyor valla 🥰

Back
X