Berbat bir gün benim için, hava kötü, dünden beri boynumdan başıma kadar zonklayıcı ağrı, bulantı gözlerimi zor açıyorum üstüne gece hiç uyumadım bütün gece o halde çınar da iyice azıttı rekor kırdı kalkmakta. Sabah uyandım regl olmuşum onun da sıkıntısı üzerimde oğlum sabah ağıtla uyandı ne yaptıysam huzursuzluğu geçmedi ev berbat, bunun üstüne bütün gece saat 22 den itibaren uyuyan eşim bana danışmadan misafir davet ediyor tabi kendine ne ki ancak millet gelsin onlarla eğlensin, sıkıldım ya anlayışsız insanlardan, annesi ayrı bir anlayışsız kendisi öyle bir lafa da gelemezler kompleksli gibi her lafı üstüne alınırlar, yanlarında birşey konuşamazsın.
desene herşey üst üste gelmiş, yazdıklarını okuyunca daraldım valla aman deme kaynana adı üstünde k-a-y-n-a-n-a gereksiz insan

bu arada cnm çınar emmiyomu? emerken regl olunmuyo falan diyolardı
dün öyleydi bugünde yedi ne bilim anlamıyorumki birde kabızız, sabah ıkınıyo yavrum kaka yaptı dedim bi baktım küçücük bişi çıkmış sadece. çorbasına zeytinyağı ekliyorum bi kase çorbasına 1 tatlı kaşığına yakın,pirinç unlu muhallebide yaparmı acaabacanım dişten ola bilir ahsendede iştahsızlık çok oldu halendaha düzelmedi kızarıklıklarda alerji olabilirmi degişik birşey verdinmi gün içinde
maşallah kuzuma mama sandalyenizde hayırlı olsun canım güle güle kullanın
kolay gelsin canım bebekle çok zor dün ablamlar gelmişti yabancı da degil ama ahsenin tüm düzeni mahvoldu akşama kadar hiç emmedi uyumadı ama keyfine diyecek yoktu kucaktan kucaga keyif yaptı![]()
bide kahvaltı vermeye başlamdım ,çorba ve muhalbiye alışsın dedim versemmi acaba?
seninkininde benimkinden pek farkı yokmuş cnm iki adım ötemdeler annemler daha uzak olmasına rağmen pazardan faln bişi istermisin diye sorar burdakilerden bi pirinç istedim ay oldu, düğünde iki bilezik yapmışlar toplam ederi o zaaman 1200 faalandı sanırım elife bir küçük altın bide iki üç yelek o kadarcık şu güne kadar başka bişi yok.hee ama parası yok koltuklarını yaptırttı iki tkm,yere laminant yaptırttı öyle işte.yemeğe gidiyoz bazen yemeği güzel olmuyo oğulları olmamış fln diyolar nasıl bozuluyo nasıll, insan aa olmamışmı fln der nerdeyse zıkkımın kökünü yiyin diycek. keşke şehir dışında olsada senede bir iki sefer görsemİnşallah bir huzursuzluk yaşamdan gelir ve giderler canım, senin dediğin gibi bende de bir soğukluk var ama tabi nedenleri var hem de ilk evlendiğim zamandan kaynaklı, düğüne ancak 1 hafta kala memlekete gelip teşrif ettiler zaten maddi manevi hiçbir zahmette bulunmadılar bugüne kadar ne bir çeyiz ne bir hediye görmedim kayınvalidemden, bu da yetmiyor gibi bize gelir annem yanıma geldiğinde, sürekli akrabaları sorar konuyu açar annemi konuşturur sonra da kendisi bazı şeyleri kompleks yapar gider oğlunu doldurur benimle kavga etmesine neden olur. Bana geldiğinde ancak tanıdık tanımadık herkesi över sıkıldım artık bu tavırlarından. En kötüsü de söylediklerini inkar etmesi kulaklarıma mı inanayım kendine mi bir de laf değiştirmesi. Doğurmama günler kala yine beni sinir etmişti sözleriyle yaptıklarıyla. O yüzden mümkün olduğunca az görüşmek istiyorum anlaşamayacağım insan tiplerinden,eşimin hatırına arayıp soruyorum davet ediyorum yoksa içimden gelmiyor. Kolay gelsin sana canım

Son düzenleme: