Kızlar selam, gittim geldim acile. Valla rahatladım mı ne oldu bende anlamadim pek ama..
Zaten ekranı ben göremiyorum gostermedi. Tepetaklak duruyor dedi. Yani ne demek oluyor dedim ters duruyor dedi. Sonra biraz da sert bir muayene oldu. Benimde oncesinde amniyosentezi soylemek aklima gelmemisti ne bileyim o anın heyecanindan, amniyosentez yerine de biraz baskı uyguladı simdi de onu taktim kafaya zarar vermemistir insallah diye. En son sordum gerci yok birsey olmaz dedi ama öylesine bir cevap gibiydi bilemedim..
Muayeneden sonra amniyosentezi soylemek aklima geldi bu bilgiyi neden soylemedin ama bundan oluyor olabilir batmalar dedi, büyüdüğü icin oluyor olabilir dedi. Birde ilk kez bu haftaları gördüğün bir gebelik bu sen bebegin büyüme hislerini adlandiramadigin icin sana batma gibi geliyor olabilir dedi.
Birde en temel suphesi idrar yolu enfeksiyonu oldu. Kan idrar verdim geldik eve. Bir sorun görünmüyor dedi. Rahim agzi boyu sordum, alttan muayene ettirmiyorsun ki nasil bakayim dedi. Benim drum hic alttan bakmasa da rahim agzini karından da ölçüm yapiyor halbuki.. ben karnimda igne batma hissi var diyorum altını cikar yat diyor hemen. Bende alttan baktirmak istemiyorum dedim. Imza attiriyorlar ya birde onun icin. Durumlar boyle Kızlar.
Tepetaklak olmus demesine bir takildim birde biraz bastirarak muayenesine. Birsey olmaz dimi
