demi ama sanki agzımda koca bir tugla var gibi şu anda , daha önce bir kere daha agrım olmuştu 5 sene evvel o zamanda çok kötüydü gene yakaldı beniİnsanin neresi agrisa cani orda derler ama gercekten dis iltihabi agrisida cok fena bir eziyet isleme baslasinda doktor biran evvel kurtul bari tedavine baslanmadan hallet bide bunla ugrasma sonradan
malum olmuş canım ya kıyamam sana,cnm geçmiş olsun malesef diş ağrısı kötü oluyor. rüyamda dişimin çekildiğini görmüştüm demekki senin haberini alacakmışım. tekrar geçmiş olsun.
çok güzel inşallah geerk kalmazda hamile oldugun haberini verirsin biz kaç gün geçti
mda bu arada geçmiş olsun yakın zamanda bende yirmilik dişimi çektirdim bide benim dişimin yarısı yoktu yani kırıktı ama hiç acı duymadan veda ettim dişime şuan çok rahatım kaç gece uykusuz günler geçirdim tam yatıyordum uyucam hadi kalk sabaha kadar gezin ama korkulacak bişey yok merak etme kolayca kurtulursun.
aslına bakarsan ayın 30 unda günüm ama kan testinde belli oluyor ya biraz sabırsızlık var bide eğer tutmadıysa bi an önce tedaiye başlamak istiyorum bu ay bide ben arı sütü ve polen kullandım sabahları aç karnına ve yumurtlama günlerimde 2 gün arayla hafif bi kalanma oldu daha önceki aylarda böle bi şey olmamıştı birazda onun sonucunu öğrenmek istiyorum inş tutmuştur....
demi ama sanki agzımda koca bir tugla var gibi şu anda , daha önce bir kere daha agrım olmuştu 5 sene evvel o zamanda çok kötüydü gene yakaldı beni
Haklisin dis sorunlari unutturup kendini olmadik zamanda yerde tekrar hortluyor iyi bir tedavi ol da kokten kurtul illetten ,,bu arada onumuzdeki gunlerde t.bebek isine ayni doktorunla devam ediyosun di mi canim
çok umutlu şeylerden söz ediyorsun bende heveslendim şimdi inşlllah düşündüğümüz gibidir.
demi ama sanki agzımda koca bir tugla var gibi şu anda , daha önce bir kere daha agrım olmuştu 5 sene evvel o zamanda çok kötüydü gene yakaldı beni
Haklisin dis sorunlari unutturup kendini olmadik zamanda yerde tekrar hortluyor iyi bir tedavi ol da kokten kurtul illetten ,,bu arada onumuzdeki gunlerde t.bebek isine ayni doktorunla devam ediyosun di mi canim
aynı doktorlar devam edelim dedi eşim olmazsa 2. ye başka araştırmaya girecegiz.
eklerim canım,inş canım haber veririm bide ben balıkesirden yazıyorum listeye benide eklemişsiniz ama şehir kısmı boş kalmış.
yumurtlama günlerinde lekelenme olması yumurtaların çatladığı anlamına mı geliyor peki.
genelde kanam oluyor çogu zaman
aynı doktorlar devam edelim dedi eşim olmazsa 2. ye başka araştırmaya girecegiz.
Sonuc ne olur bilinmez gonul isterki ilk denemede yuzun gulsun...listede gordugum kadari ile doktorun izmir de dogru adreslerden biri..bebislerin nezaman olacagi Allah"in taktiri ama yinede bu yolda giderken isini iyi yapan tecrube sahibi bir doktorun elinde olmasi onemli anne adayinin...umut bagliyosun maddi manevi zor surec zaten ,,eger guvenini sagladiysa en azindan ilki icin devam et ki insallah ikinciye gerek kalmaz kendisini yakindan taniyorum o yuzden dikkatimi cekti
nasıl olsun cnm gün sayıyoruz 9. gün bugün işte bekliyoruz. günüm gelsede test yapmıycaktım çünkü adet tarihimden 5 gün önceye geliyor ama pıhtılaşma topiğindeki arkadaşlar hatırlattı benim öyle bir şansım yok hamile olduğumu öğrenince iğneye başlamam gerekiyor ne kadar erken öğrendim o kadar iyi tabi tutarsamalum olmuş canım ya kıyamam sana,
demekki kaplerimiz birmiş,
sen nasılsın nasıl gidiyor
cnm ya bende aynı doktora gidiyorum mda ile çok iyi şeyler duydum hakkında ama yaptığı aşılamalar hakkında birşey duymadım hiç sen nasıl biliyorsun.Sonuc ne olur bilinmez gonul isterki ilk denemede yuzun gulsun...listede gordugum kadari ile doktorun izmir de dogru adreslerden biri..bebislerin nezaman olacagi Allah"in taktiri ama yinede bu yolda giderken isini iyi yapan tecrube sahibi bir doktorun elinde olmasi onemli anne adayinin...umut bagliyosun maddi manevi zor surec zaten ,,eger guvenini sagladiysa en azindan ilki icin devam et ki insallah ikinciye gerek kalmaz kendisini yakindan taniyorum o yuzden dikkatimi cekti
Kızlar merhaba
eyymenn ın nerede aşılama yaptırdığını bilen var mı?
cnm ya bende aynı doktora gidiyorum mda ile çok iyi şeyler duydum hakkında ama yaptığı aşılamalar hakkında birşey duymadım hiç sen nasıl biliyorsun.
mpb'cim Prof.Sait Yücebilgin Ege Üniv.nin en iyi kadın doğumcularından biridir.Zaten İzmir de hem akademisyen yani üniversitede prof hem de ayrıca infertilite alanında çalışan ve uzmanlaşan doktor sayısı iki elin parmaklarını geçmez Sait Hoca Ege Tüp bebek Merkez kurucularından bu alanda çalıştığı için.Kayınpederimin yakın aile dostudur kendisi. aynı zamanda 9 sene evvel 12-13 cm dikkatıni çekerim milim değil portakal dan büyük tümörümü sol yumurtalığımdan açık ameliyat yapmamak için uğraştı 4.5-5 saat ameliyatta kaldım kapalı cerrahi yöntem ile temizledi onunla tanışana kadar bana denk gelen gezdiğim 3-4 doktor benim yumurtalığımı almaktan başka çare kalmadığını anne olmamında çookkk zor olduğunu dile getirdiler sağolsunlar kesip çıkaracaklardı uğraşmamak için ve evlenmeme sadece 2 ay vardı 26 yaşındaydım düşün ne kadar yıkıldığımı hiçbişeyden haberim yok hayatımda jinekolog görmemişim şükür ki kim vurduya gitmeden ne kesildim ne yumurtalığım alındı ve ben Sait bey'in ameliyatı sonrası evliliğimin 1 yılında hamile kaldım devamını getirmedim o ayrı konu.Sait Bey işinde başarılı ve tecrübeli iyi bir hekim bunu yaşadım en azından o yüzden yorum yapabiliyorum.Gelelim şimdiki zamana...İnfertilite yardımcı üreme teknikleri aşılama tüp bebek her ne ise herhangi bir kadın doğum doktoruna gidilmemeli önüne gelen 6 aylık bir sertifika ile aşılama yapar olmuş neticede iyi para var bu ve bunun gibi doktorlar ise bu dalda yıllarını vermişler diğerleri ayda bir senede en fazla 10 tane aşılama yapıyorlarsa uzmanlaşmış doktorlar ayda 10-15 aşılama ve her ay kaç tane tüp bebek yapıyorlar yenilikleri takip ediyorlar tecrübe çok işleri bu.
Sait hoca ile aşılamada tüp bebek te çok hamile kalan var kalmayanda gereğini düzgün yapanlardan biri netice Allah'ın taktiri..biliyosun.İkinizin doktoru olduğunu görünce sadece içiniz rahat olsun diye yazdım ama tabi benimki sadece hekimliğini tecrübe eden biri olarak bir yorum.
Aşılamalar tüp bebek tedavileri sonuçta aynı yöntemler aynı ilaçlarla yapılan teknikler Dünyanın en iyisine de git olmayacağı varsa olmuyor hiç duyulmamış sıradan bir merkeze isme git olacağı varsa oluyor başarısızlıkları yada başarıları doktorlara mal etmek (çok bariz bir hata yapılmadıkça atlanılmadıkça ) çok ta doğru değil..İçiniz rahat olsun tedaviye devam gereken neyse yapacaktır..
yazdığın not çok hoşuma gitti:inş aşılamaya gerek kalmayacak
çok hoş
saol cnm cevapladığın için sanada geçmiş olsun iyiki sait bey denk gelmiş sanada. biliyorum tüpde olsa aşılamada olsa allah nasip etmedikten sonra kime gidersen git. ama işte seninde dediğin gibi kimisi sadece para için yapıyor kimiside kolay yolu seçiyor. ben daha öncede aşılama yaptırdım sait beyin yaptığıyla arada çok fark var. sait beyin iyi olduğunu biliyorum eczacımız bile çok iyi birine gidiyorsun dedi ama insan güzel şeyler duymak istiyor ondan sordum.cnm ya bende aynı doktora gidiyorum mda ile çok iyi şeyler duydum hakkında ama yaptığı aşılamalar hakkında birşey duymadım hiç sen nasıl biliyorsun.
mpb'cim Prof.Sait Yücebilgin Ege Üniv.nin en iyi kadın doğumcularından biridir.Zaten İzmir de hem akademisyen yani üniversitede prof hem de ayrıca infertilite alanında çalışan ve uzmanlaşan doktor sayısı iki elin parmaklarını geçmez Sait Hoca Ege Tüp bebek Merkez kurucularından bu alanda çalıştığı için.Kayınpederimin yakın aile dostudur kendisi. aynı zamanda 9 sene evvel 12-13 cm dikkatıni çekerim milim değil portakal dan büyük tümörümü sol yumurtalığımdan açık ameliyat yapmamak için uğraştı 4.5-5 saat ameliyatta kaldım kapalı cerrahi yöntem ile temizledi onunla tanışana kadar bana denk gelen gezdiğim 3-4 doktor benim yumurtalığımı almaktan başka çare kalmadığını anne olmamında çookkk zor olduğunu dile getirdiler sağolsunlar kesip çıkaracaklardı uğraşmamak için ve evlenmeme sadece 2 ay vardı 26 yaşındaydım düşün ne kadar yıkıldığımı hiçbişeyden haberim yok hayatımda jinekolog görmemişim şükür ki kim vurduya gitmeden ne kesildim ne yumurtalığım alındı ve ben Sait bey'in ameliyatı sonrası evliliğimin 1 yılında hamile kaldım devamını getirmedim o ayrı konu.Sait Bey işinde başarılı ve tecrübeli iyi bir hekim bunu yaşadım en azından o yüzden yorum yapabiliyorum.Gelelim şimdiki zamana...İnfertilite yardımcı üreme teknikleri aşılama tüp bebek her ne ise herhangi bir kadın doğum doktoruna gidilmemeli önüne gelen 6 aylık bir sertifika ile aşılama yapar olmuş neticede iyi para var bu ve bunun gibi doktorlar ise bu dalda yıllarını vermişler diğerleri ayda bir senede en fazla 10 tane aşılama yapıyorlarsa uzmanlaşmış doktorlar ayda 10-15 aşılama ve her ay kaç tane tüp bebek yapıyorlar yenilikleri takip ediyorlar tecrübe çok işleri bu.
Sait hoca ile aşılamada tüp bebek te çok hamile kalan var kalmayanda gereğini düzgün yapanlardan biri netice Allah'ın taktiri..biliyosun.İkinizin doktoru olduğunu görünce sadece içiniz rahat olsun diye yazdım ama tabi benimki sadece hekimliğini tecrübe eden biri olarak bir yorum.
Aşılamalar tüp bebek tedavileri sonuçta aynı yöntemler aynı ilaçlarla yapılan teknikler Dünyanın en iyisine de git olmayacağı varsa olmuyor hiç duyulmamış sıradan bir merkeze isme git olacağı varsa oluyor başarısızlıkları yada başarıları doktorlara mal etmek (çok bariz bir hata yapılmadıkça atlanılmadıkça ) çok ta doğru değil..İçiniz rahat olsun tedaviye devam gereken neyse yapacaktır..
Insaallah tedaviye gerek kalmadan hamile kalirsin cnm. Cok zor bir surecmis bende bu ay asilamayla basladim. Allah insaallah yuzlerimize guler
saol cnm cevapladığın için sanada geçmiş olsun iyiki sait bey denk gelmiş sanada. biliyorum tüpde olsa aşılamada olsa allah nasip etmedikten sonra kime gidersen git. ama işte seninde dediğin gibi kimisi sadece para için yapıyor kimiside kolay yolu seçiyor. ben daha öncede aşılama yaptırdım sait beyin yaptığıyla arada çok fark var. sait beyin iyi olduğunu biliyorum eczacımız bile çok iyi birine gidiyorsun dedi ama insan güzel şeyler duymak istiyor ondan sordum.
kızlarrrr dün akşam 22 de aşılamam oldu test tarihim 09 mayıs listeye ekler misiniz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?