yeliz daha çok az oldu şimdiden belirtiler belli olmaz.Kızlarr benım bgun 8.gunum ama hıc ama hıc belırtı yyok sıcze ıyımııı yoksa kotumu
iyidir taze anne sen nasılsın,
ben ölüyorum diş agrısından 13:30 da randevum var ve dişçidende pis korkuyorum :18::18::18:
mda daha ben sonucumu almadım ama sana malum oldu galiba çarşamba 15.günüm bende pazartesi gidip kanda test yaptıracam tabi kırmızılar gelmezse o vakte
kuzum offf yanlış olmuş kusura bakma hemen düzeltiliyor.
mda napıyosun kuzum dişin çok mu ağrıyor.tam olarak sorun ne.ben bugün 8.günümdeyim.haftaya bu saatlerde herşey belli olacak.
mda napıyosun kuzum dişin çok mu ağrıyor.tam olarak sorun ne.ben bugün 8.günümdeyim.haftaya bu saatlerde herşey belli olacak.
evet ya hıc belrtım yok senın ıcın daha kotu demı desene gelcekse gelsın en azıından agrıları hafıfler
offf hemde nasıl bütün gece uyumadım, ya benim sag taraftaki azı dişim kırılmıştı ama agrı sızı yapmamıştı. doktorda aşılama sonucunu almadan işlem yaptırma demişti. Bende hep sol tarafı kullanıyordum , sol azı dişimin bir taneside kaplama , malum kuru incir yerken kabugu çok sertti kayış gibi dişimin arasında kaldı bende bir güzel kürdan ile oydum ama damagıma mikrop kaptırdım galiba yanagım şişti kocaman oldu şimdi oaraya iltihap oldugu için bişey yapmayacaktır büyük ihtimalle, ilk önce kırık olanı yaptırcam bakalım ne dicek ama çok korkuyorum yaaaaaa
evet ya hıc belrtım yok senın ıcın daha kotu demı desene gelcekse gelsın en azıından agrıları hafıfler
canım iyiyim çok şükür,geçmiş olsun diş ağrısı çok kötü hamiş olmadan dişlerine baktır çünkü hamilelikte zor oluyormuş.hiç korkma canım uyuştuktan sonra bişey hissetmezsin...iyidir taze anne sen nasılsın,
ben ölüyorum diş agrısından 13:30 da randevum var ve dişçidende pis korkuyorum :18::18::18:
Ne guzel ardina bakiyor olman .... :)) okuduysan halimiz moralimiz bir bakiyosun mutlu haber alinca umut oluyor paylasip seviniyoruz bir bakiyosun olumsuz haber gelince yada olumsuz belirti ben gibi hemen demorolize oluyoruz ruh halimizin cok dengeli oldugu soylenemez meva ameliyata alinmis mda disinden rahatsiz grip ben adet sancisindan bitkin dustum aa bir de Gun sayiyoruz ki hersekilde onumuzu gorup silkelenelim diye sen nasilsin sagligin bebisin nasil??
inşallah günleriniz çabuk geçer canım sanırım sen pazartesi yapacaktın kan testini inşallah pozitifle gelirsin canım...sen nslsn cok sukıur ıyı dıyelım ıyı olsun gun su an ıcın gun sayıyoruz
Bugun doktor bana apandisit ameliyat dedi, ama önce testi sordu, negatif oldugunu ogrenınce sevindi. Bu akşam olabilirim ameliyat...
Ya pozitif olsaydı? o zaman kesin birşeyler kotu giderdi.. Her işte hayır vardır, merak etmeyin bebekler dogru zamanları bekliyorlar, gelmedikleri her ayın bir anlamsı var sanırım...
iltihaplı yere antibiyotik verir kesin.öbür tarafıda yapar inşallah diş ağrısı çok fenadır bilirim.az çekmedim bende dişlerimden.hiç korkma canım inşallah acısız sızısız kurtulursun.hem bunları hamileliğe hazırlığın bir parçası olarak gör.vücuduna bir genel kontrol lazım.sonrası inşallah ilk tüpte hamilelik...
canım iyiyim çok şükür,geçmiş olsun diş ağrısı çok kötü hamiş olmadan dişlerine baktır çünkü hamilelikte zor oluyormuş.hiç korkma canım uyuştuktan sonra bişey hissetmezsin...
canım dediğin gibi ruh hali değişiyor insanın esbinin haberini alınca çok sevindim açar açmaz...ama baktım ameliyat,diş ağrısı kırmızı görüncede üzülüyo insan doğal olarak.hepimiz için hayırlısı diyorum bende iyiym çok şükür aklım pazartesinde kontrolüm var...inşallah mayısta bol bol hamiş haberlerinizi alırım...
Pazartesiye bol sans yorma kendini gidana da dikkat hersey yolunda gitsin insallah!! İlk uc ayi hayirlisi ile atlattin mi daha rahatlarsin tadini cikar korkma canim:))
öyle kızlar ama agrısı içime dökülüyor, ben normalde agrı eşiği çok yüksek biriyimdir hayatta agrı kes,c, falan içmem evdede tutmam ama bu agrıya dayanamıyorum saat gelse bir an önce uyuşturmadanda işlem yaptırcak durumdayım
pazartesi günü test yapıcam eğer bu ay kendiliğinden hamile kalmadıysam doktor yolu gözüküyor yani aşılama hakkımızda hayırlısı olsun....
öyle kızlar ama agrısı içime dökülüyor, ben normalde agrı eşiği çok yüksek biriyimdir hayatta agrı kes,c, falan içmem evdede tutmam ama bu agrıya dayanamıyorum saat gelse bir an önce uyuşturmadanda işlem yaptırcak durumdayım
canım çok zor diş ağrısı benim en son bir anım vardı,bir gün dişim ağrıyor önemsemedim 3 gün falan öyle geçirdim ama o 3 günün sonunda gece sabaha kadar ağlaya ağlaya öldüm duramadım diş hastanesini arıyoruz kimse tlf bakmıyo halbuki nöbetçi oluyo orda sabah 6 da uyku yok tabiki saatleri saydım gezdim durdum evin içinde diş hastanesinin yolunu tuttuk bekledik falan derken muayneye girdim doktor demesinmi bu ilacı iç bir hafta sonra çekeceğiz sıra çok çekemem.doktora açtım ağzımı bağırdım kavga ettim ben nasıl durcam ölüyorum sen ne diyosun falan derken beni özele sevket dedim adam sinir oldu tamam dedi itiraz etmeden yazdı kağıdı kendi doktorumuza geldik.tam çıktım muaynehaneye elektrikler gittimi ben ağlıyorum çocuk gibi dayanamıyorum ölcem nolur uyuştur dişimi mahvoldum dedim kadın hemen iğneyle uyuşturdu yarım saat sonra geldide elektrik dişimi tedavi etti.o günü hiç unutamam çok zordu.allah sana kolaylık versin arkadaşım inşallah bir an önce tedvi olursun kurtulursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?