Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım benim tebrik ederim çok sevindim. Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Kızlar ben dünden beri mide bulantısı ve baş dönmesinden duramıyorum. Akşamda ateşim çıktı biraz. Bide sağ kasığım da çok batma var. Sizce belirti olabilirmi pazartesi öğrencem sonucu ama iki gn nasıl geçicek bilmiyorum.

Olabilir tabi neden olmasin insallah iki gun kalmis zaten az daha dayan yalniz atesin niye ciktiki usuttun mu ki bendeki belirtilrde belli etti kendini her yonuyle adet kapida(

Olabilir tabi neden olmasin insallah iki gun kalmis zaten az daha dayan yalniz atesin niye ciktiki usuttun mu ki bendeki belirtilrde belli etti kendini her yonuyle adet kapida(

Adet belirtisi yaşayıpta hamile kaldığını öğrenen birsürü arkadaşımız var hemen ümitsizliğe kapılma olumlu düşün bence

sanada geçmiş olsun canım,inşallah bir an önce biter kurtulur ve önüne bakarsın

Kızlarr benım bgun 8.gunum ama hıc ama hıc belırtı yyok sıcze ıyımııı yoksa kotumu

illaki olması gerekmiyor şeker bu haldede olabilir umudunu yitirme

Masall gunaydın umıtszlıge kapılmak yok bız bu ay hamıle kalıcaz

Gunaydinnn canim,,Amin!! Sen ben o birileri kalsinda boyle boyle arka arkaya cogalsin insallah canim,,bu arada hicbir belirti olmamasi daha iyi emin ol en azindan bu dayanmasi zor agrilara maruz kalmiyosun inan ben agridan yoruldum beklemekten degil neticede zaman zaten akiyor

canım çok sevindim hayırlı olsun rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşallah.....

Adet belirtisi yaşayıpta hamile kaldığını öğrenen birsürü arkadaşımız var hemen ümitsizliğe kapılma olumlu düşün bence

ohhh eb degilmi ama evet hamile kalcaz işte kimse engel olamazzzz

olamaz bncede ben umıdımı hıc bırzamaan kaybetmıyorum her yada gec bebegımı saglıkla kucagma alıcam ınsallah

kızlar nasılsınız moraller nasıl????????????

Ne guzel ardina bakiyor olman .... :)) okuduysan halimiz moralimiz bir bakiyosun mutlu haber alinca umut oluyor paylasip seviniyoruz bir bakiyosun olumsuz haber gelince yada olumsuz belirti ben gibi hemen demorolize oluyoruz ruh halimizin cok dengeli oldugu soylenemez meva ameliyata alinmis mda disinden rahatsiz grip ben adet sancisindan bitkin dustum aa bir de Gun sayiyoruz ki hersekilde onumuzu gorup silkelenelim diye sen nasilsin sagligin bebisin nasil??

evet ya hıc belrtım yok senın ıcın daha kotu demı desene gelcekse gelsın en azıından agrıları hafıfler

mda daha ben sonucumu almadım ama sana malum oldu galiba çarşamba 15.günüm bende pazartesi gidip kanda test yaptıracam tabi kırmızılar gelmezse o vakte

meva çok geçmiş olsun.boşuna demiyoruz değilmi herşeyin hayırlısı olsun diye.

esbi çok çok tebrikler.Allah sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.
kızlar benim kırmızılar bu gün geldi bir ay ara verecem sonra tekrar aşılamaya devam edecem

hakkında hayırlısı olsun.bu arada bol bol dinlenip kendini yeni tedaviye hazırla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…