Hoşşgeldinnn dişin nasıl naptı doktor biraz daha iyimisin ?? aşılama şansı zaten hepimiz için düşük biliyosun normal şartlarla hamile kalanları bile soksan zor evdeki münasebetten hiçbir farkı yok sadece yumurta sayısı fazla olunca ilaçlarla o yakalamazsa bu yakalar mı olayı ama sonuç % 15 ihtimali değiştirmiyor.Üstelik dediğin gibi hikayede rahatsızlık bazı sorunlar varsa aksilikte oluyor tedavi yarım bile kalabiliyor aşılamaya gitmeden yinde tüp bebek öncesi aşılama şartları tamam ise hiçbir doktor atlamıyor bu evreyi illlaki denetiyorlar ya olursa gerek kalmasın tüpe diye bizlerde deniyoruz işte o doktor bu doktor eğer kısmette tüp bebek varsa onuda yapıcaz tabi ben inanıyorum senin az kaldı bebek mutluluğuna göreceksin...
İstanbul - Sebepsiz infertilite - Medistate Kavacık Hastanesi - 2008 - 26.04.2012 - 3. Aşılama
Eklerseniz sevinirim..
merhaba arkadaşlar . ben 2009 da korunmayı bıraktım o sene hamiş kaldım ama gelişmedi ve kürtaj oldum sonrasında klomen tedavisi vs. işe yaramadı . derkem menapoza girdim. yaş 40 fhs 40-60 arası degişiyor . bu ay son umut ignelere başladık 1 tane yumoş gelişiyor bu gün 16mm olmuş salıya kadar ignelere devam . eger gelişimini sürdürürse önümüzdeki hafta aşılama. ilk aşılama tüp e geçemedik 1 yumoş oldugu için allahım hepimize hayırlısını ve saglıklısını versin.
çanım listenize eklermisiniz benide. izmir , erken menepoz , 2009 dan beri ugraşıyoruz , dr. hüseyin ivit , kısmetse önümüzdeki hafta aşılama . sen nasip et yarabbim.
merhaba arkadaşlar . ben 2009 da korunmayı bıraktım o sene hamiş kaldım ama gelişmedi ve kürtaj oldum sonrasında klomen tedavisi vs. işe yaramadı . derkem menapoza girdim. yaş 40 fhs 40-60 arası degişiyor . bu ay son umut ignelere başladık 1 tane yumoş gelişiyor bu gün 16mm olmuş salıya kadar ignelere devam . eger gelişimini sürdürürse önümüzdeki hafta aşılama. ilk aşılama tüp e geçemedik 1 yumoş oldugu için allahım hepimize hayırlısını ve saglıklısını versin.
cnm ya aşılaman hayırlı olsun inş. gelir bebişin. biliyorum ne zamandır uğraştığını. allahım uğraşlarımızı boşa çıkarmasın.
hayırlı olsun aşılaman,inşallah tutarkızlarrrr dün akşam 22 de aşılamam oldu test tarihim 09 mayıs listeye ekler misiniz :))
biçoğumuz bebek istiyo biçoğunun bebeği var her kesin istekleri dilekleri mutlulukları gözyaşları var rabbim hepimizin yüzüne gülsün bi kaç gündür her saniyem şükretmekler geçti çünkü çok acı bişeyle karşılaştım 21 yaşında 5 aylık hamileydi ve üç yaşında bi oğlu vardı ansızın kanser olduğunu öğrendi önce daha doğmamış bebeği sonra kendisi yaşamını yitiridi üç eve birden düştü ateş onun için bebeğim olmasada her anıma şükür Allahım sen sevdiklerimizi ve bizi koru...
aşılamamın 9.günü.kızlar belirtileriniz neler?benim göğüslerimdeki inanılmaz acı aşılamanın ilk gününden beri kesintisiz devam ediyor.karnm o kadar şiş ki patlayacak gibi.ilaçların etkisinden sanırım.bir de bu sabah uyandıktan on beş dakika sonra ani bir mide bulantısı geldi ve hemen geçti.siz de neler var?paylaşır mısınız?
GELDİM KUZUM GELDİM,
dişime hiç bişey yapamadı çünkü dedimya iltihap vardı ilaç verdi. Dişimin yanlarındaki 2 dişimde çürüşüm hepsini birlikte çekecek toplam 5 diş yani:18: sonrada köprü diş takılacakmış kırık dişimide kaplama yapacakmış hem maddi hemde mavi bu tüp bebek öncesi çöktüm ya kızlar 1000 tl istiyo
Miğde bulantın kulağa ne kadar hoş geliyor :) düşündüğümüz gibi olsun.Bakalım bende neler var bugün,göğüsler de hassasiyet karın şişliği devam bel bacak ağrıları devam göğüs dışında ki tüm durumlar ilk günden beri var bende yazdım sürekli zaten ama bu göğüs sızlaması hassasiyeti dün itibarı ile başladı o yüzden sabah adete doğru ilerliyorum yazmıştım... benim standart bu durumlar. her ay yaşarım bir hafta kala, fakat zaten geçen aydan beri kurtulmadım hiç laparoskopi oldum onun etkileri ağrıları geçmişti ki aşılama tedavisi başlayınca 2 aydır adetli gibi çekiyorum zaten o bişey değil bu ağrılar bende yapışıp kaldı diye korkuyorum düşünsene her günün böyle çalışma hayatımı da olumsuz etkiliyor ruhsal durumumu da bir de sivilce sorunu oldu yüzümde bu hormonlar tetiklemiş nur topu gibi sivilcelerim var varsın olsun napayım elimden birşey gelmiyor
cnm ya aşılaman hayırlı olsun inş. gelir bebişin. biliyorum ne zamandır uğraştığını. allahım uğraşlarımızı boşa çıkarmasın.
GELDİM KUZUM GELDİM,
dişime hiç bişey yapamadı çünkü dedimya iltihap vardı ilaç verdi. Dişimin yanlarındaki 2 dişimde çürüşüm hepsini birlikte çekecek toplam 5 diş yani:18: sonrada köprü diş takılacakmış kırık dişimide kaplama yapacakmış hem maddi hemde mavi bu tüp bebek öncesi çöktüm ya kızlar 1000 tl istiyo
benim8.günüm hiçbir belirtim yok.
selammmm,,8.gün bitti bitiyorrrrr mcan normalde de periyodun yaklaşırken ağrı sızı sancı olur mu sende ne biliyim her ay yaşadıkların eğer şimdi bu belirtilerin yoksa olması gerekirken iyiye işarettir inşallah ne dersin cnm
benim8.günüm hiçbir belirtim yok.
selammmm,,8.gün bitti bitiyorrrrr mcan normalde de periyodun yaklaşırken ağrı sızı sancı olur mu sende ne biliyim her ay yaşadıkların eğer şimdi bu belirtilerin yoksa olması gerekirken iyiye işarettir inşallah ne dersin cnm
kızlar bnm 8.gunumde bıtdı cok sukur adet belırtılerımın hıc bırı yok onları gonderdım bu ay ugramycklar soz verdıleer bana
kızlar bnm 8.gunumde bıtdı cok sukur adet belırtılerımın hıc bırı yok onları gonderdım bu ay ugramycklar soz verdıleer bana
Süpersinnn nereye gonderdigini unutma ileride adres lazim olursa sorarim bende gonderiyim ki 9 ay donemesinler:))
unutmam sen mrk etme ya masal 9ay dınmezler bnm aram ıyıdır sen solersın ben de konsrum artıkSüpersinnn nereye gonderdigini unutma ileride adres lazim olursa sorarim bende gonderiyim ki 9 ay donemesinler:))ya bu arada adın ne nerde otryon ızmırde
unutmam sen mrk etme ya masal 9ay dınmezler bnm aram ıyıdır sen solersın ben de konsrum artıkya bu arada adın ne nerde otryon ızmırde
Karsiyakada cnm mavisehirde oturuyorum
selam canım sevde ve ecelf le diger tarafta mesajlaşıyoruz . onları ve senide burada görünce bende katılayım dedim. inşallah be gülüm son yumurta bile olabilir benimki durum malum. seninde aşılama üzerinden 1 hafta geçmiş hemen ardından ecelf geliyor benimkide gelişmeye devam ederse kuyrugunuza yapışacagım inşallah sizde hamiş kalında benide sürükleyin:)) çok öptüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?