evet çok yıpranıyorsun ama dünyanın en güzel şeyi için katlanmamız gerek
bazıları kolay yoldan hamile kalırken kimide bizim gibi uğraşmak zorunda allahın takdiri ne diyelim.
inş bu ay hemencecik tutarda bi daha uğraşmazsınız.....
Masal cok hakli her kadin dogumcu bu tedavileri yapamaz. Uzmanligi ve tecrubesi olmasi lazim. Ben izmirde Kahraman Kolday'a gidiyorum. Asilamami Smyrna Tup Bebek merkezinde yapti. Ordaki ekibide cok sevdim. Eger asilamalarla sonuc alamazsak tup bebek icinde onunla devam edicem. Infertilite konusunda uzman. Tedavi icin gidipte bebisleri olan cok arkadasim var. izmirdeki arkadaslara gonul rahatligiyla tavsiye ederim. Ayrica bugun 9. Gunum goguslerdeki siddetli agri azalmaya basladi. Sanirim ilaclarin etkisi geciyor. Sabahlari da adet oncesi agrilara benzeyen agrilar oluyor sonra geciyor. Yabanci forum sitelerinde nisan ayinda asilama yaptiran kisilerin yorumlari da bizimkilerden farksiz. Hamile kalanlarin belirtileri de adet oncesi sendromuyla ayni. Nisan bitmedi guzel hbrler icin hala umut var. bu ay olmazsa MAYIS ta da ben varim diyorum.
biçoğumuz bebek istiyo biçoğunun bebeği var her kesin istekleri dilekleri mutlulukları gözyaşları var rabbim hepimizin yüzüne gülsün bi kaç gündür her saniyem şükretmekler geçti çünkü çok acı bişeyle karşılaştım 21 yaşında 5 aylık hamileydi ve üç yaşında bi oğlu vardı ansızın kanser olduğunu öğrendi önce daha doğmamış bebeği sonra kendisi yaşamını yitiridi üç eve birden düştü ateş onun için bebeğim olmasada her anıma şükür Allahım sen sevdiklerimizi ve bizi koru...
tabiki soracaksın birbirimizden faydalanacağız o yüzden buradayız seve seve..insanlığıda ayrı iyidir umarım sana da uğurlu gelir vesile olur çıktığın yolda.
cnm 20 nisanda oldu ben senide o gün sanıyordum tabloda öyle yazıyor. 4 mayısa denk geliyor hala hastalanmamış olursam doktoru arıycam o yönlendirecek. inş. güzel sonuçlar alırızda iğne maratonuna başlarız derdimiz bitmiyorki öğrenmekle.canım senin aşılama günün 21 nisan mıydı?benimki 21 nisan.test günüm 5 mayıs.bende de pıhtılaşma var.sen aşılamadan sonra kaçıncı gün test yapacaksın?malum bizim günümüzü geçirmek hatta beklemek gibi bir lüksümüz yok.ne kadar erken öğrenirsek o kadar iyi.inşallah güzel sonuçlar alırız.
aslında bende pıhtılaşma çıktığı için gitmiştim ona nasıl olcak diye aşılamaya kendisi karar verdi. birkaç ay daha hamile kalmazsan dedi reçete verdi bu ilaçları al yumurtaları çoğaltıp şansımızı artıralım dedi ben aşılama olduğunu bile anlamadım o an. ee tabi hamile kalmayınca ilaçları aldım gittim yaptırdık bekliyoruz.
inş. sende hamilesindirde daha önce yazdığın mesajda demiştin ya şok geçiririm diye şok geçirirsin bizide sevindirirsin.
Canımm:)) İnşallah o şoklar sevinçler ardı ardına hayırlısı ile gelir hepimize .
aslında bende pıhtılaşma çıktığı için gitmiştim ona nasıl olcak diye aşılamaya kendisi karar verdi. birkaç ay daha hamile kalmazsan dedi reçete verdi bu ilaçları al yumurtaları çoğaltıp şansımızı artıralım dedi ben aşılama olduğunu bile anlamadım o an. ee tabi hamile kalmayınca ilaçları aldım gittim yaptırdık bekliyoruz.
inş. sende hamilesindirde daha önce yazdığın mesajda demiştin ya şok geçiririm diye şok geçirirsin bizide sevindirirsin.
cnm 20 nisanda oldu ben senide o gün sanıyordum tabloda öyle yazıyor. 4 mayısa denk geliyor hala hastalanmamış olursam doktoru arıycam o yönlendirecek. inş. güzel sonuçlar alırızda iğne maratonuna başlarız derdimiz bitmiyorki öğrenmekle.
Canımm:)) İnşallah o şoklar sevinçler ardı ardına hayırlısı ile gelir hepimize .
cnm 20 nisanda oldu ben senide o gün sanıyordum tabloda öyle yazıyor. 4 mayısa denk geliyor hala hastalanmamış olursam doktoru arıycam o yönlendirecek. inş. güzel sonuçlar alırızda iğne maratonuna başlarız derdimiz bitmiyorki öğrenmekle.
Canım:)) inşallah o şokları sevinçleri sırayla hepimiz yaşarız hayırlısı ise.Biz iyi olalım da sağlık yönünden bak sende de pıhtılaşma olmuş önemli olan önce biz sonra olur nasılsa yazdıysa Allah.
canım 20 nisan benimki.doğru hatırlıyorsun.ben yanlış yazmışım.bana 5 mayıs test günün dedi dr.
aşılamamın 9.günü.kızlar belirtileriniz neler?benim göğüslerimdeki inanılmaz acı aşılamanın ilk gününden beri kesintisiz devam ediyor.karnm o kadar şiş ki patlayacak gibi.ilaçların etkisinden sanırım.bir de bu sabah uyandıktan on beş dakika sonra ani bir mide bulantısı geldi ve hemen geçti.siz de neler var?paylaşır mısınız?
aynı doktorlar devam edelim dedi eşim olmazsa 2. ye başka araştırmaya girecegiz.
Sonuc ne olur bilinmez gonul isterki ilk denemede yuzun gulsun...listede gordugum kadari ile doktorun izmir de dogru adreslerden biri..bebislerin nezaman olacagi Allah"in taktiri ama yinede bu yolda giderken isini iyi yapan tecrube sahibi bir doktorun elinde olmasi onemli anne adayinin...umut bagliyosun maddi manevi zor surec zaten ,,eger guvenini sagladiysa en azindan ilki icin devam et ki insallah ikinciye gerek kalmaz kendisini yakindan taniyorum o yuzden dikkatimi cekti
nasıl olsun cnm gün sayıyoruz 9. gün bugün işte bekliyoruz. günüm gelsede test yapmıycaktım çünkü adet tarihimden 5 gün önceye geliyor ama pıhtılaşma topiğindeki arkadaşlar hatırlattı benim öyle bir şansım yok hamile olduğumu öğrenince iğneye başlamam gerekiyor ne kadar erken öğrendim o kadar iyi tabi tutarsa
hadi diş ağrından kurtulda gel inş.
cnm ya bende aynı doktora gidiyorum mda ile çok iyi şeyler duydum hakkında ama yaptığı aşılamalar hakkında birşey duymadım hiç sen nasıl biliyorsun.
yanılmıyorsam ege ünv. de
canım ne güzel bende Sait hocayı bir arkadaşımın vasıtası ile duymuştum ama infertilite degildi durumu sadece sezeryandı ama o çok memnun kalmıştı.Sonra bir doktor arkadaşımla konuştum onun hanımınada ameliyat yapmış ve kendisinin ünv.hocasıymış o bu derken bendeki duydugum güzellikler çogaldı gitti. Ha ben bazı aksilikler yaşasamda kararımı ondan başka bir doktora çevirmedim. zaten aşılamad şansımda çok düşüktü o nedenle olayların arkasına düşmedm. Onada çok güveniyorum Hayırlısı ile ve onun destegi ile olacak biliyorum.cnm ya bende aynı doktora gidiyorum mda ile çok iyi şeyler duydum hakkında ama yaptığı aşılamalar hakkında birşey duymadım hiç sen nasıl biliyorsun.
mpb'cim Prof.Sait Yücebilgin Ege Üniv.nin en iyi kadın doğumcularından biridir.Zaten İzmir de hem akademisyen yani üniversitede prof hem de ayrıca infertilite alanında çalışan ve uzmanlaşan doktor sayısı iki elin parmaklarını geçmez Sait Hoca Ege Tüp bebek Merkez kurucularından bu alanda çalıştığı için.Kayınpederimin yakın aile dostudur kendisi. aynı zamanda 9 sene evvel 12-13 cm dikkatıni çekerim milim değil portakal dan büyük tümörümü sol yumurtalığımdan açık ameliyat yapmamak için uğraştı 4.5-5 saat ameliyatta kaldım kapalı cerrahi yöntem ile temizledi onunla tanışana kadar bana denk gelen gezdiğim 3-4 doktor benim yumurtalığımı almaktan başka çare kalmadığını anne olmamında çookkk zor olduğunu dile getirdiler sağolsunlar kesip çıkaracaklardı uğraşmamak için ve evlenmeme sadece 2 ay vardı 26 yaşındaydım düşün ne kadar yıkıldığımı hiçbişeyden haberim yok hayatımda jinekolog görmemişim şükür ki kim vurduya gitmeden ne kesildim ne yumurtalığım alındı ve ben Sait bey'in ameliyatı sonrası evliliğimin 1 yılında hamile kaldım devamını getirmedim o ayrı konu.Sait Bey işinde başarılı ve tecrübeli iyi bir hekim bunu yaşadım en azından o yüzden yorum yapabiliyorum.Gelelim şimdiki zamana...İnfertilite yardımcı üreme teknikleri aşılama tüp bebek her ne ise herhangi bir kadın doğum doktoruna gidilmemeli önüne gelen 6 aylık bir sertifika ile aşılama yapar olmuş neticede iyi para var bu ve bunun gibi doktorlar ise bu dalda yıllarını vermişler diğerleri ayda bir senede en fazla 10 tane aşılama yapıyorlarsa uzmanlaşmış doktorlar ayda 10-15 aşılama ve her ay kaç tane tüp bebek yapıyorlar yenilikleri takip ediyorlar tecrübe çok işleri bu.
Sait hoca ile aşılamada tüp bebek te çok hamile kalan var kalmayanda gereğini düzgün yapanlardan biri netice Allah'ın taktiri..biliyosun.İkinizin doktoru olduğunu görünce sadece içiniz rahat olsun diye yazdım ama tabi benimki sadece hekimliğini tecrübe eden biri olarak bir yorum.
Aşılamalar tüp bebek tedavileri sonuçta aynı yöntemler aynı ilaçlarla yapılan teknikler Dünyanın en iyisine de git olmayacağı varsa olmuyor hiç duyulmamış sıradan bir merkeze isme git olacağı varsa oluyor başarısızlıkları yada başarıları doktorlara mal etmek (çok bariz bir hata yapılmadıkça atlanılmadıkça ) çok ta doğru değil..İçiniz rahat olsun tedaviye devam gereken neyse yapacaktır..
kızlarrrr dün akşam 22 de aşılamam oldu test tarihim 09 mayıs listeye ekler misiniz :))
haklısın kuzum beterin beteri var halimize şükredelim.biçoğumuz bebek istiyo biçoğunun bebeği var her kesin istekleri dilekleri mutlulukları gözyaşları var rabbim hepimizin yüzüne gülsün bi kaç gündür her saniyem şükretmekler geçti çünkü çok acı bişeyle karşılaştım 21 yaşında 5 aylık hamileydi ve üç yaşında bi oğlu vardı ansızın kanser olduğunu öğrendi önce daha doğmamış bebeği sonra kendisi yaşamını yitiridi üç eve birden düştü ateş onun için bebeğim olmasada her anıma şükür Allahım sen sevdiklerimizi ve bizi koru...
canım ne güzel bende Sait hocayı bir arkadaşımın vasıtası ile duymuştum ama infertilite degildi durumu sadece sezeryandı ama o çok memnun kalmıştı.Sonra bir doktor arkadaşımla konuştum onun hanımınada ameliyat yapmış ve kendisinin ünv.hocasıymış o bu derken bendeki duydugum güzellikler çogaldı gitti. Ha ben bazı aksilikler yaşasamda kararımı ondan başka bir doktora çevirmedim. zaten aşılamad şansımda çok düşüktü o nedenle olayların arkasına düşmedm. Onada çok güveniyorum Hayırlısı ile ve onun destegi ile olacak biliyorum.
Hoşşgeldinnn dişin nasıl naptı doktor biraz daha iyimisin ?? aşılama şansı zaten hepimiz için düşük biliyosun normal şartlarla hamile kalanları bile soksan zor evdeki münasebetten hiçbir farkı yok sadece yumurta sayısı fazla olunca ilaçlarla o yakalamazsa bu yakalar mı olayı ama sonuç % 15 ihtimali değiştirmiyor.Üstelik dediğin gibi hikayede rahatsızlık bazı sorunlar varsa aksilikte oluyor tedavi yarım bile kalabiliyor aşılamaya gitmeden yinde tüp bebek öncesi aşılama şartları tamam ise hiçbir doktor atlamıyor bu evreyi illlaki denetiyorlar ya olursa gerek kalmasın tüpe diye bizlerde deniyoruz işte o doktor bu doktor eğer kısmette tüp bebek varsa onuda yapıcaz tabi ben inanıyorum senin az kaldı bebek mutluluğuna göreceksin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?