- 1 Haziran 2009
- 1.751
- 0
- 156
- 41
- Konu Sahibi bebegim_01
-
Merhaba bulduk ya tecrübeli anne,ilk soruyu ben sorayım.
Gebeliği öğrendim kan testine rağmen keseyi görene kadar eminlik yaşayamadım.Onu gördüm,şimdi de kalp atımını duymadan rahat edemeyecekmişim gibi geliyor.Bunlar normal mi yoksa ben mi takıntılıyım?
Kucağa alana kadar böyle devam mı edecek yoksa?
slmmm öncelikle topiğiniz hayırlı uğurlu bol bebişli olsunn inşş
ben 2011 ocak annesiyimm 11 nisan sat dı 13 mayısta silik bi çizgiyle anne adayı olduğumu öğrendiğimde çok mutlu olmuştummRabbim inş bu duyguları sizwede tattırır
işte bu annelik
cnm hiç bitmes bu takıntılar, ilk miğde bulantısı ilk kıpırtısı ilk tekmesi ayyy çok heycanlı oluyoohe bide doğduktan sonra ay neden uyumuyo ay neden çok uyudu karnı doydumu canı acıyomu vs.vs
benim hamileliğim biras sorunlu geçmişti 4 ay miğde bulantısı çektim su bile içemedim hep serumlarla ayakta durdum hastanede yattığımda oldu ama çok şükür paşam kucağımdaçok olmuştur ağlayarak doktora gitiğim ya bişey olduysa die... bişey yiyemiyodum ve etraftakiler hep ye bak bebeğine yarasın die hep zorluyolardı bu sefer de moralim bozuluyodu ya bişii olursa bebeğime die..
etrafa kulağınızı tıkayın ( canınız ne istiyosa onu yiyin istemiyosa yemeyin, bebek bi şekilde kendine bakıyo ) zorla yiyip fazlasıyla çıkarmanız daha kötü hem size hem bebeğe zarar verebilir bu yüzden canınız istemiyosa yemeyin...
ben hiç bişey yemediğim halde ki su bile içemiyodumm ama bebeğim hafta olarak önde gidiyodu..
bu arada hamile olduğunuz günlerin tadını çıkarın 9 ay sonrasında bebeğiniz hep kucağınızda olucak..
o şimdi sadece size ait göbişinizde ilk tekmelerini siz hissedeceksiniz bu çok güsel bi duygu
hee bideeeee bol bol uyuyunnn ben 3 ay boyunca hiç uyumadım desem yeridir hla da uykumuz düzenli değil....
vee bol bol gezin bebiş olunca aman üşümesin aman hasta olmasın derken depresyon kapıda oluveriyo...
Allah ım hepinize hayırlı uğurlu sağlıklı başarılı ewlatlar nasip etsinn
1 saattir yazmaya çalışıyorum paşam uyurken yazayım dedim hoop uyandı karnını doyururken bide mıçtıonu temizle oyna tekrar uyut ve yazıya devam
inş sizde bu duyguları yaşarsınız ennn kısa zamanda
Merhaba bulduk ya tecrübeli anne,ilk soruyu ben sorayım.
Gebeliği öğrendim kan testine rağmen keseyi görene kadar eminlik yaşayamadım.Onu gördüm,şimdi de kalp atımını duymadan rahat edemeyecekmişim gibi geliyor.Bunlar normal mi yoksa ben mi takıntılıyım?
Kucağa alana kadar böyle devam mı edecek yoksa?
hg canm ya bişey sorcm sana oğlumda değer 80 çıktı demişsn ya daha sonra arttı dimi benmde sat 4 nisan bugn yaptrdm kan tahlili 43.82 çıktımrb kızlar son adet tarihim 2 nisan cuma günü adet günümde idrar testi yaptım ve pozitif çıktı bugunde kanda bhcg baktırdım sonucum 2342 çıktı druma henüz gösteremedim bu sayı bana biraz yüksek geldi oğlumda bhcg sonucum 80 di sizlerin sonuçlarını öğrenebilirmiyim
walla öyle heyecanlıyım ki her gün sayıyorum deli gibi büyüsünde gelsin annesinin güzeli ayy nasıl beklicem ben 8 ay çatlarım walla
hg canm ya bişey sorcm sana oğlumda değer 80 çıktı demişsn ya daha sonra arttı dimi benmde sat 4 nisan bugn yaptrdm kan tahlili 43.82 çıktımrb kızlar son adet tarihim 2 nisan cuma günü adet günümde idrar testi yaptım ve pozitif çıktı bugunde kanda bhcg baktırdım sonucum 2342 çıktı druma henüz gösteremedim bu sayı bana biraz yüksek geldi oğlumda bhcg sonucum 80 di sizlerin sonuçlarını öğrenebilirmiyim
walla öyle heyecanlıyım ki her gün sayıyorum deli gibi büyüsünde gelsin annesinin güzeli ayy nasıl beklicem ben 8 ay çatlarım walla
merhaba kızlar ben kırmızı kartı yedim bu ayda olmadı size saglıkla bebbişlerinizi almayı diliyorum.insaallah önümüzdeki ay nasip eder rabbim bu arada 6 mayıs hıdırellezmişş nasıl dilek dileyecegiz nasıl yapacagız bilgisi olan varmı???
nasıl yapılıyor gül agacının dibine ne zaman gömülüyor kagıda yazılıyormu çiziliyormu sabahta gömdügümüz yerden alıp suyamı atacaz yani akarsumu normal su olurmu???birde tam hangi gün 5 mayıs mı6 mayısmı saat kaçta ayrıntılı yazarsanız sevinirim
hayırlı olsun öncelikle ya benim daha adet günüme 10 gün var testteçıkmaz dimi?canm ben ist değil sende mi hamilesin hoşgeldin aramızaaa
bende oldu yumurtlama günümden itibaren 2 hafta kasık bel karın göğüs ağrısı çektim günüme 3 gn varken test yaptım 2 snde çift çizgi çıktı bakalım kanda da kesinleşsn içim iice rhat etcek
merhaba kızlar ben kırmızı kartı yedim bu ayda olmadı size saglıkla bebbişlerinizi almayı diliyorum.insaallah önümüzdeki ay nasip eder rabbim bu arada 6 mayıs hıdırellezmişş nasıl dilek dileyecegiz nasıl yapacagız bilgisi olan varmı???
nasıl yapılıyor gül agacının dibine ne zaman gömülüyor kagıda yazılıyormu çiziliyormu sabahta gömdügümüz yerden alıp suyamı atacaz yani akarsumu normal su olurmu???birde tam hangi gün 5 mayıs mı6 mayısmı saat kaçta ayrıntılı yazarsanız sevinirim
canm değerin kaçtıı lütfen yazarmısınnMerhaba arkadaşlar,
Haftasonu dr..2ye gittim.keseyi gördüm biraz rahatladım,çünkü kan testine rağmen inanamıyordum.
Şimdi inş sırada kalp sesi var,sonra başka bişey sonra başkası,galiba bu uzun bi yolculuk olacak,biraz heyecan biraz kaygı.İfade edemiyorum duygularımı.
Bugün 5 haftalık olduk.Allahım herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Bebek isteyen herkese de sağlıklı ve hayırlı bir şekilde versin.
hayırlı olsun öncelikle ya benim daha adet günüme 10 gün var testteçıkmaz dimi?
Canım çoğul gebelik olabilir korkma, içini ferah tut :) Bende ekimde bi hamileik geçirdim ve kan değerim yüksekti diğer rakadaşlara öre.Birkaç hafta sonra ikiz olduklarını öğrendim.Ama tabi benle kalamadılar...mrb kızlar son adet tarihim 2 nisan cuma günü adet günümde idrar testi yaptım ve pozitif çıktı bugunde kanda bhcg baktırdım sonucum 2342 çıktı druma henüz gösteremedim bu sayı bana biraz yüksek geldi oğlumda bhcg sonucum 80 di sizlerin sonuçlarını öğrenebilirmiyim
Canım çoğul gebelik olabilir korkma, içini ferah tut :) Bende ekimde bi hamileik geçirdim ve kan değerim yüksekti diğer rakadaşlara öre.Birkaç hafta sonra ikiz olduklarını öğrendim.Ama tabi benle kalamadılar...
Sağlıklı ve hayırlı hamilelikler diliyorum sana...
Darısı biz isteyenlerin başına ama bu ay da pas geçeceğiz kesin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?