2012 Ocak Anneleri Gelsin Bakalım

slmmm öncelikle topiğiniz hayırlı uğurlu bol bebişli olsunn inşş
ben 2011 ocak annesiyimm 11 nisan sat dı 13 mayısta silik bi çizgiyle anne adayı olduğumu öğrendiğimde çok mutlu olmuştumm Rabbim inş bu duyguları sizwede tattırır

işte bu annelik
cnm hiç bitmes bu takıntılar, ilk miğde bulantısı ilk kıpırtısı ilk tekmesi ayyy çok heycanlı oluyoo he bide doğduktan sonra ay neden uyumuyo ay neden çok uyudu karnı doydumu canı acıyomu vs.vs
benim hamileliğim biras sorunlu geçmişti 4 ay miğde bulantısı çektim su bile içemedim hep serumlarla ayakta durdum hastanede yattığımda oldu ama çok şükür paşam kucağımda çok olmuştur ağlayarak doktora gitiğim ya bişey olduysa die... bişey yiyemiyodum ve etraftakiler hep ye bak bebeğine yarasın die hep zorluyolardı bu sefer de moralim bozuluyodu ya bişii olursa bebeğime die..
etrafa kulağınızı tıkayın ( canınız ne istiyosa onu yiyin istemiyosa yemeyin, bebek bi şekilde kendine bakıyo ) zorla yiyip fazlasıyla çıkarmanız daha kötü hem size hem bebeğe zarar verebilir bu yüzden canınız istemiyosa yemeyin...
ben hiç bişey yemediğim halde ki su bile içemiyodumm ama bebeğim hafta olarak önde gidiyodu..
bu arada hamile olduğunuz günlerin tadını çıkarın 9 ay sonrasında bebeğiniz hep kucağınızda olucak..
o şimdi sadece size ait göbişinizde ilk tekmelerini siz hissedeceksiniz bu çok güsel bi duygu
hee bideeeee bol bol uyuyunnn ben 3 ay boyunca hiç uyumadım desem yeridir hla da uykumuz düzenli değil....
vee bol bol gezin bebiş olunca aman üşümesin aman hasta olmasın derken depresyon kapıda oluveriyo...
Allah ım hepinize hayırlı uğurlu sağlıklı başarılı ewlatlar nasip etsinn

1 saattir yazmaya çalışıyorum paşam uyurken yazayım dedim hoop uyandı karnını doyururken bide mıçtı onu temizle oyna tekrar uyut ve yazıya devam

inş sizde bu duyguları yaşarsınız ennn kısa zamanda

Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim canım:)
Allah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inş.

mrb kızlar son adet tarihim 2 nisan cuma günü adet günümde idrar testi yaptım ve pozitif çıktı bugunde kanda bhcg baktırdım sonucum 2342 çıktı druma henüz gösteremedim bu sayı bana biraz yüksek geldi oğlumda bhcg sonucum 80 di sizlerin sonuçlarını öğrenebilirmiyim

hayır canım takıntı değil o bende aynı şeyleri yaşamıştım.önce evde yaptım acaba kanda çıkıcakmı,kanda çıkar acaba kese görünürmü,oda görünür bu sefer kalp atışlarını duyabilcekmiyim,tekmeyi ne zman atıcak diyeeeeeeeeeee uzar gider hiçte bitmez doğduktan sonrada aynı şekilde olurr..bu zamanlarınızın tadını çıkarın valla hamileliğimi çokkkkk özlüyorum size bir tavsiye bol boll uyuyun çünkü uykusuz günler ve geceler sizi bekliyor

selamün aleyküm.

bugün 02.04.2011 gebelik testi yaptim ve hafifte olsa ikinci cizgiyi gördüm günüm 1-2 gün gecti Do
sabah felaket bi bel agrisiyla uyandim gögüslerimde daha oldgun sanki. Iste saatler bitsin ve gebeli testi alabilmem icin dakikalari saydim.
Testi yaptim ve ikinci cizgiyi gördüm sevdindim sükrettim ayni zamanda bi korkuda sardi.
Bu 8 denememizde bu aydan ümitli degildim ama allah büyük hamileyim.
Hamileyim diyorum ama aslinda kendim halen inanmis degilim.
Doktordan randevu almam lazim yarin ararim ama nasil is yerinde henüz duyurmak istemiyorum. ailelere de bidaki ay söylemeyi planiyorum. Allah izin verirse tabi.

Kendimi tanitmak istiyorum: 30 yasindayim kilom 1.60 liste yaparsaniz beni de eklerseniz sevinirim.

Isimdi aklimda bir sürü soru isareti dolasiyor nasil olacak nasil gidecek gelecegimiz nasil olacak?
Rabbime siginiyorum. Bakalim mevlam neyler neylerse güzel eyler.

Son düzenleme:
kızlar elimde degil sizleri okudukca kendi hamileligim aklıma gelio cok heyecanlanıorum:))) artık sizleri sessiz sessiz takip edicem belki yeri geldiıgınde sorularınızda yardımcı olabilirim, olabilirz :)) eminimki öbür 2011 ocak annelirde arada girip bakacaklardır :))

Umarım bu topik dolup tasar, herkes yavrusunu kucagına alır

kızlar 2012 hamişlerine beni de ekleyin. 31 mart adet tarihim ve 5 gün geçti bişi yok. adet tarihimin ilk günü trest yaptım negatif çıktı şimdi pozitif.........

bu benim 2. bebiş inşallah. doğum tarihi 4 ocak görünüyor aralık hamişi de olabilirim yani. ilki de 2 aralık görünürken 24 kasımda geldi hayatımızı renklendirdi de

sizler gibi biz 2011 ocak anneleride heyecanlanmışız :)
evet arkadaşlarımın dediği gibi bu günlerinizin tadını çıkarın şimdi kucağınıza alana kadar stresli olacaksınız her durumda korkacaksınız gecenin köründe kanamam oldu diye ağlayarak sabahın olmasını beklediğim ve sabahın köründe doktorun muayenesine gelmesini beklediğimi hatırlıyorum yok sanki az tekmeledi yok bilmem ne çok pimpirikli olacaksınız aynen bizler gibi ve sizde inşallah bizler gibi sağlıkla kucaklarınıza alırsınız doğduktan sonra daha pimpirikli olacaksınız bunuda unutmayın aşı günlerinden nefret edeceksiniz mesela başkasının bebeğinizi ellemesini ble istemeyeceksiniz neyse ya şimdiden bunları söyleyip korkutmayalım sizleri sona doğru dertleşiriz :))
biz tecrübeli annelerden bilgi almak için isterseniz ayrı bir başlık açın bizim görmemiz daha kolay olur çünkü zamanla bu sayfaları okuamaya yetişemeyeceğiz

Son düzenleyen: Moderatör:
walla öyle heyecanlıyım ki her gün sayıyorum deli gibi büyüsünde gelsin annesinin güzeli ayy nasıl beklicem ben 8 ay çatlarım walla

hg canm ya bişey sorcm sana oğlumda değer 80 çıktı demişsn ya daha sonra arttı dimi benmde sat 4 nisan bugn yaptrdm kan tahlili 43.82 çıktı
iyimi

walla öyle heyecanlıyım ki her gün sayıyorum deli gibi büyüsünde gelsin annesinin güzeli ayy nasıl beklicem ben 8 ay çatlarım walla

hoşgeldinn canmmm öle valla sağlıcakla gelsnn

hg canm ya bişey sorcm sana oğlumda değer 80 çıktı demişsn ya daha sonra arttı dimi benmde sat 4 nisan bugn yaptrdm kan tahlili 43.82 çıktı
iyimi

hoşgeldinn canmmm öle valla sağlıcakla gelsnn

merhaba kızlar ben kırmızı kartı yedim bu ayda olmadı size saglıkla bebbişlerinizi almayı diliyorum.insaallah önümüzdeki ay nasip eder rabbim bu arada 6 mayıs hıdırellezmişş nasıl dilek dileyecegiz nasıl yapacagız bilgisi olan varmı???
nasıl yapılıyor gül agacının dibine ne zaman gömülüyor kagıda yazılıyormu çiziliyormu sabahta gömdügümüz yerden alıp suyamı atacaz yani akarsumu normal su olurmu???birde tam hangi gün 5 mayıs mı6 mayısmı saat kaçta ayrıntılı yazarsanız sevinirim

canm yaaaa bozma moralini inşşşş en kısa zamnda hamiş kalırsn dualarımı sennleee

hayırlı olsun öncelikle ya benim daha adet günüme 10 gün var testteçıkmaz dimi?

nasip canım ya rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.bi dahaki ay olur ,
inşallah.

hamile olanları tebrik ediyorum bebek isteyenlere en kısa zamanda bebiş versin ALLAH
ben 7 OCAK 2011de kızıma kavuştum harika bi duygu
tek pişmanlığım niye daha fazla foto.çektirmediğimdi
bol bol fotonuz olsun bebişlere dikkat edin

canm değerin kaçtıı lütfen yazarmısınn
benm değer 43.87 bende korkuyorum

hayırlı olsun öncelikle ya benim daha adet günüme 10 gün var testteçıkmaz dimi?

çıkmaz canm biraz daha sabır inşş mutlusonla biterr

Canım çoğul gebelik olabilir korkma, içini ferah tut :) Bende ekimde bi hamileik geçirdim ve kan değerim yüksekti diğer rakadaşlara öre.Birkaç hafta sonra ikiz olduklarını öğrendim.Ama tabi benle kalamadılar...

Sağlıklı ve hayırlı hamilelikler diliyorum sana...

Darısı biz isteyenlerin başına ama bu ay da pas geçeceğiz kesin ...

benimde hcg 2500 lerde çıktı şimdi siz böyle söyleyince biraz şaşırdım açıkçası yarın doktora gidicem heyecanla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…