- Konu Sahibi bebegim_01
-
saol canm ya inşşşş ama geçen ay düşük yaptım ondan biraz korkuyorum yarın kan vercm bi daha bakalım artık ahyırlısı inşşcanım endişeye kapılma hemen, normal hcg değerlerinde 4. ve 5. hafta şöyle:
4. hafta..............3-426
5.hafta...............19-7340
yani senin normal sınırlarda... endişelenme, inşallah sağlıkla tamamına erdirir Allahım :)
bu arada kendimden bahsedeyim :) 32 yaşındayım, endometriozis hastasıyım ve şubat ayında laparoskopi oldum, bir de çikolata kistim vardı, rezerv çok iyi görülmediğinden içi boşaltıldı. laptan önce de 2 senedir bebek istiyoduk olmamıştı hiç... çok şükür Rabbim nasip etti.. aşılama tedavisi yapılmıştı bu ay... öyle işte :)
saol canm ya inşşşş ama geçen ay düşük yaptım ondan biraz korkuyorum yarın kan vercm bi daha bakalım artık ahyırlısı inşş
hg canm tekrardan baya şey atlatmışsn rabbm kuunu sana bağışlasın sağlıcakla al kucağına
ultrasona girmedim daha.. haftaya çarşamba çağırdı doktor..
senn ilk mi olcak
hadi bakalım inşş görürsn kuzucuğu
evet :) senin ikinci sanırım, resimdeki fıstık senin sanırım, Allah bağışlasın maşallah
arkdaşlar bebişleriniz hayırlı olsun inşallah size bişi danışıcam sat 7 nisan benim dün kanda baktırdım 14 çıktı drum erken gebelik gibi görünüyor sizce değerim nasıl
sağol canım, senin de :)
iki gün sonra tekrarlanacak di mi?
bence değer normal canım.. ikiye katlanırsa da inşallah devamı da gelecek demek :)
canım dr um 10 mayısta gel dedi inşallahh keseyi görürüzzz
merhaba kızlar ben kırmızı kartı yedim bu ayda olmadı size saglıkla bebbişlerinizi almayı diliyorum.insaallah önümüzdeki ay nasip eder rabbim bu arada 6 mayıs hıdırellezmişş nasıl dilek dileyecegiz nasıl yapacagız bilgisi olan varmı???
nasıl yapılıyor gül agacının dibine ne zaman gömülüyor kagıda yazılıyormu çiziliyormu sabahta gömdügümüz yerden alıp suyamı atacaz yani akarsumu normal su olurmu???birde tam hangi gün 5 mayıs mı6 mayısmı saat kaçta ayrıntılı yazarsanız sevinirim
aa ne güsel kaç haftalıksn ben 4+3 degerim 3mayıs da 43.82 çıktı korkumdan dr gidemiyorum p.tesi kan vercm bi daha bakalım senn sat ne
gunaydın bende yeni hamişimbebişimin tahmini dogum tarıhı 1 ocak rabbim herkese sorunsuz hamilelik yaşatsın
benimkide tarihsel olarak 5 Ocak olarak gözüküyor ama bir hafta küçük olduğu için 12 Ocak olur herhalde tabi erken gelmeye niyetlenmezse :)
hmm evet orasını allah bilir artık zaten o yüzden tahminibenım carsamba gününe kontrolüm var kan degerım fln ıyı ama progesteronum düşükmüş o yuzden progestan kullanıyorum ..carsamba günü 6+3 oluyorum kalp atısı duyulurmu sence canım?..sanırm doktor hormon sevıyesı duzelmısmı dıye bakacak ayy cok heyecanlıyımm:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?