2012 Ocak Anneleri Gelsin Bakalım

saol canm ya inşşşş ama geçen ay düşük yaptım ondan biraz korkuyorum yarın kan vercm bi daha bakalım artık ahyırlısı inşş

hg canm tekrardan baya şey atlatmışsn rabbm kuunu sana bağışlasın sağlıcakla al kucağına

amin canım benim..
Allah hepimizin kuzularını korusun, hepimizin hamilelikleri sağlıkla tamamına ersin inşallah. amin

arkdaşlar bebişleriniz hayırlı olsun inşallah size bişi danışıcam sat 7 nisan benim dün kanda baktırdım 14 çıktı drum erken gebelik gibi görünüyor sizce değerim nasıl

arkdaşlar bebişleriniz hayırlı olsun inşallah size bişi danışıcam sat 7 nisan benim dün kanda baktırdım 14 çıktı drum erken gebelik gibi görünüyor sizce değerim nasıl

sağol canım, senin de :)
iki gün sonra tekrarlanacak di mi?
bence değer normal canım.. ikiye katlanırsa da inşallah devamı da gelecek demek :)

bozma morelini canım bende yaşadım o bekleyişleri kimyasal gebelik geçirdim büyük hayal kırıklığıydı benim için kafana takma stres yapma inan kendiliğinden olacaktır bu ay senden güzel haberler bekliyorum regl bittikten sonra çalışmalara başla inşallah tez zamanda güzel haberlerini vereceksin bize

gunaydın bende yeni hamişimbebişimin tahmini dogum tarıhı 1 ocakrabbim herkese sorunsuz hamilelik yaşatsın

aa ne güsel kaç haftalıksn ben 4+3 degerim 3mayıs da 43.82 çıktı korkumdan dr gidemiyorum p.tesi kan vercm bi daha bakalım senn sat ne

sat 31 Mart tarihsel olarak 5+1 ama ultrasyonda doğal olarak 1 hafta küçük çıktı. malum adet başlar başlamaz hamile olunmuyor bir hafta adet süresi işte. yani şuan 4 haftalık.. korkma bence oldummu hamilemiyim değilmiyim düşüncesi seni kemireceğine öğren rahatla ona göre planlarına devam et.

benimkide tarihsel olarak 5 Ocak olarak gözüküyor ama bir hafta küçük olduğu için 12 Ocak olur herhalde tabi erken gelmeye niyetlenmezse :)

hmm evet orasını allah bilir artık zaten o yüzden tahminibenım carsamba gününe kontrolüm var kan degerım fln ıyı ama progesteronum düşükmüş o yuzden progestan kullanıyorum ..carsamba günü 6+3 oluyorum kalp atısı duyulurmu sence canım?..sanırm doktor hormon sevıyesı duzelmısmı dıye bakacak ayy cok heyecanlıyımm:18:

evet genelde 6+.. larda kalp atışı duyuluyor duyarsın inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…