- 3 Mart 2009
- 2.344
- 269
- 123
- 40
- Konu Sahibi bebegim_01
-
canım ya çok beklemişsiniz ama birazda sizin ihmaliniz ben böyle korunan çiftlere şaşırıyorum sana demiyorum ya olup olmayacagını bile bilmeden i.korunuyorsunuz bak ben 4 yıllık evliyim be hiç korunmadık ve 3.5 yıllıkken hamile kaldım maallesef kaybettik şimdi yine ümidim var insaallah hamileyimdir.sende testini yap ve bekle kalp atışınıkeseyi birlikte görürsünüz o daha i.oluyorkorkuyorum guzelim yaa bu ani bekliyorum ben 9,5 yillik evliyim ama su 2 senedir deniyoruzz.. aslinda evlendigimden beri istiyordum ama sartlar onu gostermedii
canım rabbim saglıkla kucagına versin bizlerede nasip etsin insaallah.tam linkini verirsen bakarız.Allah bebeklerinizi huzurla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin temmuz annesi olacağım kısmetse.
Temmuz anneleri bölümüne isim anketi açtım oylarsanız sevinirim
canım sen test yapmıştın belki üstüne görme gibi birşeydir?? anlam veremiyorum pozitif demiştin sonucun içingünaydın kızlar hepinizle tanıştığıma çok sevindim maalesef ben aranızdan ayrılıyorum çünkü adet oldumneyse artık başka bahara...hamiş olan tüm anneler için hayırlı doğumlar dilerim allah sağlıklı bebişler versin hepinize..kendinize iyi bakın byeess
canım gözünaydınn çok sevindimmm insaallah bizlerede o mutlulugu yaşamak nasip olurhayırlı olsun kızlar topiğiniz
2011 ocak anneleri topiğini ben açmıştım ve sonrasında bir sürü 2011 ocak topikleri :)
29 nisanda öğrenmiştim hamile olduğumu tam bir yıl oldu kızımın tahmini doğum tarihi 6 ocaktı ama
29 aralık da bize merhaba dedi şuanda mışıl mışıl uyuyor 4 ayımızı doldurduk
2011 ocak anneleri olarak bir çok şey paylaştık ve halada paylaşıyoruz çok güzel arkadaşlık kurduk inşallah sizde bunları yaşayacaksınız birbirinize destek olacaksınız güzel paylaşımlarınız olacak
göbekleriniz çıktıkça göbüş topiği açıp resim ekleyeceksiniz
cinsiyeti öğrendikten sonra ciciler alacaksınız ciciş topiği açıp paylaşacaksınız
bir çok topikten sonra sona yaklaşırken geri sayım yapacağınız topiği açacaksınız en heyecanlısıda oydu benim için en son yazdığımda şafak 8 di :))
ve tecrübeli annelerden tavsiyeler topiği açacaksınız her zaman yanınızdayız her konuda
güzel bir hamilelik diliyorum hepinize hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olur inşallah
canım tedavimi görüyorsun tam anlayamadım aşılama tarzı birşeymi benimde sat 8 nisan.insaallah hamişizdir canımselam kızlar benim de son adet tarihim 10 nisan..11.gün ovitrelle vuruldum ve bugün 21.günüm.10 mayıs a kadar beklicem test yapmak için..inşallah ben de hamileyimdir öptümm hepinizi
günaydın kızlar hepinizle tanıştığıma çok sevindim maalesef ben aranızdan ayrılıyorum çünkü adet oldumneyse artık başka bahara...hamiş olan tüm anneler için hayırlı doğumlar dilerim allah sağlıklı bebişler versin hepinize..kendinize iyi bakın byeess
canım ya çok beklemişsiniz ama birazda sizin ihmaliniz ben böyle korunan çiftlere şaşırıyorum sana demiyorum ya olup olmayacagını bile bilmeden i.korunuyorsunuz bak ben 4 yıllık evliyim be hiç korunmadık ve 3.5 yıllıkken hamile kaldım maallesef kaybettik şimdi yine ümidim var insaallah hamileyimdir.sende testini yap ve bekle kalp atışınıkeseyi birlikte görürsünüz o daha i.oluyor
ewet canim beklememizin bir cok nedeni vardi erken evlilik yabanci bir ulke esini tanima asamasi derken bakmisin 6 7 sene geciyoo .artik turkiyede yeni evlenen ciftlerde en az 4 5 sene bekliyolar simdi . oyuzden kararimi pekte kotu olarak dusunmuyorum insallah bundan sonra bize rabbim hayirlisiyla verirrr .. canim senin dusuk nedenini arastirdimi doktor allah korusun kan pihtilasmasi v.s kontrollerden gectinizmi . bak benim PROLAKTIN sorunum vardi burda yabanci doktorlar pek sicak bakmadiklari icin erken yasta anne olmayi , biraz agirdan aliyolar ,hic olmazsa turkiyede bu tur seyleri doktora soyleyip yaptirabilirsin .doktor n diyo sana bir sorun yoktur umarimm.. insallah buayy burada cokk hamiss oluruz hep beraber paylasimlar yapariz
canım tedavimi görüyorsun tam anlayamadım aşılama tarzı birşeymi benimde sat 8 nisan.insaallah hamişizdir canımböyle oluruz insaallah
seninde en kisa zamanda rabbim melegini versin canimm.kendine stres yapma olacak birgun inan buna
merhaba bitanemmm... artık hamiş haberini duymak istiyorum dualarım seninlecanım ya çok beklemişsiniz ama birazda sizin ihmaliniz ben böyle korunan çiftlere şaşırıyorum sana demiyorum ya olup olmayacagını bile bilmeden i.korunuyorsunuz bak ben 4 yıllık evliyim be hiç korunmadık ve 3.5 yıllıkken hamile kaldım maallesef kaybettik şimdi yine ümidim var insaallah hamileyimdir.sende testini yap ve bekle kalp atışınıkeseyi birlikte görürsünüz o daha i.oluyor
ewet canim beklememizin bir cok nedeni vardi erken evlilik yabanci bir ulke esini tanima asamasi derken bakmisin 6 7 sene geciyoo .artik turkiyede yeni evlenen ciftlerde en az 4 5 sene bekliyolar simdi . oyuzden kararimi pekte kotu olarak dusunmuyorum insallah bundan sonra bize rabbim hayirlisiyla verirrr .. canim senin dusuk nedenini arastirdimi doktor allah korusun kan pihtilasmasi v.s kontrollerden gectinizmi . bak benim PROLAKTIN sorunum vardi burda yabanci doktorlar pek sicak bakmadiklari icin erken yasta anne olmayi , biraz agirdan aliyolar ,hic olmazsa turkiyede bu tur seyleri doktora soyleyip yaptirabilirsin .doktor n diyo sana bir sorun yoktur umarimm.. insallah buayy burada cokk hamiss oluruz hep beraber paylasimlar yapariz
seninde en kisa zamanda rabbim melegini versin canimm.kendine stres yapma olacak birgun inan buna
canım maalesef kan phtılaşması çıktı insaallah sorunsuz bir şekilde geçiririz bu dönemi.senin yaşın küçükmü cacım kaç yaşındasın sencanım ya çok beklemişsiniz ama birazda sizin ihmaliniz ben böyle korunan çiftlere şaşırıyorum sana demiyorum ya olup olmayacagını bile bilmeden i.korunuyorsunuz bak ben 4 yıllık evliyim be hiç korunmadık ve 3.5 yıllıkken hamile kaldım maallesef kaybettik şimdi yine ümidim var insaallah hamileyimdir.sende testini yap ve bekle kalp atışınıkeseyi birlikte görürsünüz o daha i.oluyor
merhaba bitanemmm... artık hamiş haberini duymak istiyorum dualarım seninle
aamminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
evet canım klomen kullandım bu ay 11.gün yumurtam 16 mm di.tek doz ovitrelle vurdu doktor.sat 10 nisan işte ben de 10 mayısa kadar beklicem inş beraber öğreniriz
insaallahh canım.sen kaç yıllık evlisin yaş kaç canım
bu yaz evlendim canım 22 ye yeni girdim bende pko var o nedenle bi kez klomen kullandım boş gebelik oldu.bu ikinci denemem.pko için glukofen kullanıorum zaten.sadece doktor glukofeni bırakma rahim ince dedi keşke progestan verseydi ama bakalım bir bildiği vardır.glukofen rahmi kalınlaştırır dedi hayırlısı inşallah 9 mayısa da çok var yaa
merhaba bitanemmm... artık hamiş haberini duymak istiyorum dualarım seninle
canim merhaba . bende duymak istiyorum doktorumdan hamilesin diye ama buayda olmadiii
canım maalesef kan phtılaşması çıktı insaallah sorunsuz bir şekilde geçiririz bu dönemi.senin yaşın küçükmü cacım kaç yaşındasın sen
canim ben 29 yasindayim kan pihtilasmasinda igne vuruluyosun onun bir caresi var guzelim insallah olur bebisin ben bugun 31. gunumde regl oldum duzensiz olmaya basladim nedendirki acaba .bir bakmisin 26. gunde geliyo bir bakiyon 28 bir bakiyon 31 n oluyo boyle hic boyle olmazdim yaa:84:aamminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canm ben ist değil sende mi hamilesin hoşgeldin aramızaaamrb arkadaşlar iki gündür yazamadım ama yazdıklarınızı okudum yeni hamişlere hayırlı olsun. henüz sayımız az ama bişi sormak istiyorum aranızda istanbulda olup bana doktor önerecek olanınız var mı? siz kime gidiyorsunuz? internetten araştırıorum ama karar veremiyorum. bu şehrin de yabancısıyım bilemiyorum.
hanımlar bana yardımcı olurmusunuz.son adet tarihim 14 nisan. biz bu ay korunmayı bıraktık bebek istiyoruz daha adet günüme 12 gün var,ama 2 gündür karnımın alt kısmında ince bi sızı ve şişkinlik hissi ve belimde ağrı var.acaba hamilemiyim?günüm gecmediği için test yapamıyorum tabiisizlerde olmusmuydu böle,yani döllenmeden sonra oluyomu normalmi bu?hamilemiyimdir? eger hamileysem ocak 2012 annesi olacamda:)))
mrb arkadaşlar iki gündür yazamadım ama yazdıklarınızı okudum yeni hamişlere hayırlı olsun. henüz sayımız az ama bişi sormak istiyorum aranızda istanbulda olup bana doktor önerecek olanınız var mı? siz kime gidiyorsunuz? internetten araştırıorum ama karar veremiyorum. bu şehrin de yabancısıyım bilemiyorum.
maaşşallahh canımmm yaa rabbim bizlerede nasip eder insaallahhh.aaaa ne güzel 2012 ocak anneleri gelmiş ben de 27 nisanda hamile olduğumu öğrenmiştim ben de 2011 5 ocak annesiyim ikiz annesiyim aynı zamnda çok güzel duygular ama bulantı dönemlerimi özlemedim ben tam 4 buçuk ay bulantı yaşadım gerisi çok güzeldi
canim merhaba . bende duymak istiyorum doktorumdan hamilesin diye ama buayda olmadiii
canım bilemiyorum streste etkiler ama içinin rahat etmesi için dr.a git insaallah önümüzdeki ay gelir bebişinn canımmseninde en kisa zamanda rabbim melegini versin canimm.kendine stres yapma olacak birgun inan buna
canım maalesef kan phtılaşması çıktı insaallah sorunsuz bir şekilde geçiririz bu dönemi.senin yaşın küçükmü cacım kaç yaşındasın sen
canim ben 29 yasindayim kan pihtilasmasinda igne vuruluyosun onun bir caresi var guzelim insallah olur bebisin ben bugun 31. gunumde regl oldum duzensiz olmaya basladim nedendirki acaba .bir bakmisin 26. gunde geliyo bir bakiyon 28 bir bakiyon 31 n oluyo boyle hic boyle olmazdim yaa:84:
canım ewet oluyor bu bir belirti olabilir benim de 2 güne kadar gögüslerimde sızı agrı vardı şimdi yok şişlik devam ediyor bende beklemedeyim benimde sat 8 mayıs insaallahhamişizdirrhanımlar bana yardımcı olurmusunuz.son adet tarihim 14 nisan. biz bu ay korunmayı bıraktık bebek istiyoruz daha adet günüme 12 gün var,ama 2 gündür karnımın alt kısmında ince bi sızı ve şişkinlik hissi ve belimde ağrı var.acaba hamilemiyim?günüm gecmediği için test yapamıyorum tabiisizlerde olmusmuydu böle,yani döllenmeden sonra oluyomu normalmi bu?hamilemiyimdir? eger hamileysem ocak 2012 annesi olacamda:)))
canımmm inan çok mutlu oldum rabbim melegini esirgesin insaallahh bu yolsa seninle birlikte hamile olarak devam etmeyi rabbim banada nasip eder insaallahhcanm ben ist değil sende mi hamilesin hoşgeldin aramızaaa
bende oldu yumurtlama günümden itibaren 2 hafta kasık bel karın göğüs ağrısı çektim günüme 3 gn varken test yaptım 2 snde çift çizgi çıktı bakalım kanda da kesinleşsn içim iice rhat etcek
Ayy ne güzel kizlar beni bi heyecan basti sizin heyecaninizi okurken. Bende 2011 Ocak annesiyim. SAt 01.04.2010 du , dogum tarihi 06.01.2011 ama benim melegim aralikta gelmege karar verdi.
Hamile oldugumu 30.04 da test yaparak ögrenmistim, silik cikmisti. VAr yok gibi yani :))
Allah isteyen herkese versin, umarim hepiniz hamilesinizdir. Cok güzel vakit gecirisiniz , muhtesem dostluklar kurarsiniz insallah. 2011 Ocak anneleri halen birbirleriyle dertlerini sevinclerini paylasirlar, insallah sizlerde sag salim bebeklerinizi kucaginza alip bu tecrübeleri yasarsiniz.
Benim melegim 3 hafta sonra tam 5 aylik olucak,zaman cok cabuk gecio keyfini cikartin.
canım maaaşşallahh sizeeee ayy insaallahh seneye bizde bebişimiz şukadar oldu diye topige yazmak nasip olurrr.o mutlulugu sevinci rabbim bizlerede tatırsın insaallah
slmlar herkese.ben biraz önce katıldım aranıza.site hoşuma gitti ve hepiniz çok candan yazmışsız yorumlarızı...ben de 5 gün önce ögrendim hamileyim.4 haftalık.4 ocak dogum gözüküyor,kısmetse...çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?