2012 Ocak Anneleri Gelsin Bakalım

korkuyorum guzelim yaa bu ani bekliyorum ben 9,5 yillik evliyim ama su 2 senedir deniyoruzz.. aslinda evlendigimden beri istiyordum ama sartlar onu gostermedii
canım ya çok beklemişsiniz ama birazda sizin ihmaliniz ben böyle korunan çiftlere şaşırıyorum sana demiyorum ya olup olmayacagını bile bilmeden i.korunuyorsunuz bak ben 4 yıllık evliyim be hiç korunmadık ve 3.5 yıllıkken hamile kaldım maallesef kaybettik şimdi yine ümidim var insaallah hamileyimdir.sende testini yap ve bekle kalp atışınıkeseyi birlikte görürsünüz o daha i.oluyor
Allah bebeklerinizi huzurla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin temmuz annesi olacağım kısmetse.
Temmuz anneleri bölümüne isim anketi açtım oylarsanız sevinirim
canım rabbim saglıkla kucagına versin bizlerede nasip etsin insaallah.tam linkini verirsen bakarız.
canım sen test yapmıştın belki üstüne görme gibi birşeydir?? anlam veremiyorum pozitif demiştin sonucun için
canım gözünaydınn çok sevindimmm insaallah bizlerede o mutlulugu yaşamak nasip olur
selam kızlar benim de son adet tarihim 10 nisan..11.gün ovitrelle vuruldum ve bugün 21.günüm.10 mayıs a kadar beklicem test yapmak için..inşallah ben de hamileyimdir öptümm hepinizi
canım tedavimi görüyorsun tam anlayamadım aşılama tarzı birşeymi benimde sat 8 nisan.insaallah hamişizdir canım böyle oluruz insaallah

seninde en kisa zamanda rabbim melegini versin canimm.kendine stres yapma olacak birgun inan buna

canım tedavimi görüyorsun tam anlayamadım aşılama tarzı birşeymi benimde sat 8 nisan.insaallah hamişizdir canım böyle oluruz insaallah

evet canım klomen kullandım bu ay 11.gün yumurtam 16 mm di.tek doz ovitrelle vurdu doktor.sat 10 nisan işte ben de 10 mayısa kadar beklicem inş beraber öğreniriz

evet canım klomen kullandım bu ay 11.gün yumurtam 16 mm di.tek doz ovitrelle vurdu doktor.sat 10 nisan işte ben de 10 mayısa kadar beklicem inş beraber öğreniriz

insaallahh canım.sen kaç yıllık evlisin yaş kaç canım

insaallahh canım.sen kaç yıllık evlisin yaş kaç canım

bu yaz evlendim canım 22 ye yeni girdim bende pko var o nedenle bi kez klomen kullandım boş gebelik oldu.bu ikinci denemem.pko için glukofen kullanıorum zaten.sadece doktor glukofeni bırakma rahim ince dedi keşke progestan verseydi ama bakalım bir bildiği vardır.glukofen rahmi kalınlaştırır dedi hayırlısı inşallah 9 mayısa da çok var yaa

aynen canım zaman geçmiyor desemmm :))

selam kızlarrrr 25 yaşındayım..benimde bu ay tutarsa inşallah ocak annesi olmak istiyorum..daha çok var 9 mayıs a ama olsun..

aaaa ne güzel 2012 ocak anneleri gelmiş ben de 27 nisanda hamile olduğumu öğrenmiştim ben de 2011 5 ocak annesiyim ikiz annesiyim aynı zamnda çok güzel duygular ama bulantı dönemlerimi özlemedim ben tam 4 buçuk ay bulantı yaşadım gerisi çok güzeldi

mrb arkadaşlar iki gündür yazamadım ama yazdıklarınızı okudum yeni hamişlere hayırlı olsun. henüz sayımız az ama bişi sormak istiyorum aranızda istanbulda olup bana doktor önerecek olanınız var mı? siz kime gidiyorsunuz? internetten araştırıorum ama karar veremiyorum. bu şehrin de yabancısıyım bilemiyorum.

hanımlar bana yardımcı olurmusunuz.son adet tarihim 14 nisan. biz bu ay korunmayı bıraktık bebek istiyoruz daha adet günüme 12 gün var,ama 2 gündür karnımın alt kısmında ince bi sızı ve şişkinlik hissi ve belimde ağrı var.acaba hamilemiyim?günüm gecmediği için test yapamıyorum tabiisizlerde olmusmuydu böle,yani döllenmeden sonra oluyomu normalmi bu?hamilemiyimdir? eger hamileysem ocak 2012 annesi olacamda:)))

Son düzenleme:
canm ben ist değil sende mi hamilesin hoşgeldin aramızaaa

bende oldu yumurtlama günümden itibaren 2 hafta kasık bel karın göğüs ağrısı çektim günüme 3 gn varken test yaptım 2 snde çift çizgi çıktı bakalım kanda da kesinleşsn içim iice rhat etcek

Ayy ne güzel kizlar beni bi heyecan basti sizin heyecaninizi okurken. Bende 2011 Ocak annesiyim. SAt 01.04.2010 du , dogum tarihi 06.01.2011 ama benim melegim aralikta gelmege karar verdi.

Hamile oldugumu 30.04 da test yaparak ögrenmistim, silik cikmisti. VAr yok gibi yani :))

Allah isteyen herkese versin, umarim hepiniz hamilesinizdir. Cok güzel vakit gecirisiniz , muhtesem dostluklar kurarsiniz insallah. 2011 Ocak anneleri halen birbirleriyle dertlerini sevinclerini paylasirlar, insallah sizlerde sag salim bebeklerinizi kucaginza alip bu tecrübeleri yasarsiniz.

Benim melegim 3 hafta sonra tam 5 aylik olucak,zaman cok cabuk gecio keyfini cikartin.

istanbulun neresindesin cnm bu arada hayırlı olsun rabbim sağlıkla sıhatle kcuağına almayı nasip etsin inş. bende istanbuldayım doktorumda çok iyidir ama sen netaraflarda bakıyorsun dr ?

herkesee günayydııııııııııııııınnnnnnnnn

maaşşallahh canımmm yaa rabbim bizlerede nasip eder insaallahhh.

slmlar herkese.ben biraz önce katıldım aranıza.site hoşuma gitti ve hepiniz çok candan yazmışsız yorumlarızı...ben de 5 gün önce ögrendim hamileyim.4 haftalık.4 ocak dogum gözüküyor,kısmetse...çok heyecanlıyım

hoşgeldinn canm rabbm sorunsz bi hamilelik geçirmeyi naip etsnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…