2012 Ocak Anneleri Gelsin Bakalım

canım gözünaydın sat kaçtı bu arada
bebeğim inşş sende bize katılırsn sabırszlıkla bekliyorumm

insaallah canımmm ya

topiğin başlığını görünce içim cız etti geçen sene bu zamanlar başlamıştık yazmaya şimdiyse bebeklerimiz 5. aylarına girecek :)Allah hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar versin,hayatımda 6 ocak 2011 tarihini unutmayacağım,oğlum o zaman doğmuştu:)

kızlar merhaba bu arada yeni topic hayırlı olsun bende hamileyim sat 30 mart harika bir duygu cts doktora gidicem umarım her şey yolunda güzel bir hamilelik geçiririm rabbim anne olmak isteyen tüm kardeşlerime bu duyguyu yaşamayı nasip eder inşallah

kızlar benim sat 30 mart.henüz doktora gitmedim.kısmetse 16 mayısta gidicem.ama kan testi yaptırdım iki kez.dış gebelik degilim.normal hamileyim...

kızlar benim sat 30 mart.henüz doktora gitmedim.kısmetse 16 mayısta gidicem.ama kan testi yaptırdım iki kez.dış gebelik degilim.normal hamileyim...

ikinizide canı gönülden kutluyorum kızlar rabbim saglıgıyla sıhatiyle kucagınızada almayı nasip etsin insaallah.darısıda benim gibi bekleyenlere olsun insaallah belirtiler varmıydı kızlar sizde nasıl anladınız hamile oldugunuzu

sağol canım en kısa zamanda seninde yüzün güzel haberlerle gülecek inşallah... ben kendi en erken belirtilerimi yazayım istersen;

- baş ağrısı olmaya başladı ara ara
- çok şiddetli bel ve kasık ağrısı (özellikle belim yere azıcık eğilmemde bile çok ağrıyordu)
- akıntım çok fazlaydı afedersin sanki sürekli ıslaklık hissediyordum
- ağzım kupkuru oluyordu sürekli su içip wc lere taşınıyordum
- midem yanıyordu
ve bunu belirtiden sayarmısın bilemem ama sürekli rüya görmeye başladım

bebeğim_01 sen bu ay regl oldun mu beklemeye devam mı

Son düzenleme:
inşallah bir an önce sende hamile kalırsın canım.3 gün önceden karnım çok agrıdı.hiç ağrımazdı.bu yüzden şüpelendim.o gece çok düşünmüşüm herhalde.rüyama girdi.sabah 7 de eşimi yolcu ettikten sonra test yaptım.tek çizği gördüm uyku sersemi.29unda hastalanmam gerekti.aman dedim kendi kendime yine olmadı...tekrar uyumaya gittim.9 da kalktım.baktım çift çizği.sonra hemen giyinip kan testi için saglık ocagına gittim.pozitif.2 gün sonra tekrar kan testi yaptırdim.sonucum 2.5 kat artmıştı.o zman kesinleşti.normal hamielik diye...korkuyorum ama kimyasal düşük çok yayğın..

nana seninle aynı gün dogum yapıcaz...ne şans.belirtilerde bendede akıntı fazla,sürekli rüya görüyorum,saçma sapan.saat başıda lavaboya kalkıyorum.bulantım yok henüz

Merhaba arkadaşlar,
Haftasonu dr..2ye gittim.keseyi gördüm biraz rahatladım,çünkü kan testine rağmen inanamıyordum.
Şimdi inş sırada kalp sesi var,sonra başka bişey sonra başkası,galiba bu uzun bi yolculuk olacak,biraz heyecan biraz kaygı.İfade edemiyorum duygularımı.
Bugün 5 haftalık olduk.Allahım herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Bebek isteyen herkese de sağlıklı ve hayırlı bir şekilde versin.

topiğinizi görünce çok duygulandım.bende 2011 ocak annelerindenim geçen sene bu zamanlar hamilemiyim acaba diye içim içimi yiyiyordu.18 mayısta kızımın benimle olduğunu öğrendim ve çok güzel bir 9 ay yaşadık kızımla sorunsuz bi şekilde inşallahhh sizde sağlıklı bi şekilde geçirirsiniz hamişliğinizi ve kucağınıza alırsınız bebişlerinizi.

sormak istediğiniz ne varsa seve seve cevaplarımm tecrübeli bi anne olarak

Merhaba bulduk ya tecrübeli anne,ilk soruyu ben sorayım.
Gebeliği öğrendim kan testine rağmen keseyi görene kadar eminlik yaşayamadım.Onu gördüm,şimdi de kalp atımını duymadan rahat edemeyecekmişim gibi geliyor.Bunlar normal mi yoksa ben mi takıntılıyım?
Kucağa alana kadar böyle devam mı edecek yoksa?

merhaba kızlar geçen sene bu zamanlar hamileydim bende çok güzel heyecanlı bir 9 ay geçirdim ve her kontrolümü iple çektim çabucak gelip geçti sizlerde sağlıklı güzel birşekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah.harika bir duygu harikaaaaaa

nana seninle aynı gün dogum yapıcaz...ne şans.belirtilerde bendede akıntı fazla,sürekli rüya görüyorum,saçma sapan.saat başıda lavaboya kalkıyorum.bulantım yok henüz

canım bende ara ara bulantım oluyor ama çok ilerlemedi henüz umarım da daha fazla olmaz yalnız bel ağrısı çok oluyor bazen gece çok rahatsız oluyorum ama olsun değer bebişime onu bi kucaklasam başka bişi istemem

istanbulun neresindesin cnm bu arada hayırlı olsun rabbim sağlıkla sıhatle kcuağına almayı nasip etsin inş. bende istanbuldayım doktorumda çok iyidir ama sen netaraflarda bakıyorsun dr ?

teşekkür ederim tatlım inş. eyüp te oturuyorum, başakşehirde çalışıorum :) bu civarlarda olabilir.

kızlar kan değeri ilk başta düşük çıkıp sonra hamile olduğunu öğrenen varmı

hoşgeldin canm hayırlı olsun öncelikle Allahım kucağımıza almayı da nasib etsin inş. ben de çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…