- Konu Sahibi bebegim_01
-
canım gözünaydın sat kaçtı bu aradaslmlar herkese.ben biraz önce katıldım aranıza.site hoşuma gitti ve hepiniz çok candan yazmışsız yorumlarızı...ben de 5 gün önce ögrendim hamileyim.4 haftalık.4 ocak dogum gözüküyor,kısmetse...çok heyecanlıyım
bebeğim inşş sende bize katılırsn sabırszlıkla bekliyorumm
kızlar merhaba bu arada yeni topic hayırlı olsun bende hamileyim sat 30 mart harika bir duygu cts doktora gidicem umarım her şey yolunda güzel bir hamilelik geçiririm rabbim anne olmak isteyen tüm kardeşlerime bu duyguyu yaşamayı nasip eder inşallah
kızlar benim sat 30 mart.henüz doktora gitmedim.kısmetse 16 mayısta gidicem.ama kan testi yaptırdım iki kez.dış gebelik degilim.normal hamileyim...
kızlar benim sat 30 mart.henüz doktora gitmedim.kısmetse 16 mayısta gidicem.ama kan testi yaptırdım iki kez.dış gebelik degilim.normal hamileyim...
İnş canım,Allah kalbine gönlüne göre versin.bebeğim inşş sende bize katılırsn sabırszlıkla bekliyorumm
Merhaba bulduk ya tecrübeli anne,ilk soruyu ben sorayım.topiğinizi görünce çok duygulandım.bende 2011 ocak annelerindenim geçen sene bu zamanlar hamilemiyim acaba diye içim içimi yiyiyordu.18 mayısta kızımın benimle olduğunu öğrendim ve çok güzel bir 9 ay yaşadık kızımla sorunsuz bi şekilde inşallahhh sizde sağlıklı bi şekilde geçirirsiniz hamişliğinizi ve kucağınıza alırsınız bebişlerinizi.
sormak istediğiniz ne varsa seve seve cevaplarımm tecrübeli bi anne olarak
nana seninle aynı gün dogum yapıcaz...ne şans.belirtilerde bendede akıntı fazla,sürekli rüya görüyorum,saçma sapan.saat başıda lavaboya kalkıyorum.bulantım yok henüz
canm ben ist değil sende mi hamilesin hoşgeldin aramızaaa
hoşbulduk diyeyim canım da daha öncede yazmıştım gözünden kaçmış galibabende senin gibi test yaptım silik çıktı ikinci çizgi ama 3 gün önceydi. bugün tekrar yapıcam bakalım koyulaşacak mı
istanbulun neresindesin cnm bu arada hayırlı olsun rabbim sağlıkla sıhatle kcuağına almayı nasip etsin inş. bende istanbuldayım doktorumda çok iyidir ama sen netaraflarda bakıyorsun dr ?
slmlar herkese.ben biraz önce katıldım aranıza.site hoşuma gitti ve hepiniz çok candan yazmışsız yorumlarızı...ben de 5 gün önce ögrendim hamileyim.4 haftalık.4 ocak dogum gözüküyor,kısmetse...çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?