- 29 Mart 2010
- 6.066
- 72
- 163
- Konu Sahibi bebegim_01
-
benimde hcg 2500 lerde çıktı şimdi siz böyle söyleyince biraz şaşırdım açıkçası yarın doktora gidicem heyecanla bekliyorum
canm değerin kaçtıı lütfen yazarmısınn
benm değer 43.87 bende korkuyorum
benim son adet tarihim 28 mart idi, 25 nisan'da baktırdım 547 çıktı.Ama benim adet döngüm 26 gün o etkiliyormuş,yabi döllenme daha erken olduğu için döngüsü daha uzun sürene göre biraz daha yüksek çıkıyor.
canm değerin kaçtıı lütfen yazarmısınn
benm değer 43.87 bende korkuyorum
benim son adet tarihim 28 mart idi, 25 nisan'da baktırdım 547 çıktı.Ama benim adet döngüm 26 gün o etkiliyormuş,yabi döllenme daha erken olduğu için döngüsü daha uzun sürene göre biraz daha yüksek çıkıyor.
benmde normalde 25 güne bi olur ama 4 nisanda düşük yaptım hiç hastanmadn hamile kaldım 3 mayısta kan tahlili yaptırdım 43.87
düşük yaptığım için vücudm da değişiklik olmşmudr ooff valla korkuyorum hayırlısı yarında kan tahlili yaptrcmm 2 katına çıkarsa sorun yokmudurr
bence de normal adet döngüsünden farklı olduğu için hormon da değişiklik vardır.İnş sorun yoktur,gönlünü ferah tut dua edelim bol bolbenmde normalde 25 güne bi olur ama 4 nisanda düşük yaptım hiç hastanmadn hamile kaldım 3 mayısta kan tahlili yaptırdım 43.87
düşük yaptığım için vücudm da değişiklik olmşmudr ooff valla korkuyorum hayırlısı yarında kan tahlili yaptrcmm 2 katına çıkarsa sorun yokmudurr
kızlar selamm
ben de inşallah ocak annesi olacakmışım :)
hamileliğimi dün öğrendim, ikiz olma ihtimali var
kızlar selamm
ben de inşallah ocak annesi olacakmışım :)
hamileliğimi dün öğrendim, ikiz olma ihtimali var
nerelerdesinz kızlar ya gelinde azıcık kafa dağatalımben kan sonucumu p.tesi yaptırıcam zaten belli eder kendini artarsa ne mutlu bana hayırlısıı artık
inşş gelmzz kırmılarr beklerizz burayakeşke bende bu ayki gruba katılabilsem, bunu çok siterdim..Bugün adet günüm, henüz olmadım olcam kesn ya
inşşş sennkide tutarrr katılırsn bizeeeben ocakta hamile kaldım ama şubatta düşük yaptım.martta gebe kalamadım.nisanda yine denedik bakalım bu ay tutacak mı haftaya adet zamanım inş gebe kalmışımdır yine.allahım isteyen herkese versin inş.birbirimize dua edelim
hoşgeldin canm değerin kaç çıktı kanda baktırdın mıMerhaba hanımlar, Ben 2008 Ocak annesiyim ne güzel tevafuktur ki testimide yaptım doktora da gittim tarihsel olarak 4 ama ultrasyonda 3 haftalık gebeyim. inş hayırlısıyla 2012 Ocak ayında kucağımada almak nasib olur.
Hepinizi yanıma arkadaş olarak bekliyorumhadi :)
slm arkadaşlar hamile olduğumu dün öğrendim.ben de 2012 ocak annesi olcam ins çok mutluyum
kana baktırmadım vajinal ultrasyondan baktırdım 9 milim kese var inş. bir sorun çıkmaz sorunsuz bir gebelik geçiririm inş. aslında ilki nasılsa ikinciside öyle oluyor derler Kızımda ne aşerdim ne bulantım oldu ama bu sefer naz yapacam biraz9 ayın tadını çıkartayım
aa ne güsel kaç haftalıksn ben 4+3 degerim 3mayıs da 43.82 çıktı korkumdan dr gidemiyorum p.tesi kan vercm bi daha bakalım senn sat ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?