2012 Ocak Anneleri Gelsin Bakalım

benimde hcg 2500 lerde çıktı şimdi siz böyle söyleyince biraz şaşırdım açıkçası yarın doktora gidicem heyecanla bekliyorum

ya benim değerim tam olarak kaçtı hatırlamıyorum ama haftalık değerleri arkadaşlarla karşılaştırınca benimki çok çok yüksekti.Ama tabi haftanıza bağlı olarak değerlndirmek gerek bu değerleri.İnş gönlünüzce olsun sonuç.... Hayırlı ve sağlıklı hamileler...

saol canm yaaa valla benm halimden bi tek düşük yapan anlarr her wc girdide korkuyla giriyorum allahım sen bana bğışlaaa

selamlar kızlar,ben de aranıza yeni katıldım.2 yıllık evliyim bu ay ilk kez denedik ama bakalım,sat 21 nisandı.bugün şöyle bişey duydum,babanın doğum yılını erkek,sonra ki yıl,diğer yıl kız,sonra erkek olarak hesaplayarak cinsiyet tahmin ediyorlarmış.yani 2 yıl kız 1 yıl erkek,,böyle bişey duyan deneyen var mı????tekrar selamlar

denizz canm nasısln benm değere baksana hiç bişey yapmak gelmiyo içimden çok düşük geldii
sen napıyosn

kızlar selamm
ben de inşallah ocak annesi olacakmışım :)
hamileliğimi dün öğrendim, ikiz olma ihtimali var

nerelerdesinz kızlar ya gelinde azıcık kafa dağatalım ben kan sonucumu p.tesi yaptırıcam zaten belli eder kendini artarsa ne mutlu bana hayırlısıı artık

nerelerdesinz kızlar ya gelinde azıcık kafa dağatalım ben kan sonucumu p.tesi yaptırıcam zaten belli eder kendini artarsa ne mutlu bana hayırlısıı artık

keşke bende bu ayki gruba katılabilsem, bunu çok siterdim..Bugün adet günüm, henüz olmadım olcam kesn ya

ben ocakta hamile kaldım ama şubatta düşük yaptım.martta gebe kalamadım.nisanda yine denedik bakalım bu ay tutacak mı haftaya adet zamanım inş gebe kalmışımdır yine.allahım isteyen herkese versin inş.birbirimize dua edelim

Merhaba hanımlar, Ben 2008 Ocak annesiyim ne güzel tevafuktur ki testimide yaptım doktora da gittim tarihsel olarak 4 ama ultrasyonda 3 haftalık gebeyim. inş hayırlısıyla 2012 Ocak ayında kucağımada almak nasib olur.
Hepinizi yanıma arkadaş olarak bekliyorum hadi :)

keşke bende bu ayki gruba katılabilsem, bunu çok siterdim..Bugün adet günüm, henüz olmadım olcam kesn ya
inşş gelmzz kırmılarr beklerizz buraya

inşşş sennkide tutarrr katılırsn bizeee

hoşgeldin canm değerin kaç çıktı kanda baktırdın mı

slm arkadaşlar hamile olduğumu dün öğrendim.ben de 2012 ocak annesi olcam ins çok mutluyum

oohh ohh maşşalh artıyo ocak anneleriii

kana baktırmadım vajinal ultrasyondan baktırdım 9 milim kese var inş. bir sorun çıkmaz sorunsuz bir gebelik geçiririm inş. aslında ilki nasılsa ikinciside öyle oluyor derler Kızımda ne aşerdim ne bulantım oldu ama bu sefer naz yapacam biraz 9 ayın tadını çıkartayım

aa ne güsel kaç haftalıksn ben 4+3 degerim 3mayıs da 43.82 çıktı korkumdan dr gidemiyorum p.tesi kan vercm bi daha bakalım senn sat ne

aa ne güsel kaç haftalıksn ben 4+3 degerim 3mayıs da 43.82 çıktı korkumdan dr gidemiyorum p.tesi kan vercm bi daha bakalım senn sat ne

canım endişeye kapılma hemen, normal hcg değerlerinde 4. ve 5. hafta şöyle:
4. hafta..............3-426
5.hafta...............19-7340

yani senin normal sınırlarda... endişelenme, inşallah sağlıkla tamamına erdirir Allahım :)

bu arada kendimden bahsedeyim :) 32 yaşındayım, endometriozis hastasıyım ve şubat ayında laparoskopi oldum, bir de çikolata kistim vardı, rezerv çok iyi görülmediğinden içi boşaltıldı. laptan önce de 2 senedir bebek istiyoduk olmamıştı hiç... çok şükür Rabbim nasip etti.. aşılama tedavisi yapılmıştı bu ay... öyle işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…