- 11 Mart 2011
- 1.705
- 6
- 108
- Konu Sahibi bebegim_01
-
amin canım.. hepimiz sorunsuz, sağlıklı hamilelikler yaşarız ve sağlıkla kucaklarız bebişlerimizi inşallah :)gunaydın bende yeni hamişimbebişimin tahmini dogum tarıhı 1 ocak rabbim herkese sorunsuz hamilelik yaşatsın
hmm evet orasını allah bilir artık zaten o yüzden tahminibenım carsamba gününe kontrolüm var kan degerım fln ıyı ama progesteronum düşükmüş o yuzden progestan kullanıyorum ..carsamba günü 6+3 oluyorum kalp atısı duyulurmu sence canım?..sanırm doktor hormon sevıyesı duzelmısmı dıye bakacak ayy cok heyecanlıyımm:18:
canım hiç lekelenmen oldu mu?
valla olduysada bılmıyorum canım ya ıc camasırım renklıydı o zamanlar
hahhahhaaaaaarenkli çamaşırın meyvesini de almışsın tatlım maşallah :))))
progesteronun biraz düşükmüşya, onun için sormuştum, bi belirtisi oluyo mu acep diye
geldi bileinşş gelmzz kırmılarr beklerizz buraya
Canım çok tebrik ediyorum rabbim senle kalmasını nasip etsin inş, sağlıcakla kucağına alıp şikayetler etmeni canı gönülden diliyorum :)bu arada kendimden bahsedeyim :) 32 yaşındayım, endometriozis hastasıyım ve şubat ayında laparoskopi oldum, bir de çikolata kistim vardı, rezerv çok iyi görülmediğinden içi boşaltıldı. laptan önce de 2 senedir bebek istiyoduk olmamıştı hiç... çok şükür Rabbim nasip etti.. aşılama tedavisi yapılmıştı bu ay... öyle işte :)
inşallah canım, biz de sizin gibi yeni gebelere mesajlar yazarız :)ayy ne heyecanlısınız şimdi.önce kalp atışını duyacaksınız,sonra hareketlenmeye başlayacak böyle böyle geçip gidecek zaman Allah izin verirse.
ekimm bence değerin gayet güzel katlanmış :)kızlar bugn kan verdm
ilk değerim 3 mayıs 43.82
6 mayıs 197.79 çıktı
canım çok sağol, amin :) yaramazlık anlatırım burda inşallah sonra :)geldi bileneyse kısmet şubat anneliğine olur inş .... Senin meleğine de sağlıkla kavuşmanı dilerim canm inş çok güzel bi hamileilik geçirirsin :)
Canım çok tebrik ediyorum rabbim senle kalmasını nasip etsin inş, sağlıcakla kucağına alıp şikayetler etmeni canı gönülden diliyorum :)
inşallah canım, biz de sizin gibi yeni gebelere mesajlar yazarız :)
ekimm bence değerin gayet güzel katlanmış :)bi doktora danıştın mı
canım çok sağol, amin :) yaramazlık anlatırım burda inşallah sonra :)
sen de üzülme sakın, önümüzdeki ay geliverir bebişin inşallah
amin canım, ben de öptümamin canım inş ya, rabbim hepimöizin kalbine göre versin ... Öpüyorum ...
canım o kadar uzun da tutma, bir hafta sonra git bence.. belki keseyi görürsünüz..aylint dr gitmedm erken gitmek istemiyorum 2 haftaya kadr anca giderim
merhaba bende 2011 ocak annesiyim geçen sene bu zamanarı bebişim göbüşümdeydi ne çabuk geçiyo zaman sag salim kucagınıza alın bebişlerinizi
ama zaten bu hafta gitmeyip öbür hafta itsm kalp atışını da duycam zaten eminm dr gidince ulturasyonla bakarken kesin ağlarım ilk düşüğmden sonra yine kalp atışını duymucam diye ağlamıştım
yine düşük yaptık ama geri ahmileyim bunda da dr ters bişeyler var dicek diye ağlarım offf gerçekten anne olmak çok zorrr yaa
canım ben de kaygılanıyorum bazen ama kaygıları kafamdan atmaya çalışıyorum.. olumlu düşünelim olumlu olsun inşallah di mi :)
tabiki canm zaten değerim yükseldiğini görnce şüphem biraz olsn gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?