2012 Ocak Anneleri Gelsin Bakalım

canım hiç lekelenmen oldu mu?

ayy ne heyecanlısınız şimdi.önce kalp atışını duyacaksınız,sonra hareketlenmeye başlayacak böyle böyle geçip gidecek zaman Allah izin verirse.

inşş gelmzz kırmılarr beklerizz buraya
geldi bile neyse kısmet şubat anneliğine olur inş .... Senin meleğine de sağlıkla kavuşmanı dilerim canm inş çok güzel bi hamileilik geçirirsin :)
Canım çok tebrik ediyorum rabbim senle kalmasını nasip etsin inş, sağlıcakla kucağına alıp şikayetler etmeni canı gönülden diliyorum :)

ayy ne heyecanlısınız şimdi.önce kalp atışını duyacaksınız,sonra hareketlenmeye başlayacak böyle böyle geçip gidecek zaman Allah izin verirse.
inşallah canım, biz de sizin gibi yeni gebelere mesajlar yazarız :)
kızlar bugn kan verdm
ilk değerim 3 mayıs 43.82
6 mayıs 197.79 çıktı
ekimm bence değerin gayet güzel katlanmış :) bi doktora danıştın mı
canım çok sağol, amin :) yaramazlık anlatırım burda inşallah sonra :)
sen de üzülme sakın, önümüzdeki ay geliverir bebişin inşallah

amin canım inş ya, rabbim hepimöizin kalbine göre versin ... Öpüyorum ...

merhaba bende 2011 ocak annesiyim geçen sene bu zamanarı bebişim göbüşümdeydi ne çabuk geçiyo zaman sag salim kucagınıza alın bebişlerinizi

aylint dr gitmedm erken gitmek istemiyorum 2 haftaya kadr anca giderim
canım o kadar uzun da tutma, bir hafta sonra git bence.. belki keseyi görürsünüz..
merhaba bende 2011 ocak annesiyim geçen sene bu zamanarı bebişim göbüşümdeydi ne çabuk geçiyo zaman sag salim kucagınıza alın bebişlerinizi

çok sağol canım, amin :) Allah senin de evladını bağışlasın

ama zaten bu hafta gitmeyip öbür hafta itsm kalp atışını da duycam zaten eminm dr gidince ulturasyonla bakarken kesin ağlarım ilk düşüğmden sonra yine kalp atışını duymucam diye ağlamıştım
yine düşük yaptık ama geri ahmileyim bunda da dr ters bişeyler var dicek diye ağlarım offf gerçekten anne olmak çok zorrr yaa

canım ben de kaygılanıyorum bazen ama kaygıları kafamdan atmaya çalışıyorum.. olumlu düşünelim olumlu olsun inşallah di mi :)

hanımlarr şimdiden anneler günümüz kutlu olsuunnnn, Allahım evlatlarımızı korusun, hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…