- Konu Sahibi bebegim_01
-
canm değerin kaçtıı lütfen yazarmısınn
benm değer 43.87 bende korkuyorum
çıkmaz canm biraz daha sabır inşş mutlusonla biterr
merhaba kızlar bende 2 yıl içerisinde 2 kere düşük yapmış biriyim.neyseki araştırıp kanda pıhtılaşma problemim varmış.hamile kaldıktan sonra iğne vurulmam gerekiyormuş.bende pko olduğu için hamile kalmamıda zorlaştırıyor.klomen diye bir ilaç içerek yumurtalıklarım uyarıldı ve iğneyle çatlatıldı.en son adetim 5 nisandı.29 nisanda idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı.daha sonra 02 mayısta bhcgme bakıldı-27,26 çıktı bana çok düşük geldi.04 mayısta tekrar bhcg baktırdım 42,59 çıkt.halen bana değerler çok düşük geliyor.pazartesi dr.gideceğim akla kara belli olacak.eğer hamileysem 10 ocak 2012 bebeğimin doğum tarihi inş.allah hepimizin dualarını kabul etsin.
hamile ark.tebrik ediyorum.inş hepimiz hamişizdir.Şimdiden geleceğin anneleri ve gerçek annelerin anneler günü kutlu olsun.....
kızlar bugn kan verdm
ilk değerim 3 mayıs 43.82
6 mayıs 197.79 çıktı
canım seni ümitlendirmek istemem ama bence hamilesin:))))))))))))))))))))))merhaba kızlar bende 2 yıl içerisinde 2 kere düşük yapmış biriyim.neyseki araştırıp kanda pıhtılaşma problemim varmış.hamile kaldıktan sonra iğne vurulmam gerekiyormuş.bende pko olduğu için hamile kalmamıda zorlaştırıyor.klomen diye bir ilaç içerek yumurtalıklarım uyarıldı ve iğneyle çatlatıldı.en son adetim 5 nisandı.29 nisanda idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı.daha sonra 02 mayısta bhcgme bakıldı-27,26 çıktı bana çok düşük geldi.04 mayısta tekrar bhcg baktırdım 42,59 çıkt.halen bana değerler çok düşük geliyor.pazartesi dr.gideceğim akla kara belli olacak.eğer hamileysem 10 ocak 2012 bebeğimin doğum tarihi inş.allah hepimizin dualarını kabul etsin.
hamile ark.tebrik ediyorum.inş hepimiz hamişizdir.Şimdiden geleceğin anneleri ve gerçek annelerin anneler günü kutlu olsun.....
teşekkürederim canm inş senn değerde yükselirekim 29,öncelikle tebrik ederim. benim de adete 3-4 gün kala 43.7 çıktı, 3 gün sonra ben de gidicem
merak ettiğim senin adetten kaç gün önce 43 çıktı. benimki sanki biraz erken bu kadar yükseldi
senn kuzucuğuda tebrik ederimekim.29 ben de 2. kuzucuğa hamileyim. ilki kaç yaşında tatlım . anladığım kadarıyla birlikte doğum yapcaz inşallah hayırlısı ile. bizim 2. kuzucuk 4 ocakta gelecek nasipse.
seninki ne zaman gelecek inşallah
kızlar hamilelikle ilgili ticker hazırlayamıyorum. nerden nasıl yapcam yardım eder misiniz?:26:
canım seni ümitlendirmek istemem ama bence hamilesin:))))))))))))))))))))))
değerlerin çok iyi bence. bak hemen iğnelerine başla. benim kız kardeşim de martta 2. düşüğünü yaptı. ve bu kan pıhtılaşması olayı 2. düşükten sonra araştırılıyormuş. ona ağustosa gün verdiler. eğer hamile isen hemen başla iğneye. hatta bugünden başla bence.:94:
canım yapamadım acaba site üyelik mi istiyor. bir urlk buldum ama çizelge sütununa yapıştırınca değişmedi çizelgem. şimdi buldummmmmmmmmmmmmmteşekkürederim canm inş senn değerde yükselir
ben ayın 3 de yaptırdm yani adetim 3gn geçikince ama ben öle biliyorum düşük yaptığım için değişmiş olabilir
haber ver bizede inşş yükselirr
senn kuzucuğuda tebrik ederim
benm ilki 2 yaşını doldurdu doğuma 3 yaşında oluyo
benmde 9 ocak nasipse ama sezaryanla doğum 1 hafta erkn olr
lilypie sitesine gir
maternetiy olanı seç
hamile kaldığn sat
muhtemel doğmu yaz o kadr kendine uygn olanları seç
ilk sıradaki image url yi seç alta çıkanı kopyala profiline yani çizelge yazan yere yapştr
yapamadığn olursa sor
inşş anlatabilmişsmdr
canım inşallah güzel haberlerini alacağız. duacınız.cnm bende seni tebrik ederim.inş.minişini sağlıcakla kucağına alrsın.yarın dr.gideceğim allahın izniyle herşey belli olacak.benim için dua edin kızlar.......
bende yok canmmselamm
kızlar sizin de kasık ağrınız oluyo mu?
kızlar ilk kez doktora gidicem.kalp atışlarını duymak için.sizce hangi hafta gideyim,bebeğimin kalp atışını duymak için.hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.çok korkuyorum.5 hafta+ 5 gündeyim.doktor tavsiyelerinizede ihtiyacım var.istanbul beşiktaştayım.hangi hastaneye gidiyosunuz.muayene ücretleri ne kadar...bana ne önerirsizniz...
kasık ağrım yok canım ama bazı hamişlikte oluyormuş. doktoruna bi danış istersen.selamm
kızlar sizin de kasık ağrınız oluyo mu?
lian seninle aynıyız nerdeyse . bence bekle biraz daha. en azından 7. haftaya gidersin. ben 5 hafta 4 günlük hamişimkızlar ilk kez doktora gidicem.kalp atışlarını duymak için.sizce hangi hafta gideyim,bebeğimin kalp atışını duymak için.hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.çok korkuyorum.5 hafta+ 5 gündeyim.doktor tavsiyelerinizede ihtiyacım var.istanbul beşiktaştayım.hangi hastaneye gidiyosunuz.muayene ücretleri ne kadar...bana ne önerirsizniz...
bende yok canmm
dr söleee ama normldrr ya
kalp atışı için en az 7. haftasına girsn daha ii olur ksn duyarsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?