- Konu Sahibi bebegim_01
-
kasık ağrım yok canım ama bazı hamişlikte oluyormuş. doktoruna bi danış istersen.
lian seninle aynıyız nerdeyse . bence bekle biraz daha. en azından 7. haftaya gidersin. ben 5 hafta 4 günlük hamişimizmirdeyim şifaya gidiyorum. istanbulda dktor bilmiyorum.
Bende 2012 ocak ayı anne adayıyım inşallah. SAT 1 Nisan'dı. Dün doktora gittim 4 mm kese göründü. Daha çok küçükmüş :) canım benim yaa... 15 gün sonra tekrar gel dedi hayırlısı bakalım
merhaba,
başlık hayırlı olsun.
benim de sat 28 marttı. dün ilk kontrolümüze gittik. miniğim kese içine bi güzel kurulmuş.:97::97::97 minicik noktanın kalbi atmaya başlamış.
bu arada 6+0 da gittim ve alttan değil karnımdan baktı. hem bebek hem kalp atışı göründü çok şükür.
tebrik ederim canım,
benim de sat 28 mart,İlk kontrole erken gittim ve öyle olunca da ancak keseyi gördük.Sen ne güzel kalp atışına şahit olmuşsun darısı bize.30 Nisan da gittik, bi sonraki kontrol 23 mayıs.İnş ben de duyarım bir aşamayı daha atlatmış oluruz
bende yok canmm
dr söleee ama normldrr ya
sağolun kıslarkasık ağrım yok canım ama bazı hamişlikte oluyormuş. doktoruna bi danış istersen.
sağol canım, hoşgeldin :)SELAM ARKADAŞLAR
ben 2010 ağustoz annesiyim oğlum 9 ay 3 günlük ve 2012 ocak annesi adayıyım şimdiden hepimize hayırlı olsun diyorum
amin canım :) Kızını da Allah bağışlasınmerhaba bende ocak annesi adayıyım 6 yıl sonra ikinci kez hamileyim 5 yaşında bir kızım var son adet tarihim 3 nisan ve haftasonu idrar tahlilinde çift çizgiyi gördük yarında doktora gideceğiz inşallah keseyi görebiliriz tüm arkadaşlara hayırlı bir hamilelik dönemi dilerim rabbim hepimize kuğımıza almayı nasip etsin
canım benim de sat 1 nisan :) ben de yarın gidicem doktora ben de görürüm inşallah, belki bebiş de görürüm inşallahBende 2012 ocak ayı anne adayıyım inşallah. SAT 1 Nisan'dı. Dün doktora gittim 4 mm kese göründü. Daha çok küçükmüş :) canım benim yaa... 15 gün sonra tekrar gel dedi hayırlısı bakalım
bende de çok gaz oluyo canım ya, arada kasık ağrım da oluyo.. aklıma takılıyo bazen ama rahat olmaya çalışıyorum.. Allahım bebeklerimizi sağlıkla kucaklamayı da nasip etsin inşallahkızlar ben aslında bu hafta sonu gidecektim ama kasık ağrısından korkup gittim. aşırı gaz ve kasıklarıma kramp giriyordu. çok şükür bebek iyiymiş. benden de kan, idrar testleri aldı. bende de sorun yok çok şükür.
hani demem o ki, mutlaka doktora gidin ama benim gibi gecenizi gününüzü heba etmeyin, e mi?
doktor da korkma dedi. bazı kadınlarda adet sancısı gibi sancı ve gaz olabilirmiş. hatta hafif lekelenme bile. ama yine de bir doktor kontrolü şart tabi. hele leke varsa.
minik noktami bende gördüm cok sükür.. bi daki kontrolle insallah bebisi de görürüz kalbi gümbür gümbür atar insallah..
Gebelikle birlikte bide kist olusmus bendedoktorum kistin olusmasi kötü degil aksine iyi mis düsük olmasini engelliyormus.. bazen hele bugün aniden oturunca batisti.
Kist gebelik boyunca kaybolacakmis.. bu konuda bilgisi olan var mi?
Kist olusmasi beni biraz düsündürüyor
hg canm ya bişey sorcm sana oğlumda değer 80 çıktı demişsn ya daha sonra arttı dimi benmde sat 4 nisan bugn yaptrdm kan tahlili 43.82 çıktı
iyimi
hoşgeldinn canmmm öle valla sağlıcakla gelsnn
hoşgeldin aramızaaSELAM ARKADAŞLAR
ben 2010 ağustoz annesiyim oğlum 9 ay 3 günlük ve 2012 ocak annesi adayıyım şimdiden hepimize hayırlı olsun diyorum
hayırlısı olsn inşş tez zamnda duyarsnncevap yazdığın için sagol canım.tamam 7.haftadan sonra gideyim.ama sanki hiç hamile gibi hissetmiyorum,o yüzden bir an önce gitmek istedim...iyi geceler
hoşgeldin hayırlı olsn sat larmz aynımerhaba bende ocak annesi adayıyım 6 yıl sonra ikinci kez hamileyim 5 yaşında bir kızım var son adet tarihim 3 nisan ve haftasonu idrar tahlilinde çift çizgiyi gördük yarında doktora gideceğiz inşallah keseyi görebiliriz tüm arkadaşlara hayırlı bir hamilelik dönemi dilerim rabbim hepimize kuğımıza almayı nasip etsin
sanada hayırlı olsn canmmmBende 2012 ocak ayı anne adayıyım inşallah. SAT 1 Nisan'dı. Dün doktora gittim 4 mm kese göründü. Daha çok küçükmüş :) canım benim yaa... 15 gün sonra tekrar gel dedi hayırlısı bakalım
hoşgeldn türkmen geln maşşalh kalp atışını da duymşsn darısı bize inşşmerhaba,
başlık hayırlı olsun.
benim de sat 28 marttı. dün ilk kontrolümüze gittik. miniğim kese içine bi güzel kurulmuş.:97::97::97 minicik noktanın kalbi atmaya başlamış.
bu arada 6+0 da gittim ve alttan değil karnımdan baktı. hem bebek hem kalp atışı göründü çok şükür.
canm ya çok üzüldümallah hepinizin bebeğini hayırlısıyla kuçağnıza almayı nasip etsin.kızlar ben ocak annesi olamıyorum benim gebeliğim kimyasalmış başka bahara kaldı((((bebişlerinizle birlikte hepinize en güzel günleri diliyorum
mrb canım nete giremedimyeni gördüm sorunu evet canım yükseldi oğlumdadeğerim sonrasında senin uan değerin nedir tekrar yaptırdınmı ?
kızlarr bende ocak annesiymişim hamile olduğumu bugün öğrendim..inşallah cuma günü değerim 2 ye katlar sat 9 nisan ...değerim 64 ne olur dua edin yükselsin bende bu yolda sizinle olayım
Bende 2012 ocak ayı anne adayıyım inşallah. SAT 1 Nisan'dı. Dün doktora gittim 4 mm kese göründü. Daha çok küçükmüş :) canım benim yaa... 15 gün sonra tekrar gel dedi hayırlısı bakalım
benimde son adet tarihim 1 nisa canım. Bende 5 mayısda doktora gitmiştim 3mm dedi doktor, çok küçük henüz, iki hafta sonra tekrar gel dedi bana da. bende o zaman acaba normalden küçük mü yoksa geç döllenmemi oldu yoksa diye düşündüm ama soramadım tabi birşey. sonra araştırdım normal boyutta imiş. inşallah hepimiz çok sağlıklı sorunsuz hamilelikler geçiririz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?