- Konu Sahibi bebegim_01
-
kızlarr bende ocak annesiymişim hamile olduğumu bugün öğrendim..inşallah cuma günü değerim 2 ye katlar sat 9 nisan ...değerim 64 ne olur dua edin yükselsin bende bu yolda sizinle olayım
Tebrik ederim canım.Hayırlı olsun.İnsallah herşey gönlünce olur...
çookk sevindimm selinnn gerçekten inşş değerin güselce artarr hoşgeldin aramızaaa
günaydın nana.benimde konuşurken nefesim daralıyor.yoruluyorum konuşurken.ve sabahları çok zor kalkıyorum.uyumak istiyorum.süt içersem çok fena gazım oluyor...kızlar bende çarpıntı oluyor ara ara sizde de var mı konuşmakta bile güçlük çekiyorum birde çok fena gazım var sizde durumlar nasıl
kızlar bende çarpıntı oluyor ara ara sizde de var mı konuşmakta bile güçlük çekiyorum birde çok fena gazım var sizde durumlar nasıl
mrb helinazra hoşgeldin :)
:))öğrenirsin zamanla ilk gebeliğin değil sanırım fotodaki kızınmı?
evet kızım 6 yaşında şimdide 2 gebelık ya senınkı
Allah bağışlasın benimde 2 ay sonra 3 yaşında olcak oğlum :)
senınkınıde allah bağışlasın şimdi kaç haftalık gebesın ben 6+3
aminn canım.. benimsat 2nisan 5+5 haftalığım geçen hafta kesem göründühaftayadakalpatışları için tekrar dra gidicem senin kalp atışları duyuldumu ?
Allah bağışlasın benimde 2 ay sonra 3 yaşında olcak oğlum :)
darısı bana inşş haftaya duyarız canım normal değilmi neden tedirgin oldunki?bak drunda normal olduğunu söylemişilk gittiğimde 5+3 kalp atışı görülmedi 2 gittiğimde 6+2 duyuldu ama kalp atışı 120idi dr normal dedı ama ben biraz korktumm çok az dıye
inşallah değerim yükselir canım saol senınde oğlun allah bağışlasın 2.cisinide sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah benim şuan sağ kasığım ağrıo 3 gündür kabızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?