2012 Ocak Anneleri Gelsin Bakalım

kızlarr bende ocak annesiymişim hamile olduğumu bugün öğrendim..inşallah cuma günü değerim 2 ye katlar sat 9 nisan ...değerim 64 ne olur dua edin yükselsin bende bu yolda sizinle olayım

çookk sevindimm selinnn gerçekten inşş değerin güselce artarr hoşgeldin aramızaaa

kızlar bende çarpıntı oluyor ara ara sizde de var mı konuşmakta bile güçlük çekiyorum birde çok fena gazım var sizde durumlar nasıl

Tebrik ederim canım.Hayırlı olsun.İnsallah herşey gönlünce olur...

çookk sevindimm selinnn gerçekten inşş değerin güselce artarr hoşgeldin aramızaaa

kızlar çok teşekkür ederimm inşallah değerim artar ocak ayında kimyasal geçirdim bebeğimi kaybettim inşallah bu sefer allahım kcağıma verir sağ salim...neolur dualarınızı benden esirgemeyin

kızlar bende çarpıntı oluyor ara ara sizde de var mı konuşmakta bile güçlük çekiyorum birde çok fena gazım var sizde durumlar nasıl
günaydın nana.benimde konuşurken nefesim daralıyor.yoruluyorum konuşurken.ve sabahları çok zor kalkıyorum.uyumak istiyorum.süt içersem çok fena gazım oluyor...

günaydınnn kıslar istanbulda çok sıkıcı bir hava var içim daraldııı sizler nasılsınız selen umaraım yükselir değerin masal naz hoşşgeldin çarpıntı problemi olan arkadaşlar dr.unuza danışı mutlaka benimilk gebeliğimde vardı bu problem şimdilik çok şükür herey yolunda ayrıca gaz problemi bendede var sanırım gebelerin genel şikayati:)

aminn canım.. benimsat 2nisan 5+5 haftalığım geçen hafta kesem göründühaftayadakalpatışları için tekrar dra gidicem senin kalp atışları duyuldumu ?

ilk gittiğimde 5+3 kalp atışı görülmedi 2 gittiğimde 6+2 duyuldu ama kalp atışı 120idi dr normal dedı ama ben biraz korktumm çok az dıye

inşallah değerim yükselir canım saol senınde oğlun allah bağışlasın 2.cisinide sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah benim şuan sağ kasığım ağrıo 3 gündür kabızım

güzel dileklerin için teşekkür ederim canım ben ilk hamileliğimdede çok sıkıntılar çektim bu kez çok rahat olucam kendimi bu yönde şartlıyorum yanlış hatırlamıyosam daha kimyasal gebelik geçirmişsin bu kez çok rahat ol canım kafana hiçbişi takma pozitif düşünki herşey pozitif olsun kasık ağrısı ara ara bendede oluyor şuanki değerin kaç başka çocuğun varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…