2012 Ocak Anneleri Gelsin Bakalım

darısı bana inşş haftaya duyarız canım normal değilmi neden tedirgin oldunki?bak drunda normal olduğunu söylemiş

160 olması gerekır aslında benımkı 120 kızımda da yüksektıı uzun zamandır bekledığım bır gebelıktii panık oluyorum herşeyde sankı ilk defa hamıleyım gibi sende duyarsın inş çok güzel bır duyguu

ewet ocak ayında geçirdim cnm rahat olmaya çalışıoırum..dün 64 tü yarın 9:30da tekrar vericem inşallah yükselir neolur dularınızı eksik etmeyin birdaha kaybetmek istemiorum aylin ya benim başka çocuğum yok

dr.normal demiş moralini bozma valla bu hamileliğimde sorun yaşamıcam böyle şartlıyorum oğlumda herşey çok zordu ve sıkıntılıydı benim plansız oldu bu gebeliğim hala şoktayım:)

canım benimmmm herşey yolunda gidecek bak görüceksin yarın güzel haberlerini bekliyorum..

öncelikle allah herkesin gönlüne göre versin...ben yeni üyeyim.adetimin gelmesine 8 gün var ama midem bulantım,kasık ağrım,hafifte olsa bel ağrrım var.normal adet dönemimde hiç olmazdı...bir hafta önce mide yanması vardı şimdi bulanıyor.lütfen yardım aynısını yaşayıp hamile olan var mı?gebelik testi alıp yapsam çıkar mı??

mrb canım hoşgeldin benim adetimden yaklaşık 1 hafta önce kasık ağrım bel ağrım göğüslerimde dolgunluk vardı ben adet günümde test yapıp öğrendim şuan idrarda çıkmayabilir ama istersen kanda bhcg baktırıp öğrenebilirsin canım umarım hamişsindir:)

inşallah değerlerin daha da yükselecek ve biz hayırlı haberlerini alacağız tatlım.

dr.normal demiş moralini bozma valla bu hamileliğimde sorun yaşamıcam böyle şartlıyorum oğlumda herşey çok zordu ve sıkıntılıydı benim plansız oldu bu gebeliğim hala şoktayım:)
çok güzel. sen kendini motive edebiliyorsun. herşey gönlünce olur inşallah.

hayır canım öyle şeyler yaşamadım. Allah gönlüne göre versin.

:))inş. ilk denememiz ama düşündükçe heyecanlanıyorum meraklanıyorum,,geçmiyor günler...teşekkürler

saol canım umarım hepimizin gönlünce olur sen kaç haftalıksın buarada fazla alıntıile cevaplamayı nasıl yapıyosun:)

:))inş. ilk denememiz ama düşündükçe heyecanlanıyorum meraklanıyorum,,geçmiyor günler...teşekkürler
hadi güzel haberlerini bekliyoruz. inşallah hamişsindir. ve normalde olmayan durumlar yaşıyorsan bu olumlu bi haber. benim de ilk hamişlikte de bunda da böbreklerim ağrıdı . çok ilgin.ç değil mi

umarım sende hamilesindirr

mrb
Allah ın izniyle 2012 ocak annesi olacağım inşallah...

ikinci yavrum (bunu derken birinciye haksızlık gibi oldu mu ne :) )

bu arada bende oğlağım. kendim gibi birini nasıl çekerim bilmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…