- Konu Sahibi bebegim_01
-
allah gönlüne göre versın bende 6+3 haftalığım 2.gebelığım
amin Allah herkese hayırlısını versin.
1. çocuğunuz kaç yaşında
benim bir kızım var 4,5 yaşında tam zamanı dedik bakalım hayırlı olur inşallah
kızlar bende çarpıntı oluyor ara ara sizde de var mı konuşmakta bile güçlük çekiyorum birde çok fena gazım var sizde durumlar nasıl
merhaba arkadaşlar bende ocak annesi olacam inşallah :) 14 ocak tahmini doğum tarihim internetten hesapladığıma göre
allah gönlüne göre versın bende 6+3 haftalığım 2.gebelığım
seninle aynı doğum tarihlerimiz sanırım bende haftaya kalp atışları için gidicem canım duyulabilirde bi sonraki haftada duyulabilir sıkıntı yapma kendine değerin kaç çıktı canım birkez mi yaptırdın tahlil?düşüğün ne zaman olduki ayrıca parça kalsa daha farklı olurdu eminol ve rahat ol tatlımyeni gelen bütün hamişler hoşgelmişlerrrr inşş hepimz güsel bi hamilelik geçirirzz önümzdeki hafta içi dr gitcm kalp atışı duyulurmuki aslında 7. haftayı doldurunca gitcktim ama düşüğün üstüne hemn hamile kaldığım için bazen korkuyorumm değer yükselir mi kızlarr ağrı yapar dimi parça kalmş olsaa
merhaba hanımlar...
bende kısmetse 2012 ocak annesi olacagım
sat 8 nisan..suan 4 hafta 6 günlük hamileyimtahımını doğumum 13 ocak 2012
beslenmenızı nasıl yapıyorsunuz neler yemeye ozen gosterıyorsunuz?bu konularda çok acemıyımde..
hoşgeldin canım hayırlı olsun hamişliğin canım ben sabah kahvaltıda mutlaka bir yumurta kibrit kutusu kadar peynir salatalık ve bal yiyorum günde 2 bardak süt bir kase yoğurt hergün bir köfte yada biparça tavuk yada balık vs ben köfteyi tercih ediyorum mutlaka ceviz ve meyve yiyiyorum ve sebze yemekleri tüketiyorum
hahahaha iyi olmuş benimkide plansız oldu ama ikinci gebeliğim ondan tecrübeliyim canımhoşbuldum :) senınde hamıslıgın hayırlı olsun bu aradainsalah sag saglım kucaklarımıza alırız bebıslerımızı
çok tşk ederim hemen not edecegım cunku benımkısı plansız oldu bebısım dediki;bunların benı davet etmeye nıyetlerı yok ben çıkıp gelecem orta kata kiracı olarak girecem yeter artıkeylül gibi calısmalara baslarız dıyorduk ama kısmet iyikide erken olmus,çat kapı gelmıs
sizinle birlikte geçen seneyi yaşıyorum18 de ögrenmiştim hamileliğimi ama bebişim karnımdaymış bu zamanlar yazmıştım daha öncede valla çok güzel bir duygu karnında büyüyen senin canın kanın tekmelerini hatırlıyorum kızım çok hareketliydi şimdide öle allah sağlık sıhhatle almayı nasip etsin ceviz yedim bol bol süt içtim her gün en az 2 en fazla 4 bardak yumurta yogurt birde elma yedim mide bulantım çok oldu mideniz bulanıyosa benden tavsiye şu tuzlu çubuklar galetalar falan varya onalrdan yiyin temiz hava alın bol bol meyve yiyin
allah bağışlasın bebeğini nasıldı hamişlik zaman çabuk geçtimi?
sağol bebeğim iyi maşallahı var büyüyo günden güne hamilelik zor du benim için midem çok bulandı çok kilo verdim 4 ay kadra sonrada bacaklarım agrıdı kramp değilde farklı bi agrıydı doktor normal kemiklerin doguma hazırlanıyo demişti ozaman 8 ayımda dua ediyum bir an önce dogursam diye tabi sizi korkutmak gibi olmasın herkesin öyle geçmez ben ayakta duramıyodum komşum 1 ay sonra dogurcak bahçe yapıo bahçe kazmış bugün.... herşeye ragmen çok güzeldi özellikle tekmeler konuştukça tepiyo yaramazım benim şimdi size geçmez gibi geliyo ama geçer sayılı gün biz 4 aylık olcaz haftaya geçen sene hamile oldugumu bile bilmiyodum bugünlerde
maşallah bebişine bu benim ikinci gebeliğim oğlum 3 yaşında ilk gebeliğimçok kötü ve stresliydi hiçbişey hatırlamak istemiyorum ciddi bi rahatsızlık geçirmiştim inşş busefer herşey çok güzel olucak böyle umut ediyorum poizitif olmaya çalışıyorum plansız bir gebelikti vardır birhayır dimi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?