- Konu Sahibi bebegim_01
-
merhaba arkadaşlar bende ocak annesi olacam inşallah :) 14 ocak tahmini doğum tarihim internetten hesapladığıma göre
kızlar çok teşekkür ederimm inşallah değerim artar ocak ayında kimyasal geçirdim bebeğimi kaybettim inşallah bu sefer allahım kcağıma verir sağ salim...neolur dualarınızı benden esirgemeyin
merhaba hanımlar...
bende kısmetse 2012 ocak annesi olacagım
sat 8 nisan..suan 4 hafta 6 günlük hamileyimtahımını doğumum 13 ocak 2012
beslenmenızı nasıl yapıyorsunuz neler yemeye ozen gosterıyorsunuz?bu konularda çok acemıyımde..
hanımlar benim ilk doğumum mecburi sezeryan oldu (içerde kakasını yuttu) ama bu seferkini normal istiyorum. Doktorlar kabul etmiyorlarmış eski dikiş yerleri yırtılır rahimi yada bebeği yada kendi hayatın tehlikede olur diyorlarmış ama Avrupada Almanya da Fransada ilki sezeryan olsa bile normal yaptırıyorlarmış demekki o kadar da riskli değil !! ne yapacam ben kafam çok karıştı..
hanımlar benim ilk doğumum mecburi sezeryan oldu (içerde kakasını yuttu) ama bu seferkini normal istiyorum. Doktorlar kabul etmiyorlarmış eski dikiş yerleri yırtılır rahimi yada bebeği yada kendi hayatın tehlikede olur diyorlarmış ama Avrupada Almanya da Fransada ilki sezeryan olsa bile normal yaptırıyorlarmış demekki o kadar da riskli değil !! ne yapacam ben kafam çok karıştı..
bence riske girme Türkiye'de ki doktorlar çok fazla risk almıyorlar burda çok zorlarsan sorumluluk senin gibi davranıp seni incitebilirler önemli olan bebeğinin sağlıkla sıhhatle doğması çok düşünme bence şimdilik bunları
incitmelerinden geç :) ortada bırakabiliyorlar. bir arkadaşımı 8 ay boyunca takip ettiği doktoru doğuma sakın gelme dedi. başka hastane bul dedi. sebebi de erken doğum riski vardı. hayır güvenmiyorsan neden doğum uzmanı oluyorsun değilmi. birde aynı doktor benimde doktorumdu. kızım çok kilolu olmadığı halde. çocuğun çok büyük normal olmaz dedi. hiç bir sıkıntım olmadığı halde. bende salak inandım. acemilik ettim. kesildim resmen
evet ya haklısın zaten hamilesin binbir şey yaşıyorsun birde bunları yaşa çok kötü oluyor insan sen hastasın o doktor sonuçta o ne derse doğrudur diyorsun ya bunları yapanların birçoğu da kadın ya hiç olmazsa sen anla halimizden ama yokk yani... bana bir sürü iyi hastane önermelerine rağmen arkadaşımdan aldığım referansla gittim doktoruma çünkü birçok iyi hastanenin maalesef doktorları çok sorumsuz çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok ama doktor hastane vs çok önemli bunlar...
ewtbende diyorum haftaya gitsm bu seferde duyulmazsa 1 hafta daha bekleyeyim diyorumseninle aynı doğum tarihlerimiz sanırım bende haftaya kalp atışları için gidicem canım duyulabilirde bi sonraki haftada duyulabilir sıkıntı yapma kendine değerin kaç çıktı canım birkez mi yaptırdın tahlil?düşüğün ne zaman olduki ayrıca parça kalsa daha farklı olurdu eminol ve rahat ol tatlım
hoşgeldinnnnmerhaba hanımlar...
bende kısmetse 2012 ocak annesi olacagım
sat 8 nisan..suan 4 hafta 6 günlük hamileyimtahımını doğumum 13 ocak 2012
beslenmenızı nasıl yapıyorsunuz neler yemeye ozen gosterıyorsunuz?bu konularda çok acemıyımde..
saol canm sennkide allaha emanet olsn hoşgeldinbende ocak ayında bir melek dünyaya getircem Allah izin verirse hepimizin bebeği Allaha emanet olsun çook heyecanlıyımmmmmmmm
canm bencede 2. de sezaryan olsn normal doğum yapabilmen için aradaki mesafe uzun olmalıhanımlar benim ilk doğumum mecburi sezeryan oldu (içerde kakasını yuttu) ama bu seferkini normal istiyorum. Doktorlar kabul etmiyorlarmış eski dikiş yerleri yırtılır rahimi yada bebeği yada kendi hayatın tehlikede olur diyorlarmış ama Avrupada Almanya da Fransada ilki sezeryan olsa bile normal yaptırıyorlarmış demekki o kadar da riskli değil !! ne yapacam ben kafam çok karıştı..
aynen vallaa çok sıkıcı bizim topikk slm vereni göremyoz bi dahaaaa hadi arkadaşlar canlanalım birazzzzgünaydınnnn güzel hamişlerrrr nasılsınız bugun?biz oğlumla ve mercimeğimle:) biraz önce uyandık kahvaltıdan önce bi bakayım dedim pek bi cansız bizim topic yaanerdesiniz kıslarrrrrrrrrrr???canlanınnnnn:)
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz,selincim naptın tahlil yaptırdınmı?
canım öncelikle tebrikler inşallah Allah tamamına erdirir sağlıkla bebeğini kucağına almak nasip olur hepimize... bende şubatta kimyasal gebelik geçirmiştimbenim içinde büyük hayalkırıklığı olmuştu gerçekten ama şimdi çok şükür her şey yolunda inşallah seninde bebeğin tutunur annecine güzel güzel yükselir değerlerin canım üzme kendini stres yapma sakın bebeğine de kendine de iyi bak
kızlar göğüsü acıyan varmı benm ara ara oluyoo zaten şişliği inmedi dee
hayırlı olsn dr gittin mi kese falan gözükmüştürr bende aynısını yaşadım korkuyorum vallaa
kızlar göğüsü acıyan varmı benm ara ara oluyoo zaten şişliği inmedi dee
bizim burası küçük bi kadındoğum var birde özel kadındoğum var ben özele gidiyorum orda da 2 dr var gittiğim dr bana demzmi hanım acelen nee biraz bekleseydnnn yen düşük yaptın valla utanıyomm
ooh ohh maşallhh inşş pıt pıtlarıda duyrasnnnkese göründü çarşamba günü kalp atışlarını dinlemeye gitcez miniğimin bi heyecan bi heyecan sorma walla
ayy vallaa çok acı veriyo insanaaaaman sorma yıkarken bile azap çekiyorum acayip ağrıyor ucu başı her bir yanı şişti şişti walla patlıcak diye korkuyorum
aman canım ne utanıyorsun kısmet böyleymiş onlar çok biliyorlar zaten ruhsuz duygusuz bu doktorlar walla bir süre sonra kaybediyorlar bu özellikleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?