2012 Ocak Anneleri Gelsin Bakalım

günaydın arkadaşlar. iş yerindeyım anca vakit bulup gelebildim. size bişey sormak istıyorum. ben doktordan randevumu 24 mayısa alabilidm hemşire arkadaşım vasıtasıyla. doktor zaten şimdi gelmesine gerek yok çok küçüktür demiş. 5-7 haftalıkken gelsin daha ii olur demiş. ama ben sabırsızlanıyorum en azından keseyı görmek istıyorum. acaba başka bi doktordan randevu alıp gitsem mı? gerçi zırt pırt doktor değiştirmek de istemıyorum ama. bide bütün doktorlar dolu bir haftadan önce randevu vermiyorlar. ne yapsam şaşırdım. 24 mayıs çok mu geç olur. 9 nisan son adet günüm yani en fazla 4+5 falandır

canm bana sorarsan bence bekle hem kalp atışılarını da duyrasn
ne kadr sabırszlandığını biliyorum ama acele etme zeten çok yeniymiş
benm sat 4 nisan bende 23 24 mayısta gitcemm

katılıyorum canım. ben günüm 2 hafta geçtikten sonra gittim. tabi daha önce kan testinde öğrenmiştim. gittiğimde 6 haftamız o gün dolmuştu. karnımdan baktı, hemn kese göründü. içinde de nokta kadar fındığım.
kalp atışı da başlamıştı.sabret

slm kızlar hamileleri tebrik ediyorum İnşallah sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız yavrularımızı. bende hamile olduğumu bi kaç önce öğrendim 2012 ocak annesi olacağım kısmetse. Bu benim üçüncü hamileliğim ilk ikisini kaybettim Rabbim bunu bize bağışlar inş...

Son düzenleme:

hayırlı olsn inşş bunda sorun yaşazsn güsel bi hailelik geçirrsn
diğer gebelikler için çok üzüldüm
ama olsn inşş bunda tadını çıkartırsn

sağol canım inşallah bu sefer sonuda güzel olur. kan sulandırıcı iğe ve progstan kullanıyorum. 1 yıl önce 19 haftalık bebeğim karnımda öldü, ikincisinde de 6 haftalık düşük yaptım sebebi araştırıldı kan pıhtılaşması. şu an tedavimi oluyorum ama korkmuyoda değilim tabi içimde heyecandan çok hep bi korku var.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bizde çarşamba günü gördük miniğimizin kesesini kızımda girdi yanımdaydı ultrason görüntüsünü elinde taşıdı kardeşimin resmi diye inşallah kalp atışını duyabilmek için ayın 25de tekrar gideceğiz şimdilik herşey yolunda çok şükür bulantı başlamadı çok fazla gaz sıkıntısı ve uyku halini saymazsam tabi rabbim hepimize sorunsuz bir hamilelik geçirmeyi ve yavrularımızı ocak ayında kucağımıza almayı nasip etsin

seni ii anlıyorm canm bende 2 düşük yaptım daha henüz dr gitmedm hep korku var içimdee ama inşş sorunsz geçirrz

Herkesin hayırlı olsun hamileliği. Benim doğum tarihim Allah izin verirse 19 Ocak. Bugün keseyi gördük. 4 buçuk haftalıkmış. 20 gün sonra kalp atışlarını duyacağız inş.

Herkesin hayırlı olsun hamileliği. Benim doğum tarihim Allah izin verirse 19 Ocak. Bugün keseyi gördük. 4 buçuk haftalıkmış. 20 gün sonra kalp atışlarını duyacağız inş.

sende hşgeldin bebeğinde hayırlı olsn
maşallah keseyide örmşsnz darısı pıtpıtlara olsn

sağol cnm hoşgeldin benim kide 15 ocağa geliyo kısmetse. 23 mayısa gün verdi dr henüz keseyi göremedim ben :)

selam kızlar bişey sorucam size çok agresifim bir an öyle bişey oluyoki önüme kim çıksa çatıyorum ilk hamileliğimde böyle bişey yaşamamıştım sizde durumlar nasıl?

selam kızlar bişey sorucam size çok agresifim bir an öyle bişey oluyoki önüme kim çıksa çatıyorum ilk hamileliğimde böyle bişey yaşamamıştım sizde durumlar nasıl?

canm hepsi farklı oluyodur bende bu hamileliğimde çok rahatım çok mutluyum miğde bulantım yok tiksnmiyrm bişeydn

canm hepsi farklı oluyodur bende bu hamileliğimde çok rahatım çok mutluyum miğde bulantım yok tiksnmiyrm bişeydn
bulantı bendede yok bende çok rahatım ama birden sinirlerim sebepsiz yere bozuluyo sanırım sigarayı bırakmak için uğraşıyorum ondan kaynaklanıyo galiba 3 e indirdim sigarayı oğlumda hamile olduğumu öğrendiğim gün bırakmıştım ama bu sefer çok zorlanıyorum

ewt olabilir normalde insan sigarayı bırakacağı zamn çok sinirli oluyoo
ama olsn sakin ol ve bırakmaya çalşş oğlun kaç yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…