- 10 Haziran 2010
- 2.629
- 369
- 198
- Konu Sahibi bebegim_01
-
günaydın arkadaşlar. iş yerindeyım anca vakit bulup gelebildim. size bişey sormak istıyorum. ben doktordan randevumu 24 mayısa alabilidm hemşire arkadaşım vasıtasıyla. doktor zaten şimdi gelmesine gerek yok çok küçüktür demiş. 5-7 haftalıkken gelsin daha ii olur demiş. ama ben sabırsızlanıyorum en azından keseyı görmek istıyorum. acaba başka bi doktordan randevu alıp gitsem mı? gerçi zırt pırt doktor değiştirmek de istemıyorum ama. bide bütün doktorlar dolu bir haftadan önce randevu vermiyorlar. ne yapsam şaşırdım. 24 mayıs çok mu geç olur. 9 nisan son adet günüm yani en fazla 4+5 falandır
slm kızlar hamileleri tebrik ediyorum İnşallah sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız yavrularımızı. bende hamile olduğumu bi kaç önce öğrendim 2012 ocak annesi olacağım kısmetse. Bu benim üçüncü hamileliğim ilk ikisini kaybettim Rabbim bunu bize bağışlar inş...
sağol canım inşallah bu sefer sonuda güzel olur. kan sulandırıcı iğe ve progstan kullanıyorum. 1 yıl önce 19 haftalık bebeğim karnımda öldü, ikincisinde de 6 haftalık düşük yaptım sebebi araştırıldı kan pıhtılaşması. şu an tedavimi oluyorum ama korkmuyoda değilim tabi içimde heyecandan çok hep bi korku var.
Herkesin hayırlı olsun hamileliği. Benim doğum tarihim Allah izin verirse 19 Ocak. Bugün keseyi gördük. 4 buçuk haftalıkmış. 20 gün sonra kalp atışlarını duyacağız inş.
Herkesin hayırlı olsun hamileliği. Benim doğum tarihim Allah izin verirse 19 Ocak. Bugün keseyi gördük. 4 buçuk haftalıkmış. 20 gün sonra kalp atışlarını duyacağız inş.
selam kızlar bişey sorucam size çok agresifim bir an öyle bişey oluyoki önüme kim çıksa çatıyorum ilk hamileliğimde böyle bişey yaşamamıştım sizde durumlar nasıl?
bulantı bendede yok bende çok rahatım ama birden sinirlerim sebepsiz yere bozuluyo sanırım sigarayı bırakmak için uğraşıyorum ondan kaynaklanıyo galiba 3 e indirdim sigarayı oğlumda hamile olduğumu öğrendiğim gün bırakmıştım ama bu sefer çok zorlanıyorumcanm hepsi farklı oluyodur bende bu hamileliğimde çok rahatım çok mutluyum miğde bulantım yok tiksnmiyrm bişeydn
bulantı bendede yok bende çok rahatım ama birden sinirlerim sebepsiz yere bozuluyo sanırım sigarayı bırakmak için uğraşıyorum ondan kaynaklanıyo galiba 3 e indirdim sigarayı oğlumda hamile olduğumu öğrendiğim gün bırakmıştım ama bu sefer çok zorlanıyorum
ewt olabilir normalde insan sigarayı bırakacağı zamn çok sinirli oluyoo
ama olsn sakin ol ve bırakmaya çalşş oğlun kaç yaşında
çok zorlanıcaam ama inşş bırakabilirim canım oğlum temmuzda 3 yaşında olucak inşş
evet canım allah nasip ederse kardeşi doğduğunda 3.5 yaşında olcak seninkinede maşallah söyledinmi kardeşi olcağını:)inşş
senn oğluşa maşallah 2. olmaya baya büyür benmki 2 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?