- Konu Sahibi bebegim_01
-
bulantı bendede yok bende çok rahatım ama birden sinirlerim sebepsiz yere bozuluyo sanırım sigarayı bırakmak için uğraşıyorum ondan kaynaklanıyo galiba 3 e indirdim sigarayı oğlumda hamile olduğumu öğrendiğim gün bırakmıştım ama bu sefer çok zorlanıyorum
evet canım bende senin gibiyim bu sigara işi zorluyor beni de ...
bu arada bende 2. bebiş bekliyrm ilki 7 yaşında sat 6 nisan evde test yaptım ama dr a gitmedim daha pzrtsi inş
hanımlar benim ilk doğumum mecburi sezeryan oldu (içerde kakasını yuttu) ama bu seferkini normal istiyorum. Doktorlar kabul etmiyorlarmış eski dikiş yerleri yırtılır rahimi yada bebeği yada kendi hayatın tehlikede olur diyorlarmış ama Avrupada Almanya da Fransada ilki sezeryan olsa bile normal yaptırıyorlarmış demekki o kadar da riskli değil !! ne yapacam ben kafam çok karıştı..
öncelıkle gecmıs olsun uzuldum ınsallah bı an önce ıyılesır kızınız:94: hayırlı olsun sağlık bi şekılde kucaklarımızı alırız umarım yavrularımızısat 9 nisan benimde
beslenmeye daha geçemedik. hamileliğimi öğrendiğimden beri kızım hasta onunla uğraşıyoruz
bende yenı yenı dıkkat etmeye basladım biraz penık oldum eyvah bebegımı vitamınsız bırakacagım diye :)))hoşgeldinnnn
valla ben aşırı dikkatetmiyorum
süt içiyorum seviyorum çünkü
normlade her akşam yemeğimde yoğurt yerim yine yiyorum
kahvaltım mutlaka pişirilecek şeylerden olmalı melemn gibi yoksaa çok özürrr dilerim wc ye çıkmıyorum
çayı çok severim şekersz içerim
ekmei sadece kahvaltıda yerim akşm yemm
meyveyi severim
uzun oldu ama bölee iştee
sağol cnm hoşgeldin benim kide 15 ocağa geliyo kısmetse. 23 mayısa gün verdi dr henüz keseyi göremedim ben :)
Allah yrdımcın olsun canım. inşallah bu sefer sorun çıkmaz. ben de geçen ay kimyasal geçirdim. o bile nasıl yıpratmıştı. seni düşünebiliyorum.Allah'a sığın.bak sebebi anlaşılmış en azından.sağol canım inşallah bu sefer sonuda güzel olur. kan sulandırıcı iğe ve progstan kullanıyorum. 1 yıl önce 19 haftalık bebeğim karnımda öldü, ikincisinde de 6 haftalık düşük yaptım sebebi araştırıldı kan pıhtılaşması. şu an tedavimi oluyorum ama korkmuyoda değilim tabi içimde heyecandan çok hep bi korku var.
selam kızlar bişey sorucam size çok agresifim bir an öyle bişey oluyoki önüme kim çıksa çatıyorum ilk hamileliğimde böyle bişey yaşamamıştım sizde durumlar nasıl?
Allah yrdımcın olsun canım. inşallah bu sefer sorun çıkmaz. ben de geçen ay kimyasal geçirdim. o bile nasıl yıpratmıştı. seni düşünebiliyorum.Allah'a sığın.bak sebebi anlaşılmış en azından.
ayynen. o kadar sinirliyim ki... herkese her şeye karşı. bazen sinirden ağlıyorum. kapıları çarpıyorum.:84:
ewt söledim ama pek memnun olduğu sölenmez karnıma vuruyo bende diyorum sana küstüm diyee bu sefer karnımı öpüyoo biraz uğraştıracağı kesin çünküü gerçekten çok kıskançevet canım allah nasip ederse kardeşi doğduğunda 3.5 yaşında olcak seninkinede maşallah söyledinmi kardeşi olcağını:)
günaydın arkadaşlar herkese iyi h.sonları diliyorum arkadaşlar bi sorum olcak hamileyken uçağa binilirmi ben 20 haziranda uçak yolculuğu yapıcam sanırım 12.haftama denk geliyor salı dr.kontrolümde sorucam ama fikriniz varsa paylaşırmısınız..
ewt söledim ama pek memnun olduğu sölenmez karnıma vuruyo bende diyorum sana küstüm diyee bu sefer karnımı öpüyoo biraz uğraştıracağı kesin çünküü gerçekten çok kıskanç
benimki çok hevesli öpüp duruyo karnımı kardeşimçabuk gelsin dio ee tabii biraz daha büyükya seninkinden alışır oda bence:)
bence bi sakıncası olmaz canm en başta sarsmıyo seni miğden bulanırmı bilmiyorum
bende haziranda yolculuk yapcam ama hemde kandi arabamızla artık yavaş yavaş gideriz
midem oğlumdada hiç bulanmadı benim canım umarımda bulanmaz 5 saatlik yolu 45 dakkada gidicem çok rahat olcak ama işte ilk 3 ayya ondan tedirgin oluyorum
sende mi gitmedin daha? hamile olduğunu nerden öğrendin? ben daha kan testi de yaptıramadım işten fırsat bulup çıkamıyorum. sabredecem artık aynı gün görecez sanırım meleklerimizi :)canm bana sorarsan bence bekle hem kalp atışılarını da duyrasn
ne kadr sabırszlandığını biliyorum ama acele etme zeten çok yeniymiş
benm sat 4 nisan bende 23 24 mayısta gitcemm
inşallah bende görebilirim o anı. şimdiden çok sevdim ben nohutumu :) birkaç doktoru daha aradım 20sinde randevu verebiliriz dediler. bende 3 gün daha bekleyeyim kendı doktoruma gideyım diye düşündüm. benım çok çok açık sarı renkte akıntılarım var genelde hep olur zaten. ondan korkuyorum bebeğime zarar vermez inşallah. acile gitsem yanlış bişey yaparlarsa. klasık herkeze iğne vurup gönderiyorlar ne yapacağımı bilemedim.katılıyorum canım. ben günüm 2 hafta geçtikten sonra gittim. tabi daha önce kan testinde öğrenmiştim. gittiğimde 6 haftamız o gün dolmuştu. karnımdan baktı, hemn kese göründü. içinde de nokta kadar fındığım.
kalp atışı da başlamıştı.sabret
allah bağışlasın canımslm kızlar hamileleri tebrik ediyorum İnşallah sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız yavrularımızı. bende hamile olduğumu bi kaç önce öğrendim 2012 ocak annesi olacağım kısmetse. Bu benim üçüncü hamileliğim ilk ikisini kaybettim Rabbim bunu bize bağışlar inş...
ayy çok güzel hiç kıskanmayacak demek ki bu konuda çok şanslı bi anne olacağın kesin :) sanırım hemen hemen hepimiz ayın son haftası duyabılecez kalp atışlarını. çok şükür benımde bulantım yok iştahım da gayet açık sonum hayırlı olur inşallah :) inanılmaz baş ağrım var kı normalde pek başım ağrımaz. bide kasık ağrım.merhaba arkadaşlar bizde çarşamba günü gördük miniğimizin kesesini kızımda girdi yanımdaydı ultrason görüntüsünü elinde taşıdı kardeşimin resmi diye inşallah kalp atışını duyabilmek için ayın 25de tekrar gideceğiz şimdilik herşey yolunda çok şükür bulantı başlamadı çok fazla gaz sıkıntısı ve uyku halini saymazsam tabi rabbim hepimize sorunsuz bir hamilelik geçirmeyi ve yavrularımızı ocak ayında kucağımıza almayı nasip etsin
Allah yrdımcın olsun canım. inşallah bu sefer sorun çıkmaz. ben de geçen ay kimyasal geçirdim. o bile nasıl yıpratmıştı. seni düşünebiliyorum.Allah'a sığın.bak sebebi anlaşılmış en azından.
hanımlar topiğinizinden ayrılmak durumundayım galiba...Ocak annesi olamıyorum,hamile değilmişim(
kızlar allahıma binlerce kez şükürler olsun değerim katlanmış doktor 23 mayısa gün verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?