2012 Ocak Anneleri Gelsin Bakalım

selam arkadaşlar daha önce yazmıştım ben 2010 ağustos annesi ve 2012 ocak annesi adyıyım bugün doktora gittim kese var ama kalp atışı henüz yok 23 mayısta tekrar gidicem çok heyecanlıyım
hayırlı olsun canımmm aynı zamanlarda kalp atısını duyucaz sanırım :) ben kesın olsun dıye 24unde gıtmeyı dusunuyorum bakalım kısmet
hepinize hayırlı olsun.2011 ocak annesi olarak,geçen sene bu zamanlarda aynı heyecanları yaşıyordum ben de.ve şuan oğlum yanımda mışıl mışıl uyumakta..

ayyy darısı bizeeee ne guzel bişeydir kımbılır bebısının yanıbasında olması..

yaa kıslarrr suan 5+1lık gebeyım ve sağ elımde sabahtan berı bı uyusma ve batma gibi bişey var ve gecmediii bi turlu sızce neden oluyor bilen var mı???

dayanamayıp erken gebelik testi yaptım,sonuç negatif çıktı.adetime 5 gün kala yaptım doğruluk payı nedir bilmiyorum ama((

dayanamayıp erken gebelik testi yaptım,sonuç negatif çıktı.adetime 5 gün kala yaptım doğruluk payı nedir bilmiyorum ama((

Umut vermek istemem ama ben de 2 gün kala fortel ile test yapmıştım, sonuç negatifti, tam adet günümde eczaneden aldığım sıradan bir testle öğrendim hamile olduğumu. Erken gebelik testi v.s. hikaye bence, gecikmeyi beklemeden olumlu-olumsuz hiçbir sonuca inanamamak lazım.

hayırlı olsun canm bende ilk kez yazıyorum bu topiğe bat 18 mayıs.. bende erken gebelik testi yaptım negative çıktı..ama göğüslerim ağrıyor çok ateşim var bugünde hafif bi bulantıyla uyandım.. inşallah bende senin gibi çarşamba günü öğrenirim gebe olduğumu

İnşallah canım, ama mutlaka o güne kadar bekle, ben de pazar günü anneler günü olduğu için sabah erkenden test yapmıştım, pozitifse süpriz olacaktı ama silik bile çıkmadı, tek çizgi, gerisi boşluk... salı günü yaptığım test belirgin çift çizgiydi, hatta inanamayıp 2 günde 5 test yaptım :) darısı başına

Son düzenleme:

aminn inşallah canım...bekliycem bende..benim yaptığım testte öyle tek çizik gerisi boşluk ..inşallah çarşamba günü bende öğrenirim hamiş olduğumuu burda sizlerin arasına katılırım..

inş. canım ya inş. test yanlıştır yani hamileyimdir..ayın 20sini iple çekiyorum

slmlar canım sanırım aynı heyecanı paylaşıyoruz,benim de adetime 5 gün var fortel erken gebelik testi yaptım negatif çıktı..inş. çarşamba günü önce senden gelir güzel haber sonra cuma günü benden:))bende de kasık ve bel ağrısı var,sabah ve akşam bulantı oluyo,Allah hayırlısını nasip etsin...

iyi akşamlar kızlar evde değildm ankaraya gittik gezdk geldik 1 hafta kaldı dr gitmeme önümzdeki hafta gitcm inş duyarım kalp atışını

merhaba kizlar ben belcikadan yaziyorum ucuncu tup bebek denemesinde allah beni sevindirdi suan hamileyim ayin 31 de bebisimin kalbini dinleyecek doktorum ins hersey yolunda giderr sevincimiz artar allah tum isteyenlere nasip etsin bu duyguyu opuyorum hepiniziii tahmini dogum 13 ocakk hadi hayirlisi

hayırlı olsun..Allah tamamına erdırsın canım saglıcakla kucagına alman dileğiyle..

Doktora yakın zamanda gidecem kalp atışlarını duymak için ama Doktor araştırıyorum. SSVD(sezeryan sonrası normal doğum) yaptırmak istiyorum Türkiyede doktorlar çok korkutuyorlarmış ama hiçde riskli bir durum değilmiş hatta yaptıran doktorlar varmış ama özel hastanelerde biraz zor bulursunuz diyorlar 2 tane doktorda buldum 50 den fazla ssvd yaptırmışlar ama hastanede çalışmıyorlar muaynehaneleri var doğum içinde hastanelerle anlaşmaları var oda biraz maddi açıdan tuzlu oluyor. Kaç gündür bunun sıkıntısını yaptım artık hastanelerde doktor doktor gezecem herhalde herşey normal gittiği müddetçe normal istiyorum. ilkide normalle başladı açılmamda vardı içerde kakasını yaptı yutmadan sezeryana aldılar. bu seferde normal istiyorum inş. doktorlar kandırmazlar..

hakkında hayırlısı olsun canım

ooh ohh maşallhh inşş pıt pıtlarıda duyrasnnn

ayy vallaa çok acı veriyo insanaaa

bakalım artık öle tabi yaaa güleryüzlüsünü bulmak çok zor

çok sağol canım sende inşallah
sorma walla alışırız herhalde
sorsan herkes kendine haklı kardeşim naparsın mecburuz onlara şimdilik

Son düzenleme:
selam kızlar bişey sorucam size çok agresifim bir an öyle bişey oluyoki önüme kim çıksa çatıyorum ilk hamileliğimde böyle bişey yaşamamıştım sizde durumlar nasıl?

aynen bende öyleyim her söyleneni yanlış anlıyorum bi de triplerdeyim bi de alınganım sorma etrafımdakiler oooo yandık biz diyorlar ama napim walla elimde değil eurovisiondan elendik diye oturup hüngür hüngür ağladım azerbeycan bayrağımızı kaptı çıktı sahneye nasıl ağlıyorum bir görseniz herkese de küsüyorum tuhaf yaaa şu hamilelik duygusallığı rabbim hepimizin (ve etrafımızdakilerin ) yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…