- Konu Sahibi bebegim_01
-
hayırlı olsun canımmmselam arkadaşlar daha önce yazmıştım ben 2010 ağustos annesi ve 2012 ocak annesi adyıyım bugün doktora gittim kese var ama kalp atışı henüz yok 23 mayısta tekrar gidicem çok heyecanlıyım
hepinize hayırlı olsun.2011 ocak annesi olarak,geçen sene bu zamanlarda aynı heyecanları yaşıyordum ben de.ve şuan oğlum yanımda mışıl mışıl uyumakta..
mrb canım hoşgeldin benim adetimden yaklaşık 1 hafta önce kasık ağrım bel ağrım göğüslerimde dolgunluk vardı ben adet günümde test yapıp öğrendim şuan idrarda çıkmayabilir ama istersen kanda bhcg baktırıp öğrenebilirsin canım umarım hamişsindir:)
dayanamayıp erken gebelik testi yaptım,sonuç negatif çıktı.adetime 5 gün kala yaptım doğruluk payı nedir bilmiyorum ama((
Umut vermek istemem ama ben de 2 gün kala fortel ile test yapmıştım, sonuç negatifti, tam adet günümde eczaneden aldığım sıradan bir testle öğrendim hamile olduğumu. Erken gebelik testi v.s. hikaye bence, gecikmeyi beklemeden olumlu-olumsuz hiçbir sonuca inanamamak lazım.
hayırlı olsun canm bende ilk kez yazıyorum bu topiğe bat 18 mayıs.. bende erken gebelik testi yaptım negative çıktı..ama göğüslerim ağrıyor çok ateşim var bugünde hafif bi bulantıyla uyandım.. inşallah bende senin gibi çarşamba günü öğrenirim gebe olduğumu
İnşallah canım, ama mutlaka o güne kadar bekle, ben de pazar günü anneler günü olduğu için sabah erkenden test yapmıştım, pozitifse süpriz olacaktı ama silik bile çıkmadı, tek çizgi, gerisi boşluk... salı günü yaptığım test belirgin çift çizgiydi, hatta inanamayıp 2 günde 5 test yaptım :) darısı başına
aminn inşallah canım...bekliycem bende..benim yaptığım testte öyle tek çizik gerisi boşluk ..inşallah çarşamba günü bende öğrenirim hamiş olduğumuu burda sizlerin arasına katılırım..
Umut vermek istemem ama ben de 2 gün kala fortel ile test yapmıştım, sonuç negatifti, tam adet günümde eczaneden aldığım sıradan bir testle öğrendim hamile olduğumu. Erken gebelik testi v.s. hikaye bence, gecikmeyi beklemeden olumlu-olumsuz hiçbir sonuca inanamamak lazım.
hayırlı olsun canm bende ilk kez yazıyorum bu topiğe bat 18 mayıs.. bende erken gebelik testi yaptım negative çıktı..ama göğüslerim ağrıyor çok ateşim var bugünde hafif bi bulantıyla uyandım.. inşallah bende senin gibi çarşamba günü öğrenirim gebe olduğumu
canımmm benım kıyamamm sananasip kısmet bu işler.. kımbılır belkıde olursun dur bakalım hemen depresif takılma bakiyim.. herseyde bir hayır vardır bunu unutma.
tez zamanda hamile kalman dileğiyle canım
merhaba kizlar ben belcikadan yaziyorum ucuncu tup bebek denemesinde allah beni sevindirdi suan hamileyim ayin 31 de bebisimin kalbini dinleyecek doktorum ins hersey yolunda giderr sevincimiz artar allah tum isteyenlere nasip etsin bu duyguyu opuyorum hepiniziii tahmini dogum 13 ocakk hadi hayirlisi
Doktora yakın zamanda gidecem kalp atışlarını duymak için ama Doktor araştırıyorum. SSVD(sezeryan sonrası normal doğum) yaptırmak istiyorum Türkiyede doktorlar çok korkutuyorlarmış ama hiçde riskli bir durum değilmiş hatta yaptıran doktorlar varmış ama özel hastanelerde biraz zor bulursunuz diyorlar 2 tane doktorda buldum 50 den fazla ssvd yaptırmışlar ama hastanede çalışmıyorlar muaynehaneleri var doğum içinde hastanelerle anlaşmaları var oda biraz maddi açıdan tuzlu oluyor. Kaç gündür bunun sıkıntısını yaptım artık hastanelerde doktor doktor gezecem herhalde herşey normal gittiği müddetçe normal istiyorum. ilkide normalle başladı açılmamda vardı içerde kakasını yaptı yutmadan sezeryana aldılar. bu seferde normal istiyorum inş. doktorlar kandırmazlar..
ooh ohh maşallhh inşş pıt pıtlarıda duyrasnnn
ayy vallaa çok acı veriyo insanaaa
bakalım artık öle tabi yaaa güleryüzlüsünü bulmak çok zor
selam kızlar bişey sorucam size çok agresifim bir an öyle bişey oluyoki önüme kim çıksa çatıyorum ilk hamileliğimde böyle bişey yaşamamıştım sizde durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?