- Konu Sahibi bebegim_01
-
kızlar allahıma binlerce kez şükürler olsun değerim katlanmış doktor 23 mayısa gün verdi
canım benim hadi gözünaydın Allah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah
ay canım allah razı olsun inşallahhh hepimiz sağ salim kucağımıza alırız..23 mayısa gün verdi işte görene kadar ben yine tedirginim ama pozitif düşünmeye çalışıorum sen nasılsın ben hesaplara göre 5+3 üm bugün
öncelıkle gecmıs olsun uzuldum ınsallah bı an önce ıyılesır kızınız:94: hayırlı olsun sağlık bi şekılde kucaklarımızı alırız umarım yavrularımızıbende sagdan soldan bısıler kaptım onları uygulamaya calısıyorum daha çok netten baktım aslında
benım midem yanıyor senınde yanıyormu?? boyle hem bulantı gibi hem yanma gibi bölee değişik bişi.. bide basın agrıyormu
benim canım heeeeeeeeeeeeeeeep tatlı istiyor ki!miğde bulantısı çekenler sizi çok ii anlıyorum ben kızımda çok kötüydüm devamlı istifar miğde bulantısı evimden tiksindim deterjanlardan tiksindim ama şimdilik bişey yok belkide daha sonra başlar ama başlamsnn
tuzlu şeyler yeyin bastırr biraz
iyiyim canım midem çok bulanıyorum afedersin bazen çok çıkarıyorum bel ağrım göğüslerim çok ağrıyo şişti iyice ama değer hepsine bebişim gelsin unuturum hepsini çarşamba günü kalp atışlarını dinlicez çok heyecanlıyım yerimde duramıyorumsende canım hiç aklına kötü bişi getirme pozitif ol Allah'a güven dua et o hepimizin hakkında en hayırlısını verecek inşallah bir an önce sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günlerde gelicek inşallah tatlım bozma morelini sen üzülürsen miniğin de üzülür
bende 24mayısa aldım randevumu geç mı acaba diye korkmuştum ama normal galibaay canım allah razı olsun inşallahhh hepimiz sağ salim kucağımıza alırız..23 mayısa gün verdi işte görene kadar ben yine tedirginim ama pozitif düşünmeye çalışıorum sen nasılsın ben hesaplara göre 5+3 üm bugün
aaaaaaa sen benim 13. takımdan diyet arkadaşımsınkızlar aç tok fark etmiyor sürekli mide bulantısı hissediyorum ama kusacak kadar değil. açken daha fazla bulanıyor ve sürekli yemek istiyorum yiyince de mide yanması oluyor. şikayet etmiyorum ama durum bu. sizde nasıl gidiyor?
benım de sürekli dondurma muhallebi falan istıyor sütlü soğuk tatlılar. bide ben o çift çizgiyi gördüğüm andan itibaren erkek bebeğim olacağını hissediyorum. aslında tam bir kız çocuk delisiyım kıvırcık saçlı sarışın bi kızım olsun isterim ama şimdi nedense oğlum olacakmış gibi geliyo.benim canım heeeeeeeeeeeeeeeep tatlı istiyor ki!yusyıvarlak olmaktan korkuyorum
bende hiçbir değişiklik yok . ggöğüs uçlarım hashaslaştı sadece. bide hçbitmeyen kasık ağrılarım var.karnınızda da bi şişlik hissediyor musunuz. ya da gözle görülür bi öne doğru çıknış gergin bi göbek var mı?
kızlar aç tok fark etmiyor sürekli mide bulantısı hissediyorum ama kusacak kadar değil. açken daha fazla bulanıyor ve sürekli yemek istiyorum yiyince de mide yanması oluyor. şikayet etmiyorum ama durum bu. sizde nasıl gidiyor?
bende var şişlikkk 3 4 aylık karın gibi duruyo bilmiyorum 2. olduğu için mi ama çok fenayım
bende de aynı ara ara göğüsm acıyoobenimde karnımda şişlik var kızlarrr mide bulantım yok göğüslerimn ağrıo sadace 5+3 olduk bugün
evet ondandır birde önceki sezaryense kesin ondandır :)
daha bir aylık olduğum halde bu gün birisi sordu hayırdır bişeymi var dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?