2012 Ocak Anneleri Gelsin Bakalım

canım benim hadi gözünaydın Allah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah

ay canım allah razı olsun inşallahhh hepimiz sağ salim kucağımıza alırız..23 mayısa gün verdi işte görene kadar ben yine tedirginim ama pozitif düşünmeye çalışıorum sen nasılsın ben hesaplara göre 5+3 üm bugün

iyiyim canım midem çok bulanıyorum afedersin bazen çok çıkarıyorum bel ağrım göğüslerim çok ağrıyo şişti iyice ama değer hepsine bebişim gelsin unuturum hepsini çarşamba günü kalp atışlarını dinlicez çok heyecanlıyım yerimde duramıyorum sende canım hiç aklına kötü bişi getirme pozitif ol Allah'a güven dua et o hepimizin hakkında en hayırlısını verecek inşallah bir an önce sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günlerde gelicek inşallah tatlım bozma morelini sen üzülürsen miniğin de üzülür

teşekkürle. iyileşti kızım. çok şükür. mide yanması olmadı. ama normalde şekerli şeyleri çok severken. şu an sadece meyve istiyorum. ama aşerme gibi değil. hani olsada yesem tarzında değil yani.

kızlar aç tok fark etmiyor sürekli mide bulantısı hissediyorum ama kusacak kadar değil. açken daha fazla bulanıyor ve sürekli yemek istiyorum yiyince de mide yanması oluyor. şikayet etmiyorum ama durum bu. sizde nasıl gidiyor?

miğde bulantısı çekenler sizi çok ii anlıyorum ben kızımda çok kötüydüm devamlı istifar miğde bulantısı evimden tiksindim deterjanlardan tiksindim ama şimdilik bişey yok belkide daha sonra başlar ama başlamsnn
tuzlu şeyler yeyin bastırr biraz

benim canım heeeeeeeeeeeeeeeep tatlı istiyor ki! yusyıvarlak olmaktan korkuyorum

karnınızda da bi şişlik hissediyor musunuz. ya da gözle görülür bi öne doğru çıknış gergin bi göbek var mı?

tamam canım pozitif olmaya çalışıcam bende 23 mayısta inşalah bebeğimi görücem onu pamuklara sarmak istiyorum kızlarr yaa:)

bende 24mayısa aldım randevumu geç mı acaba diye korkmuştum ama normal galiba
aaaaaaa sen benim 13. takımdan diyet arkadaşımsın
benim canım heeeeeeeeeeeeeeeep tatlı istiyor ki! yusyıvarlak olmaktan korkuyorum
benım de sürekli dondurma muhallebi falan istıyor sütlü soğuk tatlılar. bide ben o çift çizgiyi gördüğüm andan itibaren erkek bebeğim olacağını hissediyorum. aslında tam bir kız çocuk delisiyım kıvırcık saçlı sarışın bi kızım olsun isterim ama şimdi nedense oğlum olacakmış gibi geliyo.

ye tatlıyı doğur hakkıyı tutacak mı bilmiyorum artık :))
karnınızda da bi şişlik hissediyor musunuz. ya da gözle görülür bi öne doğru çıknış gergin bi göbek var mı?
bende hiçbir değişiklik yok . ggöğüs uçlarım hashaslaştı sadece. bide hçbitmeyen kasık ağrılarım var.

kızlar geçen sene bu mide bulantısından çok çektim tuzlu çubuk galata yiyin dışarı çıkın temiz hava alın bol bol meyve yiyin süt için mide almayıncada almıyo ama bebekler ilk 3 ay annesini stoklarını
tüketirmiş 4 ayda düzelmeye başladım ben sonra yedim bol bol her istediğimden kiloda almadım bebişimde güzel dogdu hepinize mutlu hamilelikler

çok şüür mide bulantım yok. her sabah süt içmeye çalışıyorum bol su içiyorum. ceviz badem fındık ve kuru üzüm aldım her gün onlardan yıyecem azar azar. benim sıkıntım meyvelerle. ben kış meyvelerıne bayılırım ama yazın hiç meyve yıyemıyoum. biraz kiraz ve çilek sadece. onlar da olsa da olur olmasa da.

öncelikle bebişini gönlünce büyütmeni diliyorum..kaç aylık hamilesin bilmiyorum ama aynı şikayet bende de var,artı bel ağrısı da çekiyorum.ben hamile miyim bilmiyorum cumayı bekliyorum bakalım,senin kaç haftalık???

benimde karnımda şişlik var kızlarrr mide bulantım yok göğüslerimn ağrıo sadace 5+3 olduk bugün

benimde karnımda şişlik var kızlarrr mide bulantım yok göğüslerimn ağrıo sadace 5+3 olduk bugün
bende de aynı ara ara göğüsm acıyoo

evet ondandır birde önceki sezaryense kesin ondandır :)

daha bir aylık olduğum halde bu gün birisi sordu hayırdır bişeymi var dedi :)

ewt sezaaryanla doğum yaptım pooff inş doğumdan sonra klamzz

Kızlar öncelikle hepinize hayırlı olsun. Bende test yaptım sonucum silik çıktı ama hala regl olmadım. Sanırım bende aranıza katılacam.
Arkadaşlar 1 ay önce doktora gittim Demir düzeyim sınır değerin altında olduğundan bana demir hapı verdi. 1 ay kullandım ve bu ay regl'im gecikti. Doktora sordum ben korunmuyorum bu hapın bir zararı olur mu diye o da hayır kullan dedi ama yinede çok endişeliyim. Hiç bir şey endişelerimi gidermiyor. Genelde demir hapı 4. aydan sonra veriliyor. İlk aylarda da demir hapı kullanan varmı???????????? Lütfen varsa benim içimi rahatlatsın. Şu an kendime çok kızıyorum. 1 yıl önce neden ilaç kullanıp depolarımı doldurmadım diye. Ama bazen işte insan kendi kızdığı şeyleri kendi yapıyor. Tek isteğim bebişime bir zarar gelmemesi.

selam kızlar bende aranıza geldim...allahıma şükürler olsun rabbim melegimi gönderdi ... cok mutluyum cok güzel bi duyguymuş... inş allahım hayırlısıyla saglıklı bebişlerimizi kucaklayacagımız günleride gösterir...darısı olmayanların başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…