- Konu Sahibi bebegim_01
-
selam kızlar bende aranıza geldim...allahıma şükürler olsun rabbim melegimi gönderdi ... cok mutluyum cok güzel bi duyguymuş... inş allahım hayırlısıyla saglıklı bebişlerimizi kucaklayacagımız günleride gösterir...darısı olmayanların başına
ne güzel kılo almamışsın ben kılo alıyorumkızlar geçen sene bu mide bulantısından çok çektim tuzlu çubuk galata yiyin dışarı çıkın temiz hava alın bol bol meyve yiyin süt için mide almayıncada almıyo ama bebekler ilk 3 ay annesini stoklarını
tüketirmiş 4 ayda düzelmeye başladım ben sonra yedim bol bol her istediğimden kiloda almadımbebişimde güzel dogdu hepinize mutlu hamilelikler
6+5 bugünöncelikle bebişini gönlünce büyütmeni diliyorum..kaç aylık hamilesin bilmiyorum ama aynı şikayet bende de var,artı bel ağrısı da çekiyorum.ben hamile miyim bilmiyorum cumayı bekliyorum bakalım,senin kaç haftalık???
teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahtebrik ederim bütün hamişleri
ben de aynı durumdayım ve çok rahatsız oluyorum bu durumdan.bende var şişlikkk 3 4 aylık karın gibi duruyo bilmiyorum 2. olduğu için mi ama çok fenayım
mide bulantısı çekmemen çok güzel inşallah hiç olmaz.benimde karnımda şişlik var kızlarrr mide bulantım yok göğüslerimn ağrıo sadace 5+3 olduk bugün
benim de göbiş şişti. biri sorar diye korkuyorum açıklamak istemiyorum da.evet ondandır birde önceki sezaryense kesin ondandır :)
daha bir aylık olduğum halde bu gün birisi sordu hayırdır bişeymi var dedi :)
ben ilk hamileliğimin başladığı günden itibaren doğuma kadar kan ilacı kullandım. çok zordu ama anemi riski vardı ve doktor verdi. kullanmanın bir sakıncası olmaz. sonuçta antibiyotik içmiyorsunKızlar öncelikle hepinize hayırlı olsun. Bende test yaptım sonucum silik çıktı ama hala regl olmadım. Sanırım bende aranıza katılacam.
Arkadaşlar 1 ay önce doktora gittim Demir düzeyim sınır değerin altında olduğundan bana demir hapı verdi. 1 ay kullandım ve bu ay regl'im gecikti. Doktora sordum ben korunmuyorum bu hapın bir zararı olur mu diye o da hayır kullan dedi ama yinede çok endişeliyim. Hiç bir şey endişelerimi gidermiyor. Genelde demir hapı 4. aydan sonra veriliyor. İlk aylarda da demir hapı kullanan varmı???????????? Lütfen varsa benim içimi rahatlatsın. Şu an kendime çok kızıyorum. 1 yıl önce neden ilaç kullanıp depolarımı doldurmadım diye. Ama bazen işte insan kendi kızdığı şeyleri kendi yapıyor. Tek isteğim bebişime bir zarar gelmemesi.
hayırlı olsun. kaç haftalık?selam kızlar bende aranıza geldim...allahıma şükürler olsun rabbim melegimi gönderdi ... cok mutluyum cok güzel bi duyguymuş... inş allahım hayırlısıyla saglıklı bebişlerimizi kucaklayacagımız günleride gösterir...darısı olmayanların başına
kızlar dün bişey öğrendim ben bilmiyordum ve dikkat etmiyordum bundan sonra dikkat edeceğim siz de bilin istedim.
hamile olduğunuzu olabildiğince çok gizleyin. yani bebiş karnınızda büyürken duyurmayın çünkü bebek olduğunu bilince insanlar yanı hamiş olduğunuzu öğrenince karnınıza bakarlarmış. böyle olunca da bebek doğup büyüdüğünde gözü harama çabuk alışırmış. pek sağlıklı anlatamadım ama siz anlamaya çalışın. temiz edepli ahlaklı çocuklar yetiştirmek için söylüyorum bunları.
selam kızlar.
bende hamiş olduğumu biraz önce idrar testinde öğrendim.
çok mutluyum.
Rabb'im isteyen herkesi evlat sahibi yaprsın hayırlsı ve sağlıklısıyla...
kızlar dün bişey öğrendim ben bilmiyordum ve dikkat etmiyordum bundan sonra dikkat edeceğim siz de bilin istedim.
hamile olduğunuzu olabildiğince çok gizleyin. yani bebiş karnınızda büyürken duyurmayın çünkü bebek olduğunu bilince insanlar yanı hamiş olduğunuzu öğrenince karnınıza bakarlarmış. böyle olunca da bebek doğup büyüdüğünde gözü harama çabuk alışırmış. pek sağlıklı anlatamadım ama siz anlamaya çalışın. temiz edepli ahlaklı çocuklar yetiştirmek için söylüyorum bunları.
amin canım cok sagol...hayırlısı olsun tatlım hoşgeldin minik bebeğinle güzel bi ömür diliorum...
sagol canım...bilmiyorumki daha doktora gitmedim kan testi yaptırdım 2 haftalıkmış heralde daha cok kücük bebegimne güzel kılo almamışsın ben kılo alıyorum
6+5 bugün
teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
ben de aynı durumdayım ve çok rahatsız oluyorum bu durumdan.
mide bulantısı çekmemen çok güzel inşallah hiç olmaz.
benim de göbiş şişti. biri sorar diye korkuyorum açıklamak istemiyorum da.
ben ilk hamileliğimin başladığı günden itibaren doğuma kadar kan ilacı kullandım. çok zordu ama anemi riski vardı ve doktor verdi. kullanmanın bir sakıncası olmaz. sonuçta antibiyotik içmiyorsun
hayırlı olsun. kaç haftalık?
selam kızlar.
bende hamiş olduğumu biraz önce idrar testinde öğrendim.
çok mutluyum.
Rabb'im isteyen herkesi evlat sahibi yaprsın hayırlsı ve sağlıklısıyla...
selam kıslar uzun zamandır giremedim, bi ara anlatırım..
yeni hamileler gelmiş maşallah, hoşgelmişler
ben üçüz olduğunu öğrendim:)))
hayırlısı Rabbimden..
şimdi çıkmalıyım
hayırlısı Rabbimden..
şimdi çıkmalıyım
hoşgeldin canmselam kızlar bende aranıza geldim...allahıma şükürler olsun rabbim melegimi gönderdi ... cok mutluyum cok güzel bi duyguymuş... inş allahım hayırlısıyla saglıklı bebişlerimizi kucaklayacagımız günleride gösterir...darısı olmayanların başına
canm o şöyle karnını ortaya çıkardığında yanii bi badi gyip karnını piyasaya çıkarssn o kötü işteeekızlar dün bişey öğrendim ben bilmiyordum ve dikkat etmiyordum bundan sonra dikkat edeceğim siz de bilin istedim.
hayırlısı Rabbimden..
şimdi çıkmalıyım
hayırlı olsun üçüz mutlulukselam kıslar uzun zamandır giremedim, bi ara anlatırım..
hayırlısı Rabbimden..
şimdi çıkmalıyım
selam kıslarr dün giremedim geçmişi okudumda yeni hamişler gelmiş hoşgelmiş bide üçüzlerimiz varmış ne güzellll:))rabbim hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin kıslar ben dün dra gittim bebeğimin kalp atışlarını gördüm sata göre 1 gün önde gidiyor bebişim herşey nrmal seyrinde şuan için inşş. böyle devam eder tek problemimiz ilk gebeliğimde preklamsi olmuştum çok sıkıntılı geçmişti ve erken doğum yapmıştım drum yine olucaksın kaçarı yok dedi ama beni bayada bi rahatlattı tabii daha erken başlıcaz bu kez tansiyon ilaçlarına ve sık takip edilcem ama sanırım yine allah nasip ederde o günlere kadar gelebilirsem 36 haftalıkken doğum yapıcam hakkımda hayırlısı olsun.....
cnmne güzel kalp atışlarını duymuşssun yaa allahım banada nasip etsin benim hiç mide bulantım falan yok sadece halsizim göğüslerimde biraz acı var başkada bişey yok normal mi çok merak ediorum erken doğum için inşallah sağ salim kucağına alırsın cnm
selam kıslarr dün giremedim geçmişi okudumda yeni hamişler gelmiş hoşgelmiş bide üçüzlerimiz varmış ne güzellll:))rabbim hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin kıslar ben dün dra gittim bebeğimin kalp atışlarını gördüm sata göre 1 gün önde gidiyor bebişim herşey nrmal seyrinde şuan için inşş. böyle devam eder tek problemimiz ilk gebeliğimde preklamsi olmuştum çok sıkıntılı geçmişti ve erken doğum yapmıştım drum yine olucaksın kaçarı yok dedi ama beni bayada bi rahatlattı tabii daha erken başlıcaz bu kez tansiyon ilaçlarına ve sık takip edilcem ama sanırım yine allah nasip ederde o günlere kadar gelebilirsem 36 haftalıkken doğum yapıcam hakkımda hayırlısı olsun.....
canım benım uzulmee bkiyim.. bak bebısını uzuyosun ama..moralini yuksek tut hem doktor senı rahatlatıcı seyler demıs işte.. Allahtan hayırlısını iste.. insallah 40.haftaya kadar güzel dolu dolu bi hamılelık gecırırsıntansiyon yuıksek mı tuzlu dıyetlerını uygulasan doktor kontrolunde tabı birde Allaha dua etmeliyiz..
Rabbim insallah bebısını erkencıkten değil tam vaktınde dunyaya getırsın canım aminnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?