- Konu Sahibi bebegim_01
-
selam kıslar uzun zamandır giremedim, bi ara anlatırım..
yeni hamileler gelmiş maşallah, hoşgelmişler
ben üçüz olduğunu öğrendim:)))
hayırlısı Rabbimden..
şimdi çıkmalıyım
kasvetli cnm sen benden bi gün önce gidiosun sendeki değişikler nasıl kalp atışlarını duydunmu ben 23 mayısta gidicem doktor o gün gel dedi..
ayy bende 23unde gidiceeemmmgerci doktor 22-23-24 bırınde bos oldugun zaman gel dedi bende dayanamadım 23une aldım bakalım kısmet...
yaa bende hiç bulantı yoksadece ara ara karnımın sol tarafı ağrıyor onada bebek yerleşiyor dıyorlar bılmem ne kadar doğru..asermem yok kalp atıslarını duymadım ama 6.haftadan ıtıbaran baslıyomus oda sanki gobekte seyırme seklınde oluyomus boyle bişi oluosa bılkı bebısının kalbi pıtpıtpıt atıyorr masallah ıyıyım yanı aman bulantım falan olmasın..
hergun yumurtta ,3bardak süt,tavuk-balık-kırmızı et bunlardan bırını mutlaka tuketıryorum.. badem kaju cevız kayısı kuru uzum tuketıyorum..
Merhaba arkadaşlar benımde 4+5 tup bebek benım çoğul olabılır beklenen doğum 20 ocak allah nasıp ederse
hayırlı olsun canım allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin:)
canım benım uzulmee bkiyim.. bak bebısını uzuyosun ama..moralini yuksek tut hem doktor senı rahatlatıcı seyler demıs işte.. Allahtan hayırlısını iste.. insallah 40.haftaya kadar güzel dolu dolu bi hamılelık gecırırsıntansiyon yuıksek mı tuzlu dıyetlerını uygulasan doktor kontrolunde tabı birde Allaha dua etmeliyiz..
Rabbim insallah bebısını erkencıkten değil tam vaktınde dunyaya getırsın canım aminnnnn
Merhaba arkadaşlar benımde 4+5 tup bebek benım çoğul olabılır beklenen doğum 20 ocak allah nasıp ederse
bel bölge benmde kalınlaştııı karnım çıktıı şiş yaniiihamileliğin başındayım ama bel ve karın bölgem kalınlaşmaya başladı. hamilelikte ortalama 3.200 gram yağ depolarmış vücut ekstradan. bende de bu durum çok hızlı gelişiyor. dün bu yüzden çok mutsuz oldum. aynaya bakınca kendimi 100 kılo görüyorum. kalınlaşmak istemiyorum. doğanın kanunu bu engel de olamıyorum. yürüyüş yaptık dün eşimle ben üzülüyorum diye ama vücudum böle. offfffffffff
yarın tatil uyuyacağım inşallah oğlum bırakırsa. eşim artık kendi ütülerini yapmaya başladı. çok utanıyorum ona yardımcı olamadığım için sürekli uyuyorum. o da her sabah farklı kıyafet giyer ve her sabah ütü yapıyor yarım saat( 1 gömlek 1 pantolon)
doğru düzgün mutfağı toplamıyorum o topluyor. eşyalar ortada geziyor kaldırmıyorum. saldım kendimi ama elimi kaldıramıyorum. bu uyuklama dönemini inşallah çabuk atlatırım. bu arada yemek yeme işi olunca hiiiiiiiiiiiiç uyuklamıyorum. o konuda bi hassasım ki sormayın
hayırlı olsn canm darısı bana inşşşselam kıslarr dün giremedim geçmişi okudumda yeni hamişler gelmiş hoşgelmiş bide üçüzlerimiz varmış ne güzellll:))rabbim hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin kıslar ben dün dra gittim bebeğimin kalp atışlarını gördüm sata göre 1 gün önde gidiyor bebişim herşey nrmal seyrinde şuan için inşş. böyle devam eder tek problemimiz ilk gebeliğimde preklamsi olmuştum çok sıkıntılı geçmişti ve erken doğum yapmıştım drum yine olucaksın kaçarı yok dedi ama beni bayada bi rahatlattı tabii daha erken başlıcaz bu kez tansiyon ilaçlarına ve sık takip edilcem ama sanırım yine allah nasip ederde o günlere kadar gelebilirsem 36 haftalıkken doğum yapıcam hakkımda hayırlısı olsun.....
selam kızlar...bişey sorcam ben hic yemek yiyemiyorum cok iştahsızım bide karnıma ara ara agrı giriyo bi tane düşük yapmıştım... onun icin korkuyorum sizdede oyle oluyomu :26::26:
selam kızlar...bişey sorcam ben hic yemek yiyemiyorum cok iştahsızım bide karnıma ara ara agrı giriyo bi tane düşük yapmıştım... onun icin korkuyorum sizdede oyle oluyomu :26::26:
canım agrım cok şiddetli degil allaha şükür ama agrıyo ara sırada inş düşürmem bebişim ilki düştügünde lekelenmelerim olmuştu bunda şimdilik bişey yok inş olmaz hepimiz bebişlerimizi hayırlısıyla saglıklı kucaklaız allahımın izniyle inş...bel bölge benmde kalınlaştııı karnım çıktıı şiş yaniii
ama uyku yok o kadrr sadece sabahları kalkamıyorum
fazla uyuma ondan da kilo alırsn canm dikkatet
hayırlı olsn canm darısı bana inşşş
inş bişey olmaz canm bende kızımı 37. haftada doğurdm bişey olmadı çok şükür inşş sended olmazzz
canm ağrı şiddetlimi eğer şiddetliyse ihal etme bende düşük yaptımda karnım çook agrıyodu kasıklarım falan dr söle ilaç verr allah vermsn düşüğe karşıı
inş bişey olmazzz canm
cok sagol canım benim icimi rahatlattın inş bişey olmaz minigime daha doktora gitmedim haftaya carşamba gitcem inş keseyi görmek icin gec gitmek istiiyorum inş her şey yolunda gider hepimiz bebişlerimizi saglıklı kucaklayalımkorkma canım benım.. bende de oluyor hala daha.. bebegını saglıcakla kucagına alman dileğiyle..
meraba kızlar, ben geldimmm, herkesin hamileliği hayırlı olsun, benim de sat 31 mart, doğumum 5 ocağa geliyor, aynı zamanda 5 ocak benim doğum günüm, 2008 14 ocakta oğlumun doğumu, yani eve üçüncü oğlak geliyor allahın izniyle, bugün doktora gittim ilk kez, keseyi gördük ama kalp atışlarını duyamadık, idrara sıkışık gelmen lazım dedi, haftaya bir daha gel şimdi pek bir şey göremiyorum dedi, içim hiç rahat değil inşallah bir sorun çıkmaz, kan tahlili yaptırdım, kan değerlerin düşük dedi, demir eksikliği için hap verdi, şimdiden kullanmaya başlamamın bir zararı olmaz inşallah, benim oğlumda miğdem çok bulanmıştı, bundada var ama o kadar şiddetli değil, umarım artmaz bulantılar, beslenmeme pek dikkat edemiyorum, canım hiçbir şey yemek istemiyor.
sağol canım.. herkes tüp bebek sanıyo ama diil, aşılamayla oldu :)inanmıyorumtüp bebekmiydi canım ? üç mucize birden hayırlı olsun canım
sağol canımm :) hepimizin bebeklerini korusun Rabbimcanım ya hayırlı olsun normal yoldanmı oldu mucize gibi...rabbim bebişlerini hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip etsin
:)) sağol yavrı, şaşgınız birazayy inanmıyorum yaaaa valla çookk sevndmmm canmmm
teşekkür ederiiim :)hayırlı olsun üçüz mutluluk
canım inşallah herşey yolunda gider, rahat ol :)selam kıslarr dün giremedim geçmişi okudumda yeni hamişler gelmiş hoşgelmiş bide üçüzlerimiz varmış ne güzellll:))rabbim hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin kıslar ben dün dra gittim bebeğimin kalp atışlarını gördüm sata göre 1 gün önde gidiyor bebişim herşey nrmal seyrinde şuan için inşş. böyle devam eder tek problemimiz ilk gebeliğimde preklamsi olmuştum çok sıkıntılı geçmişti ve erken doğum yapmıştım drum yine olucaksın kaçarı yok dedi ama beni bayada bi rahatlattı tabii daha erken başlıcaz bu kez tansiyon ilaçlarına ve sık takip edilcem ama sanırım yine allah nasip ederde o günlere kadar gelebilirsem 36 haftalıkken doğum yapıcam hakkımda hayırlısı olsun.....
tüp diiller canımm :)) aşılama.. benim ilk hcg 4+4 te bakıldı, 4531 çıkmıştı.. çoğul olduğunu tahmin ettik ama üçüz çok beklemiyoduk. hayırlısıMerhaba bebeklerınız hayırlı olsun sanırım tup bebekler beta değerınızı merakettım kaçıncı gun yaptırdığınızı da benımde bıraz yıksek çıktıda endişelenıyorum oonun için sordum sıze teşekkurler
hayırlı olsunn, Allah tamamına erdirsin sağlıklaMerhaba arkadaşlar benımde 4+5 tup bebek benım çoğul olabılır beklenen doğum 20 ocak allah nasıp ederse
bende de hafif ohss oldu, ben de tuzsuz yiyorumcanım güzel dileklerin için teşekkür ederim ben tuzsuz yemeye başladım bile benim durumumdakilerin 40 haftada doğum yapmaları imkansız canım oğlumuda 36 haftada doğurdum çok şkür küvezde bile kalmadı gayet sağlıklıben 36 haftaya kadar dayanabilirsem onada şükredicem tabii kulanıcağım ilaçlara inşş ogüne kadar gelirim
canım aklına kötü şeyler getirme, mide bulantının olması da iyi..meraba kızlar, ben geldimmm, herkesin hamileliği hayırlı olsun, benim de sat 31 mart, doğumum 5 ocağa geliyor, aynı zamanda 5 ocak benim doğum günüm, 2008 14 ocakta oğlumun doğumu, yani eve üçüncü oğlak geliyor allahın izniyle, bugün doktora gittim ilk kez, keseyi gördük ama kalp atışlarını duyamadık, idrara sıkışık gelmen lazım dedi, haftaya bir daha gel şimdi pek bir şey göremiyorum dedi, içim hiç rahat değil inşallah bir sorun çıkmaz, kan tahlili yaptırdım, kan değerlerin düşük dedi, demir eksikliği için hap verdi, şimdiden kullanmaya başlamamın bir zararı olmaz inşallah, benim oğlumda miğdem çok bulanmıştı, bundada var ama o kadar şiddetli değil, umarım artmaz bulantılar, beslenmeme pek dikkat edemiyorum, canım hiçbir şey yemek istemiyor.
bak herkese kötü düşünme diyosun, sen de düşünme heecanım agrım cok şiddetli degil allaha şükür ama agrıyo ara sırada inş düşürmem bebişim ilki düştügünde lekelenmelerim olmuştu bunda şimdilik bişey yok inş olmaz hepimiz bebişlerimizi hayırlısıyla saglıklı kucaklaız allahımın izniyle inş...
cok sagol canım benim icimi rahatlattın inş bişey olmaz minigime daha doktora gitmedim haftaya carşamba gitcem inş keseyi görmek icin gec gitmek istiiyorum inş her şey yolunda gider hepimiz bebişlerimizi saglıklı kucaklayalım
canım hayırlı olsun bebişin kötü şeyler düşünme lütfen allahımın izniyle her şey yolunda gider inş...yemek konusunda bende cok iştahsızım ama onada üzülme bugun doktoru dinledim yediginiz kadarıyla bebek beslenir dedi sıkmayın caanınızı...inş hayırlısıyla saglıklı bebişlerimizi kucagımıza alırız
selam kıslar, bir önceki girişimde cvp veremeden çıkmak zorunda kaldım
sağol canım.. herkes tüp bebek sanıyo ama diil, aşılamayla oldu :)
sağol canımm :) hepimizin bebeklerini korusun Rabbim
:)) sağol yavrı, şaşgınız biraz
senin de bebiş kurulmuş göbüşe çok şükür,çok sevindim
teşekkür ederiiim :)
canım inşallah herşey yolunda gider, rahat ol :)
tüp diiller canımm :)) aşılama.. benim ilk hcg 4+4 te bakıldı, 4531 çıkmıştı.. çoğul olduğunu tahmin ettik ama üçüz çok beklemiyoduk. hayırlısı
Maşallah benımde 4+2 de bakıldı 1937ıdı ama ben korkuyorum benım kayıplarım var çoğul rısklı allahtan hayırlısı artık
hayırlı olsunn, Allah tamamına erdirsin sağlıkla
bende de hafif ohss oldu, ben de tuzsuz yiyorumgözümün önünden tuzlu tuzlu yemekler geçiyoooooo
canım aklına kötü şeyler getirme, mide bulantının olması da iyi..
bak herkese kötü düşünme diyosun, sen de düşünme hee
Maşallah benımde 4+2 de bakıldı 1937ıdı ama ben korkuyorum benım kayıplarım var çoğul rısklı allahtan hayırlısı artık
canım ikiz olabilir ama tek de olabilir.. genellikle yüksek olunca çoğul oluyo ama bu kural da diil.. tam tersi yüksek olmayıp ikiz çıkan ya da yüksek olup tek çıkanlar var.. hayırlısı ne ise senin için o olsun inşallah..Maşallah benımde 4+2 de bakıldı 1937ıdı ama ben korkuyorum benım kayıplarım var çoğul rısklı allahtan hayırlısı artık
tatlım bazen kesenin biri görünmeyip sonradan görülebiliyomuş, burda öyle olanlara rasladım.. ama dediğim gibi yüksek hcg ile tek olanlar da var.. hayırlısıcanım benim normal gebelik adetim 3 gün geçtikten sonra 2342 çıktı bhcg çoğul olsa görünürdü sanırım dimi çünki bende tek kese ve tek embriyo var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?