- Konu Sahibi bebegim_01
-
ayy bende 23unde gidiceeemmmgerci doktor 22-23-24 bırınde bos oldugun zaman gel dedi bende dayanamadım 23une aldım bakalım kısmet...
yaa bende hiç bulantı yoksadece ara ara karnımın sol tarafı ağrıyor onada bebek yerleşiyor dıyorlar bılmem ne kadar doğru..asermem yok kalp atıslarını duymadım ama 6.haftadan ıtıbaran baslıyomus oda sanki gobekte seyırme seklınde oluyomus boyle bişi oluosa bılkı bebısının kalbi pıtpıtpıt atıyorr masallah ıyıyım yanı aman bulantım falan olmasın..
hergun yumurtta ,3bardak süt,tavuk-balık-kırmızı et bunlardan bırını mutlaka tuketıryorum.. badem kaju cevız kayısı kuru uzum tuketıyorum..
canım benim normal gebelik adetim 3 gün geçtikten sonra 2342 çıktı bhcg çoğul olsa görünürdü sanırım dimi çünki bende tek kese ve tek embriyo var
canım ikiz olabilir ama tek de olabilir.. genellikle yüksek olunca çoğul oluyo ama bu kural da diil.. tam tersi yüksek olmayıp ikiz çıkan ya da yüksek olup tek çıkanlar var.. hayırlısı ne ise senin için o olsun inşallah..
tatlım bazen kesenin biri görünmeyip sonradan görülebiliyomuş, burda öyle olanlara rasladım.. ama dediğim gibi yüksek hcg ile tek olanlar da var.. hayırlısıvajinal mı baktılar karından mı?
haklısın canım bundan sonra kötü düşünmüyorum iyi düşüneyim iyi olsun inş bende keseyi görürüm daha doktora gitmedim rabbim meleklerimizi hayırlısıyla saglıklı kucagımaza almayı nasip etsinselam kıslar, bir önceki girişimde cvp veremeden çıkmak zorunda kaldım
sağol canım.. herkes tüp bebek sanıyo ama diil, aşılamayla oldu :)
sağol canımm :) hepimizin bebeklerini korusun Rabbim
:)) sağol yavrı, şaşgınız biraz
senin de bebiş kurulmuş göbüşe çok şükür,çok sevindim
teşekkür ederiiim :)
canım inşallah herşey yolunda gider, rahat ol :)
tüp diiller canımm :)) aşılama.. benim ilk hcg 4+4 te bakıldı, 4531 çıkmıştı.. çoğul olduğunu tahmin ettik ama üçüz çok beklemiyoduk. hayırlısı
hayırlı olsunn, Allah tamamına erdirsin sağlıkla
bende de hafif ohss oldu, ben de tuzsuz yiyorumgözümün önünden tuzlu tuzlu yemekler geçiyoooooo
canım aklına kötü şeyler getirme, mide bulantının olması da iyi..
bak herkese kötü düşünme diyosun, sen de düşünme hee
hayırlı olsun canım maşallah keseyi görmüşsün bende görürüm inş haftaya carşamba doktora gitcem int hesapladım 5 haftalık cıkyo ama bellide olmuyo keseyi görebilirmiyimki....selam kızlar
bende 6 nısan sat ım ve 11 ocak gozukuyor dogumum Allahın ıznıyle bır sorun cıkmazsa tabı
Bebısım 5+6 iken doktora gıttım ama doktorumuza gore 4.5 5 haftalık arası dedı sanırım bıraz gec dollenme oldu
keseyı gorduk kuru fasulye gıbı :)
Ama daha kalp atıslarını duyamadım
10 gun sonraya gun verdı hayırlısı artık bakalım ınsallah hersey ıyı olur
Allah hepımızın bebıslerını saglıcakla kucagımıza almayı nasıp eder ınsallah
Selam herkesee
Ne zamandır takip ediyorum konunuzu ama bi türlü yazmadım.
Anneler gününde çook silik bi çift çizgi vardı sonra kan tahlilinde de değerim bana biraz düşük geldi..
Geçen hafta gittim doktora ama kese görünmedi..
Bugünde gittim çok şükür sonunda kese göründü ve gönül rahatlığıyla yazabiliyorum artık..
SAT 4 nisan ama ultrasonda görünene göre bugün 5+4 günlükmüş
Allahım hepimizin bebişlerini sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah..
Artık sık sık burdayım..
h.g canım hayırlı olsun bebişin kac haftalıkken gördün keseyi bende cok merak ediyorum ama biraz gec gitmek istiyorum keseyi görmek icin inş...
Hoşbulduk cnm teşekkür ederim seninde hayırlı olsun..
Geçen hafta perşembe gittim görünmedi üstten hatta alttan da görünmedi..
Bugün gittim yani tam 1 hafta oldu göründü karından..
SAT'a göre 6+3 olması gerekiyodu ama ultrasonda 5+4 çıktı..
Doktorumun dediğine göre betaHCG 1500 ve yukarı olursa alttan ultrasonla,6000 ve yukarısı olursa da karından gözükürmüş..
Benim geçen haftaki değerim 998,29 o yüzden görünmedi heralde..
İnşallah sende görürsün miniğinin kesesini
haklısın canım bundan sonra kötü düşünmüyorum iyi düşüneyim iyi olsun inş bende keseyi görürüm daha doktora gitmedim rabbim meleklerimizi hayırlısıyla saglıklı kucagımaza almayı nasip etsin
hayırlı olsun canım maşallah keseyi görmüşsün bende görürüm inş haftaya carşamba doktora gitcem int hesapladım 5 haftalık cıkyo ama bellide olmuyo keseyi görebilirmiyimki....
h.g canım hayırlı olsun bebişin kac haftalıkken gördün keseyi bende cok merak ediyorum ama biraz gec gitmek istiyorum keseyi görmek icin inş...
bende teşekkür ederim canım...adetin kac gün gecince gitmiştin de gözükmedi ben 10 gün gecince gitmey, düşünüyorum o zaman görürümüyumki kusura bakma fazla soru sordum ama merak ediyorum... amin inş görürüm canım...
selamlar arkadaşlar ben 2009 ekim annesiyim ve kısmetse 2012 ocak annesi de olucam.dün kan testi yaptırdım 580 çıktı henüz çok yeni 4 haftalık .
Rabbim herkese meleğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Bundan sonra sık sık görüşmek dileğiyle.
Seydaferhat,
selam nasılsın
Biz daha önce ekim annelerinde liste yapmıştık burdada yapalım isterseniz
Hoşgeldin cnm hayırlı olsun..
İyiyim Allaha şükür sen nasılsın?
Hayırlı olsun bebişin Allah sağlıcakla kucağına alıcağın günleride göstersin inşallah..
Benim ilk gebeliğim siz daha tecrübelisiniz yahu =)
İsmim Şeyda sadece Şeyda diyebilirsin.. Tanıştığıma memnun oldum bu arada..
Evet kızlar tablo yapalım bencede..
Bildiğim kadarıyla editöre söylüyoruz konunun sahibini değiştiriyo kim istiyosa o oluyo ve ilk sayfada tablo yapılıyo..
Veya yeni konuda açılabilir..
Kim yapcak tabloyu? Bilgilerimizi gönderelim
Bence konunun adı da değişsin 2012 Ocak Anneleri olarak,bu başlık kötü bence
Bence de ama konunun başlığını değiştirirlermi bilemicem..
O zaman yeni bi konu açalım burayada linkini verelim buraya gelenlerinde haberi olur..
Ama listeyi sürekli güncelleyecek kkda sürekli aktif olan biri olsun konu sahibesi..
Veya editöre soralım bu konunun başlığını değiştirirmi diye..
Sanırım değiştiriyorlar ama zaten pek yazan yok yeni bi konu da açılabilir.Ben çok çok aktif olamıyorum malesef.Bi gönüllü yok mu?:26:
Evet yaa fazla 2012 ocak annesi yok sanırım
Ben bi sorayım o zmn editöre değiştiriyolarmı diye eğer değiştirmiyolarsa yeni bi konu açılır..
Ben girerim sürekli 2010nun taze gelinlerinide günceliyodum ama hamilelik beni nasıl etkiler bilemiyorum giremezsemde mahçup olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?