2012 Ocak Anneleri Gelsin Bakalım

Bende 3 4 gündür seyirme var ama araştırdım doktorlar gaz diyorlarmış bbeğin kalp atışının olması imkansız diyo,bana da mantıklı gelmedi bebek daha minnacık ve çok daha aşağıda karında seyirme yapması pek mantıklı gelmedi ama böyle olduğunu söyleyen doktor var mı arkadaşlar?

Selam herkesee
Ne zamandır takip ediyorum konunuzu ama bi türlü yazmadım.
Anneler gününde çook silik bi çift çizgi vardı sonra kan tahlilinde de değerim bana biraz düşük geldi..
Geçen hafta gittim doktora ama kese görünmedi..
Bugünde gittim çok şükür sonunda kese göründü ve gönül rahatlığıyla yazabiliyorum artık..
SAT 4 nisan ama ultrasonda görünene göre bugün 5+4 günlükmüş
Allahım hepimizin bebişlerini sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah..
Artık sık sık burdayım..

Çok sağol içimi rahatlatıyosunuz

haklısın canım bundan sonra kötü düşünmüyorum iyi düşüneyim iyi olsun inş bende keseyi görürüm daha doktora gitmedim rabbim meleklerimizi hayırlısıyla saglıklı kucagımaza almayı nasip etsin
hayırlı olsun canım maşallah keseyi görmüşsün bende görürüm inş haftaya carşamba doktora gitcem int hesapladım 5 haftalık cıkyo ama bellide olmuyo keseyi görebilirmiyimki....

h.g canım hayırlı olsun bebişin kac haftalıkken gördün keseyi bende cok merak ediyorum ama biraz gec gitmek istiyorum keseyi görmek icin inş...

h.g canım hayırlı olsun bebişin kac haftalıkken gördün keseyi bende cok merak ediyorum ama biraz gec gitmek istiyorum keseyi görmek icin inş...

Hoşbulduk cnm teşekkür ederim seninde hayırlı olsun..
Geçen hafta perşembe gittim görünmedi üstten hatta alttan da görünmedi..
Bugün gittim yani tam 1 hafta oldu göründü karından..
SAT'a göre 6+3 olması gerekiyodu ama ultrasonda 5+4 çıktı..
Doktorumun dediğine göre betaHCG 1500 ve yukarı olursa alttan ultrasonla,6000 ve yukarısı olursa da karından gözükürmüş..
Benim geçen haftaki değerim 998,29 o yüzden görünmedi heralde..
İnşallah sende görürsün miniğinin kesesini

Son düzenleme:

bende teşekkür ederim canım...adetin kac gün gecince gitmiştin de gözükmedi ben 10 gün gecince gitmey, düşünüyorum o zaman görürümüyumki kusura bakma fazla soru sordum ama merak ediyorum... amin inş görürüm canım...

Canım benim kese 4+6da karından göründü

7 gün gecikmişti adetim..
Ama dediğim gibi bunun gecikmeyle falan alakası yok sanırım değerin yükselmesiyle alakalı..
Bazen geç döllenmede olabiliyo belli olmuyo..
Hiç kan testi yaptırdınmı? Sonucun kaç çıktı?
Muhtemelen görürsün ya olmazsa bi kaç gün sonra tekrar gidersin..
Önemli değil estfrullah olurmu öyle şey tabikide sorucaksın..
Birbirimize sorarak öğrenicez herşeyi..
Mesela ben ilk gittiğimde tahlil falan istemedi benden bu gittiğimde istedi kan ve idrar tahlili..
Aç olmak gerekiyomuş bitane test için onu yaptıramadım..
Mutlaka aç gidin doktora..

selam cici anneler:)

Allah hepimize sağlıkla hayırla bebeklere kavuşmayı nasip etsin.

benim 6+0 da kese, bebek ve kalp atışı görüldü. fındığım benim. 9 mm olmuştu:) bu hafta 8 haftamız yani 2 ayımız doluyor. sat 28 mart.
13 haziranda çağırdı ama ben 20sinde gideceğim. ikili test için. 1 hafta geç gideyim ki belki cinsiyeti de belli olur:)

selamlar arkadaşlar ben 2009 ekim annesiyim ve kısmetse 2012 ocak annesi de olucam.dün kan testi yaptırdım 580 çıktı henüz çok yeni 4 haftalık .
Rabbim herkese meleğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Bundan sonra sık sık görüşmek dileğiyle.

Seydaferhat,
selam nasılsın

Biz daha önce ekim annelerinde liste yapmıştık burdada yapalım isterseniz

Hoşgeldin cnm hayırlı olsun..
İyiyim Allaha şükür sen nasılsın?
Hayırlı olsun bebişin Allah sağlıcakla kucağına alıcağın günleride göstersin inşallah..
Benim ilk gebeliğim siz daha tecrübelisiniz yahu =)
İsmim Şeyda sadece Şeyda diyebilirsin.. Tanıştığıma memnun oldum bu arada..
Evet kızlar tablo yapalım bencede..
Bildiğim kadarıyla editöre söylüyoruz konunun sahibini değiştiriyo kim istiyosa o oluyo ve ilk sayfada tablo yapılıyo..
Veya yeni konuda açılabilir..
Kim yapcak tabloyu? Bilgilerimizi gönderelim

Son düzenleme:

Bence konunun adı da değişsin 2012 Ocak Anneleri olarak,bu başlık kötü bence

Bence konunun adı da değişsin 2012 Ocak Anneleri olarak,bu başlık kötü bence

Bence de ama konunun başlığını değiştirirlermi bilemicem..
O zaman yeni bi konu açalım burayada linkini verelim buraya gelenlerinde haberi olur..
Ama listeyi sürekli güncelleyecek kkda sürekli aktif olan biri olsun konu sahibesi..
Veya editöre soralım bu konunun başlığını değiştirirmi diye..

Sanırım değiştiriyorlar ama zaten pek yazan yok yeni bi konu da açılabilir.Ben çok çok aktif olamıyorum malesef.Bi gönüllü yok mu?:26:

Sanırım değiştiriyorlar ama zaten pek yazan yok yeni bi konu da açılabilir.Ben çok çok aktif olamıyorum malesef.Bi gönüllü yok mu?:26:

Evet yaa fazla 2012 ocak annesi yok sanırım
Ben bi sorayım o zmn editöre değiştiriyolarmı diye eğer değiştirmiyolarsa yeni bi konu açılır..
Ben girerim sürekli 2010nun taze gelinlerinide günceliyodum ama hamilelik beni nasıl etkiler bilemiyorum giremezsemde mahçup olurum

Başka bi konu altında yazıolar ben buraya çağırdım ama pek gelen yok:)Eğer zamanın varsa başlangıçta bi liste yap daha snra eğer yeni gelenlerden çok aktif olan olursa ona devredersin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…