- Konu Sahibi bebegim_01
-
Evet yaa fazla 2012 ocak annesi yok sanırım
Ben bi sorayım o zmn editöre değiştiriyolarmı diye eğer değiştirmiyolarsa yeni bi konu açılır..
Ben girerim sürekli 2010nun taze gelinlerinide günceliyodum ama hamilelik beni nasıl etkiler bilemiyorum giremezsemde mahçup olurum
Başka bi konu altında yazıolar ben buraya çağırdım ama pek gelen yok:)Eğer zamanın varsa başlangıçta bi liste yap daha snra eğer yeni gelenlerden çok aktif olan olursa ona devredersin canım.
Bu arada ben de 2010 da evlendim.Ekim ayında.
Aaaaaaaaaa 2012 ocak anneleri başka konudamı yazıyolar?
Hangi konu?
Olur diğer konulardaki tablolara bakıp bilgilerinizi özel mesaj olarak yollayın o zaman bana bende bi liste yapıyım..
Editöre mesaj attım zaten..
Aaa görmemiştim..
Herkez ay ay buraya baktığı için bende buraya baktım.
Neden oraya açılmışki konu buraya açsalarmış keşke
ben iki tarafıda takip ediyorum ama orası daha kalabalık gidiyor aslında konuyu buraya açsalar daha da kalabalık ve daha çok bilgi paylaşımı olurdu.
selamm
arkadasllar bencede bir yerde toplanalim diger topik daha kalabalik
bende burayi yeni gördüm
bende 5 haftalik gebeyim haftaya bugün dr. gidicez keseyi kalp atislarini duymak icin.
Evet söyledim konuda.
Konu sahibesi editöre söylerse konuyu ocak annelerine taşırsa böylece herkes oraya gelir madem çoğunluk orda..
Hoşgeldin buarada hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağına alıcağın günleride göstersin inşallah..
amin canim seninkinide ins,
senin ki nekadar
benim 5 haftalik tam bugün
haftaya bugün dre.gidicez ilk kontrole.
Yaa bende mayısta evlendimm
Daha yeni 1 sene olucak evleneli acaba erkenmi diye içimden geçirmiyo değilim ya
ben evleneli de 7 8 ay olacak:) Ama yaşım 27 sanırım sen daha gençsin benden:)
yaa bılmıyorum diğer topıkte oyle yazmıslardı ama bu 7+6lıklar ıcın gecerlı bebek buyudugu için daha belırgın bısekılde seyırme oluyormus bende ordan aklımda kaldıgını buraya yazmıstım :)))Bende 3 4 gündür seyirme var ama araştırdım doktorlar gaz diyorlarmış bbeğin kalp atışının olması imkansız diyo,bana da mantıklı gelmedi bebek daha minnacık ve çok daha aşağıda karında seyirme yapması pek mantıklı gelmedi ama böyle olduğunu söyleyen doktor var mı arkadaşlar?
canım ikiz olabilir ama tek de olabilir.. genellikle yüksek olunca çoğul oluyo ama bu kural da diil.. tam tersi yüksek olmayıp ikiz çıkan ya da yüksek olup tek çıkanlar var.. hayırlısı ne ise senin için o olsun inşallah..
tatlım bazen kesenin biri görünmeyip sonradan görülebiliyomuş, burda öyle olanlara rasladım.. ama dediğim gibi yüksek hcg ile tek olanlar da var.. hayırlısıvajinal mı baktılar karından mı?
hayrılı olsn kuzucuk hoşgeldn aramızaaselamlar arkadaşlar ben 2009 ekim annesiyim ve kısmetse 2012 ocak annesi de olucam.dün kan testi yaptırdım 580 çıktı henüz çok yeni 4 haftalık .
Rabbim herkese meleğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Bundan sonra sık sık görüşmek dileğiyle.
inanmıyorum hala çoğul olabilme ihtimalim var yani ay çok şaşırdım...karından bakıldı canım
hayrılı olsn kuzucuk hoşgeldn aramızaa
hayrılı olsn kuzucuk hoşgeldn aramızaa
ayy ne güsel işte keşke bende de olsa çookk istiyorummm valla sezonuu kapatırımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?