2012 Ocak Anneleri Gelsin Bakalım

Bu arada ben de 2010 da evlendim.Ekim ayında.

Başka bi konu altında yazıolar ben buraya çağırdım ama pek gelen yok:)Eğer zamanın varsa başlangıçta bi liste yap daha snra eğer yeni gelenlerden çok aktif olan olursa ona devredersin canım.

Aaaaaaaaaa 2012 ocak anneleri başka konudamı yazıyolar?
Hangi konu?
Olur diğer konulardaki tablolara bakıp bilgilerinizi özel mesaj olarak yollayın o zaman bana bende bi liste yapıyım..
Editöre mesaj attım zaten..

Aaa görmemiştim..
Herkez ay ay buraya baktığı için bende buraya baktım.
Neden oraya açılmışki konu buraya açsalarmış keşke

ben iki tarafıda takip ediyorum ama orası daha kalabalık gidiyor aslında konuyu buraya açsalar daha da kalabalık ve daha çok bilgi paylaşımı olurdu.

ben iki tarafıda takip ediyorum ama orası daha kalabalık gidiyor aslında konuyu buraya açsalar daha da kalabalık ve daha çok bilgi paylaşımı olurdu.

Evet bencede benimde kafam karıştı..
Orası daha kalabalık oluyo madem ordaki konu sahibesi açsın buraya konu veya editörlere söylensin konu buraya taşınsın..
Taşınması daha mantıklı hem böylece bölünmemiş olur ocak anneleri

selamm

arkadasllar bencede bir yerde toplanalim diger topik daha kalabalik

bende burayi yeni gördüm

bende 5 haftalik gebeyim haftaya bugün dr. gidicez keseyi kalp atislarini duymak icin.

selamm

arkadasllar bencede bir yerde toplanalim diger topik daha kalabalik

bende burayi yeni gördüm

bende 5 haftalik gebeyim haftaya bugün dr. gidicez keseyi kalp atislarini duymak icin.

Evet söyledim konuda.
Konu sahibesi editöre söylerse konuyu ocak annelerine taşırsa böylece herkes oraya gelir madem çoğunluk orda..
Hoşgeldin buarada hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağına alıcağın günleride göstersin inşallah..

amin canim seninkinide ins,

senin ki nekadar

benim 5 haftalik tam bugün

haftaya bugün dre.gidicez ilk kontrole.

amin canim seninkinide ins,

senin ki nekadar

benim 5 haftalik tam bugün

haftaya bugün dre.gidicez ilk kontrole.

Bi orda bi burda kafası karışıyo insanın vallahi..
Benim SAT'a göre 6+3 olması lazım ama ultrasonda 5+4 olarak çıktı..
Geçen hafta gitmiştim doktora ne alttan nede karından gözükmedi kese bugün görebildik ancak keseyi şükürki..

ben evleneli de 7 8 ay olacak:) Ama yaşım 27 sanırım sen daha gençsin benden:)

Evet benim yaşım 22..
Bazen çokmu erken acaba diyorum ama rabbimm kimseye taşıyamıyca yük vermezmiş..
En hayırlı vakit bu zamanmış demekki..
Aylarca yıllarca bekleyenler var çok şükür diyorumm herseferinde..
Muhteşem bi mutluluk yaa..

yaa bılmıyorum diğer topıkte oyle yazmıslardı ama bu 7+6lıklar ıcın gecerlı bebek buyudugu için daha belırgın bısekılde seyırme oluyormus bende ordan aklımda kaldıgını buraya yazmıstım :)))

inanmıyorum hala çoğul olabilme ihtimalim var yani ay çok şaşırdım...karından bakıldı canım

hayrılı olsn kuzucuk hoşgeldn aramızaa

inanmıyorum hala çoğul olabilme ihtimalim var yani ay çok şaşırdım...karından bakıldı canım

ayy ne güsel işte keşke bende de olsa çookk istiyorummm valla sezonuu kapatırımmm

hayrılı olsn kuzucuk hoşgeldn aramızaa

ayy ne güsel işte keşke bende de olsa çookk istiyorummm valla sezonuu kapatırımmm

:)))hayırlısı olsun bakalım canımya ocak anneleri başka başlık altında konuşuolar biliyormuydun sen bayada kalabalık orası hepbirarada olsak aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…