2012 Ocak Anneleri Gelsin Bakalım

hoşbulduk canım
selam nasılsın
iyim saol sen nasılsn bnede 2009 nisan annesiyim

:)))hayırlısı olsun bakalım canımya ocak anneleri başka başlık altında konuşuolar biliyormuydun sen bayada kalabalık orası hepbirarada olsak aslında

canm biliyorum ama daha birsürü paylaşımlarmz olacak
normalde de ocak şubat anneleri diye gidiyoo bence burası daha mantıklı

iyim saol sen nasılsn bnede 2009 nisan annesiyim

canm biliyorum ama daha birsürü paylaşımlarmz olacak
normalde de ocak şubat anneleri diye gidiyoo bence burası daha mantıklı

olsun tabiiki paylaşımlarımız ben oğluma hamileyken 2008 ağustos annelerindeydim gece gündüz paylaşımlarımız olurdu buluşmalarımız oldu burası bana biraz boş geldi yada o sayfadakiler buraya gelseler de iyiolur kalabalık olmuşş oluruz

Günaydın arkadaşlar,
çoktandır giremiyorum topice.
İş yeri yoğun eve gidince de hemen uzanmak uyumak istiyorum.
Çok yoğun bulantım yok,ama gene de midem de tam bir iyilik hali yok.
gerçi buna şükür,bişeyler yiyebiliyorum.
24 mayıs'ta dr'ye gidip kalp atışına bakcaz.İnş hayırlısıyla duyarız.
İçinizde bel ağrıs yaşayan var mı.Çok yoğun değil ama aynı pozisyonda uzun kalınca ağrı hissediyorum.

beryal isteyerk mi oldu 2.
geçen ay korunmayı bırakmıştım ve ilk denemede oldu
iyidir canım sen nasılsın ben bugune kadar gayet iyi giderken bugun bulantılarım başladı dünde sigarayı bıraktım biraz leyla gibiyim:))

benimde akşam çok bulantım oldu.geçen hamileliğimde çok rahat geçmişti herşey ama bu baştan daha korkutmaya başlıyor beni.yaramaz olacak abisi gibi sanırım
sigarayı bırakman çok iyi bir daha asla içme sakın.

mrb arkadaşlar yeni gelen hamişler hoşgeldiniz yaa kıslar diğer başlığa nasıl taşıncaz hepbir arada olsak..

kızlar bence oradaki listeyi alıp buraya gelsinler en doğru yer burası.

Bencede bu başlık altında toplanalım..
Ocak annelerinin ilk bakıcağı yer burasıdır gebelik bölümü değildir bence..
Sanırım oradaki konu sahibeside sürekli girmiyo öyle olsaydı o konuyu buraya taşırdık..
Şimdi bu konunun sahibesi ve ismi değişsin konu sahibi ilk sayfada tablo yapsın..
Ama kim olsun konu sahibi sürekli ilgilenirim diyicek biri olsun ordakilerede söyliyelim bölünme olmasın..
Ben diğer ayların annelerinde hiç böyle bişey görmedim..
Eğer kim yapcaksa ona bilgilerimizi gönderelimde tablo yapsın..

ewt devamlı aynı pozsyonda oturrsan oluyo bl ağrısı

hayy maşşalhh ne güsellll allah tamanına erdrsn

Evet benimde kafam karışıyo bi oraya bi buraya iki konunda sahibi aktif değil doğru düzgün tablo yapılamıyo..
Bi yerde toplanılsın ama ocak anneleri başlığı altında olsun..

merhaba arkadaşlar nasılsınız? diğer topiğin sahibi gelirse ocak annelerine taşınacak topik ama birkaç gündür ortalarda yok. orda 14 15 kişi ar suan aktif yazıyorlar. burası sessiz kalıyor. ama ordada bırsuru heyecan paylaştık önceki yazılanların da silinmesine üzülürüm

bende katılıyorum sıze bence tek baslıkdan devam edelım
tablolarımız olsun herseyı gorelım :)

selamm nassınız taze hamileler :)
inanmıyorum hala çoğul olabilme ihtimalim var yani ay çok şaşırdım...karından bakıldı canım

tatlım hele de karından bakıldıysa evet var ihtimal.. Allah hayırlısını nasip etsin.. :)

bu arada iki topik varmış, en doğrusu o topiğin sahibince bu tarafa taşıtılması gibi geldi bana.. zaten bu topiğin sahibi ocak annesi olamicakmış malesef, gelmiyo artık buraya..

arkadaslar bu topiğin sahıbı ya hamile değil sanırım cunku ''rabbim sen dualarımı duy''dieye yazmıs ve bugun gırmıs kkya... sonracıma nedense 2011 kasım anneleriyle yazısıyorrr neden böyle bişey yapıyor bilmiyorummmmm :26::26::26:

kızlar sanırım bebeğimden bahsediyosnz bu ay haöile kalmayı çok istemişti ama olmadı o yüzden girmiyo kasım annlerinde yazışmasnn sebei de sanırım hamile idi kasım annesi olcktı düşük yaptı ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…