2012 Ocak Anneleri Gelsin Bakalım

Canım benim kese 4+6da karından göründü
sagol canım bende haftaya salı günü gitcem doktora inş görürüm keseyi bu arada bebein hayırlı olsun
tamam canım cok teşekkür ederim cevap verdigin icin...
amin canım cok sagol senin bebişinde hayırlı olsun inş bende kesesini ve pıt pıt larıı duyarım hayırlısıyla

hayırlı olsun canım bebeişin h.g aramıza

kızlar bende size katılıyorum konu ikiye bolünmüş bır yerde toplansak daha iyi olur bence ...

Bugun cok yoruldum
esımde erkenden işe gidince tek basıma tum evı temızledım alısverıs yapdım kuzenım ıstanbuldan tatıle gelıyor
Baya yoruldum ama benım fasulyemde Allah ın ıznıyle sorun yok
onumuzdekı hafta gıdıcem kalp atısları ıcın doktorumuza ınsallah hersey ıyı olur

inşş güsel haberlerle dönersn canmm bende p.tesi gitcm inşş

canım sadece kese mi göründü yoksa bebeğide gördünüzmü

slm kızlar allah nasip ederse bende ocak anesi olcam. 3 hafta 4 günlükken değerim 53,7 mlu çıktı kızlarr pzartesi tekrar test yaptırcam sizce bu değer normalmi.. ben baktımm normal görünüyo ama siz ne düşünüyosunuz daha önceeden bir dış gebeliğim varr...

benim değerim 3+5 de seninkinin yarısıydı doktor pazartesi(4+5) çağırdı tekrar test ve kontrol için hamileliğini erken öğrendik demişti bana inş sağlıklı bir hamileliktir ikimizinkide:18:

yaaa çok üzüldümmm , Allah sabrını versın konu sahıbıne insallah ne kısa zamanda müjdeli haberlerini alırız yenıden

canm degernn nrmal bende ilk yaptırdm da 42 çıkmştı 2 gn arayla 192 oldu şuan için bi sorun yok bende p.tesi kalp atışı için gitcm

maşşalahh senn kızı büyütmüşsn biz biraz yorulucaz ama değecek inşşş
kalp atışını duydunz mu

6+3 ken duyduk 120 idi kızı buyuttum de gel sen bana sorr benle bırlıkte mıdesı bulanıyorr bılerek ağlıyor sureklı onun yanında ay bıle dıyemıyorumm kız çoçukları çok zıllı oluyorr allah yardımcımız olsunn benımkısı şimdiden kıskanıyorr bebeğe bişeyler alacakmısınız dıye soruyorr

ay maşşalah ben daha hiç gitmedm dr p.tesi gitcm tam 7 haftalk oluyo inşş duyarm
ay haklısın valla benmkide karnıma vuruyo ben bebeği dövdüm diye
ama sennkinn yaşı baya büyük aklı herşeye eriyodr

ay maşşalah ben daha hiç gitmedm dr p.tesi gitcm tam 7 haftalk oluyo inşş duyarm
ay haklısın valla benmkide karnıma vuruyo ben bebeği dövdüm diye
ama sennkinn yaşı baya büyük aklı herşeye eriyodr

ermezmıı cin gibi bilerek yapıyorr normaldede nazlı bır çocuktu şimdi buda tuzu biberı oldu işte sende duyarsın umarım canım allah hepimizin gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlatlar versın

maşallah sana ben cinsiyeti 16. haftada öğrendm bunda da tek istediğim kalp atışımı duymak çünkü düşüğün üstüne hemn hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…