- Konu Sahibi bebegim_01
-
sagol canım bende haftaya salı günü gitcem doktora inş görürüm keseyi bu arada bebein hayırlı olsunCanım benim kese 4+6da karından göründü
tamam canım cok teşekkür ederim cevap verdigin icin...
7 gün gecikmişti adetim..
Ama dediğim gibi bunun gecikmeyle falan alakası yok sanırım değerin yükselmesiyle alakalı..
Bazen geç döllenmede olabiliyo belli olmuyo..
Hiç kan testi yaptırdınmı? Sonucun kaç çıktı?
Muhtemelen görürsün ya olmazsa bi kaç gün sonra tekrar gidersin..
Önemli değil estfrullah olurmu öyle şey tabikide sorucaksın..
Birbirimize sorarak öğrenicez herşeyi..
Mesela ben ilk gittiğimde tahlil falan istemedi benden bu gittiğimde istedi kan ve idrar tahlili..
Aç olmak gerekiyomuş bitane test için onu yaptıramadım..
Mutlaka aç gidin doktora..
amin canım cok sagol senin bebişinde hayırlı olsun inş bende kesesini ve pıt pıt larıı duyarım hayırlısıylaselam cici anneler:)
Allah hepimize sağlıkla hayırla bebeklere kavuşmayı nasip etsin.
benim 6+0 da kese, bebek ve kalp atışı görüldü. fındığım benim. 9 mm olmuştu:) bu hafta 8 haftamız yani 2 ayımız doluyor. sat 28 mart.
13 haziranda çağırdı ama ben 20sinde gideceğim. ikili test için. 1 hafta geç gideyim ki belki cinsiyeti de belli olur:)
selamlar arkadaşlar ben 2009 ekim annesiyim ve kısmetse 2012 ocak annesi de olucam.dün kan testi yaptırdım 580 çıktı henüz çok yeni 4 haftalık .
Rabbim herkese meleğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Bundan sonra sık sık görüşmek dileğiyle.
Bugun cok yoruldum
esımde erkenden işe gidince tek basıma tum evı temızledım alısverıs yapdım kuzenım ıstanbuldan tatıle gelıyor
Baya yoruldum ama benım fasulyemde Allah ın ıznıyle sorun yok
onumuzdekı hafta gıdıcem kalp atısları ıcın doktorumuza ınsallah hersey ıyı olur
meraba kızlar, ben geldimmm, herkesin hamileliği hayırlı olsun, benim de sat 31 mart, doğumum 5 ocağa geliyor, aynı zamanda 5 ocak benim doğum günüm, 2008 14 ocakta oğlumun doğumu, yani eve üçüncü oğlak geliyor allahın izniyle, bugün doktora gittim ilk kez, keseyi gördük ama kalp atışlarını duyamadık, idrara sıkışık gelmen lazım dedi, haftaya bir daha gel şimdi pek bir şey göremiyorum dedi, içim hiç rahat değil inşallah bir sorun çıkmaz, kan tahlili yaptırdım, kan değerlerin düşük dedi, demir eksikliği için hap verdi, şimdiden kullanmaya başlamamın bir zararı olmaz inşallah, benim oğlumda miğdem çok bulanmıştı, bundada var ama o kadar şiddetli değil, umarım artmaz bulantılar, beslenmeme pek dikkat edemiyorum, canım hiçbir şey yemek istemiyor.
slm kızlar allah nasip ederse bende ocak anesi olcam. 3 hafta 4 günlükken değerim 53,7 mlu çıktı kızlarr pzartesi tekrar test yaptırcam sizce bu değer normalmi.. ben baktımm normal görünüyo ama siz ne düşünüyosunuz daha önceeden bir dış gebeliğim varr...
kızlar sanırım bebeğimden bahsediyosnz bu ay haöile kalmayı çok istemişti ama olmadı o yüzden girmiyo kasım annlerinde yazışmasnn sebei de sanırım hamile idi kasım annesi olcktı düşük yaptı ondan
slm kızlar allah nasip ederse bende ocak anesi olcam. 3 hafta 4 günlükken değerim 53,7 mlu çıktı kızlarr pzartesi tekrar test yaptırcam sizce bu değer normalmi.. ben baktımm normal görünüyo ama siz ne düşünüyosunuz daha önceeden bir dış gebeliğim varr...
ekim sen kaç haftalıksın ilk gebelıkmı
ekim sen kaç haftalıksın ilk gebelıkmı
2. gebeliğim kızım var 2 yaşında şimdi de 7. haftann içindeyim
allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın benımde 2. benımde 6 yaşında bır kızım var sat 29 mart bende 7 haftanın içinde yım
maşşalahh senn kızı büyütmüşsn biz biraz yorulucaz ama değecek inşşş
kalp atışını duydunz mu
6+3 ken duyduk 120 idi kızı buyuttum de gel sen bana sorr benle bırlıkte mıdesı bulanıyorr bılerek ağlıyor sureklı onun yanında ay bıle dıyemıyorumm kız çoçukları çok zıllı oluyorr allah yardımcımız olsunn benımkısı şimdiden kıskanıyorr bebeğe bişeyler alacakmısınız dıye soruyorr
ay maşşalah ben daha hiç gitmedm dr p.tesi gitcm tam 7 haftalk oluyo inşş duyarm
ay haklısın valla benmkide karnıma vuruyo ben bebeği dövdüm diye
ama sennkinn yaşı baya büyük aklı herşeye eriyodr
ermezmıı cin gibi bilerek yapıyorr normaldede nazlı bır çocuktu şimdi buda tuzu biberı oldu işte sende duyarsın umarım canım allah hepimizin gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlatlar versın
aminn aminnn canm valla öle fena kızlarrr allah yardmcmz olsnn
amin canım benım içime 2. cimcime gelıyor diye doğuyorr
ölemii nedenn ben hissedemiyom dahaa
heheh bilmem ben ilk gebelığımı öğrendiğimdede içime kız doğmuştu 12 hafalıkken öğrendım bundada ilk öğrendiğimde içime kız doğduu ole hissediyorumm sana demekkı daha hissiyat gelmemişş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?