2012 Ocak Anneleri Gelsin Bakalım

benim değerim 3+5 de seninkinin yarısıydı doktor pazartesi(4+5) çağırdı tekrar test ve kontrol için hamileliğini erken öğrendik demişti bana inş sağlıklı bir hamileliktir ikimizinkide:18:
inş canım alllah bebeğimizi bize bağışlasın.. olmayan herkesede versin.

selam kızlar nasıl gidiyor hamilelik. benimki birazcık zorluyor beni kokular rahatsız ediyor midemi bulandırıyor. Eşim iş için yurt dışına çıktı bende annemlere geçtim. Bu konuda şanslıyım annemler karşı apartmanımda Kızımda ne bulantı ne tiksinme hiç bişi olmamıştı bu sefer böyle olunca herkes erkek olacak diyor. Bakalım nasip bizde bir kızımız var bir de oğlumuz olmasını istiyoruz ama Hayırlısı tabiki.. ben ilk kontrölümden sonra bir daha doktora gitmedim aslında gitmem gerekiyor bu aralar kalp atışları için vede testler için ama Eşimde ilk kalp atışlarını duymak istediğinden dolayı dönmesini bekliyorum. Dönmesinede 2 hafta var ama inş. bir sorun olmaz o ara. birazda korkuyorum. gerçi hafta hafta gebelik takiplerini internetten yapıyorum belirtiler düzgün devam ettiğine göre sorunda yoktur inş. sabah sabah çok konuştum kahvaltı yapamadım annem yemek pişiriyor onun kokusu bile rahatsız etti kardeşim benim için kahvaltıyı hazırladı çağırdı bende gideyim enerjiye ihtiyaç var dimi.. Sağolsun babamda ilaç almayım diye bir çuval yer fıstığı almış aklınızda olsun bir avuç yer fıstığı günlük folik asit ihtiyacını karşılıyor. kan içinde pekmez ve hurma.. mümkün olduğunca ilaç içmemeye çalışacam.. görüşmek dileğiyle..

benim değerim 3+5 de seninkinin yarısıydı doktor pazartesi(4+5) çağırdı tekrar test ve kontrol için hamileliğini erken öğrendik demişti bana inş sağlıklı bir hamileliktir ikimizinkide:18:
allah bize bağışlasınn

canm degernn nrmal bende ilk yaptırdm da 42 çıkmştı 2 gn arayla 192 oldu şuan için bi sorun yok bende p.tesi kalp atışı için gitcm
sağol canım içimi rahatlattın gerçekten çok sağoll...allah bize bağışlasın yavrularımızı..
2. gebeliğim kızım var 2 yaşında şimdi de 7. haftann içindeyim

allah bağışlasın canım

Gunaydin..... Bende sizin araniza katiliyorum. Benim tup bebek 2 denemem birincisindede pizitif sonuc aldim ama daha bi aylik olmadan malesef dusuk yasadim.( Ama bunda hic sorun yasamiyacagim oyle iyi hisssediyorum ki Tup bebegi Malatyada yaptirdik 11 mayistada sonucunu ogrendik 125 yani pozitif:))) Benim SATim 17 nisan Tahmini dogum 27 ocak....
Hepinize keyifli hamilelikler diliyorum... Oldukca slk takilacak gibiyim buraya

allah izin verirse doğumu aynı günlerde yapıcaz canım.. allah onları bize bağışlasınn..

ne şanslısın valla annelerin yakında olması çok ii kahvaltı ayağına geliyo şanslısın canm
benide kokular mahvediyooo özellkle şekerli şeylerrr

hoşgeldin canm hayırlı olsn bebişin

günaydın kızlar,
bende tansiyon sorunu başladı. 9/6 üstünü göremedim kaç gündür.
2 gündür de inanılmaz midem bulanıyor. kesin kaynanamgilin nazarı değdi "her şeyi yiyor . doğuramayacak bu gidişle" diyorlardı. su bile zor içiyorum şimdi.
neyse, bebeğim için her şeye değer. dün bir mama önlüğü yaptım:) etamin. daha neler yapacağım kuzuma.

ya siz cinsiyetini hissediyor musunuz? bana hep kız gibi geliyor

o kadar duygusallaştım ki... her şeye hatta ortada bir şey yokken bile ağlıyorum. zavallı eşim ne yapacağını şaşaırdı...

o kadar duygusallaştım ki... her şeye hatta ortada bir şey yokken bile ağlıyorum. zavallı eşim ne yapacağını şaşaırdı...

Günaydın sanada cnm..
Benimde dün ve bugün anlamadığım şekilde bulanıyo midem hiç böyle olmamıştım..
Senin gibi sürekli yiyordum yeme diyolardı bana da
Cinsiyet konusunda gel gitler yaşıyorum yaa hiç belli olmuyor..
Etrafımdakilerin bazıları kız bazılarıda erkek diyolar..
Hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde doğsunda cinsiyeti çok önemli değil..
Benimde arada duygusallaştığım oluyo..
Ama daha çok sinirliyim eşime karşı neden bilmem durup durup ona çatıyorum..

kesinlikle. normalde hayatta yapmayacağım şeyler yapıyorum ona. geçenlerde "eğer beni üzdüğün için stresten bebeğime bir şey olursa seni öldürürüm " dedim.

bir keresinde de, eve söz verdiğinden 15 dakika sonra geldi diye telefon fırlattım...sancım vardı da.ya bir şey olursa diye. ..
kendimi tanıyamıyorum...

Olur böyle şeyler cnm elinden geldiğince kendini frenlemeye çalış ama çokta kasma kendini..
Aman böyle şeyler yapmıyım diye pskljinide bozma..
Kitap oku bol bol sakinleşmeye çalış..
Bende bazen olmadık tepkiler veriyorum..
Hiiç önemsiz bişeye o kadar sinirleniyrmki kızarken kendi kendime ben niye bu kadr kızdım diyebiliyorum o derece yanii

iyi bir pazar geçirmeniz dileğiyle arkadaşlar. cuma günü doktora gittim. 7 haftalık bebişimi ultrasonda gördük babasıyla. doktor doğum tarıhı 7 ocak 2012 dedi ama daha önce sezeryan geçmişin var o nedenle 25 aralık gıbı alırız dedi. ben de ben 2012de doğmasını istiyorum dedim. ben yıl sonu doğduğum için bunun sıkıntısını hep yaşadım da. doktor da dikişlerin açılır iç kanama olur. daha tehlikeli bi durum dedi
2. aya yaklaşıyorum ama gittikçe kötüleşiyorum. ilkinde bu kadar yoğun yaşamamıştım sanki. oyyyy dağlar oyyy. kokuların güzeli çirkini kalmadı hepsinden nefret ediyorum. kolumu kıpırdatamıyorum. yemek yapamıyorum. çocuğum 2.5 yaşında. her iş eşime bakıyor. o da sabırla üstesinden gelmeye çalışıyor ama ben hem utanıyorum hem de sıkılıyorum bu halimden.
kız kardeşim de geçen telefonda ütü yapamadığımı söyleyince abla kalk da yap ütülerini demez mi çok sinirlendim. zaten yapabilsem yapardım. durumu bana benzer olan var mı?
anne ya da kayınvalide gelse bu 2 aylık süreçte çok iyi olcak ama ikisi de gelemez.

salı bhcg 4.1 çıktı
cumartesi 25.7
değer çokmu düşük ne dersiniz benim içinde dua edin olur mu
2 düşük yaptım
bu üçüncü olucak ve çok korkuyorum

:80:mrhb kizlar bende bugun adet olmam gerekirdi bakalim yarinda olmazsam test yapicam egerki hamileysem bebegim 3 subatta geliyo ki muhtemelen ocakta dogar yaniii insallahh bende araniza katiliyorum 2012 ocak annesi olarak insallahhh:81:

bende çok şanslıyım senın gibi annem çok yakınımda sabah kızımı okula yolladıktan sonra gidiyorum yemek yapma derdım de yok orda yııyıp eve gelıyorumm benım ev otel oldu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…