- Konu Sahibi bebegim_01
-
maşallah sana ben cinsiyeti 16. haftada öğrendm bunda da tek istediğim kalp atışımı duymak çünkü düşüğün üstüne hemn hamile kaldım
inş duyarsın merak etme kötü şeyler düşünme sakın
inşşş canm neyse inşş sohbetimize devm ederiz şimdi çıkayımm eşim gelir birazdan ii akşamlar ii bak kendinee
inş canım alllah bebeğimizi bize bağışlasın.. olmayan herkesede versin.benim değerim 3+5 de seninkinin yarısıydı doktor pazartesi(4+5) çağırdı tekrar test ve kontrol için hamileliğini erken öğrendik demişti bana inş sağlıklı bir hamileliktir ikimizinkide:18:
allah bize bağışlasınnbenim değerim 3+5 de seninkinin yarısıydı doktor pazartesi(4+5) çağırdı tekrar test ve kontrol için hamileliğini erken öğrendik demişti bana inş sağlıklı bir hamileliktir ikimizinkide:18:
sağol canım içimi rahatlattın gerçekten çok sağoll...allah bize bağışlasın yavrularımızı..canm degernn nrmal bende ilk yaptırdm da 42 çıkmştı 2 gn arayla 192 oldu şuan için bi sorun yok bende p.tesi kalp atışı için gitcm
2. gebeliğim kızım var 2 yaşında şimdi de 7. haftann içindeyim
allah izin verirse doğumu aynı günlerde yapıcaz canım.. allah onları bize bağışlasınn..Gunaydin..... Bende sizin araniza katiliyorum. Benim tup bebek 2 denemem birincisindede pizitif sonuc aldim ama daha bi aylik olmadan malesef dusuk yasadim.( Ama bunda hic sorun yasamiyacagim oyle iyi hisssediyorum ki Tup bebegi Malatyada yaptirdik 11 mayistada sonucunu ogrendik 125 yani pozitif:))) Benim SATim 17 nisan Tahmini dogum 27 ocak....
Hepinize keyifli hamilelikler diliyorum... Oldukca slk takilacak gibiyim buraya
allah izin verirse doğumu aynı günlerde yapıcaz canım.. allah onları bize bağışlasınn..
allah sanada hamişliğinde sorun yaşatmasın canımm.... bütün hamişlere yaşatmasın..... olmayanlarada versinn..insalahben subat basi saniyordum ama ocakmis sorunsuz hamilelikler diliyorum sana..
ne şanslısın valla annelerin yakında olması çok ii kahvaltı ayağına geliyo şanslısın canmselam kızlar nasıl gidiyor hamilelik. benimki birazcık zorluyor beni kokular rahatsız ediyor midemi bulandırıyor. Eşim iş için yurt dışına çıktı bende annemlere geçtim. Bu konuda şanslıyım annemler karşı apartmanımdaKızımda ne bulantı ne tiksinme hiç bişi olmamıştı bu sefer böyle olunca herkes erkek olacak diyor. Bakalım nasip bizde bir kızımız var bir de oğlumuz olmasını istiyoruz ama Hayırlısı tabiki.. ben ilk kontrölümden sonra bir daha doktora gitmedim aslında gitmem gerekiyor bu aralar kalp atışları için vede testler için ama Eşimde ilk kalp atışlarını duymak istediğinden dolayı dönmesini bekliyorum. Dönmesinede 2 hafta var ama inş. bir sorun olmaz o ara. birazda korkuyorum. gerçi hafta hafta gebelik takiplerini internetten yapıyorum belirtiler düzgün devam ettiğine göre sorunda yoktur inş. sabah sabah çok konuştum kahvaltı yapamadım annem yemek pişiriyor onun kokusu bile rahatsız etti kardeşim benim için kahvaltıyı hazırladı çağırdı bende gideyim enerjiye ihtiyaç var dimi.. Sağolsun babamda ilaç almayım diye bir çuval yer fıstığı almış aklınızda olsun bir avuç yer fıstığı günlük folik asit ihtiyacını karşılıyor. kan içinde pekmez ve hurma.. mümkün olduğunca ilaç içmemeye çalışacam.. görüşmek dileğiyle..
Gunaydin..... Bende sizin araniza katiliyorum. Benim tup bebek 2 denemem birincisindede pizitif sonuc aldim ama daha bi aylik olmadan malesef dusuk yasadim.( Ama bunda hic sorun yasamiyacagim oyle iyi hisssediyorum ki Tup bebegi Malatyada yaptirdik 11 mayistada sonucunu ogrendik 125 yani pozitif:))) Benim SATim 17 nisan Tahmini dogum 27 ocak....
Hepinize keyifli hamilelikler diliyorum... Oldukca slk takilacak gibiyim buraya
günaydın kızlar,
bende tansiyon sorunu başladı. 9/6 üstünü göremedim kaç gündür.
2 gündür de inanılmaz midem bulanıyor. kesin kaynanamgilin nazarı değdi"her şeyi yiyor . doğuramayacak bu gidişle" diyorlardı. su bile zor içiyorum şimdi.
neyse, bebeğim için her şeye değer. dün bir mama önlüğü yaptım:) etamin. daha neler yapacağım kuzuma.
ya siz cinsiyetini hissediyor musunuz? bana hep kız gibi geliyor
o kadar duygusallaştım ki... her şeye hatta ortada bir şey yokken bile ağlıyorum. zavallı eşim ne yapacağını şaşaırdı...
selam kızlar nasıl gidiyor hamilelik. benimki birazcık zorluyor beni kokular rahatsız ediyor midemi bulandırıyor. Eşim iş için yurt dışına çıktı bende annemlere geçtim. Bu konuda şanslıyım annemler karşı apartmanımdaKızımda ne bulantı ne tiksinme hiç bişi olmamıştı bu sefer böyle olunca herkes erkek olacak diyor. Bakalım nasip bizde bir kızımız var bir de oğlumuz olmasını istiyoruz ama Hayırlısı tabiki.. ben ilk kontrölümden sonra bir daha doktora gitmedim aslında gitmem gerekiyor bu aralar kalp atışları için vede testler için ama Eşimde ilk kalp atışlarını duymak istediğinden dolayı dönmesini bekliyorum. Dönmesinede 2 hafta var ama inş. bir sorun olmaz o ara. birazda korkuyorum. gerçi hafta hafta gebelik takiplerini internetten yapıyorum belirtiler düzgün devam ettiğine göre sorunda yoktur inş. sabah sabah çok konuştum kahvaltı yapamadım annem yemek pişiriyor onun kokusu bile rahatsız etti kardeşim benim için kahvaltıyı hazırladı çağırdı bende gideyim enerjiye ihtiyaç var dimi.. Sağolsun babamda ilaç almayım diye bir çuval yer fıstığı almış aklınızda olsun bir avuç yer fıstığı günlük folik asit ihtiyacını karşılıyor. kan içinde pekmez ve hurma.. mümkün olduğunca ilaç içmemeye çalışacam.. görüşmek dileğiyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?