2012 Ocak Anneleri Gelsin Bakalım

benım bır kızım var bunuda kız hissediyorumm eğer çok yiyorsan yeme fazla bencede bende ilk gebelıkte çok yedım çok kılo aldım zaten bebeğe şimdi yedıklerının faydası çok yoktur çünkü

kaç haftalıksın şeyda

tatlım bu topiği açan arkadaş hamile kalacağı ümidiyle açtı ama maalesef kalamadı o yüzden devam etmedi ben en başından beri takip edenlerden hatta topiğin ilk hamişlerindenim bende her girişimde bakıyorum çok az arkadaş var çoğu diğer konularda bence de doğru yer burası listemizi yapalım diğer arkadaşları da çağıralım burda toplaşalım

günaydın kızlarr kan verdim geldimm.. inş bi sorun çıkmazz.... 1 - 2 saate kadar çıkıcak inşş.. ne olur duaa edin benim içinn..

günaydın kızlar iyi haftalar of yaaa yine kimse yok ortalarda

öncelikle yeni hamişlerimizi çok tebrik ederim hepimiz inşallah sağlıkla sıhhatle miniklerimizi kucağımıza alacağız... geçen çarşamba gittik kalp atışlarını gördük miniğimin ayyy bebeğim benim fasülyem büyüsün de biran önce doğsun walla zaten sabırsızım nasıl beklicem bilmiyorum
bende durumlar biraz tuhaf çok halsizim acayip bi iş yapamıyorum walla önceden kamyon kamyon elbiseyi birkaç saatte ütüleyen ben 2 saate 3 gömlek 2 t-shirt yapıyorum (git gel dolan otur su iç vs uzun oluyor tabi) ya benim en rahatsız olduğum şey karnımda ufak bir futbol topu çıktı şimdiden çok sinirlerim bozuldu şimdiden böyleyse kızlar napıcam ya biraz diyet falan mı yapsam napsam şaşırdım kaldım walla yürüyüşlerimi aksattım ama daha fazla yapıcam bundan sonra inşallah sizde nasıl durumlar tecrübeli annelerimiz var topikte ne olur sizde tavsiyede bulunun bunalıma girdim yaaaaa

kimse neden bana cevap vermiyor

kızlar çok şükürr.. allahm verdi onu bana sonucum 653 mlu kızlarr yeminn ederimm acayip iyiyiyimm.... allahım olmayanlarada vversinn harikaa yaaa aayyyyyyyyy.. çığlık atasım geliyoo kızlarr yaaaaaaaaa..

bende hastaneden geliyorumm çok şükür pıt pıtları duyduk darısı sizlere olsn
10. haftaya kadr ağır iş görme dedi folicplussa devam
3 hafta sonra bi daha gitcm

günaydın kızlarr kan verdim geldimm.. inş bi sorun çıkmazz.... 1 - 2 saate kadar çıkıcak inşş.. ne olur duaa edin benim içinn..

kızlar çok şükürr.. allahm verdi onu bana sonucum 653 mlu kızlarr yeminn ederimm acayip iyiyiyimm.... allahım olmayanlarada vversinn harikaa yaaa aayyyyyyyyy.. çığlık atasım geliyoo kızlarr yaaaaaaaaa..

Çok sevindim senin adına Allah kucağına alıcağın günleride göstersin inşallah..

rabbim tüm bebek bekleyen annelerin minik kuzalarını sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah

Aminnnnnnnnn inşallahhhhhhhh..

çok sevindim canm inşş darısı pıt pıtlara olsnn
inş canımm allahımm çok şükürr.. olmayanlarada versin.allah kimsenin kucağını boş koymasın
bende hastaneden geliyorumm çok şükür pıt pıtları duyduk darısı sizlere olsn
10. haftaya kadr ağır iş görme dedi folicplussa devam
3 hafta sonra bi daha gitcm
seninde gözün aydın canımm allah kucağınada almayı nasip etsin
canım kanı verdim sonuçlar 3 de çıkacak inş. benim değerimde seninki gibi güzel gellir.
inş canım inşş güzel çıkarr dua edicem senin içinn..

Çok sevindim senin adına Allah kucağına alıcağın günleride göstersin inşallah..

Aminnnnnnnnn inşallahhhhhhhh..
sağol canım darısı olmayanların başınaa
Allah tamamına erdirsin kardeşim sağlıkla sıhhatle al kucağına bebeğini
allah razı olsun bacım inşşş.. allah sanada kolay hamilelik hayırlı doğum nasip etsinn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…