- Konu Sahibi bebegim_01
-
:80:mrhb kizlar bende bugun adet olmam gerekirdi bakalim yarinda olmazsam test yapicam egerki hamileysem bebegim 3 subatta geliyo ki muhtemelen ocakta dogar yaniii insallahh bende araniza katiliyorum 2012 ocak annesi olarak insallahhh:81:
günaydın kızlar,
bende tansiyon sorunu başladı. 9/6 üstünü göremedim kaç gündür.
2 gündür de inanılmaz midem bulanıyor. kesin kaynanamgilin nazarı değdi"her şeyi yiyor . doğuramayacak bu gidişle" diyorlardı. su bile zor içiyorum şimdi.
neyse, bebeğim için her şeye değer. dün bir mama önlüğü yaptım:) etamin. daha neler yapacağım kuzuma.
ya siz cinsiyetini hissediyor musunuz? bana hep kız gibi geliyor
Olur böyle şeyler cnm elinden geldiğince kendini frenlemeye çalış ama çokta kasma kendini..
Aman böyle şeyler yapmıyım diye pskljinide bozma..
Kitap oku bol bol sakinleşmeye çalış..
Bende bazen olmadık tepkiler veriyorum..
Hiiç önemsiz bişeye o kadar sinirleniyrmki kızarken kendi kendime ben niye bu kadr kızdım diyebiliyorum o derece yanii
kaç haftalıksın şeyda
arkadaslar bu topiğin sahıbı ya hamile değil sanırım cunku ''rabbim sen dualarımı duy''dieye yazmıs ve bugun gırmıs kkya... sonracıma nedense 2011 kasım anneleriyle yazısıyorrr neden böyle bişey yapıyor bilmiyorummmmm :26::26::26:
günaydın kızlarr kan verdim geldimm.. inş bi sorun çıkmazz.... 1 - 2 saate kadar çıkıcak inşş.. ne olur duaa edin benim içinn..
sağol canım inşallah allah yzümüze baksın..canım benim inşallah sorunsuz çıkacak sonucun
aminn canımrabbim tüm bebek bekleyen annelerin minik kuzalarını sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah
günaydın kızlar iyi haftalar of yaaa yine kimse yok ortalarda
öncelikle yeni hamişlerimizi çok tebrik ederim hepimiz inşallah sağlıkla sıhhatle miniklerimizi kucağımıza alacağız... geçen çarşamba gittik kalp atışlarını gördük miniğimin ayyy bebeğim benim fasülyem büyüsün de biran önce doğsun walla zaten sabırsızım nasıl beklicem bilmiyorum
bende durumlar biraz tuhaf çok halsizim acayip bi iş yapamıyorum walla önceden kamyon kamyon elbiseyi birkaç saatte ütüleyen ben 2 saate 3 gömlek 2 t-shirt yapıyorum (git gel dolan otur su iç vs uzun oluyor tabi) ya benim en rahatsız olduğum şey karnımda ufak bir futbol topu çıktı şimdiden çok sinirlerim bozulduşimdiden böyleyse kızlar napıcam ya biraz diyet falan mı yapsam napsam şaşırdım kaldım walla yürüyüşlerimi aksattım ama daha fazla yapıcam bundan sonra inşallah sizde nasıl durumlar tecrübeli annelerimiz var topikte ne olur sizde tavsiyede bulunun bunalıma girdim yaaaaa
kızlar çok şükürr.. allahm verdi onu bana sonucum 653 mlu kızlarr yeminn ederimm acayip iyiyiyimm.... allahım olmayanlarada vversinn harikaa yaaa aayyyyyyyyy.. çığlık atasım geliyoo kızlarr yaaaaaaaaa..
mbp canım sende kan verecektinn ne olduu son durum
günaydın kızlarr kan verdim geldimm.. inş bi sorun çıkmazz.... 1 - 2 saate kadar çıkıcak inşş.. ne olur duaa edin benim içinn..
kızlar çok şükürr.. allahm verdi onu bana sonucum 653 mlu kızlarr yeminn ederimm acayip iyiyiyimm.... allahım olmayanlarada vversinn harikaa yaaa aayyyyyyyyy.. çığlık atasım geliyoo kızlarr yaaaaaaaaa..
rabbim tüm bebek bekleyen annelerin minik kuzalarını sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah
inş canımm allahımm çok şükürr.. olmayanlarada versin.allah kimsenin kucağını boş koymasınçok sevindim canm inşş darısı pıt pıtlara olsnn
seninde gözün aydın canımm allah kucağınada almayı nasip etsinbende hastaneden geliyorumm çok şükür pıt pıtları duyduk darısı sizlere olsn
10. haftaya kadr ağır iş görme dedi folicplussa devam
3 hafta sonra bi daha gitcm
inş canım inşş güzel çıkarr dua edicem senin içinn..canım kanı verdim sonuçlar 3 de çıkacak inş. benim değerimde seninki gibi güzel gellir.
sağol canım darısı olmayanların başınaaÇok sevindim senin adına Allah kucağına alıcağın günleride göstersin inşallah..
Aminnnnnnnnn inşallahhhhhhhh..
allah razı olsun bacım inşşş.. allah sanada kolay hamilelik hayırlı doğum nasip etsinn..Allah tamamına erdirsin kardeşim sağlıkla sıhhatle al kucağına bebeğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?