2012 Ocak Anneleri Gelsin Bakalım

canım eğer devlet hastahanesinde yaptırdıysan . web sitesinde vardır... benimkini ben öyle öğrendim çünküü..

evet canım webden açıklandı biraz önce ve bhcg sıfırlanmak üüzere kırmızılarda gelmeye başlıyor gibi 3de doktora gidicem bakalım tedaviye devam edicek mi? rabbim bebeğini sana bağışlasın.

kızlar çok şükürr.. allahm verdi onu bana sonucum 653 mlu kızlarr yeminn ederimm acayip iyiyiyimm.... allahım olmayanlarada vversinn harikaa yaaa aayyyyyyyyy.. çığlık atasım geliyoo kızlarr yaaaaaaaaa..

Canim cok sevindim Allah hayirlisiyla kucaklarimiza :18:almayida nasip eder insallah gerci ben daha test bile yapmadim korkuyorum yapmaya insallah guzel haberleri alirsam yazarim bende arabisa katilmayi cok istiyorum

Canim cok sevindim Allah hayirlisiyla kucaklarimiza :18:almayida nasip eder insallah gerci ben daha test bile yapmadim korkuyorum yapmaya insallah guzel haberleri alirsam yazarim bende arabisa katilmayi cok istiyorum

SAT ne zmn?
Ve beklenen adet tarihin ne zmn?
İnşallah katılırsın sende rabbim gönlüne göre versin..

evet canım webden açıklandı biraz önce ve bhcg sıfırlanmak üüzere kırmızılarda gelmeye başlıyor gibi 3de doktora gidicem bakalım tedaviye devam edicek mi? rabbim bebeğini sana bağışlasın.

Canim cok uzuldum ama uzulmek ise yaramiyo hayirlisini istiyoruz demekki boyleymis bende 8. Ayda hamile kalmistim ve hic bi problèm yokken 6. Ayimin icindeydim aniden dogum sancim geldi bebegim dogdu ve onu kaybettim cok uzuldum ama uzulmek ise yaramiyo hayirlisini versin rabbim en Lisa zamanda bizde meleklerimize saglikli sihhatli kavusuruz insallah

üzme kendini canım yıpratma ki bir an önce bebeğine kavuşasın inşallah tez zamanda yine hamiş olacaksın durumundan mutlaka haber ver kendine iyi bak

Canım çok geçmiş olsun seninki daha zormuş. benimde daha önce 8 haftalık düşüğüm var. napalım zamanı gelmedi demekki daha...

üzme kendini canım yıpratma ki bir an önce bebeğine kavuşasın inşallah tez zamanda yine hamiş olacaksın durumundan mutlaka haber ver kendine iyi bak

saol canım inş. daha fazla bekletmez 2 yıl oldu...

Canim cook gecmis olsun diyecem ama nekeder ise yarar bilmiyorum... Bende 6 ay once tup bebek tedavisi sonucu hamile kaldim ama surmedi( 4 hafta gibi kimyasal gebelik yasadim malesef.. cok uzuldum tabi helede tup olunca... Su an yine hamileyim tabiki tup bebek su an 5 haftamizi bitirmek uzereyim cok umutluyum ama bi taraftanda korkuyorum...... Ama olacak ya
Cok dusunmemeye calis olsa nasil olurdu cinsiyeti ne olurdu bunlar seni yipratir inan...... Biraz dinlen... Kendine cok iyi bak

saol canım rabbim sana bağışlasın bebeğini.

kızlar çok şükürr.. allahm verdi onu bana sonucum 653 mlu kızlarr yeminn ederimm acayip iyiyiyimm.... allahım olmayanlarada vversinn harikaa yaaa aayyyyyyyyy.. çığlık atasım geliyoo kızlarr yaaaaaaaaa..

Cok guzel tebrik ederim seni.......... Haketmissin zaten bi cigligi at gitsin Bunu senin icin kaldiriyorum

Saol canim insalah... Senin ilk gebeligin mi ve bise daha soracam normal yollarlami hamile kaldin canim..

yok canım 2. bu. ilk hamileliğim normal yolla ama 8 haftalıkken düştü kalbi durduğu için.
bu sefer yumurta takibi ile oldu ama sanırım kimyasaldı.

üzülme canımm demekki zamanı varmışş...birdahaki sefere inş..üzme kendini stres yapmaa.kızlar ben unutmak için eve kuş almıştım devamlı onunla ilgilenip konuşuyodumm bebek fikri aklımdan çıkmıştı sizde öyle yapın başka şeylerele meşgul olunn..
allah razı olsun canım inş. olmayanada versin allahım.korkma yap böyle yaptıkca kendiini daha çok strese sokuyosunn . ama sen SAT 28 nisan demişsin sen kaç günde bir adet oluyosunkii

Cok guzel tebrik ederim seni.......... Haketmissin zaten bi cigligi at gitsin Bunu senin icin kaldiriyorum
sağol canımmm.. atamıyorumkii çalışıyorumm yaa.. allah herkese nasipn etsinn..

canım hiç sorma bebekte gitti muhabbet kuşumuzda sabah gözümün önünde öldü kuşum. bugün çok kötü birgün.

Allah razı olsun canım inş. olmayanada versin allahım.korkma yap böyle yaptıkca kendiini daha çok strese sokuyosunn . ama sen SAT 28 nisan demişsin sen kaç günde bir adet oluyosunkii
Canim ben 26 gunde bir oluyorum bugun olmam gerekti ayrica bi gun oncesinden kahverengi leke gelirdi bsy yok ama test yapmiycam sonra tek cizgiyi gorunce uzuluyorum cuma gunune kadar bekleym diyorum bide adetimin son zamani siyah sey geldi bende oyle oluyo ilk bebegimede o sekilde kalmistm hayirlisiysa insallah beklemekte cok zor bisy gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…