- 2 Ekim 2009
- 1.583
- 78
- 358
- Konu Sahibi bebegim_01
-
canım eğer devlet hastahanesinde yaptırdıysan . web sitesinde vardır... benimkini ben öyle öğrendim çünküü..canım kanı verdim sonuçlar 3 de çıkacak inş. benim değerimde seninki gibi güzel gellir.
canım eğer devlet hastahanesinde yaptırdıysan . web sitesinde vardır... benimkini ben öyle öğrendim çünküü..
kızlar çok şükürr.. allahm verdi onu bana sonucum 653 mlu kızlarr yeminn ederimm acayip iyiyiyimm.... allahım olmayanlarada vversinn harikaa yaaa aayyyyyyyyy.. çığlık atasım geliyoo kızlarr yaaaaaaaaa..
Canim cok sevindim Allah hayirlisiyla kucaklarimiza :18:almayida nasip eder insallah gerci ben daha test bile yapmadim korkuyorum yapmaya insallah guzel haberleri alirsam yazarim bende arabisa katilmayi cok istiyorum
evet canım webden açıklandı biraz önce ve bhcg sıfırlanmak üüzere kırmızılarda gelmeye başlıyor gibi3de doktora gidicem bakalım tedaviye devam edicek mi? rabbim bebeğini sana bağışlasın.
SAT ne zmn?
Ve beklenen adet tarihin ne zmn?
İnşallah katılırsın sende rabbim gönlüne göre versin..
Sat 28 nisan simdiye olmam gerekirdi benimki kisa suruyo insallah canim bakalim belki gidip bi test alirim sizede haber veririm insllh
evet canım webden açıklandı biraz önce ve bhcg sıfırlanmak üüzere kırmızılarda gelmeye başlıyor gibi3de doktora gidicem bakalım tedaviye devam edicek mi? rabbim bebeğini sana bağışlasın.
Sat 28 nisan simdiye olmam gerekirdi benimki kisa suruyo insallah canim bakalim belki gidip bi test alirim sizede haber veririm insllh
Canım çok geçmiş olsun seninki daha zormuş. benimde daha önce 8 haftalık düşüğüm var. napalım zamanı gelmedi demekki daha...Canim cok uzuldum ama uzulmek ise yaramiyo hayirlisini istiyoruz demekki boyleymis bende 8. Ayda hamile kalmistim ve hic bi problèm yokken 6. Ayimin icindeydim aniden dogum sancim geldi bebegim dogdu ve onu kaybettim cok uzuldum ama uzulmek ise yaramiyo hayirlisini versin rabbim en Lisa zamanda bizde meleklerimize saglikli sihhatli kavusuruz insallah
üzme kendini canım yıpratma ki bir an önce bebeğine kavuşasın inşallah tez zamanda yine hamiş olacaksın durumundan mutlaka haber ver kendine iyi bak
saol canım rabbim sana bağışlasın bebeğini.Canim cook gecmis olsun diyecem ama nekeder ise yarar bilmiyorum... Bende 6 ay once tup bebek tedavisi sonucu hamile kaldim ama surmedi( 4 hafta gibi kimyasal gebelik yasadim malesef.. cok uzuldum tabi helede tup olunca... Su an yine hamileyim tabiki tup bebek su an 5 haftamizi bitirmek uzereyim cok umutluyum ama bi taraftanda korkuyorum...... Ama olacak ya
Cok dusunmemeye calis olsa nasil olurdu cinsiyeti ne olurdu bunlar seni yipratir inan...... Biraz dinlen... Kendine cok iyi bak
kızlar çok şükürr.. allahm verdi onu bana sonucum 653 mlu kızlarr yeminn ederimm acayip iyiyiyimm.... allahım olmayanlarada vversinn harikaa yaaa aayyyyyyyyy.. çığlık atasım geliyoo kızlarr yaaaaaaaaa..
saol canım rabbim sana bağışlasın bebeğini.
Saol canim insalah... Senin ilk gebeligin mi ve bise daha soracam normal yollarlami hamile kaldin canim..
yok canım 2. bu. ilk hamileliğim normal yolla ama 8 haftalıkken düştü kalbi durduğu için.
bu sefer yumurta takibi ile oldu ama sanırım kimyasaldı.
üzülme canımm demekki zamanı varmışş...birdahaki sefere inş..üzme kendini stres yapmaa.kızlar ben unutmak için eve kuş almıştım devamlı onunla ilgilenip konuşuyodumm bebek fikri aklımdan çıkmıştı sizde öyle yapın başka şeylerele meşgul olunn..evet canım webden açıklandı biraz önce ve bhcg sıfırlanmak üüzere kırmızılarda gelmeye başlıyor gibi3de doktora gidicem bakalım tedaviye devam edicek mi? rabbim bebeğini sana bağışlasın.
allah razı olsun canım inş. olmayanada versin allahım.korkma yap böyle yaptıkca kendiini daha çok strese sokuyosunn . ama sen SAT 28 nisan demişsin sen kaç günde bir adet oluyosunkiiCanim cok sevindim Allah hayirlisiyla kucaklarimiza :18:almayida nasip eder insallah gerci ben daha test bile yapmadim korkuyorum yapmaya insallah guzel haberleri alirsam yazarim bende arabisa katilmayi cok istiyorum
sağol canımmm.. atamıyorumkii çalışıyorumm yaa.. allah herkese nasipn etsinn..Cok guzel tebrik ederim seni.......... Haketmissin zaten bi cigligi at gitsinBunu senin icin kaldiriyorum
üzülme canımm demekki zamanı varmışş...birdahaki sefere inş..üzme kendini stres yapmaa.kızlar ben unutmak için eve kuş almıştım devamlı onunla ilgilenip konuşuyodumm bebek fikri aklımdan çıkmıştı sizde öyle yapın başka şeylerele meşgul olunn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?