- 3 Aralık 2010
- 1.333
- 168
- 373
- Konu Sahibi bebegim_01
-
( iki dusuk canim ilk dusukten sonra doktorlar herhangi bi test falan yaptimi dusugun sebebini ogrenmek icin..
selam arkadaslar
benim sat 19 nisan.ben de adetimden bir gun once yani 15 mayista ogrendim hamis oldugumu.
29 yasindayim 4 ay sonra 30 olcam ve 10 aylik evliyim. hamislige karar verdikten sonra 2 ay tutturamadik. aslinda burdan takip ediyorum aylarca hatta yillarca gebe kalamayan var. allah yardimcilari olsun.malum benim yasta cok kucuk olmayinca telasa kapildim hemen.
gecen ay ovulasyon testi aldik ve beklenen sonuca nihayet ulastik.
ben amerikadayim evlendim evleneli. burda saglik cok buyuk problem. bi kac hafta sonraya randevu veriyorlar ve acaip pahali.ilk gebelik muayenesine arkadasin esi gitti 1800 dolar vermis dusunun.
bir de turkiyedeki gibi saglik ocagina gideyim bi kanda baktirayim olayi yok. o sebepten sadece evde idrar testiyle takip edebiliyorum.4-5 gunde bir yapiyorum ve ikinci cizgi cok sukur birinciyle ayni koyulukta.
zaten 16 haziranda kismetse turkiyeye donuyoruz ve ilk muayenemi orda yaptircam.burdada randevu alsam zaten ancak o tarihlerde doktora gorunebilirim.
cok mutluyum cok heyecanliyim ve dua ediyorum umarim normal gebeliktir.
su anda hersey yolunda gibi gorunuyor anormal bir durum yok cok sukur
uzun yazdim kusura bakmayin. hamile olanlara saglikli bi 9 ay gecirmelerini diliyorum. olmayanlara da allah en yakin zamanda bu hissi yasamayi nasip etsin insallah
iyi muhabbetler
ne guzel senin adina cok sevindim umarim saglikli sihhatli bebegini kucaginia alirsin bende bekliyorum bakalim aslinda test alsam cikar ne oldugu ama korkuyorum tek cizgi cikicak diye biraz daha bekleyim diyorum cokta inandirdim kendimi hissediyorum yani ama tabiki hayirlisiysa olsun insallah bende 7.ayda iki sene olucak evliligim 21 yasindaym bi dusuk gecirdim daha dogrusu cok erken dogum diyelim allah hepimizin gonlune gore versin insallah:93:
ne guzel senin adina cok sevindim umarim saglikli sihhatli bebegini kucaginia alirsin bende bekliyorum bakalim aslinda test alsam cikar ne oldugu ama korkuyorum tek cizgi cikicak diye biraz daha bekleyim diyorum cokta inandirdim kendimi hissediyorum yani ama tabiki hayirlisiysa olsun insallah bende 7.ayda iki sene olucak evliligim 21 yasindaym bi dusuk gecirdim daha dogrusu cok erken dogum diyelim allah hepimizin gonlune gore versin insallah:93:
selam arkadaslar
benim sat 19 nisan.ben de adetimden bir gun once yani 15 mayista ogrendim hamis oldugumu.
29 yasindayim 4 ay sonra 30 olcam ve 10 aylik evliyim. hamislige karar verdikten sonra 2 ay tutturamadik. aslinda burdan takip ediyorum aylarca hatta yillarca gebe kalamayan var. allah yardimcilari olsun.malum benim yasta cok kucuk olmayinca telasa kapildim hemen.
gecen ay ovulasyon testi aldik ve beklenen sonuca nihayet ulastik.
ben amerikadayim evlendim evleneli. burda saglik cok buyuk problem. bi kac hafta sonraya randevu veriyorlar ve acaip pahali.ilk gebelik muayenesine arkadasin esi gitti 1800 dolar vermis dusunun.
bir de turkiyedeki gibi saglik ocagina gideyim bi kanda baktirayim olayi yok. o sebepten sadece evde idrar testiyle takip edebiliyorum.4-5 gunde bir yapiyorum ve ikinci cizgi cok sukur birinciyle ayni koyulukta.
zaten 16 haziranda kismetse turkiyeye donuyoruz ve ilk muayenemi orda yaptircam.burdada randevu alsam zaten ancak o tarihlerde doktora gorunebilirim.
cok mutluyum cok heyecanliyim ve dua ediyorum umarim normal gebeliktir.
su anda hersey yolunda gibi gorunuyor anormal bir durum yok cok sukur
uzun yazdim kusura bakmayin. hamile olanlara saglikli bi 9 ay gecirmelerini diliyorum. olmayanlara da allah en yakin zamanda bu hissi yasamayi nasip etsin insallah
iyi muhabbetler
cok sagol hayatisigi
kaybettigin bebegine cok uzuldum gercekten cok yipratan bi duygudur. insaalla hamilesindir sen debence git bi test al hemen en azindan belirsizlik ortadan kalkar ve belki mutlulugunu yasarsin. eger olmazsada cok uzulme onunde daha cok zaman var. ovulasyon testi kullaniyor musun eger kullanmiyosan kesinlikle al derim.
umarim bekletmez seni kuzun bu ay gelir
Günaydın bayanlar..
bu SAT nedir acaba?? ben çok cahil ve şokta bi anne adayıyım
son adet tarihimiz anlamında arkadaşım. kısaltılmış hali yani. annelik herhalükarda çok güzel dir tatlım bence şoku hızlı bi şekilde atlat ve keyfini çıkart
anladım cnm çok teşekkürler.. bende 5 haftalık hamileyim.. hamileymişim desem daha doğru olur
doktora gittinmi canım keseyi gördünüzmü sat tarihine göre bende 5 haftalığım diyordum. dün doktor randevum vadı ve ultrasyonda keseyi gördük 4 haftalık dedi doktorum.
evet canım ben anlamam zaten doktor keseyi gördü 5 haftalık dedi..
önce evde test yaptım inanmadım revire gittim orda idrar testide pozitif çıktı soluğu koştur koştur hastenede aldım doktor direk ultrasondan baktı.. keseyi gördüm 5 haftalık dedi..
rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip eder inşallah, ben çok istediğim halde ilk andan beri düşük riskim olduğundan sevinemedim bile sürekli korkuyla bekleyiş içersindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?