2012 Ocak Anneleri Gelsin Bakalım

Kızlar sizinde kasıklarınızda ağrı oluyormu?? bazen sancı gibi giriyor valla..

kıss takvımını değiştirmnedinmi sen daha

normal canım zamanla bel ağrılarında olacak kasık agrılarınla bırlıkte sonradan karnının alt bolgesı yanı rahmınde cok ağrıyacak oyuzden telas etme bunlar normal şeyler

bilmiyorum bebek tickerı nasıl yapılıyor cnm..

kasvetli çin takvimine baktınmı hiç..

hoşgeldın canımmm :)) hayırlı olsun tebrık ederım Allah kucagınada almanı nasip etsın aminn
insallah canım benım hamilesindir..
Günaydın bayanlar..

bu SAT nedir acaba?? ben çok cahil ve şokta bi anne adayıyım

canım sat dedıklerı son adet tarıhının bası oluyor.. en son adetının ilk gunu ne zamandı ona göre gebelıgı hesaplıyorlar

sevınclı haberlerını beklıyor olacagız canımm
günaydın kızlaaaaaar ve hoşgeldiniz yeni hamişlerrrr
gunaydın tatlımm
bilmiyorum bebek tickerı nasıl yapılıyor cnm..

kasvetli çin takvimine baktınmı hiç..

http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...-cetvel-nasil-yapilir-resimli-aciklamali.html
bende burdan baka baka yapmıztım ..yalnız en son senden tarıh isteyecek onu tahmını doğum tarıhı yapman gerekıyor..sat yaparsan aynlıs cıkıyor takvim.

canım bende çin ve rusta erkek cıkıyor ama Allah kerim.. belkide kız olacak ... bunların garantı oldugunu sanmıyorum canım..yanı erkek cıktı diye tosun paşam dıye sevmıyorum bebısım dıye sevıyorum belki kız olacak ozamanda kendımı erkek erkek diye alıstırısam kızı duyunca husrana ugramamak için kızmısın bakım s en dıyorum :)))

benimde çine göre erkek çıkıyor.. bende inanmıyrum ama mrak işte

Cok mutsuzum kizlar adet oldum ya kendimi nasilda inandirmistim uff umutlarin bosa cikmasi kadar kötü bsy yok gercekten ama hayirlisini istiyorum demekki hayirlisi bu sekildeymis Allah kimsenin umutlarini bosa cikarmasin cok uzgunum bide ovulasyon testini eczaneden alabilirmiyim nasil kullanilicak bilgilendirirseniz sevinirim

Hoşgeldin aramıza hayırlı olsun bebişin..
İnşallah bi sorun yoktur içini ferah tut.
Nasılsa yakın bi zamanda Türkiyeye gelicekmişsiniz o zamann doktora gidersin..

Hayırdır cnm neden zor günler atlattınız?
Bende 6+6dayken kalp atışlarını dinlemek için gitmek istiyorum inşallah duyarsın bebişinin pıtpıtlarını iyi haberlerini bekliyoruz..

Kızlar sizinde kasıklarınızda ağrı oluyormu?? bazen sancı gibi giriyor valla..

Kasık ağrısı idrar yolları iltihapından olabiliyo ama normalde de ağrıyo kasıklar zaten..

Canım o konuda buraya taşınmış yani ocak annelerine ee şimdi nerde olcaz benim iyice kafam karıştı :26:

Hayırlısı böyleymiş üzülme lütfen bol bol dua et..
İnşallah en yakın zamanda bebişn katılır aranıza..
Evet eczaneden alabiliyosun ovulasyon testini.

Ahh naptın sen beni yaa
Çok duygulandım

seydaferhat
Hayırdır cnm neden zor günler atlattınız?
Bende 6+6dayken kalp atışlarını dinlemek için gitmek istiyorum inşallah duyarsın bebişinin pıtpıtlarını iyi haberlerini bekliyoruz..

Cnm arkadaşım vefat ettı hemde 12 yıllık cocukluk arkadasım cok hastaydı ve oncekı gun aldım kotu haberı ondan berıde cok uzgunum dun cenaze felan derken yıkıldım resmen
Allahg hepımıze saglık sıhhat versın gerısı bos

Gelelım doktor gorusmeme :))
Kalp atıslarımızı duydukkkkkkkk :)
Yanı ben degıl doktor duydu :)
Ben duydum sana gerek yok dımı dedı
ama ben pıt pıt atıslarını gordummm super bırseyyyy
Bana gore 6+6 ama doktoruma gore 5 haftalık sanırım gec dollenme oldu :))
Cunku benım hesaplamama gorede gec oldu :))
Bır ton test ıstedı yarın ac karına yapdırcam kan sayımlarım seker felan baya bır ıstedı anlıcagınız kızlar
bırde fotografını aldım fasulyemınnn :)
Allah herkese nasıp etsın
aa bu arada 1 kgde vermısım
cok mutluyum valla

canım oncelıkel basın sagolsun arkadasına Allahtan rahmet ,geride kalanlara saglık versın..

çok srvındım canımm kalp atısını duymussun ne güzell daha dogrusu gormussun
yok canım ben dun kalp atısını duymak için gittim sat göre 6+3lüktü cunku ama ultrasonda 5+5lik cıktı ve sadece keseyı gorduk kalp atısı yoktu..bebek varmıs ama kucuk oldugunu için ultrasonda bile çıkmadı yanı oyle dıyım.. senınkısı daha buyuktur doktor tahmınınde..benımde gec dollenmeymıs doktor oyle dedi cunku.

ben 8 haftalığım canım
ilk gebelıkmi

canım ınsallah en kısa zamanda duyarsın pıtpıtları
yalnız ben vajınal ultrasonla bakıldı
ıkıdır oyle bakıyor doktorum
bugun hemsıresıde dedı
Seda hanım 8 haftadan sonra ustten bakıyoruz
Ancak cok zayıf bayanlarda ustten gozukuyor hemen dıye
zaten doktorum cok ıyı bırısı
ustum ortulu duruyor dırek aletle oraya bakmadan bakıyor :)
Normalde asla erkege gıtmezdım ben bu benım rahatlıgım ıcındı
ama burdakı en ıyı doktor
tum hastanede 5 doktor var sadece benım doktorum doc yardımcısı gerısı operator
bırde sırın bır adam
ayy uzattım konuyu
bu arada vıtamın verdı folık asıt vermemısdı cunku subatta ıcdım bır kutu hamıle kalmadan once o depolarına yeter dedı
ama hamılelıgımın sonuna kadar kullanmam ıcın b12 calsıyum folık asıt ıceren bır hap verdı her ay bır kutu bıtıcek sekılde gunde bır tane

ben 8 haftalığım canım
ilk gebelıkmi
masallah canım bende 8.haftaları gorurum ınsallah evet ilk gebelıgım olcak kısmetse oyuzden hem acemı hemde heyacan kaygı daha çok var işte :))
senınde ilkmi?

sağol canım ınsallah duyarım pıtpıtları cunku o sevıncle gidipte gorememk moralı çok bozdu bende koceme tlf ettım sen gelmedın bak bebısım kalp atıslarını gostermedı sana kustu dedım
bence erkek doktorlar kadınlara göre daha iyiler.. her acıdan
mesela kuzenımın doktoru vardı sey demıs sakın artık daha yeme bebegın kılo alcak diye ugrasma yoksa dogumda -normal dogum yapmıstı-alt taraf parcalanır estetigi kalmıs demıstı..biz böle adama bakakaldık.. bebegıde 3 kılo cıvarıydı doktor iyi demıs 3ün ustunde olmasın zaten dıgunca kendısı alır demıstı..
yaa valla bıdakıne esımle gidicem insallah ustten gozukur sonucta benımde doktorum erkek bide alttan bakcak olsa kan cıkar esım katıl olur mazallah.. 2 hafta sonra 7+4gibi bişey olcam galiba hesapklamıstım unuttum sımdı.. insallah uztten gozukur ne diyim..

bende folbiol a devam edıyorum bide uyusuk ve kramplarım için magnorm diye suda eritmeli ilaç verdi okadar..

doktor iyi olsunda kadın erkek ayrımı yapmıyorum yaaa...

Başın sağolsun cnm Allah ailesine ve sevenlerine sabır versin..
Allah günahlarını affetsin..

Bebişinin kalp atışlarını öğrenmişsin şahane gözün aydın..
Ben gittiğimde 5+4dü karından bakıp keseyi gördü kalp atışlarını fln duyamadık o yüzden SAT'a göre benimkide geride..
Bakalım inşallah gittiğimde duyabilirim kalp atışlarını..
Ben ilk gittiğimde vajinadan ultrsnla bakılmıştı yukardan kese görünmedi diye vajinadanda görünmemişti o zmn..
Ama hiç hoşuma gitmedi o vajinadan ultrsn bnm canımı acıttı

sende görürsün inş benım ikinci gebelık 6 yaşında dünyalar tatlısı bır kızım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…