- Konu Sahibi bebegim_01
-
Kızlar sizinde kasıklarınızda ağrı oluyormu?? bazen sancı gibi giriyor valla..
kıss takvımını değiştirmnedinmi sen daha
normal canım zamanla bel ağrılarında olacak kasık agrılarınla bırlıkte sonradan karnının alt bolgesı yanı rahmınde cok ağrıyacak oyuzden telas etme bunlar normal şeyler
hoşgeldın canımmm :)) hayırlı olsun tebrık ederımselam arkadaslar
benim sat 19 nisan.ben de adetimden bir gun once yani 15 mayista ogrendim hamis oldugumu.
29 yasindayim 4 ay sonra 30 olcam ve 10 aylik evliyim. hamislige karar verdikten sonra 2 ay tutturamadik. aslinda burdan takip ediyorum aylarca hatta yillarca gebe kalamayan var. allah yardimcilari olsun.malum benim yasta cok kucuk olmayinca telasa kapildim hemen.
gecen ay ovulasyon testi aldik ve beklenen sonuca nihayet ulastik.
ben amerikadayim evlendim evleneli. burda saglik cok buyuk problem. bi kac hafta sonraya randevu veriyorlar ve acaip pahali.ilk gebelik muayenesine arkadasin esi gitti 1800 dolar vermis dusunun.
bir de turkiyedeki gibi saglik ocagina gideyim bi kanda baktirayim olayi yok. o sebepten sadece evde idrar testiyle takip edebiliyorum.4-5 gunde bir yapiyorum ve ikinci cizgi cok sukur birinciyle ayni koyulukta.
zaten 16 haziranda kismetse turkiyeye donuyoruz ve ilk muayenemi orda yaptircam.burdada randevu alsam zaten ancak o tarihlerde doktora gorunebilirim.
cok mutluyum cok heyecanliyim ve dua ediyorum umarim normal gebeliktir.
su anda hersey yolunda gibi gorunuyor anormal bir durum yok cok sukur
uzun yazdim kusura bakmayin. hamile olanlara saglikli bi 9 ay gecirmelerini diliyorum. olmayanlara da allah en yakin zamanda bu hissi yasamayi nasip etsin insallah
iyi muhabbetler
insallah canım benım hamilesindir..ne guzel senin adina cok sevindim umarim saglikli sihhatli bebegini kucaginia alirsin bende bekliyorum bakalim aslinda test alsam cikar ne oldugu ama korkuyorum tek cizgi cikicak diye biraz daha bekleyim diyorum cokta inandirdim kendimi hissediyorum yani ama tabiki hayirlisiysa olsun insallah bende 7.ayda iki sene olucak evliligim 21 yasindaym bi dusuk gecirdim daha dogrusu cok erken dogum diyelim allah hepimizin gonlune gore versin insallah:93:
Günaydın bayanlar..
bu SAT nedir acaba?? ben çok cahil ve şokta bi anne adayıyım
sevınclı haberlerını beklıyor olacagız canımmkızlar herkese gunaydınnnn
Uzun suredır ugrayamıyordum
baya zor gunler atlattık
Bugun doktora gıdıcem
6+6 dayım
kalp atısları ıcın
cok heycanlıyım :) Allah ım ınsallah sorunsuz bır sekılde duyarız kalp atıslarını
Duanızı esırgemeyın kızlar
Allah hepınızın bebıslerını saglıcakla kucaga almayı nasıp etsın ınsallah :)
gunaydın tatlımmgünaydın kızlaaaaaar ve hoşgeldiniz yeni hamişlerrrr
bilmiyorum bebek tickerı nasıl yapılıyor cnm..
kasvetli çin takvimine baktınmı hiç..
sevınclı haberlerını beklıyor olacagız canımm
gunaydın tatlımm
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...-cetvel-nasil-yapilir-resimli-aciklamali.html
bende burdan baka baka yapmıztım ..yalnız en son senden tarıh isteyecek onu tahmını doğum tarıhı yapman gerekıyor..sat yaparsan aynlıs cıkıyor takvim.
canım bende çin ve rusta erkek cıkıyor ama Allah kerim.. belkide kız olacak ... bunların garantı oldugunu sanmıyorum canım..yanı erkek cıktı diye tosun paşam dıye sevmıyorum bebısım dıye sevıyorum belki kız olacak ozamanda kendımı erkek erkek diye alıstırısam kızı duyunca husrana ugramamak için kızmısın bakım s en dıyorum :)))
selam arkadaslar
benim sat 19 nisan.ben de adetimden bir gun once yani 15 mayista ogrendim hamis oldugumu.
29 yasindayim 4 ay sonra 30 olcam ve 10 aylik evliyim. hamislige karar verdikten sonra 2 ay tutturamadik. aslinda burdan takip ediyorum aylarca hatta yillarca gebe kalamayan var. allah yardimcilari olsun.malum benim yasta cok kucuk olmayinca telasa kapildim hemen.
gecen ay ovulasyon testi aldik ve beklenen sonuca nihayet ulastik.
ben amerikadayim evlendim evleneli. burda saglik cok buyuk problem. bi kac hafta sonraya randevu veriyorlar ve acaip pahali.ilk gebelik muayenesine arkadasin esi gitti 1800 dolar vermis dusunun.
bir de turkiyedeki gibi saglik ocagina gideyim bi kanda baktirayim olayi yok. o sebepten sadece evde idrar testiyle takip edebiliyorum.4-5 gunde bir yapiyorum ve ikinci cizgi cok sukur birinciyle ayni koyulukta.
zaten 16 haziranda kismetse turkiyeye donuyoruz ve ilk muayenemi orda yaptircam.burdada randevu alsam zaten ancak o tarihlerde doktora gorunebilirim.
cok mutluyum cok heyecanliyim ve dua ediyorum umarim normal gebeliktir.
su anda hersey yolunda gibi gorunuyor anormal bir durum yok cok sukur
uzun yazdim kusura bakmayin. hamile olanlara saglikli bi 9 ay gecirmelerini diliyorum. olmayanlara da allah en yakin zamanda bu hissi yasamayi nasip etsin insallah
iyi muhabbetler
kızlar herkese gunaydınnnn
Uzun suredır ugrayamıyordum
baya zor gunler atlattık
Bugun doktora gıdıcem
6+6 dayım
kalp atısları ıcın
cok heycanlıyım :) Allah ım ınsallah sorunsuz bır sekılde duyarız kalp atıslarını
Duanızı esırgemeyın kızlar
Allah hepınızın bebıslerını saglıcakla kucaga almayı nasıp etsın ınsallah :)
Kızlar sizinde kasıklarınızda ağrı oluyormu?? bazen sancı gibi giriyor valla..
o tarafa mı gittiniz yineee
bende dun doktora gıttım uyusukluk ve kramplarımı soyledım bana suda erıtılen magnorm 365mg gunde bitane içicem
yumurtaya allerjım olmustu doktor allerjın olmus madem yeme dedi gerek yok dedi
gebelık takvimim yenıden duzenlıcem cunku ultrasonda 1hafta gerıden gelıyor.. ultrasona gore 5+6yım bugun.. 2hafta sonra tekrar gıdıcem kalp atıslarını duymak için..
folik asite devam edıyorum bitince alırsın dedi
eti çok fzla yıyorum bebegıme zararı olurmu dedim.. doktorda olmaz ama sana kılo yapar dıkkat et formuna dediAllahım demek boyle hastasını dusunene doktorlarda varmıs
Cok mutsuzum kizlar adet oldum ya kendimi nasilda inandirmistim uff umutlarin bosa cikmasi kadar kötü bsy yok gercekten ama hayirlisini istiyorum demekki hayirlisi bu sekildeymis Allah kimsenin umutlarini bosa cikarmasin cok uzgunum bide ovulasyon testini eczaneden alabilirmiyim nasil kullanilicak bilgilendirirseniz sevinirim
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...din-dunyamiza-annesinin-kaymaklisi-dogdu.html
selamlarcanlarım bende sizin gibi ocak annesi olacam inşallah ama benim 19 aylık bir oğlum var ve daha önceyazdığım doğum öykümü paylamka istedim sizlerle hepimize hayırlı doğumlar inşallah
kızz o kasık ağrısı beni öldürüyoo öyleki girdiği zaman kıvrandırıyoo benii yaa sanki kesiyolarr..Kızlar sizinde kasıklarınızda ağrı oluyormu?? bazen sancı gibi giriyor valla..
ohh değiştirtirdim takvimini ultrasona göre yaptım1 hafta geriden gidicez napalım..
seydaferhat
Hayırdır cnm neden zor günler atlattınız?
Bende 6+6dayken kalp atışlarını dinlemek için gitmek istiyorum inşallah duyarsın bebişinin pıtpıtlarını iyi haberlerini bekliyoruz..
mrb kasvetlı kaç haftalıksın
Cnm arkadaşım vefat ettı hemde 12 yıllık cocukluk arkadasım cok hastaydı ve oncekı gun aldım kotu haberı ondan berıde cok uzgunum dun cenaze felan derken yıkıldım resmen
Allahg hepımıze saglık sıhhat versın gerısı bos
Gelelım doktor gorusmeme :))
Kalp atıslarımızı duydukkkkkkkk :)
Yanı ben degıl doktor duydu :)
Ben duydum sana gerek yok dımı dedı
ama ben pıt pıt atıslarını gordummm super bırseyyyy
Bana gore 6+6 ama doktoruma gore 5 haftalık sanırım gec dollenme oldu :))
Cunku benım hesaplamama gorede gec oldu :))
Bır ton test ıstedı yarın ac karına yapdırcam kan sayımlarım seker felan baya bır ıstedı anlıcagınız kızlar
bırde fotografını aldım fasulyemınnn :)
Allah herkese nasıp etsın
aa bu arada 1 kgde vermısım
cok mutluyum valla
ben sata gore 6+4düm aslında ama ultrasonda 5+6 olarak gozuktu.. bende artık ultrasona gore takıp edecegım napayım ..dun kalp atısı gormek için gitttim daha yenı keseyı gordum geldım 2hafta sonra tekrar gidicem bakalım..
senin kaç haftalık peki
canım oncelıkel basın sagolsun arkadasına Allahtan rahmet ,geride kalanlara saglık versın..
çok srvındım canımm kalp atısını duymussun ne güzell daha dogrusu gormussun
yok canım ben dun kalp atısını duymak için gittim sat göre 6+3lüktü cunku ama ultrasonda 5+5lik cıktı ve sadece keseyı gorduk kalp atısı yoktu..bebek varmıs ama kucuk oldugunu için ultrasonda bile çıkmadı yanı oyle dıyım.. senınkısı daha buyuktur doktor tahmınınde..benımde gec dollenmeymıs doktor oyle dedi cunku.
masallah canımben 8 haftalığım canım
ilk gebelıkmi
canım ınsallah en kısa zamanda duyarsın pıtpıtları
yalnız ben vajınal ultrasonla bakıldı
ıkıdır oyle bakıyor doktorum
bugun hemsıresıde dedı
Seda hanım 8 haftadan sonra ustten bakıyoruz
Ancak cok zayıf bayanlarda ustten gozukuyor hemen dıye
zaten doktorum cok ıyı bırısı
ustum ortulu duruyor dırek aletle oraya bakmadan bakıyor :)
Normalde asla erkege gıtmezdım ben bu benım rahatlıgım ıcındı
ama burdakı en ıyı doktor
tum hastanede 5 doktor var sadece benım doktorum doc yardımcısı gerısı operator
bırde sırın bır adam
ayy uzattım konuyu
bu arada vıtamın verdı folık asıt vermemısdı cunku subatta ıcdım bır kutu hamıle kalmadan once o depolarına yeter dedı
ama hamılelıgımın sonuna kadar kullanmam ıcın b12 calsıyum folık asıt ıceren bır hap verdı her ay bır kutu bıtıcek sekılde gunde bır tane
Cnm arkadaşım vefat ettı hemde 12 yıllık cocukluk arkadasım cok hastaydı ve oncekı gun aldım kotu haberı ondan berıde cok uzgunum dun cenaze felan derken yıkıldım resmen
Allahg hepımıze saglık sıhhat versın gerısı bos
Gelelım doktor gorusmeme :))
Kalp atıslarımızı duydukkkkkkkk :)
Yanı ben degıl doktor duydu :)
Ben duydum sana gerek yok dımı dedı
ama ben pıt pıt atıslarını gordummm super bırseyyyy
Bana gore 6+6 ama doktoruma gore 5 haftalık sanırım gec dollenme oldu :))
Cunku benım hesaplamama gorede gec oldu :))
Bır ton test ıstedı yarın ac karına yapdırcam kan sayımlarım seker felan baya bır ıstedı anlıcagınız kızlar
bırde fotografını aldım fasulyemınnn :)
Allah herkese nasıp etsın
aa bu arada 1 kgde vermısım
cok mutluyum valla
masallah canımbende 8.haftaları gorurum ınsallah evet ilk gebelıgım olcak kısmetse oyuzden hem acemı hemde heyacan kaygı daha çok var işte :))
senınde ilkmi?
sağol canım ınsallah duyarım pıtpıtları cunku o sevıncle gidipte gorememk moralı çok bozdu bende koceme tlf ettım sen gelmedın bak bebısım kalp atıslarını gostermedı sana kustu dedım
bence erkek doktorlar kadınlara göre daha iyiler.. her acıdan
mesela kuzenımın doktoru vardı sey demıs sakın artık daha yeme bebegın kılo alcak diye ugrasma yoksa dogumda -normal dogum yapmıstı-alt taraf parcalanır estetigi kalmıs demıstı..biz böleadama bakakaldık.. bebegıde 3 kılo cıvarıydı doktor iyi demıs 3ün ustunde olmasın zaten dıgunca kendısı alır demıstı..
yaa valla bıdakıne esımle gidicem insallah ustten gozukur sonucta benımde doktorum erkek bide alttan bakcak olsa kan cıkar esım katıl olur mazallah.. 2 hafta sonra 7+4gibi bişey olcam galiba hesapklamıstım unuttum sımdı.. insallah uztten gozukur ne diyim..
bende folbiol a devam edıyorum bide uyusuk ve kramplarım için magnorm diye suda eritmeli ilaç verdi okadar..
doktor iyi olsunda kadın erkek ayrımı yapmıyorum yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?