- Konu Sahibi bebegim_01
-
sende görürsün inş benım ikinci gebelık 6 yaşında dünyalar tatlısı bır kızım var
oyy masallahhh yaaa bende kız cocuklarını çokk severımmbakalım Rabbim bana ne bagıslayacak gerci hiç farketmez ama kız olursa daha çok sevınecekmısım gibi geliyor
işin garıbı şu cinle rus takviminde erkek cıktı ,fal baktırdım erkek cıktı sonra hıslrı kuvvetli olanlar erkek dedi.. ama ben hala daha belki bi ihtimal belki bi yanılma payı dıyee inanmıyorum .. Allah kerim diyorum
ruyamdada bıgun kız bıgun erkek goruyorum ve ıkız goruyorumhayırlısı olsun..
sen bişey hıssedıyormusun peki kız erkek diye?[/QUOTE hayırlı olsun sağlıklı olsun ilk önce ben ilk kızımdada ilk gebeliğimi öğrendiğimde içime kız doğmuştu ve kızım oldu bu defada kız hissediyorum ama allah bilir tabikide
merhaba çiçeği burnunda anne adayları :)
beni ve miniğimi de aranıza alır mısınız
hoş geldinizz bebiş ve hamiş..merhaba çiçeği burnunda anne adayları :)
merhaba çiçeği burnunda anne adayları :)
oyy masallahhh yaaa bende kız cocuklarını çokk severımmbakalım Rabbim bana ne bagıslayacak gerci hiç farketmez ama kız olursa daha çok sevınecekmısım gibi geliyor
işin garıbı şu cinle rus takviminde erkek cıktı ,fal baktırdım erkek cıktı sonra hıslrı kuvvetli olanlar erkek dedi.. ama ben hala daha belki bi ihtimal belki bi yanılma payı dıyee inanmıyorum .. Allah kerim diyorum
ruyamdada bıgun kız bıgun erkek goruyorum ve ıkız goruyorumhayırlısı olsun..
sen bişey hıssedıyormusun peki kız erkek diye?
günayydınnlarrr arkadaşlarr,
aramıza hoşgeldin arkadaşım, çok ilginç amerika gibi bi ülkede türkiye kadar bile sağlık alanı gelişmemiş, çok şükür biz burda rahatız bu konuda, adetim daha gecikmeden gelen lekelenmeyle doktorda aldım soluğu, inşallah ozamana kadar bi sorun yaşamazsında doktor ihtiyacı duymazsın
Insallah canim yok ben ovulasyon testi kullanmiyorum doktor mu veriyo eczaneden mi aliyosun dogrusu bende pek sansli degilm cunki fransadaym fazlada konusamiyorum hamilelik testini aldigima sukur yani
hoşgeldın canımmm :)) hayırlı olsun tebrık ederımAllah kucagınada almanı nasip etsın aminn
cok sagol canim.sanirim sen de bebek bekliyosun sanada sorunsuz bi hamilelik diliyorum umarim saglikla kucagina alirsin
calaramavı selam canım dıger topıktede bulunuyordun ya sen canım oradan hatırlıyorum senınde tup bebk tedavısydı yanlıs hatırlamıyorsam degıl mı canım?neden 12. haftaya kadar ultrason yok dedıler anlamadım.benı saglık ocagından hıc aramadılar hangı haftada arıyoalr kı canım?bana da bılgı verebılırmısın rıca etsem?
Evet canim tup bebek ....( ozel benim bebegim) seninde dedigine gore senin bebeginde ozelcanim ben belirtmeyi unuttum turkiyede yasamiyorum ben..... Burda surec biraz farkli isliyor.... 12. hafta demelerinin sebebide burda sorunun olmadigi surece sadece 3 defa ultrasyona giriyorsun... Enken gorebilseydim keske tam inanabam icimde uzun sure bekledigim bi minigin olduguna
clara canım evet benımde tup bebek tedavısı mıkroenjeksıyon ve bu ıkıncı tedavımızdı ılkınde hamılelık olusmadı canım.ama bana daha sımdıden 3 kez ultrasonla baktılar ve korkuya kapıldım sımdı.hatta cuma gunu tekrar bakacaklar.sanırım sen ıngılterede yasıyorsun orda surec farklı olsa bıle acaba turkıyede yanlıs mı davranıyorlar?
canım aslında benım gebelıgım en basından berı bırazcık zorluklarla devam edıyor.soyle anlatayım transfer sonrası ılk degerım 12. gun bakıldıgında 75 cıktı sonra ıkı gune bır kan verdım 142 - 344- 671-1386 olarak yukselmeye devam ettı.ama tam 9 gun kanama basladı ve dusuk yapıyor olabılırsın dedıler.ama degerler yukselmeye devam ettı.sonra ılk gebelık kontrolune gıttım keseyı gorelım dedıler keseyı goremedıler dıs gebelık olablır 1 hafta sonra tekar gel ultrasonla bakalım dedıler yıne gıttım keseyı gorduler.merkez cok ılgısız davranıyor dıye dusundugum ıcın ozel doktora gıttım bu arada 2 kez oda baktı.gectıgımızhafta da kese gorundu yolk kesesını de gorduler ama bebegı goremedıler.bu hafta bebek gelıstımı gormek ıcın cagırıyorlar sanırım İnşallah bır zararı yoktur
nursıncıgım ben actım gebelık bolumunde ama gelen kımse olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?