2012 Ocak Anneleri Gelsin Bakalım

sende görürsün inş benım ikinci gebelık 6 yaşında dünyalar tatlısı bır kızım var

oyy masallahhh yaaa bende kız cocuklarını çokk severımm bakalım Rabbim bana ne bagıslayacak gerci hiç farketmez ama kız olursa daha çok sevınecekmısım gibi geliyor
işin garıbı şu cinle rus takviminde erkek cıktı ,fal baktırdım erkek cıktı sonra hıslrı kuvvetli olanlar erkek dedi.. ama ben hala daha belki bi ihtimal belki bi yanılma payı dıyee inanmıyorum .. Allah kerim diyorum
ruyamdada bıgun kız bıgun erkek goruyorum ve ıkız goruyorum hayırlısı olsun..

sen bişey hıssedıyormusun peki kız erkek diye?

merhaba çiçeği burnunda anne adayları :)

beni ve miniğimi de aranıza alır mısınız

Canlarim biraz once ebemiz aradi hangi hastaneye gidecegimle ilgili bide ilk ziyaretinin nezaman olacagini soledi.... Ayyy hamile hissettim birden kendimi... Neyse ama ilk ultrasyon icin sizinkadar sansli degilim cunku 12 haftadan sonra bakiyorlarmis.. napalim bende gec gorecem minigimi

calaramavı selam canım dıger topıktede bulunuyordun ya sen canım oradan hatırlıyorum senınde tup bebk tedavısydı yanlıs hatırlamıyorsam degıl mı canım?neden 12. haftaya kadar ultrason yok dedıler anlamadım.benı saglık ocagından hıc aramadılar hangı haftada arıyoalr kı canım?bana da bılgı verebılırmısın rıca etsem?

ben de başta kız hissediodum snra erkek hissetmeye başladım şuanda hiç bi fikrim yok ama kız olursa daha çok sevincem

cok tesekkur ederim giordani41 umarim gittigimde doktor hersey yolunda der ve duyariz pit pit sesleri

Insallah canim yok ben ovulasyon testi kullanmiyorum doktor mu veriyo eczaneden mi aliyosun dogrusu bende pek sansli degilm cunki fransadaym fazlada konusamiyorum hamilelik testini aldigima sukur yani

canim eczaneden yada internet sitesinden aliyosun.kac gunde bir adet goruyorsan ona gore adetten bir kac gun sonra yapmaya basliyorsun. pozitif ciktiktan 24-48 saat icinde yumurtlaman oluyo. tabi iliskide bu zamanda olursa tutma olasiligi cok yuksek.ovulasyon testleriyle ilgili konulara bakarsan yardimci olur. ben amazon dan aldim 40 ovulasyon testi + 10 hamilelik testi 10 dolara.

hoşgeldın canımmm :)) hayırlı olsun tebrık ederım Allah kucagınada almanı nasip etsın aminn

cok sagol canim.sanirim sen de bebek bekliyosun sanada sorunsuz bi hamilelik diliyorum umarim saglikla kucagina alirsin

Evet canim tup bebek ....( ozel benim bebegim) seninde dedigine gore senin bebeginde ozel canim ben belirtmeyi unuttum turkiyede yasamiyorum ben..... Burda surec biraz farkli isliyor.... 12. hafta demelerinin sebebide burda sorunun olmadigi surece sadece 3 defa ultrasyona giriyorsun... Enken gorebilseydim keske tam inanabam icimde uzun sure bekledigim bi minigin olduguna

clara canım evet benımde tup bebek tedavısı mıkroenjeksıyon ve bu ıkıncı tedavımızdı ılkınde hamılelık olusmadı canım.ama bana daha sımdıden 3 kez ultrasonla baktılar ve korkuya kapıldım sımdı.hatta cuma gunu tekrar bakacaklar.sanırım sen ıngılterede yasıyorsun orda surec farklı olsa bıle acaba turkıyede yanlıs mı davranıyorlar?

Canim oncelikle umarim karnindaki minik umudunu sorunsuz bi sekilde alisrin kucagina... Benim internetten de yaptigim arastirmaya gore en ideal ultrs 3 kez mis AMA daha fazlasinin da ne bebege nede anneye bi zarari varmis... Ama seninkine fazla bakmislar ilginc tabi doktorlar sebebini neden bukadar sik baktiklariyla ilgili bi aciklama yapmadimi sana?

canım aslında benım gebelıgım en basından berı bırazcık zorluklarla devam edıyor.soyle anlatayım transfer sonrası ılk degerım 12. gun bakıldıgında 75 cıktı sonra ıkı gune bır kan verdım 142 - 344- 671-1386 olarak yukselmeye devam ettı.ama tam 9 gun kanama basladı ve dusuk yapıyor olabılırsın dedıler.ama degerler yukselmeye devam ettı.sonra ılk gebelık kontrolune gıttım keseyı gorelım dedıler keseyı goremedıler dıs gebelık olablır 1 hafta sonra tekar gel ultrasonla bakalım dedıler yıne gıttım keseyı gorduler.merkez cok ılgısız davranıyor dıye dusundugum ıcın ozel doktora gıttım bu arada 2 kez oda baktı.gectıgımızhafta da kese gorundu yolk kesesını de gorduler ama bebegı goremedıler.bu hafta bebek gelıstımı gormek ıcın cagırıyorlar sanırım İnşallah bır zararı yoktur

İnşallah canım iyi dileklerin için teşekkür ederim canım hepimiz sağ salim kucagımıza alırız Allah'ın izni ile tatlı mucizelermizi

aslında claracım ben sana sunu da sormak ıstıyorum tup bebekte gebelık ılk gunu olarak son adet tarıhını mı yoksa yumurta toplama gununu mu baz alıyorlar?ıkı doktor da farklı seyler soyluyor da bana kafam karısıyor acıkcası

Arkadaşlar topık açmayı bılen bunu yurutebılecek bı arkadaş tup bebekle ocakta anne olacaklar dı bır topk açılsa aslında daha ıyı olmazmı çünkı normal gebelıklerden farkımız var ve bunları paylaşmak için ayrı bı topık bence daha ıyı olur

Degerlerin cok guzel yukselmis aslinda canim... Bagzi hamilelerde kanama olabiliyormus... Hamilelik surmesine ragmen.. Seninkinden korkmuslar demekki.. Canim benim ilk gebeligim dusukle sonuclandi AMA benim degerim yukselmedi durdu sonrada dustu degerim malesef.. Evet biraz fazla bakmislar ama sorun cikmasindan korktuklari icin demekki... Burda 12 hafta bakmalarinin sebebi hem kese hamde kalp atisini kesin duyulacagi icim galiba... Su an durumun nasil canim kanaman devam ediyormu hala?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…