2012 Ocak Anneleri Gelsin Bakalım

Canim san adet tarihini baz aliyorlar yani diger hamilelikler gibi.. Bizimki sadece ozel bi yardim istiyor... Cok narin bunlar ya :86:

yok claracıgım kanamam 7 gun kadar surdu ama kesıldı cok sukur.ama hafta olarak farklı cıkıyor takıplerde hep bu hesaplama nasıl yapılıyor ya cok korkuyorum gercekten.

Bencede farkli bi topik cok iyi oludu bizim icin... bIZIM SORUNLARIMIZ BAGZEN FARKLI OLABILIYOR...

yok claracıgım kanamam 7 gun kadar surdu ama kesıldı cok sukur.ama hafta olarak farklı cıkıyor takıplerde hep bu hesaplama nasıl yapılıyor ya cok korkuyorum gercekten.

Canim farkli cikmasi normal normal hamileliklerdede oluyor bu... Bunun korkacak hicbitarafi yok canim sadece dollenme gec basliyor hepsi bukadar:)

ama canım bak bu sıtede farklı bır acıklama yapmıslar bende mantıklı buluyorum gebelık haftam sat la uyumlu degıl dıyemı ınanmak ıstıyorum bılmıyorum ama bak sende ıncele.benım gıttıgım ozel doktorda aynısını soyluyor.yanı transferın yapıldıgı gun olarak baz alınabılıyormus tup bebekte hamılelık haftas hesaplamak ıcın.normal gebelıkte dollenme gunu bılınmedıgı ıcın son adet tarıhı olarak baz alınıyormus.kandırıyormuyum kendımı bılmıyorum ama...

hamilelik ilk ay

slm annişler nasılsınız..bı bakıyım dedım ne var yok dıye bız fasulyemle ıyız allaha sükür ama acayıp basım agrıyo mıdem bulanıyo onun dısında hersey ıyı bıde sımdı yemek yapcm esım gelır bırazdan komsudaydım anca kalkabıldım pasta borek derken ne hıkmetse orda yıyebıldım sanırım tek olunca cnm bısey ıstemıyo evdeneyse canlarım kactım kendınıze ve bebısınıze ıyı bakın opuyoruzz sızleriii:80:

Orayi okumadan sana cevap vereyim sonrada donup okuyayim:)) aslinda hamileligin ilk 2 haftasi hamileyiz ama aslinda hamile degiliz bagzi yerlerde bu surec 4 hafta yaziyor yani bunun sebebi biz hamilelik surecindeyiz ama hala hamile degiliz cunku yumurtamiz dollenip rahme yerlesmemis... Benim anladigim bu:)

Canım tekrar bakıp duzeltemıyormusun ben hıç anlamıyorum tup annelerının hep ayrı topıklerı var bı açan olmadı dıyorum kendı kendıme anlamıyorumda

aslında acacagımız konu baslıgı onemlı herhalde.ben gebelık baslıgı altında actım konuyu bak lınkını vereyım ama talep yok canım sadece bır kısı ıyı dıleklerde bulundu bak topık bu:

http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...temi-nisan-ayinda-hamile-kalanlar-buraya.html

evet canım benım demek ıstedıgımde bu ıste cunku eger yurta toplama gununden hesaplarsam haftam dogru cıkıyor.ama sat a gore baktıklarında 2 hafta gıbı koca bır sure gerıden gelıyor dıyorlar.gec dollenme bu kadar da gec olur mu kı yaaa

Canım sen bunu duzeltebılıyosan duzelt bu olmamış nısanda hamıle kalanlar değilde 2012 ocakta tup bebekle anne olacaklar dıye duzeltebılrsen gelen olur

Gec dollenme bukadar gec olurmuku ya cokk guldum buna bende onlarin yalancisiyim tabiyki orda yazilanlar mantikli aslinda dogru desek daha iyi olur

Nazarboncugum evet tup bebekle hamile kalanlar icin topik acmissin ama yeni haberim oldu Nursin arkadasin dedigi gibi ismini degistirsen daha fazla kisinin haberi olur bence

slm kızlar bende bugün dr a gittim keseyi gördük 5 haftalıkmıs iki hafta sonra gel kalp atıslarını duyarız dedi ins duyariz ben dün saglik ocaginda kan tahlili yaptırmıstım deger 6 haftalık gibi cikmis keseyi görmesine ragmen bir de bu hastae de kan ve idrar tahlli yaptır dedi anlamadım kararsızım sizce gerek var mı

Canim hayirli olsun... bilmiyorum tam ama kese gorunmusse neden kan tahlili istiyorlar ki.. Ben malatyada kan tahlili yaptirmistim ama burda benden bise istemediler yani zaten hamile oldugunu biliyorsun dediler.

Canim hayirli olsun... bilmiyorum tam ama kese gorunmusse neden kan tahlili istiyorlar ki.. Ben malatyada kan tahlili yaptirmistim ama burda benden bise istemediler yani zaten hamile oldugunu biliyorsun dediler.

sagol canım bi de daha dün üc tüp kan verdim sanki hastane farklı da asagi yukarı aynı cıkar bence keseyi de gördük bir de tahlilleri yaptır getir demedi iki hafta sonra kalp atıslarını duymak icin gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…