- Konu Sahibi bebegim_01
-
sagol canım bi de daha dün üc tüp kan verdim sanki hastane farklı da asagi yukarı aynı cıkar bence keseyi de gördük bir de tahlilleri yaptır getir demedi iki hafta sonra kalp atıslarını duymak icin gel dedi
slm annişler nasılsınız..bı bakıyım dedım ne var yok dıye bız fasulyemle ıyız allaha sükür ama acayıp basım agrıyo mıdem bulanıyo onun dısında hersey ıyı bıde sımdı yemek yapcm esım gelır bırazdan komsudaydım anca kalkabıldım pasta borek derken ne hıkmetse orda yıyebıldım sanırım tek olunca cnm bısey ıstemıyo evdeneyse canlarım kactım kendınıze ve bebısınıze ıyı bakın opuyoruzz sızleriii :80:
slm kızlar bende bugün dr a gittim keseyi gördük 5 haftalıkmıs iki hafta sonra gel kalp atıslarını duyarız dedi ins duyariz ben dün saglik ocaginda kan tahlili yaptırmıstım deger 6 haftalık gibi cikmis keseyi görmesine ragmen bir de bu hastae de kan ve idrar tahlli yaptır dedi anlamadım kararsızım sizce gerek var mı
İnsan kendi yapınca bazen iştahı kaçabiliyo cnm sen yapmadın kokusunu almadın diye daha rahat yemişsindir..
Kolay gelsin sana
Keseyi gördüyse tekrar tahlil yaptırmana gerek yok bence..
Hayırlı olsun..
sagol canım bende yaptırmayı düsünmüyorum
kısmet diyorum ozamansağlıklı olsun ilk önce ben ilk kızımdada ilk gebeliğimi öğrendiğimde içime kız doğmuştu ve kızım oldu bu defada kız hissediyorum ama allah bilir tabikide
hoşgeldın canımmerhaba çiçeği burnunda anne adayları :)
beni ve miniğimi de aranıza alır mısınız
ben de başta kız hissediodum snra erkek hissetmeye başladım şuanda hiç bi fikrim yok ama kız olursa daha çok sevincem
insallah canım çok tşk ederim.. ,benım sata gore bi hafat gerıden geliyor diğer topıktede bos gebelık diye bişi okudum şimdi çok fena moralim bozuldu ınsallah oyle bişeyım yo0ktur..cok sagol canim.sanirim sen de bebek bekliyosun sanada sorunsuz bi hamilelik diliyorum umarim saglikla kucagina alirsin
kasvetlıcım
doktorum bana 8 haftadan once yukarıdan gormek ıcın cok zayıf olmak gerekır dedı
O 8 haftada ultrasona gore benımkı bırde gerıden gelıyor sen dusun yanı
Hayırlısı artık ya :)
günaydnn..günaydın cici anne adayları
günaydnn..
ya kızlar bişey sorcam bu vajinalultrasonla çatalamı oturtuyo dr. bide içeriye çok itiyomu o cihazıı.. ya pazartesi gidicem benim hesabıma göre 7200 civarı oluyo bhcg sizce alttanmı bakar yoksa üsttenmii korkuyorum kızlarr bişey olursa diyee...
günaydnn..
ya kızlar bişey sorcam bu vajinalultrasonla çatalamı oturtuyo dr. bide içeriye çok itiyomu o cihazıı.. ya pazartesi gidicem benim hesabıma göre 7200 civarı oluyo bhcg sizce alttanmı bakar yoksa üsttenmii korkuyorum kızlarr bişey olursa diyee...
ya canım bu sıra çok kilo aldım öyleki karnım 3 aylık gibi.. ee afedersiniz bide kabızlık oluyoo..ama inş görünür yaaBende 4+6da karından görünmüştü,ama sanırım kilo da etkili eğer kilolu değilsen pazartesi 5 haftadazn fazla oluo görünür karından
aman iyi nefret ediyorum o çataldan yaaa.görünce tırsıyorum valla..inş göbüşden görünürrYok cnm çatala oturmadım ben..
Normal ultrsnla baktığı yerde duruyosun çıkartıyosun altındakileri üstüne bi örtü örtüyo ve bakmadan sokuyo zaten..
Çokta ileri itmiyo..
Bana ellerimi yumruk yapıp popomun altına koymamı istedi..
Benim canım biraz acıdı ama kendimi kastığımdan olsa gerek..
Ayrıca korkma tehlikeli bişey olsa doktorlar yapmaz..
En azından hepsi yapmaz
Ve bence karından görürsün bebeğini..
aman iyi nefret ediyorum o çataldan yaaa.görünce tırsıyorum valla..inş göbüşden görünürr
canım benimki 5+2 olcak ama değerler normalin üstündeydi geçen günnn benn 300 civarı beklerken 653 çıkmıştı çok şükür...ama inş allttan bakmaz yaa..Ne kadarlık olucak gittiğinde?
Benim SAT'a göre 6+3 olması gerekiyodu ama ultrsnda 5+4 olarak gözüktüğü tarihte görebildik karından keseyi..
Umarım görünür seninkide..
Bende sevmiyorum orayı
canım benimki 5+2 olcak ama değerler normalin üstündeydi geçen günnn benn 300 civarı beklerken 653 çıkmıştı çok şükür...ama inş allttan bakmaz yaa..
inş canım benimki geç döllenmiş olamaz çünkü çatlatma iğnesi vurdurmuştumm. sağol canımm ya inşş görünürr..pazartesini iple çekiyorumGeç döllenme fln olmadıysa yani ultrsona görede 5+2yse görünür büyük ihtimalle.
Güzel haberlerle gelirsin inşallah..
Hosgeldiniz miniginizle beraber......... Patiska? ne damak acaba cok hosuma gitti
hoş geldinizz bebiş ve hamiş..e anlat bakalım kaç haftalıksınn..
hoşgeldın canımkaç haftalıksın?
Kızlar hayırlı haber aldıkta Rabbim kalp atışlarını duymayıda nasip etsin ama birşey sorucam kızlar benim gebeliğim 5+5 ve kesemin boyutu 11.7 mm kesesinin boyutunu bilenler varmı doktorum bana kesemin ufak olduğunu söyledi ilk gebeliğim düşük olmuştu inşallah bu sefer yüzümüz güler cevaplarınızı bekliyorummm canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?