2012 Ocak Anneleri Gelsin Bakalım

Görünüyor canım hemen aşasında yazıyor görmen lazım

Hepinizin bebişleri hayırlı olsun arkadaşlar
Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayıda nasip etsin

arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum. hepinizin bebişi hayırlı olsun. bende hamişim. bugün sata göre 7 haftalık. sat 6 nisan. fakat sorunlu bile hamilelik kesem çok küçük. cumartesi doktora gitçem ve belkide bebişimi alacaklar benden. çok üzülüyorum.. sat. zamanınızı ve gebelik kesesi boyutunuzu benimle paylaşır mısınız? durumu benim gibi olan var mı ? çok korkuyorum :2:

CNM GS .... mm yazar sayının yanında mm yazan sanırım öyle yani

13.3 mm yazıyo GSnin yanında cnm..

Hoşgeldin cnm bozma moralini ve tek doktorla kalma bi kaç doktora git sor araştır..
Benim 5+4 dü doktora gittiğimde doktor 4 mm dedi ama GSnin karşısında yazan 13.3 mm ay bilmiyorum valla ters giden bişe olsa doktor sölerdi heralde..
Bidahaki gittiğimde net olarak öğrencem kaç mm olduğunu..
Ve SAT'a göre 6+3 olmam gerekiyodu gittiğimde..
6 gün geriden geliyoruz anlıycan..

Son düzenleme:

morelini yüksek tut canım benim geç döllenmedir belki benimkide 5+5 11.7mm doktorum ufak gördü keseyi Hayırlısı Allahtan Rabbim ne eyler ne eylerse güzel eyler Kendimizi ona teslim edelim inşallah yüzümüz gülücek hayırlısıyla

arkadaşlar sat larınızı ve gebelik kesesi boyutlarınızı yazabilir misiniz? benimki çok kötü. sat 6 nisan bebek 6+6 iken gebelik kesesi 8.2 doktor çok küçük cuma gel alalım dedi. napcam bennnnn yardım edin lütfen.

işte o canım 13.3 mm bulmuşsun inşlh hayırlı haberler alırız doktorlardan

öyle hemen aldırma güzelim meraklı galiba bu doktorlar hemen alıp atmaya ne kolay yaa iğce araştır bir kaç doktora daha görün dua et Rabbim hepimize yardım etsin

bana doktorum hiç kese boyutundan falan bahsetmedi. ultrason görüntüsüne de bakıyorum ama bilemedim nerede yazıyor. gs den başka bi adlandırma şekli olabilir mi?

ama lütfen bozmayın kızlar moralinizi. Eminim herşey çok güzel olacak ve bebişlerinize hiçbişe olmayacak. boşuna stres yapıp üzmeyin miniklerinizi

demek boyutun iyi doktor birşey demediyse cnm benim evet morelleri yüksek tutalımmm hanımlarrr :))

selam kızlar.. henüz 5 ayını doldurmamış bir oğlu var ve ben yine hamileyim. hayat insana değişik tecrübeler tattırıyomuş. 2011 ocak annesi iken 2012 ocak annesi de oldum bi anda:)) sizlerle tekrardan yeni baştan başlıycem bakalım hamileliğe.. neyse belki tecrübelerimle doğum zamanı size faydam olur

kızlar gunaydın
doktor banada kese cm lerı hakkında tek bır cumle etmedı :S
arkadasım sende tek bır doktorla kesınlıkle kalma

hayat ıste :)
evet doguma yaklasdıkca basını sısırırız
aramıza hosgeldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…