- 2 Ekim 2009
- 1.583
- 78
- 358
- Konu Sahibi bebegim_01
-
selam kızlar.. henüz 5 ayını doldurmamış bir oğlu var ve ben yine hamileyim. hayat insana değişik tecrübeler tattırıyomuş. 2011 ocak annesi iken 2012 ocak annesi de oldum bi anda:)) sizlerle tekrardan yeni baştan başlıycem bakalım hamileliğe.. neyse belki tecrübelerimle doğum zamanı size faydam olur
günaydınn canımm inşallahgünaydın herkese
bebişleriniz ve sizin için çok mutlu bir gün olur umarım bugün
ya kızlarr azönce şiddetli bi şekilde öksürdümm ve kasıklarıma ağrı girdi. ama şimdi geçtii sizce bi zararı olurmu allah korusun düşük gibi
sağol canım tşrkler.. 2 gündür kasık ağrım olmuyoduu az önce öksürünce ara ara ağrı girmeye başladıı....yok cnm o kasık ağrılarını herzaman yaşıycaz korkma inşallah kanama olmadan ağrılardan korkmayın inşlh
sağol canım tşrkler.. 2 gündür kasık ağrım olmuyoduu az önce öksürünce ara ara ağrı girmeye başladıı....
ya anlıyosun beni işte canım heran bişey olacak korkusu var bende
bende bi dış gebelik yaşadım canımmm.insan çok kötü oluyoo yaa.ama şimdi inş kuzumuzu kucağımıza alcaz allahın izniyle.o korku kimde yokki dün doktoruma sordum kasık ağrılarını çok normel dedi ben ilk bebeğimi düşük yaptım o korkuyu şuanda en fazla yaşıyanlardanım Rabbim yardımcımız olsun cnm
evet benimde öyle oluyoo resmen kıvranıyorum sancıdann ama 1 dk bile sürmüyoo.. sen kaç haftalıksınn.kızlar bende de oluyor o kasık ağrıları bazen hafif hafif bazende çok canımı yakıyor ama 1 dk. anca sürüyor. dk. sordum normal dedi kırmızı leke görmediğin sürece korkma dedi. benimde bi düşüğüm var o nedenle çok korkuyorum sürekli tuvalete gidip bişi var mı diye kontrol ederken buluyorum kendimi.çok zor gerçekten nasıl geçecek bu günler hayırlısıyla.
evet benimde öyle oluyoo resmen kıvranıyorum sancıdann ama 1 dk bile sürmüyoo.. sen kaç haftalıksınn.
canım5+3 haftalık .sen kaçsın. birde genital organda da batma oluyo sende de var mı?
canım5+3 haftalık .sen kaçsın. birde genital organda da batma oluyo sende de var mı?
canım ben 4+5 imm evet arada bendede oluyo ooo. neden acabaacanım5+3 haftalık .sen kaçsın. birde genital organda da batma oluyo sende de var mı?
aynen valla canımmPaylaşım sitelerinden okadar çok şey okuyoruz korkuyoruz artık Rabbim hayırlısını versin kızlarrrrrrrrrrrr
canım ben 4+5 imm evet arada bendede oluyo ooo. neden acabaa
aynen valla canımm
selam kızlar.. henüz 5 ayını doldurmamış bir oğlu var ve ben yine hamileyim. hayat insana değişik tecrübeler tattırıyomuş. 2011 ocak annesi iken 2012 ocak annesi de oldum bi anda:)) sizlerle tekrardan yeni baştan başlıycem bakalım hamileliğe.. neyse belki tecrübelerimle doğum zamanı size faydam olur
ya kızlarr azönce şiddetli bi şekilde öksürdümm ve kasıklarıma ağrı girdi. ama şimdi geçtii sizce bi zararı olurmu allah korusun düşük gibi
yok kürtaj olmadım hiç.neyse sadece bende değil demekki her hamilede oluyor içim rahatladı valla.yoksa bir sorun mu var diye iyice pisikopata bağladım kendimi.eeekızlar keselernizi gördünüz mü
yok kürtaj olmadım hiç.neyse sadece bende değil demekki her hamilede oluyor içim rahatladı valla.yoksa bir sorun mu var diye iyice pisikopata bağladım kendimi.eeekızlar keselernizi gördünüz mü
tşkr ederim canım cvbın içinn ama korkuyorum işte bişey olcak diyeeGözün aydın cnm..
İkisi bi arada büyüyüp gider artık..
Sana biraz zorluğu olur ama avantajlarınıda yaşarsın..
Öksürmenin zararı olucağını zannetmiyorum cnm bu aylarda..
Belki gebeliğin ileriki aylarında rahim kaslarını daralttığı için olabilir..
Şimdi kafana takma o yüzden..
yok canım ben pazartesi gitcemm allahın izniyle inş görürümm..yok kürtaj olmadım hiç.neyse sadece bende değil demekki her hamilede oluyor içim rahatladı valla.yoksa bir sorun mu var diye iyice pisikopata bağladım kendimi.eeekızlar keselernizi gördünüz mü
sıkma canını canımm olumlu düşün inşş kalp atışlarınıda duyacaksınn..ben bugün 5+6 kesemidegördüm 11.7mm doktor çok ufak dedi morel manım bozuldu çok şükürki kese sağlıklıymış ama bebek daha görünmedi yaşıyp yaşamadığıda daha bellideğil Rabbim kalp atışlarını duymayı nasip etsinnnnnn hepimizeee
tşkr ederim canım cvbın içinn ama korkuyorum işte bişey olcak diyee
yok canım ben pazartesi gitcemm allahın izniyle inş görürümm..
sıkma canını canımm olumlu düşün inşş kalp atışlarınıda duyacaksınn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?