2012 Ocak Anneleri Gelsin Bakalım

günaydın herkese
bebişleriniz ve sizin için çok mutlu bir gün olur umarım bugün

ne enteresan, hayat işte cidden... :) Hoşgeldin canım

ya kızlarr azönce şiddetli bi şekilde öksürdümm ve kasıklarıma ağrı girdi. ama şimdi geçtii sizce bi zararı olurmu allah korusun düşük gibi

yok cnm o kasık ağrılarını herzaman yaşıycaz korkma inşallah kanama olmadan ağrılardan korkmayın inşlh
sağol canım tşrkler.. 2 gündür kasık ağrım olmuyoduu az önce öksürünce ara ara ağrı girmeye başladıı....

ya anlıyosun beni işte canım heran bişey olacak korkusu var bende

sağol canım tşrkler.. 2 gündür kasık ağrım olmuyoduu az önce öksürünce ara ara ağrı girmeye başladıı....

ya anlıyosun beni işte canım heran bişey olacak korkusu var bende

o korku kimde yokki dün doktoruma sordum kasık ağrılarını çok normel dedi ben ilk bebeğimi düşük yaptım o korkuyu şuanda en fazla yaşıyanlardanım Rabbim yardımcımız olsun cnm

kızlar bende de oluyor o kasık ağrıları bazen hafif hafif bazende çok canımı yakıyor ama 1 dk. anca sürüyor. dk. sordum normal dedi kırmızı leke görmediğin sürece korkma dedi. benimde bi düşüğüm var o nedenle çok korkuyorum sürekli tuvalete gidip bişi var mı diye kontrol ederken buluyorum kendimi.çok zor gerçekten nasıl geçecek bu günler hayırlısıyla.

o korku kimde yokki dün doktoruma sordum kasık ağrılarını çok normel dedi ben ilk bebeğimi düşük yaptım o korkuyu şuanda en fazla yaşıyanlardanım Rabbim yardımcımız olsun cnm
bende bi dış gebelik yaşadım canımmm.insan çok kötü oluyoo yaa.ama şimdi inş kuzumuzu kucağımıza alcaz allahın izniyle.

evet benimde öyle oluyoo resmen kıvranıyorum sancıdann ama 1 dk bile sürmüyoo.. sen kaç haftalıksınn.

Gözün aydın cnm..
İkisi bi arada büyüyüp gider artık..
Sana biraz zorluğu olur ama avantajlarınıda yaşarsın..

ya kızlarr azönce şiddetli bi şekilde öksürdümm ve kasıklarıma ağrı girdi. ama şimdi geçtii sizce bi zararı olurmu allah korusun düşük gibi

Öksürmenin zararı olucağını zannetmiyorum cnm bu aylarda..
Belki gebeliğin ileriki aylarında rahim kaslarını daralttığı için olabilir..
Şimdi kafana takma o yüzden..

yok kürtaj olmadım hiç.neyse sadece bende değil demekki her hamilede oluyor içim rahatladı valla.yoksa bir sorun mu var diye iyice pisikopata bağladım kendimi.eeekızlar keselernizi gördünüz mü

Ben gördüm çok şükür..
Geçen hafta 5+4deyken gördüm..

yok kürtaj olmadım hiç.neyse sadece bende değil demekki her hamilede oluyor içim rahatladı valla.yoksa bir sorun mu var diye iyice pisikopata bağladım kendimi.eeekızlar keselernizi gördünüz mü

ben bugün 5+6 kesemidegördüm 11.7mm doktor çok ufak dedi morel manım bozuldu çok şükürki kese sağlıklıymış ama bebek daha görünmedi yaşıyp yaşamadığıda daha bellideğil Rabbim kalp atışlarını duymayı nasip etsinnnnnn hepimizeee

tşkr ederim canım cvbın içinn ama korkuyorum işte bişey olcak diyee

yok canım ben pazartesi gitcemm allahın izniyle inş görürümm..
sıkma canını canımm olumlu düşün inşş kalp atışlarınıda duyacaksınn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…