2012 Ocak Anneleri Gelsin Bakalım

neden moralini bozuyorsun sen canını sıkma büyür annesi o .hem hafta olarakta küçüğüz ondan küçük olması çok normal hem de kesen sağlıklıymış işte sıkma canını :)))))))

hay maşallah muhabbetler koyulaşmış. bugün biz 8+.. lara girdik anlayacağınız 9. haftadayız keseden sonra doktora gitmedim kalp atışlarını duymak için ama korkmaya başladım yarın gidecem galiba..

merhaba kızlar öncelikle hepinizin hamileliklerini kutlarım insaallah sorunsuz bir şekilde bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız.rabbim olmayanlarada nasip eder insaallah
sizlere birşeyler soracam canlarım siz hamile oldugunuzu adetinizden öncemi sonramı ögrendiniz ve ögrendiginiz gün adetten kaç gün önce veya sonraydı.
birde belirtileriniz neler oldu varmıydı yoksa hiçbir belirti yokmuydu?
şimdiden teşşekkürler

Teşekkür ederim.. Amin isteyen herkese versin rabbim..
Hastanmam gereken günden 3 gün geçmişti test yaptığımda..
Evde yapılan idrar testlerinden yaptım..
Çoooooook silik bi çift çizgi çıktı o gün kan tahlili yaptırdım 133 küsür çıktı.
Ondan sonraki günlerde yaptığım testlerde çizgi belirginleşti değerimde 998lere yükseldi..
Belirti midemde yanma oluyodu ve göğüslerimde acı oldu..
Gerçi mide bulantıları 6. haftadan sonra başlıyor ama pskolojiktir belkide..

cnm adetine 2 gün kala falan kan da çıkabiliyor ama bende evdeki testte öğrendim 3 gün geçmişti çizgimde silik değildi belirgindi 2 ayrı test yaptım ikisindede çıkmıştı kasıklarımda ağrı vardı adet belirtileri neyse hamilelikte o göğüslerimde hiç ağrı olmadı bendemi sorun var ne :)))) herkezde bu oluyor ve şimdide mide bulantıları arkadşın yazdığı gibi 6. haftalara yakın başlıyor inşlh sende hayırlı haberlerle gelirsin

canım ben çatlatma iğnesi vurunduğum için iğnenin 14. günü test yaptım silik çıktı..sonra gittim kan testi yaptırdım 53 çıktı hatta adetimede 5 gün vardı sonra gittim bide tam adet güümde yaptırdım 653 çıktı.. şimdi sırada kese var bakalım hayırlısı onada pazartesi gidicem.. allah olmayan herkese versin çok güzel bişeyy allah sanada nasip etsin canım bu topici açtın ama sen yoksun inşş sende bu ay hamişim diye gelirsinn.. benim belirtimmm kasıklarımdaki ağrıydıı benii kıvrandırıyodu göğüslerimde az şişmişti..acıyodu ama şimdi ağrı yok okadar..

teşekkür ederim canım. benim ikinci gebeliğim planlı olduğu için bekliyorduk. adet düzenleyici, doğum kontrol gibi haplar kullanmadığım içinde herhangi bir etki olmayacağını biliyordum onun içinde adet olmam gereken gün test yaptım. çok aceleciyim dimi şansıma 2 çizgi de net çıktı. belirtileri bol akıntı göğüste hafif şişkinlik ve halsizlikti ilk başlarda...

git cnm hayırlı haberlerle gel inşlh

canım teşekkür ederim ama vaz geçtim gitmekten. çünkü boş gebelik olunca aş erme mide bulantısı tiksinme kesiliyormuş vede kahverengi lekelenme oluyormuş vücud kendi kendine atmak için öyle hazırlanıyormuş yani. maşallah bende tiksinme hafif buantı, akıntımın rengi sarı ve ağzımda ekşime hiç geçmediği için içim rahatladı gitmeyeceğim..

ayyy kız delimisin bee gitsenee.. ben olsam hiç duramam valla yaa..

morelim bozulduuuuuuuuuuuu (((( az önce kahve rengi lekelenmeler oldu ilki düşüktü bnunda düşük riski vardı yatıyordum çarşamba günü doktor kese gayet sağlıklı dedi ama bu lekelenme ne diye oldu ya ((( buda mı düşücek yineeeee Allahımmmmmmm sen yardım etttttttttttttt

Allah korusun canım doktorunu ara hemen..
Hatta git..

Olsun sen yinede bi arasaydın belki çağırcak görünmende fayda vardır ama neyse kendinle ilgili en doğru kararı sen verirsin..
Amin bol bol dua et cnm..

Olsun sen yinede bi arasaydın belki çağırcak görünmende fayda vardır ama neyse kendinle ilgili en doğru kararı sen verirsin..
Amin bol bol dua et cnm..

çarşamba gidicem zaten randevum var aşırı kanama olmadan parça düşürmeden gelmeyin diyorlar zaten ilaçar belli olduğ için Rabbim hayırlı durumlarla karşılaştırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…