- 3 Mart 2009
- 2.344
- 269
- 123
- 40
- Konu Sahibi bebegim_01
-
canm göğüslerimde bundan 10 gün öncesine kadr ağrı ve acı vardı ama 1 hafdr bişey yok ara ara üstüne yatınca acıyo am açok şişş
birde adet görmeme 1 hafta varken karnım çok şişerdi bunda yok en büyük belirti kasık ve bel ağrım varr birde uykuuuuu
saol canım i.dileklerin duaların için.gözünaydınnn bebbişine rabbim saglıklı huzurlu mutlu bir ömür nasip etsin.şöyle bir bebegini kokla ve bizim için dua et canı rabbim bu mübarek gün hürmetine yüzümüze baksın dualarımızı kabul etsin insaallah:26:
teşekküredriz iyi dileklerin için rabbimde kuzunu sana bğışlasınnnn
maşşallah inşş hamişsindr bugn akşam bi tekrarla satn neGünaydın kızlar henüz kimse yok ama ben açılışı yapayım dedim :)
yazılanların hepsini okudum emin değilim ama galiba bende 2012 nisan annesi olucam.dün adet günümdü ama olmadım
sabah kalkınca da test yaptım çizginin biri silik çıktı.akşam tekrar yapıcam umarım hamileyimdirsevincimden sabah işe nasıl geldim hatırlamıyorum :) Allahım hepimize sağlıklı,hayırlı evlatlar nasib etsin inşallah
pardon 2012 ocak yerine nisan yazmışım heyecandan olsa gerek :)
Günaydın kızlar henüz kimse yok ama ben açılışı yapayım dedim :)
yazılanların hepsini okudum emin değilim ama galiba bende 2012 nisan annesi olucam.dün adet günümdü ama olmadım
sabah kalkınca da test yaptım çizginin biri silik çıktı.akşam tekrar yapıcam umarım hamileyimdirsevincimden sabah işe nasıl geldim hatırlamıyorum :) Allahım hepimize sağlıklı,hayırlı evlatlar nasib etsin inşallah
evet kızlar ilk annemiz kesinleşti oleyy tebrikler asem ciğim sen bir 2012 ocak annesi olacaksın....
ayyy ne güzel yaa bi zde geçen yıl bu zamanlar sizin gibiydik ne güzel bi heyecan.ama emin olun şuan yaşadığımız heyecan ve mutluluk çoookkk daha güzel.inşallah siz de yaşarsınız bı duyguları.hayırlı olsun bebişler de topik de
sen naptın canm bi dah test yaptın mı
yok yaa yapmadım zaten yarın adet olmam gerekiyor eğer olmazsam o zaman test yapıcam ekimcim
Benim da adet günüm 22 idi, 24 nisanda kanda bhcg baktırdım.Allah izin verirse inş 2012 ocak annesi olcam.Yarın dr'ye gitcem inş. kese görünür. İnş sağlıklı bi şekilde devam eder gebelik.
4 hafta+ 3 günlükmüş bebiş:)
tamm anladm canm senn de 1tane çoçugn var sanırım allah bağşlasn
benmde kızım var
çok teşekkür ederim.İnşaallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırıztebrik ederim cnm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
gözünaydın canım rabbim bizlerede nasip etsin insaallahGünaydın kızlar henüz kimse yok ama ben açılışı yapayım dedim :)
merhaba canım benimde sat 8 nisann insaallah banada ugur getiriiiirr ve bendehosgeldınız 2012 ocak annelerı benımde son@adet tarıhım 8nısandı 13 mayısta mınıgımı ogrendım benım fıstıgım acelecı cıktı ocagı beklemedı tahmını dogum 9 ocakken 3 aralıkta 34 haftalık dogdu suanda 5 aylık zaman cok cabuk gecıyor ıyı kotu bırcok seyı burda paylasıcaksınız bısuru kardesım oldu byrdan benım hepsını cok sevıyorum bırbırınıze bol bol destek oldun zor bır okadarda heycanlı bır surex sızı beklıyor benım en buyuk sıkıntım bılantılarım olmustu serumlarla yatmıstım 3 ay ama gecıyor merak etmeyın. Insallahhh bereketlı bol bebıslı bı topık olur.danısmak ıstedıgnız hersey ıcın mesaj atabılırsınız ayrıca sılık cızgı cıkan arkadaslar var onlar hamıledır testı tekrarlayon cok merak edersenız kan testı yaptırın hadı bakalım hepınız ıcın hayırlısı olsunnn=)
canım gözünaydın illlkk ögrenen anne senmişsin ama bize geç haber vermişsin canım gözünaydın yarın bizlerede dua et rabbim bizide kapısından boş çevirmesin insaallahBenim da adet günüm 22 idi, 24 nisanda kanda bhcg baktırdım.Allah izin verirse inş 2012 ocak annesi olcam.Yarın dr'ye gitcem inş. kese görünür. İnş sağlıklı bi şekilde devam eder gebelik.
Benim da adet günüm 22 idi, 24 nisanda kanda bhcg baktırdım.Allah izin verirse inş 2012 ocak annesi olcam.Yarın dr'ye gitcem inş. kese görünür. İnş sağlıklı bi şekilde devam eder gebelik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?