2012 Ocak Anneleri Gelsin Bakalım

canım önce sen test yapacan :) neden gününün gelmesini bekliyorsun test için sen yapsan çıkar büyük ihtimalle benim 2 3 gün kalsa günüme hiç beklemez yapardım :) sabırsızım da biraz

herkese i.gecelerr ben çıkıyorum yarın sabah yeni ümitler ve yeni bir güne merhaba diyecegiz rabbim hayırlara vesile etsin.:26:

amin inş rabbim dualarınızı kabul etsin gönlünüze göre sağlklı vefalı hayırlı evlatlar nasip etsin sizlerede

teşekküredriz iyi dileklerin için rabbimde kuzunu sana bğışlasınnnn

aminn inş teşekkğür ederim bende

Günaydın kızlar henüz kimse yok ama ben açılışı yapayım dedim :)
yazılanların hepsini okudum emin değilim ama galiba bende 2012 nisan annesi olucam.dün adet günümdü ama olmadım
sabah kalkınca da test yaptım çizginin biri silik çıktı.akşam tekrar yapıcam umarım hamileyimdir sevincimden sabah işe nasıl geldim hatırlamıyorum :) Allahım hepimize sağlıklı,hayırlı evlatlar nasib etsin inşallah

hosgeldınız 2012 ocak annelerı benımde son@adet tarıhım 8nısandı 13 mayısta mınıgımı ogrendım benım fıstıgım acelecı cıktı ocagı beklemedı tahmını dogum 9 ocakken 3 aralıkta 34 haftalık dogdu suanda 5 aylık zaman cok cabuk gecıyor ıyı kotu bırcok seyı burda paylasıcaksınız bısuru kardesım oldu byrdan benım hepsını cok sevıyorum bırbırınıze bol bol destek oldun zor bır okadarda heycanlı bır surex sızı beklıyor benım en buyuk sıkıntım bılantılarım olmustu serumlarla yatmıstım 3 ay ama gecıyor merak etmeyın. Insallahhh bereketlı bol bebıslı bı topık olur.danısmak ıstedıgnız hersey ıcın mesaj atabılırsınız ayrıca sılık cızgı cıkan arkadaslar var onlar hamıledır testı tekrarlayon cok merak edersenız kan testı yaptırın hadı bakalım hepınız ıcın hayırlısı olsunnn=)

maşşallah inşş hamişsindr bugn akşam bi tekrarla satn ne
pardon 2012 ocak yerine nisan yazmışım heyecandan olsa gerek :)

ayyy ne güzel yaa bi zde geçen yıl bu zamanlar sizin gibiydik ne güzel bi heyecan.ama emin olun şuan yaşadığımız heyecan ve mutluluk çoookkk daha güzel.inşallah siz de yaşarsınız bı duyguları.hayırlı olsun bebişler de topik de

evet kızlar ilk annemiz kesinleşti oleyy tebrikler asem ciğim sen bir 2012 ocak annesi olacaksın....

teşekkür ederiz cnm ben o duyguyu biliyorum ve inşallah bir kez daha yaşarım harika bir şey...

Benim da adet günüm 22 idi, 24 nisanda kanda bhcg baktırdım.Allah izin verirse inş 2012 ocak annesi olcam.Yarın dr'ye gitcem inş. kese görünür. İnş sağlıklı bi şekilde devam eder gebelik.
4 hafta+ 3 günlükmüş bebiş:)

tebrik ederim cnm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

ayy birgün girmedimmm devrimm olmuşş burdayaaaaaaaaaaaa maaşşallahh

gözünaydın canım rabbim bizlerede nasip etsin insaallah
merhaba canım benimde sat 8 nisann insaallah banada ugur getiriiiirr ve bende
'' hammilleeyyimmm'' derim
canım gözünaydın illlkk ögrenen anne senmişsin ama bize geç haber vermişsin canım gözünaydın yarın bizlerede dua et rabbim bizide kapısından boş çevirmesin insaallah

tebrik ederim canm rabbm kucağına almayıda nasip etsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…