- Konu Sahibi bebegim_01
-
kızlar bendee 4 nisanda düşük yaptım
ve bugn test yaptım ve çift çizgi çıktı ama 2. o kadr açık ki anlatamm direk baktığında göükmüyoo p. tesi tekrarlıcamm inşş vardrrrr çizi kaybolmaz
cnm sen bu ay başında mı düşük yaptın?tebrk ederim kesin hamilesin
kızlar bendee 4 nisanda düşük yaptım
ve bugn test yaptım ve çift çizgi çıktı ama 2. o kadr açık ki anlatamm direk baktığında göükmüyoo p. tesi tekrarlıcamm inşş vardrrrr çizi kaybolmaz
oohh ohhh kesinleşmişşş maaşşallahh raabbim banada nasip etsin insaallahewt canm mart 21 de hamile kaldığımı öğrendim 4 nisan da düşük yaptım 1. gün kanamm oldu 2. gün parça düştü ve akşamına hiç kanmm olmadı değerim sıfırlandı ,
bizde korunmadık rabbm bunu bağşlasın banaa ama çok şükür karın ve kasık ağrım yok diğer gebeliğimde çok kötü ağrım olduuu
zaten testim akşama doğru iice koyulaşmışşinş böle olcm
aaaaaaaaaaaaaayyyyy inanmıyorummyaaaaaaaaaaaaa ne güzel bir haberr buuuuu aayyyy ben nezaman görecem o çift çizgiyii yaaa çok sabırsızlanıyorum benimde haftaya pazar beklenmeyen günnn ooff sanki günler geçmek bilmiyorrrr.
oohh ohhh kesinleşmişşş maaşşallahh raabbim banada nasip etsin insaallah
saol canm benm yaaa inşşş kuzum inşşş sanada nasip etsn rabbmm kısa zamnda günüme 4 gün var
ewet canımm yaa bende günümün gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum.eger 6 sına kadar olmassam Allahın izniyle yüzde 60 var demektir.insaallahhh rabbim yardım etsinnyaaabendee böyle olmak istiyorum rüyalarıma giriyor artıkk.hesaplayıcıdan baktınmıcanım kaç haftalık görünüyor.nezaman bhcg testi yapıp dr.a gitmeyi düşünüyorsun canım.yaa bu topik ne ugurlu çıktııı aayyy insaallahh kendimede bir faydam dokunurrr
inşş canm yaa tüm isteyenlerle birlikte sende kalırsn inşş hiç gelmz günn de biran önce hamiş kalırsn
yarın bi daha idrar testi yapcam kesinleşsn 1 hafta içinde kan tahlili verrm acele etmicem canm korkuyorum çünkü
otomatik hs göre 3+4
canim tebriklerrrr allah tamamina erdirsinn saglikla gelsin bebsinncnm 2-3 gün kala yaptım
canim tebriklerrrr allah tamamina erdirsinn saglikla gelsin bebsinn
EKIM 29 canim senide tebrik ederimmm insallah bizde arkadan siralaniriz ..benimde gunumm dundu ve hala regl olmadimm pazartesiyi beklicem olmassam sabah yapacagim bakalimm
amin hepimizin insallahhhadi insaallah canım seninde yüzünü güldürsün rabbim
amin hepimizin insallahh
canimm benim boyle alt tarafima birden sanci geliyo geciyo acaba belirti olabilirmi bide belim cok agriy dizlerime kadar iniyo sancisii
hadi insaallah canım seninde yüzünü güldürsün rabbim
korkuyorum guzelim yaa bu ani bekliyorum ben 9,5 yillik evliyim ama su 2 senedir deniyoruzz.. aslinda evlendigimden beri istiyordum ama sartlar onu gostermediivallaha bilemiyorum canım ama senin zaten günün geçmiş bence test yapmalısın belirti aramak yerine
inşşşş vardr bebiş canm ama günn geçmiş yap istersen rahatla ben günüm geçmdn yaptımcanim tebriklerrrr allah tamamina erdirsinn saglikla gelsin bebsinn
EKIM 29 canim senide tebrik ederimmm insallah bizde arkadan siralaniriz ..benimde gunumm dundu ve hala regl olmadimm pazartesiyi beklicem olmassam sabah yapacagim bakalimm
korkuyorum guzelim yaa bu ani bekliyorum ben 9,5 yillik evliyim ama su 2 senedir deniyoruzz.. aslinda evlendigimden beri istiyordum ama sartlar onu gostermedii
günaydın kızlar hepinizle tanıştığıma çok sevindim maalesef ben aranızdan ayrılıyorum çünkü adet oldumneyse artık başka bahara...hamiş olan tüm anneler için hayırlı doğumlar dilerim allah sağlıklı bebişler versin hepinize..kendinize iyi bakın byeess
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?