2012 Ocak Anneleri Gelsin Bakalım

kızlar bendee 4 nisanda düşük yaptım
ve bugn test yaptım ve çift çizgi çıktı ama 2. o kadr açık ki anlatamm direk baktığında göükmüyoo p. tesi tekrarlıcamm inşş vardrrrr çizi kaybolmaz

cnm sen bu ay başında mı düşük yaptın?tebrk ederim kesin hamilesin

cnm sen bu ay başında mı düşük yaptın?tebrk ederim kesin hamilesin

ewt canm mart 21 de hamile kaldığımı öğrendim 4 nisan da düşük yaptım 1. gün kanamm oldu 2. gün parça düştü ve akşamına hiç kanmm olmadı değerim sıfırlandı ,
bizde korunmadık rabbm bunu bağşlasın banaa ama çok şükür karın ve kasık ağrım yok diğer gebeliğimde çok kötü ağrım olduuu

zaten testim akşama doğru iice koyulaşmışş inş böle olcm

aaaaaaaaaaaaaayyyyy inanmıyorummyaaaaaaaaaaaaa ne güzel bir haberr buuuuu aayyyy ben nezaman görecem o çift çizgiyii yaaa çok sabırsızlanıyorum benimde haftaya pazar beklenmeyen günnn ooff sanki günler geçmek bilmiyorrrr.

oohh ohhh kesinleşmişşş maaşşallahh raabbim banada nasip etsin insaallah

saol canm benm yaaa inşşş kuzum inşşş sanada nasip etsn rabbmm kısa zamnda günüme 4 gün var

saol canm benm yaaa inşşş kuzum inşşş sanada nasip etsn rabbmm kısa zamnda günüme 4 gün var

ewet canımm yaa bende günümün gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum.eger 6 sına kadar olmassam Allahın izniyle yüzde 60 var demektir.insaallahhh rabbim yardım etsinnyaaabendee böyle olmak istiyorum rüyalarıma giriyor artıkk.hesaplayıcıdan baktınmıcanım kaç haftalık görünüyor.nezaman bhcg testi yapıp dr.a gitmeyi düşünüyorsun canım.yaa bu topik ne ugurlu çıktııı aayyy insaallahh kendimede bir faydam dokunurrr

inşş canm yaa tüm isteyenlerle birlikte sende kalırsn inşş hiç gelmz günn de biran önce hamiş kalırsn
yarın bi daha idrar testi yapcam kesinleşsn 1 hafta içinde kan tahlili verrm acele etmicem canm korkuyorum çünkü
otomatik hs göre 3+4

tekrar tebrik ediyorum canım.bencede acele etme kuzum sadece kendine dikkat etmeye çalış.

canim tebriklerrrr allah tamamina erdirsinn saglikla gelsin bebsinn

EKIM 29 canim senide tebrik ederimmm insallah bizde arkadan siralaniriz ..benimde gunumm dundu ve hala regl olmadimm pazartesiyi beklicem olmassam sabah yapacagim bakalimm

hadi insaallah canım seninde yüzünü güldürsün rabbim

amin hepimizin insallahh

canimm benim boyle alt tarafima birden sanci geliyo geciyo acaba belirti olabilirmi bide belim cok agriy dizlerime kadar iniyo sancisii

vallaha bilemiyorum canım ama senin zaten günün geçmiş bence test yapmalısın belirti aramak yerine

canim tebriklerrrr allah tamamina erdirsinn saglikla gelsin bebsinn

EKIM 29 canim senide tebrik ederimmm insallah bizde arkadan siralaniriz ..benimde gunumm dundu ve hala regl olmadimm pazartesiyi beklicem olmassam sabah yapacagim bakalimm
inşşşş vardr bebiş canm ama günn geçmiş yap istersen rahatla ben günüm geçmdn yaptım

korkuyorum guzelim yaa bu ani bekliyorum ben 9,5 yillik evliyim ama su 2 senedir deniyoruzz.. aslinda evlendigimden beri istiyordum ama sartlar onu gostermedii

hayırlısı inşşş bu ay olurr

Allah bebeklerinizi huzurla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin temmuz annesi olacağım kısmetse.
Temmuz anneleri bölümüne isim anketi açtım oylarsanız sevinirim

günaydın kızlar hepinizle tanıştığıma çok sevindim maalesef ben aranızdan ayrılıyorum çünkü adet oldum neyse artık başka bahara...hamiş olan tüm anneler için hayırlı doğumlar dilerim allah sağlıklı bebişler versin hepinize..kendinize iyi bakın byeess

canm benm yaa sağlık olsnnn inşş bi daha ki ayyy

hayırlı olsun kızlar topiğiniz
2011 ocak anneleri topiğini ben açmıştım ve sonrasında bir sürü 2011 ocak topikleri :)
29 nisanda öğrenmiştim hamile olduğumu tam bir yıl oldu kızımın tahmini doğum tarihi 6 ocaktı ama
29 aralık da bize merhaba dedi şuanda mışıl mışıl uyuyor 4 ayımızı doldurduk
2011 ocak anneleri olarak bir çok şey paylaştık ve halada paylaşıyoruz çok güzel arkadaşlık kurduk inşallah sizde bunları yaşayacaksınız birbirinize destek olacaksınız güzel paylaşımlarınız olacak
göbekleriniz çıktıkça göbüş topiği açıp resim ekleyeceksiniz
cinsiyeti öğrendikten sonra ciciler alacaksınız ciciş topiği açıp paylaşacaksınız
bir çok topikten sonra sona yaklaşırken geri sayım yapacağınız topiği açacaksınız en heyecanlısıda oydu benim için en son yazdığımda şafak 8 di :))
ve tecrübeli annelerden tavsiyeler topiği açacaksınız her zaman yanınızdayız her konuda
güzel bir hamilelik diliyorum hepinize hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olur inşallah

selam kızlar benim de son adet tarihim 10 nisan..11.gün ovitrelle vuruldum ve bugün 21.günüm.10 mayıs a kadar beklicem test yapmak için..inşallah ben de hamileyimdir öptümm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…