- Konu Sahibi antidepresif
-
- #22.681
2012 Ocak Anneleri Doğum Listesi için tıklayın.
Not : Listeye eklenmek için ise burayı tıklayıp lymonata'ya ulaşabilirsiniz.
evet biliyorum dudu arkadaşımızın çok zor geçmişti hatta dün onunda alttan muayenesi vardı inşallah iyi geçmiştir bu defa. sende rahat ol canım korkulacak birşey yok kendini serbest bırakman yeterli sanırım.
bu arada iyi dileklerin içinde çok teşekkür ederim inşallah senin bebeğininde çok çok güzel bir ömrü olur
Tünaydın anne adaylarııııııııııııııııııııııııııı
Vuslat diyorum, gelsin artıkBebişim hergün rüyalarımda
canım biz oda yaptık ama ilk başta odasında yatıramam diye park yatak aldık birde küçük sepetler de idare ederdi belki odası olduğu için ama ben şehir dışına falan çıktığımız zaman ya da bir yere gittiğimiz zamanda park yatağı daha rahat götürebileceğimizi düşündüm hem kullanım süreside daha uzun olcaktı. hareketlenmeye başladığı zamanlarda da oyun parkı olarak kullanırım bir işim olduğu zaman böylelikle içim rahat eder diyorum ama denemeden bilemeyeceğim tabi yine de doğru kararmı diye
çok mantıklı canım.ben de bu düşüncelerden dolayı kararsız kalmıştım ama anlıyorumki bana en uygunu park yatak.sadece onların kumaşları çok soğuk geliyor bana onu takıntı etmiştim,üşür mü diye.ama yatağıydı,uyku setiydi,battaniyeydi derken kumaşına değmeyecek nede olsa dini ayni
ya ben biraz takıntılıyım sanırım.küçükken annem önlüğün altından kiloylu çorap giydirirdi,acayip kaşındırırsı beni kilotlu çorap.bu yüzden bebeğime giydiremem,kaşındırır miniğimi herhalde diyorumüşümez canım neden üşüsün mobilya beşikten daha korumalı hatta bence bizim aldığımız mobilya beşiğin de yanları hep korkuluk mesela ee ozaman o aralardan daha çok üşürhepsi için uyku seti var nasılsa hem dediğin gibi yatağı battaniyesi derken üşümez meleğin merak etme. kullanım süresi de daha uzun olduğu içinde tercih ettim birde şehir dışına falan çok çıkıyoruz eşimle kuzum kendi yatağında olur en azından sen de köye götürürüm demişsin için daha rahat olur sanki
kızlar aralığı bitirmemize çok az kaldı galiba bizim bebişler 2012 model olmaya kararlıeşim dalga geçiyor gerçi benimle sen ne yapar eder tam yılbaşı gecesi 12ye 10 varken falan doğurur 2011li yaparsın çocuğu diye doktor da okadarcık zaman için 2011 yazdırmaz heralde rapora
kızlar çıtçıtlı badiler var ya hani içine falan giydircez miniklerin onlardan kaç tane aldınız? ve ayları nasıl? çok mu gidiyor falan bir yazarsanız çok sevinirim
selam kızlar..ben bugünde doğurmadımdemek ki nişan da gelse hemen doğurulmuyomuş ( halbuki nasıl umutlanmıştım...yarın kontrol var bakalım dr teyzemiz ne diyecek..beklermiymiş oğluş ocak ayını
canım ben uzun kollulardan 7 tane aldım..kısa kollu 4-5 tane var askılı da 3 tane var..çok gidiyor diye söylediler bende fazla fazla aldım..genelde 56-62 cm aldım ben..sadce iki tanesi biraz daha küçük
selam kızlar..ben bugünde doğurmadımdemek ki nişan da gelse hemen doğurulmuyomuş ( halbuki nasıl umutlanmıştım...yarın kontrol var bakalım dr teyzemiz ne diyecek..beklermiymiş oğluş ocak ayını
kızlar çıtçıtlı badiler var ya hani içine falan giydircez miniklerin onlardan kaç tane aldınız? ve ayları nasıl? çok mu gidiyor falan bir yazarsanız çok sevinirim
canım ben uzun kollulardan 7 tane aldım..kısa kollu 4-5 tane var askılı da 3 tane var..çok gidiyor diye söylediler bende fazla fazla aldım..genelde 56-62 cm aldım ben..sadce iki tanesi biraz daha küçük
kızımla öğle yemeğimizi yediik geldık teyzelerine bir bakalım dedik
kızlar göğüs kalkanı hakkında ne düşünüyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?