2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

2012 Ocak Anneleri Doğum Listesi için tıklayın.

Not : Listeye eklenmek için ise burayı tıklayıp lymonata'ya ulaşabilirsiniz.

kızlar doğum tablomuz var artık biliyorsunuz. doğum yapan arkadaşlar fırsat bulduklarında bilgilerini buraya yazarlarsa tablomuza eklemiş oluruz. hem oradan takip etmemiz daha kolay olur
birdee doğum yapan arkadaşlar doğum hikayelerini paylaşırlarsa bize de tecrübe olmuş olur teşekkür ediyorum şimdiden...

hepimizin bebeklerinin inşallah..

canım biz oda yaptık ama ilk başta odasında yatıramam diye park yatak aldık birde küçük sepetler de idare ederdi belki odası olduğu için ama ben şehir dışına falan çıktığımız zaman ya da bir yere gittiğimiz zamanda park yatağı daha rahat götürebileceğimizi düşündüm hem kullanım süreside daha uzun olcaktı. hareketlenmeye başladığı zamanlarda da oyun parkı olarak kullanırım bir işim olduğu zaman böylelikle içim rahat eder diyorum ama denemeden bilemeyeceğim tabi yine de doğru kararmı diye

çok mantıklı canım.ben de bu düşüncelerden dolayı kararsız kalmıştım ama anlıyorumki bana en uygunu park yatak.sadece onların kumaşları çok soğuk geliyor bana onu takıntı etmiştim,üşür mü diye.ama yatağıydı,uyku setiydi,battaniyeydi derken kumaşına değmeyecek nede olsa dimi ayni

Son düzenleme:

üşümez canım neden üşüsün mobilya beşikten daha korumalı hatta bence bizim aldığımız mobilya beşiğin de yanları hep korkuluk mesela ee ozaman o aralardan daha çok üşür hepsi için uyku seti var nasılsa hem dediğin gibi yatağı battaniyesi derken üşümez meleğin merak etme. kullanım süresi de daha uzun olduğu içinde tercih ettim birde şehir dışına falan çok çıkıyoruz eşimle kuzum kendi yatağında olur en azından sen de köye götürürüm demişsin için daha rahat olur sanki

kızlar aralığı bitirmemize çok az kaldı galiba bizim bebişler 2012 model olmaya kararlı eşim dalga geçiyor gerçi benimle sen ne yapar eder tam yılbaşı gecesi 12ye 10 varken falan doğurur 2011li yaparsın çocuğu diye doktor da okadarcık zaman için 2011 yazdırmaz heralde rapora

ya ben biraz takıntılıyım sanırım.küçükken annem önlüğün altından kiloylu çorap giydirirdi,acayip kaşındırırsı beni kilotlu çorap.bu yüzden bebeğime giydiremem,kaşındırır miniğimi herhalde diyorum ama ablam almış yinede üşümesin diye

işte ozaman o doktoru vururum

Son düzenleme:
kızlar çıtçıtlı badiler var ya hani içine falan giydircez miniklerin onlardan kaç tane aldınız? ve ayları nasıl? çok mu gidiyor falan bir yazarsanız çok sevinirim

selam kızlar..ben bugünde doğurmadım demek ki nişan da gelse hemen doğurulmuyomuş( halbuki nasıl umutlanmıştım...yarın kontrol var bakalım dr teyzemiz ne diyecek..beklermiymiş oğluş ocak ayını

kızlar çıtçıtlı badiler var ya hani içine falan giydircez miniklerin onlardan kaç tane aldınız? ve ayları nasıl? çok mu gidiyor falan bir yazarsanız çok sevinirim

canım ben uzun kollulardan 7 tane aldım..kısa kollu 4-5 tane var askılı da 3 tane var..çok gidiyor diye söylediler bende fazla fazla aldım..genelde 56-62 cm aldım ben..sadce iki tanesi biraz daha küçük

canım ben uzun kollulardan 7 tane aldım..kısa kollu 4-5 tane var askılı da 3 tane var..çok gidiyor diye söylediler bende fazla fazla aldım..genelde 56-62 cm aldım ben..sadce iki tanesi biraz daha küçük

canım 56-62 cm 0-3 aymı yoksa 3-6 aymı ben yenidoğduğu zaman giymesi için 2 tane aldım sadece yani yenidoğan boyundan çok çabuk büyür giydiremezsin onlardan çok alma dediler. 3-6 ay olandan 5li paketlerden aldım bayağ indirime girmişti hazır bulmuşken 6-9 aylık olanlardan da aldım nasılsa kullanılıyormuş dedim. ayyy yazın birde altına şort giydiririz diye çok özeniyor babamız ama ben tek giydircem tombul bacakları çıplak kalsın oğlumun

selam kızlar..ben bugünde doğurmadım demek ki nişan da gelse hemen doğurulmuyomuş( halbuki nasıl umutlanmıştım...yarın kontrol var bakalım dr teyzemiz ne diyecek..beklermiymiş oğluş ocak ayını

canım nişan gelince doğum yaklaştı demekmiş ama doktorumun dediğine göre 1 hafta hatta daha fazla bile sürebilir demişti doğumun başlaması sadece doğumun çok yaklaştığının habercisidir nişan hemen panik yapma demişti:26:

2 tane uzun kollu kadife 62 cm
2 tane uzun kollu penye aynı beden.
bu yukarda yazdıklarım beden ölçüsüne göre daha küçük gözüküyor !
2 tene yarım kollu aynı 54 cm
2tane sıfır kollu 54 cm.
2 tane uzun kollu 62-68cm.

alışveriş yaptığım yerdeki kadın, evet çabuk büyüyorlar ama bunlar kış bebeği üzerinde bol olan şeyle üşürler.yazık ya sırf çabuk küçülecek diye çocuk neden üşüsün ki ? dedi.
içim cız etti ( bende herşeyini küçük almışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…