- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.121
sağol canım yaaa.valla hala şok halindeyim hiç düşünmemiştim böyle ama hayırlısı olsun artık sen de iyi haberlerle dönersin inşallah doktordan.
yüksek bel çamaşır tavsiye ediyorlar canım. ben normal düşünüyorum ama aksilik olur da sezeryan olurum diye yüksek bel de alıp koydum çantaya. çamaşırı mecburen giyeceksin zaten hasta bezi ya da pedi tutturmak için
İnşallah canım canım ya.Ben de olsam şoka girerdim herhalde.Neyse salı günü bebişinle beraber olunca her şeyi unutursun.Hayal gibi gelir.yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz bebişin gelceeeek
merhaba kızlar
nasılsınız.. biz şükür dün kızıma kavuştuk.. hastaneden çıkardılar... şuan uyuyor meleğim.. sezeryandan hep korkardım ama korkulacak birşey yokmuş..ameliyattan 3 saat sonra kalkıp yürüdüm. ertesi gün taburcu oldum..bir gün sonra banyo yaptım.. burada sezeryan olmak zorunda olup korkan arkadaşlar vardı. tecrube ednmiş biri olarak söylüyorum.. hiç korkulack bişey yok..sadece dikkatli olmak gerekiyor... allah hepinizin yardımcısı olsun.. bebiş olduğu için çok giremiyorum..malum bebişlerin ne zaman uyuyup uyandığı belli olmuyor..her an gözünün içine bakıyorum..tarifsiz bir duygu.. meleğim benim yaa.. öptüm kızlar.. herkese hayırlı cumalar..
Merhaba ocak 2012 ANNELERİ;
Ben 28 aralık çarşamba günü kızıma kavuştum.
Allah sizlere de en kısa sürede nasip etsin.
Salı akşamı suyum geldi, doktor 18 saat normal doğum için bekledi, suni sancı da verildi ama sancılar nst de çıkmasına rağmen ben hssedemedim fazla ve rahim ağzı 2 cm den fazla açılmadığı için sezaryen oldum. Ama korkulacak birşey değilmiş. Doktor yüzücü olduğumdan karın kasların çok sıkıydı bebeği sezaryen ile bile zor çıkardık, muhtemelen bu yüzden de nst de çıkan sancıları sen hissetmedin dedi. Kızmın resmini de en kısa sürede koyacağım. Herkese hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum.
Bende 39 dayım ve çok korkuyorum hala neden kızım gelmiyor diye
selamlar..geçmişi okumadan direk yazıyorum,doktora gittim önce direk pazartesi ya da salı sezaryene alalım dedisonra bebeğe baktık ultrasonla başı çok aşağı inmiş bi alttan muayene edelim dedi,vee 1 cm açılmam varmış pazartesi sabah yatış yapıcam açıklığa bakılacak suni sancı verilecek olmazsa sezeryan inşallah gerek kalmaz,kızım da 2920gram olmuş 3 kilo ile doğarsa normal mi sizce:44:kafam çok karışık allak bullak oldum:18:2 ocakta ne çok doğuracak var diyorduk ya biri de ben olucam Allah nasip ederse
kızlar ne yapıyorsunuz ben sabahtan beri yatıyorum kötüyüm halada kötüyüm ama yata yata bşi hal oldum.başım çatlıyo sırtım boynum ellerim ayaklarım tutmuyo resmen.sabah bi parol içtim banamısın demedi.hastaneyede gitmek istemiyorum allah korusun erken gelir melir ?
kızlar ne yapıyorsunuz ben sabahtan beri yatıyorum kötüyüm halada kötüyüm ama yata yata bşi hal oldum.başım çatlıyo sırtım boynum ellerim ayaklarım tutmuyo resmen.sabah bi parol içtim banamısın demedi.hastaneyede gitmek istemiyorum allah korusun erken gelir melir ?
soğuk mu aldın acabe anım yarın düzelmezsen doktora görün son haftalarda ihmal edilmez sıcak bi duş alıp uyumaya çalış yapabilirsen
geçmiş olsun canım..melnize katılıyorum,ihmal etme.
dün banyo edip çıkmıştım dışarı galiba ondan oldu.valla eşim evde sabahtan beri benimle ilgileniyo banyoya falanda soktu 3 defa sırtımı ovaladı ama geçmiyo.gidersem kas gevşetici yaparlarsa dogumu tetikler diye korkuyorum.öyle duymuştum kas gevşeltici için
onlar bilirler canım kullanılcak ilaçları gerçi geceyi geçirebilsen kendidr na görünsen daha iyi galiba,üzüldüm şimdi bak toparlanırsın inşallah canım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?