2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

iyi aksamlar hherkese

benım bugun 36 bıtıyor yarın 37ıncı haftamızdayızz ınsallahh

pazartesıde ılk catı muayenemız vardı cok korkmustm ama hcı korkulcak bıse degımıs 15 sn surdu surmedı gıyınmek zor oldu sadece...
sonuc sa ırı boylu poslu olmama ragmen cok darmıs kesınlıkle sezeryan dedı doktormoralım cok bozulsada napalım bebekte ırı olabılır dedı hayrlısı dıyelım artıkk.. saglıklı sıhhatlı olsnda kızımz baska bıse ıstemem:
artık hareketlerımde cok zorlastıı kılomda cok 85tım suan 105ım tabıı fırcayı da yedıkk doktordan
:)))

bı arkadas daha vardı aynı gun muayene olacaktııı ınsallah ıyı gecmıstr benı duyuyorsan

bi yandan bebısın cıcılerını yıkıyormm kolay gelsn bana

bende çatı oldum ama çok acılıydı benim ve doktor dar dedi banada sezeryan olcam bende.. senin acımadıysa belki dar değildir sezeryan yapmak için söylemiştir doktoruna güveniyorsan doğrudur tabi.ben normal doğum istiyordum ama doktor normal olsanda çok dikişin olur ve doğumun çok uzar dedi. çocuğu riske atmak istemiyorum ama sezeryan videolarıda çok ürkütücü ya

sağol canım yaaa.valla hala şok halindeyim hiç düşünmemiştim böyle ama hayırlısı olsun artık sen de iyi haberlerle dönersin inşallah doktordan.

İnşallah canım canım ya.Ben de olsam şoka girerdim herhalde.Neyse salı günü bebişinle beraber olunca her şeyi unutursun.Hayal gibi gelir.yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz bebişin gelceeeek

yarın alışverişe çıkacağımda.bu soru takıldı kafama.sağol :)

kızlar slam son 3 gün aneeee bu gün hastanede tek kişilk odamı beyendim pazar günü süsleme olcak pzartesi bebşimle emişcezz yuppppppp bide bişi sorcam ben kan sulandırı kullanıyorum pırtılaşma var drum iğneye devam dedi kafam karıştı herkes önceden bırakıyomuş kanım durmazsa die kullananlar varmı drlarınız ne dio ben epidural olcamda nolur kullanalar bilgisi olanlar bişi yazsın

kızlar ne yapıyorsunuz ben sabahtan beri yatıyorum kötüyüm halada kötüyüm ama yata yata bşi hal oldum.başım çatlıyo sırtım boynum ellerim ayaklarım tutmuyo resmen.sabah bi parol içtim banamısın demedi.hastaneyede gitmek istemiyorum allah korusun erken gelir melir ?

hayırlı olsun tekrar canım doğum hikayeni okurken yaşadım resmen çok duygulandım allah bizede anlatmak asip olur inşallah

çok tebrik ederim canım allah analı babalı büyütmek nasip etsin

Bende 39 dayım ve çok korkuyorum hala neden kızım gelmiyor diye

aramızda 2 hafta olmasına rağmen nedense bende o hisse kapıldım canım sancım falan yok diye herelde,merak etme bu hafta gelmek için harekete geçer canım

gerçekten ani olmuş canım ama 3000 gr çok iyi endişelenme dahada 3 günün var açılman artar inşallah kolayca doğuru verirsin

soğuk mu aldın acabe anım yarın düzelmezsen doktora görün son haftalarda ihmal edilmez sıcak bi duş alıp uyumaya çalış yapabilirsen

2 ocakta doğum yapacak arkadaşlar ya nasıl da heyecenlısınızdır..benim aklım hep sizde,ben bile çok heyecanlıyım sizin adınıza..allah yardımcınız olsun nasıl dayanıyorsunuz

geçmiş olsun canım..melnize katılıyorum,ihmal etme.

yine ordular beni yahu ...

sabahtan dr a gıttık kayın validem için sonra eve geldik bana güvenmiş olacak kayın validem ki bi baktım amcanın 3 ü için helvalık malzemeler çıkıyo

mecburen helva yaptık braber tam oturayım dedim belediyeye gidilmesi lazımmış acil ödencek vergi çıkmış ablam belediye de diye haydee bende kayınpederle belediyeye bu sefer ordan o kadar aç döndüm ki tansiyonum oynadı galiba kötü oldum 1 saat falan uzandım ,evleride bi sıcakher tarafım şişti valla annemlerde baş sağlığına gelcek deyince 9 bucuga kadar eve dönemedim malesef

gelir gelmez bi duş anca kendime geldim,yarın sabahta eşim dükana çağardı 2 saatliğine kıramadım oraya gitcem 5 bucukta kalkıcam ama duramadım foruma girip okumadan

soğuk mu aldın acabe anım yarın düzelmezsen doktora görün son haftalarda ihmal edilmez sıcak bi duş alıp uyumaya çalış yapabilirsen

dün banyo edip çıkmıştım dışarı galiba ondan oldu.valla eşim evde sabahtan beri benimle ilgileniyo banyoya falanda soktu 3 defa sırtımı ovaladı ama geçmiyo.gidersem kas gevşetici yaparlarsa dogumu tetikler diye korkuyorum.öyle duymuştum kas gevşeltici için

onlar bilirler canım kullanılcak ilaçları gerçi geceyi geçirebilsen kendidr na görünsen daha iyi galiba,üzüldüm şimdi bak toparlanırsın inşallah canım yaa

bugün günebakan arkadaşımız hiç girmemiş nişanı gelmişti ama 2 ocak sezeryanı bekliyodu ne oldu acaba çok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…