2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Normal doğumda anestezist ne yapacak?

merhaba canım benm ailemde sarayda yaşıyor genelde tanıdıklarımın hepsi irfan tombalak ve eşine gidiyor çerkezköy hastanesi ve hepsi çok memnunlar gidebiliorsan oraya bi bak derim.

yılın ilk gününden merhaba annişler nasılsınız bakalım.yarın doğum yapacak annişlere allah kolaylık versin yardım etsin.dualarımız sizinle.tecrubelerinizi bekliyoruz en kısa zamanda yararlanırız bizde.zaman geçtikçe heyecan ve korku oluyor.kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

Meraba canım
ben de çorlulu bir anne adayı olarak dikkatimi çekti yazın cvb vereyim dedim..ben de 36 haftalık hamileyim 35. haftaya dek farklı bir doktora gidiyordum,doktorum bana sezeryan yapabileceğini söyledi normal doğuma girmiyormuş bende senin gibi panik oldum nabıcam ben şimdi diye sonuçta kaç haftadır bir doktora alışmış oluyorsun.moralim çok bozuldu tedirginleştim..ama hemen doktor arayışına başladım özellikle forumdaki doktor ve hastane tavsiyelerine göz attım..sonuç olarak etlik lokman hekimde karar kıldım geçen hafta gittim hastaneyi gezdim doktora muayane oldum..şimdi içim rahat aynı şeyi sende yapabilirsin..moralini bozmadan paniğe kapılmadan en güzeli bu..bu arada ben çorlulu fakat ankara da oturan bir anne adayıyımm:) etlik nerde diye düşünme..

merhaba kızlar yeni yılınız kutlu olsun. bebişlerin 2012 model olacağı kesinleşti:))
benim ağrılarım oluyor diyordum ya kızlar bu 2 gündür çok iyiyim ya ne ağrı ne sızı birde enerjim öyle bi yerindeki ben de anlam veremedim eşim sen doğurmaktan vazgeçtin galiba hiç belirti yok diyor anlamadım ben de. yarın kontrolüm var bakalım doktorum ne diyecek

evet 2012 modeller artık.ne güzel yarın kontrolde görürsün bebeğini.nazar değmesin ağrısız dertsiz günlerimiz olsun babası bi an önce gelsin istiyordur da ondan hayırlısı olsun.

evet 2012 modeller artık.ne güzel yarın kontrolde görürsün bebeğini.nazar değmesin ağrısız dertsiz günlerimiz olsun babası bi an önce gelsin istiyordur da ondan hayırlısı olsun.

sağol canım hepimiz rahat geçirelim artık son haftalarımızı ama ne bileyim merakta kaldım ben de kasılmalarım ağrılarım çok oluyordu 2 gündür çok iyiyim doğum yaklaşıyor halbuki normali hangisi bilemedim bir günüm bir günümü tutmuyor ki:26: babamız çok heyecanlı ben sancım var dediğim zaman iyimisin diyeceğine adamın suratında güller açıyor doğrusunu söylemek gerekirse artık bende çoook sabırsızlanıyorum ya

kızlar 2 gündür akıntımda bir artma farkediyorum. son haftalarda artması normaldir dimi. yarın doktoruma da sorcam aklıma takıldı:26:

2012 Ocak Anneleri Doğum Listesi için tıklayın.

Not : Listeye eklenmek için ise burayı tıklayıp lymonata'ya ulaşabilirsiniz.

kızlar biliyorsunuz bizim de bir doğum tablomuz var doğum yapan arkadaşlar bilgilerini buradan yazarlarsa listemize eklerim. takip etmesi de daha kolay olur..
veee doğum yapan arkadaşlarımız kendilerini iyi hissettiklerinde doğum hikayelerini de bizlerle paylaşırlarsa bize tecrübe olmuş olur..

beninde aynı cnm bi gün içimde kıpır kıpır oluyor bi gün o kadar yoğun değil bezen ağrı bazen o da yok tecrubemiz de olmayınca herşeyden telaşlanıyoruz.son ayda heyacanlı bekleyiş her geçen gün artıyor artacakta.eşler de şaşırdı tabi bigün öyle bigün böyle aslında bence doğum yapana kadar ne olduğunu anlamadan doğurucaz.son aylarda akıntı da artıyormuş normal yani ama yarın dr sormayı unutma.bir de ben biyerde okumuştum son ayda enerji artışı oluyormuş bütün evi kaldırmak isteyebilirsiniz ama kendinizi yormayın sık sık dinlenin yazıyordu.seninkide böyle bişey olabilir.bu ara bizim günlerimiz de çok yakınmış ya bakalım hangi bebek önce gelecek

eveet günlerimiz çok yakın bakalım hangi melek aceleci çıkacak
gerçekten anlam veremediğim bir enerjim var kaç gündür evde oturmuyorum doğru düzgün. gündüzleri ev işine falan sarmış durumdayım akşam eşim gelince de atıyorum kendimi dışarı geçen gün arkadaşlarla alışveriş merkezine gittik onlar yoruldu ben hala eşimi mağaza mağaza peşimden sürüklemekle meşguldüm dün de arkadaşımıza davetliydik yılbaşı için bi sürü şey yapıp götürdüm normalde yapsam daha çok yorulurdum bu halimle banamısın demedi ama dediğim gibi bir kaç gündür böyleyim hep bişey yapma halindeyim doğurmaya niyetim yok galiba ya

canım benim maşallah kendini zinde hissetmen çok güzel yalnız nette okuduğum bir yazıdan alıntı şu kısmı paylaşmak istiyorum:

"Doğumdan bir-iki gün önce hormon düzeyindeki değişiklik nedeniyle vücuttan su atılması ve iştah azalması meydana gelir. Bu nedenle 1-2 kg. kilo kaybı görülebilir.

Doğumun gerçekleşeceği gün vücutta doğumda kullanılmak üzere kullanılan enerjinin bir kısmı açığa çıkarılır. Birçok gebe kadın bu enerjiyi doğumda kullanmak yerine kendilerini zinde ve dinamik hissettikleri için temizlik, alışveriş, gezme gibi işlerde kullanır. Bu enerjinin amacı dışında kullanılması, gebe kadının doğumda kolay yorulmasına, doğumun zor ve uzun olmasına neden olabilir. Onun için gebelerin 38. haftadan itibaren kendilerini her zamankinden daha iyi ve zinde hissettiklerinde, bunun doğumun yaklaştığını belirten bir belirti olduğunu düşünüp, enerjiyi başka amaçla kullanmaları, aksine istirahat etmeleri ya da hafif işlerle oyalanmaları gerekir. Bazı gebelerde doğumdan bir-iki gün önce vücudun bağırsakları temizleme işleminden dolayı ishal meydana gelebilir. "

aa ben de enerjim yerinde doğurmaktan vazgeçtim galiba diyordum demek doğum belirtisi olarak da geçiyormuş ama 38.haftadan sonra diyor gerçi doktorumda hazır ol erken gelecek bebiş dedi ama kendimi böyle enerjik hissedince gelmeye niyeti yok demiştim ben:26: heyecan yaptım şimdi yarın kontrolüm var canım doktorum tahlillerini testlerini yapalım hazır olalım bebek bayağ aşağıda demişti olabilirmi ki acaba:26: yarın söyler artık doktorum
bu arada merhaba canım nasılsın ne zamandır konuşamıyoruz doğru düzgün daha sık gir artık

Son düzenleme:
bu arada birde ishal gibiyim cidden çok aşırı olmadığı için doktoruma sormadım nasılsa yarın gidicem dedim 2 gündür böyleyim. ya üşüttüm ya yediğim bişey dokundu dedim. gerçi ben böyle hevesleniyorum ama yine en son ben doğurcam gibi geliyor

kızlar 2 gündür akıntımda bir artma farkediyorum. son haftalarda artması normaldir dimi. yarın doktoruma da sorcam aklıma takıldı:26:

Evet son haftalarda baya artış oluyo. bana doktor normal dedi. ama yine de vajinal fitil verdi. fitil 1 ay kadar idare ediyor.

Bu arada son 10 saatim arkadaşlar. saat 11 de sezeryana giricem inşallah... dualarınızı bekliyorum...bütün arkadaşlara güzel doğumlar diliyorum.

hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin yüce Rabbim

iyi geceler arkadaşlar beni uyku tutmadı açlıkdan eşimide kaldırdım makarna yapıyoruz halbuki akşamda geç yemişdikk ama napalım acıktım işdeeeee

iyi geceler herkese

benimde bugün birden idrar kacirir gibi bir su gitti yarim saat sonra falan dr. gittik.

Nst ye bagladilar hersey normal cikti ultrasyonla da bakildi suyuma falan test yaptilar rahim agzindan örnek aldilar gelen su mu diye ama degilmis sonra rahim agzina baktilar kapaliymis daha

bebis 3300 olmus bunuda ögrendik

sali da dr. kontrl.var.

geçmiş olsun cnm...insan bazen şu su keşke gelse biran evel diyor...sanırım sende üzülmüşündür su olmadığını öğrenince:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…