- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.261
Canım zaten, normal doğumda doktor bebek çıkmak üzereyken gelip sadece dikişlerini dikiyor. Onun dışında tüm o uzun zaman boyunca ebeye emanetsin. O yüzden kendi doktorunun olması ya da olmaması çok da önemli değil gibi. Ben salı gidicem kontrole. O zaman bi daha konuşayım diyorum doktorumla, eğer gece doğarsa sizi çağırmayacağım falan demeyi düşünüyorum. Yeterki bana hastanenin anestezisti iyi ve güvenilir, ebelerimiz tecrübeli desin. Normal doğumda ebe çok önemli. Benim çok yakın bir arkadaşım ebe. Sancılarımın büyük kısmını onun kontrolünde çekip, hastaneye öyle gitmek istiyorum, sırf sunni sancıdan korktuğum için. Ya da doktoru epudrale ikna edip rahat bir nefes alıcam.
Ay ne zor şu doğum süreci, sağımda solumda egzamalar oldu sıkıntıdan
arkadaşlar ben 36 haftalık hamileyim ilk hamileliğim çorluda yaşıyorum ve burda reyap hastanesinde koray bey e gidiyorum ve doktoruma ilk günden bu yana ilgisiz tavrına rağmen nedensiz bir şekilde güveniyordum kendisine ve pztsi kontrlm vardı bugün randevu için aradığmizda HASTANEDEN AYRILDIĞINI ÖĞRENDİM üstelik 2 hafta önce kontrolüm vardı ayrlacağı konusunda hiç bir bilgi vermedi en azından benim gibi doğumuna az kalmış hastalarına karşıda hiç bir sorumluluk hissetmemiş olması ayrıca çok acı bunca yıllık meslek hayatında hamile kadınların doktorlarına olan güven ve ihtiyacının ne anlama geldiğini anlamamış. şimdi ne yapacağım konusunda hiçbir fikrim yokbana yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar ben 36 haftalık hamileyim ilk hamileliğim çorluda yaşıyorum ve burda reyap hastanesinde koray bey e gidiyorum ve doktoruma ilk günden bu yana ilgisiz tavrına rağmen nedensiz bir şekilde güveniyordum kendisine ve pztsi kontrlm vardı bugün randevu için aradığmizda HASTANEDEN AYRILDIĞINI ÖĞRENDİM üstelik 2 hafta önce kontrolüm vardı ayrlacağı konusunda hiç bir bilgi vermedi en azından benim gibi doğumuna az kalmış hastalarına karşıda hiç bir sorumluluk hissetmemiş olması ayrıca çok acı bunca yıllık meslek hayatında hamile kadınların doktorlarına olan güven ve ihtiyacının ne anlama geldiğini anlamamış. şimdi ne yapacağım konusunda hiçbir fikrim yokbana yardımcı olursanız sevinirim
merhaba kızlar yeni yılınız kutlu olsun. bebişlerin 2012 model olacağı kesinleşti:))
benim ağrılarım oluyor diyordum ya kızlar bu 2 gündür çok iyiyim ya ne ağrı ne sızı birde enerjim öyle bi yerindeki ben de anlam veremedim eşim sen doğurmaktan vazgeçtin galiba hiç belirti yok diyor anlamadım ben de. yarın kontrolüm var bakalım doktorum ne diyecek
evet 2012 modeller artık.ne güzel yarın kontrolde görürsün bebeğini.nazar değmesin ağrısız dertsiz günlerimiz olsun babası bi an önce gelsin istiyordur da ondan hayırlısı olsun.
2012 Ocak Anneleri Doğum Listesi için tıklayın.
Not : Listeye eklenmek için ise burayı tıklayıp lymonata'ya ulaşabilirsiniz.
sağol canım hepimiz rahat geçirelim artık son haftalarımızı ama ne bileyim merakta kaldım ben de kasılmalarım ağrılarım çok oluyordu 2 gündür çok iyiyim doğum yaklaşıyor halbuki normali hangisi bilemedim bir günüm bir günümü tutmuyor ki:26: babamız çok heyecanlı ben sancım var dediğim zaman iyimisin diyeceğine adamın suratında güller açıyordoğrusunu söylemek gerekirse artık bende çoook sabırsızlanıyorum ya
beninde aynı cnm bi gün içimde kıpır kıpır oluyor bi gün o kadar yoğun değil bezen ağrı bazen o da yok tecrubemiz de olmayınca herşeyden telaşlanıyoruz.son ayda heyacanlı bekleyiş her geçen gün artıyor artacakta.eşler de şaşırdı tabi bigün öyle bigün böyle aslında bence doğum yapana kadar ne olduğunu anlamadan doğurucaz.son aylarda akıntı da artıyormuş normal yani ama yarın dr sormayı unutma.bir de ben biyerde okumuştum son ayda enerji artışı oluyormuş bütün evi kaldırmak isteyebilirsiniz ama kendinizi yormayın sık sık dinlenin yazıyordu.seninkide böyle bişey olabilir.bu ara bizim günlerimiz de çok yakınmış ya bakalım hangi bebek önce gelecek
merhaba kızlar yeni yılınız kutlu olsun. bebişlerin 2012 model olacağı kesinleşti:))
benim ağrılarım oluyor diyordum ya kızlar bu 2 gündür çok iyiyim ya ne ağrı ne sızı birde enerjim öyle bi yerindeki ben de anlam veremedim eşim sen doğurmaktan vazgeçtin galiba hiç belirti yok diyor anlamadım ben de. yarın kontrolüm var bakalım doktorum ne diyecek
eveet günlerimiz çok yakın bakalım hangi melek aceleci çıkacak
gerçekten anlam veremediğim bir enerjim var kaç gündür evde oturmuyorum doğru düzgün. gündüzleri ev işine falan sarmış durumdayım akşam eşim gelince de atıyorum kendimi dışarıgeçen gün arkadaşlarla alışveriş merkezine gittik onlar yoruldu ben hala eşimi mağaza mağaza peşimden sürüklemekle meşguldüm dün de arkadaşımıza davetliydik yılbaşı için bi sürü şey yapıp götürdüm normalde yapsam daha çok yorulurdum bu halimle banamısın demedi ama dediğim gibi bir kaç gündür böyleyim hep bişey yapma halindeyim doğurmaya niyetim yok galiba ya
canım benim maşallah kendini zinde hissetmen çok güzel yalnız nette okuduğum bir yazıdan alıntı şu kısmı paylaşmak istiyorum:
"Doğumdan bir-iki gün önce hormon düzeyindeki değişiklik nedeniyle vücuttan su atılması ve iştah azalması meydana gelir. Bu nedenle 1-2 kg. kilo kaybı görülebilir.
Doğumun gerçekleşeceği gün vücutta doğumda kullanılmak üzere kullanılan enerjinin bir kısmı açığa çıkarılır. Birçok gebe kadın bu enerjiyi doğumda kullanmak yerine kendilerini zinde ve dinamik hissettikleri için temizlik, alışveriş, gezme gibi işlerde kullanır. Bu enerjinin amacı dışında kullanılması, gebe kadının doğumda kolay yorulmasına, doğumun zor ve uzun olmasına neden olabilir. Onun için gebelerin 38. haftadan itibaren kendilerini her zamankinden daha iyi ve zinde hissettiklerinde, bunun doğumun yaklaştığını belirten bir belirti olduğunu düşünüp, enerjiyi başka amaçla kullanmaları, aksine istirahat etmeleri ya da hafif işlerle oyalanmaları gerekir. Bazı gebelerde doğumdan bir-iki gün önce vücudun bağırsakları temizleme işleminden dolayı ishal meydana gelebilir. "
kızlar 2 gündür akıntımda bir artma farkediyorum. son haftalarda artması normaldir dimi. yarın doktoruma da sorcam aklıma takıldı:26:
Evet son haftalarda baya artış oluyo. bana doktor normal dedi. ama yine de vajinal fitil verdi. fitil 1 ay kadar idare ediyor.
Bu arada son 10 saatim arkadaşlar. saat 11 de sezeryana giricem inşallah... dualarınızı bekliyorum...bütün arkadaşlara güzel doğumlar diliyorum.
geçmiş olsun cnm...insan bazen şu su keşke gelse biran evel diyor...sanırım sende üzülmüşündür su olmadığını öğrenince:)iyi geceler herkese
benimde bugün birden idrar kacirir gibi bir su gitti yarim saat sonra falan dr. gittik.
Nst ye bagladilar hersey normal cikti ultrasyonla da bakildi suyuma falan test yaptilar rahim agzindan örnek aldilar gelen su mu diye ama degilmis sonra rahim agzina baktilar kapaliymis daha
bebis 3300 olmus bunuda ögrendik
sali da dr. kontrl.var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?